- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.541
Aşırı yorucu temizlik temizlik temizlikRakibem bugünün nasıl geçti.
Ates en korktugum sey canim. Dustuyse iyi aman geceyide atlatirsaniz sabaha daha iyi olur ins
Yok zorlamıyorum canım elim mor ekmek almış merakından ondan yedi 2-3 dilim buna şükür
Aynen canım ya sabahtan beri hiç bişey yemedim bişey yapamadım. Küçük bi taraftan ağlıyor büyüğün ateşi iyice çıktı ama şimdi ateşi biraz düştü buna şükür
Çok geçmiş olsun canım
Yok zorlamıyorum canım elim mor ekmek almış merakından ondan yedi 2-3 dilim buna şükür
Aynen canım ya sabahtan beri hiç bişey yemedim bişey yapamadım. Küçük bi taraftan ağlıyor büyüğün ateşi iyice çıktı ama şimdi ateşi biraz düştü buna şükür
Canım eşimle eşim için geçen yaz dünya göz e gittik ank da çizdirmek için. Doktor muayene etti. Senin göz merceğin çizilmeye uygun değil sakın bi çılgın çıkıp çizerim derse yaptırma 3 5 sene çok iyi olur sonu görme yetisi kaybına bile gidebilir dedi. Velhasıl çok iyi bir doktora muayene olmadan sakın çizdirme. Para için direkt çiziyorlar çünküpatatessiz mantısız makarnasız
Pandemi olmasa bu yaz çizdirecektim eşim de çizdirmiş birkaç yıl önce ama onun derecesi baya büyükmüş
Çok geçmiş olsun canımCanım duşa soktum şimdi uzandı ama bişey yemek istemiyor iştahta yok
1 2 hafta dene.baktinki kilo veriyosun devam edersinBenim takim ettiğim kadin emziriyor 6 aylik bebegi
esimde 2 3 seneedir gidip cizdirecek bi turlu firsat bulamadiBen de kına düğünde taktıktan sonra attım
Hiç bana göre değil
Çizdirdim de kurtuldum
arabayla yarim saatlik mesafe olucak..kizimin okuluna yakin olsun diye tasincaz yoksa 3 5 sene daha kalitdik kesinSeneye taşınıyor musun kayınvalidenden uzağa mı
Yok canım çok döktüm yanlışlıkla
Evet canım neyse iyi bir antibiyotik damla kullanmıştım düğüne kadar geçmişti
bugun haberlerden gordum bende.teroristler yaniyomus ayri ayri noktalardaTahliye edildiler canım, ölen yok bildiğim kadarıyla.
Haber izlemiyorum, gruplardan haber geliyor.
Dün annemler gelmişti, yolu kapatmışlar, otobana yönlendiriyorlarmış.
spor etkisini gosteriyoDün annemler gelmişti
2 hafta önce görüşmüştük.
"Zayıflamışsın" dedi, "sadece bir kilo" dedim, "daha fazla gitmiş gibi duruyor" dedi.
yok yemedim.kucuktu esim doysun baska yemek istemesin diye yan gozle bile bakmadim pizzayapizza yemedin yani sahanesin
Vallaha mı ya benim kayınvalideler de İzmir’de bu yaz gitseydik biz de İzmir’de dünya gözde yaptırmayı düşünüyorduk korkuyorum zaten ameliyattan iyi bir hastane olmazsa asla yaptırmam zatenCanım eşimle eşim için geçen yaz dünya göz e gittik ank da çizdirmek için. Doktor muayene etti. Senin göz merceğin çizilmeye uygun değil sakın bi çılgın çıkıp çizerim derse yaptırma 3 5 sene çok iyi olur sonu görme yetisi kaybına bile gidebilir dedi. Velhasıl çok iyi bir doktora muayene olmadan sakın çizdirme. Para için direkt çiziyorlar çünkü
Makyaj dedin de en son kızımın doğum gününde yapmıştım galibabenimde cok yanar ya. Hele makyaj falan varsa vay halime
Anladım anladımnasıl ağrı oluyor canım, yaşlandığı için mi ağrı yapıyor? Yoksa lens takmadığın için yorulduğu içinmi.. acaba ne diyorum Ama sen anlarsin beni
İyi olmuş biraz nefes alırsın ne kadar uzak o kadar iyi bakmaarabayla yarim saatlik mesafe olucak..kizimin okuluna yakin olsun diye tasincaz yoksa 3 5 sene daha kalitdik kesin
Amin canım biraz düştü ateşi inşallah tekrar çıkmazAtes en korktugum sey canim. Dustuyse iyi aman geceyide atlatirsaniz sabaha daha iyi olur ins
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Çok haklısın canım eski düzene artık dönelim menü yazıp yorumlayalım ben de yazayım menümüKızlar menu yazalım artık ama kimler ne yemis görelim dimi. Biliyorsunuz listedekiler mecbur yazıcak zaten
Tam ben yazacaktım menüler nerde diyeKızlar menu yazalım artık ama kimler ne yemis görelim dimi. Biliyorsunuz listedekiler mecbur yazıcak zaten
Güle güle kirletin.Aşırı yorucu temizlik temizlik temizlikinşallah yarından sonra zıpkın gibi başlıcam kolla kendini Rocky
Sabah iyi ne olduysa ondan sonra olmuşMerhaba gençlik
11 Ekim pazar
11.00
Domates
Salatalık
2 çatal yumurta
12.30
kaşarlı yumurtalı pide
1 tane fıstıklı sarma baklava
20.00
kaşarlı yumurtalı pide
bugün yine iyi cuma cmt yazmıcam içime göndüm
Sabah iyi ne olduysa ondan sonra olmuşbu pideler bi ekmek boyutunda mi?
Boyutunu ne sen sor ne ben söyleyimSabah iyi ne olduysa ondan sonra olmuşbu pideler bi ekmek boyutunda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?