Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ates en korktugum sey canim. Dustuyse iyi aman geceyide atlatirsaniz sabaha daha iyi olur ins

Çok geçmiş olsun canım

patatessiz mantısız makarnasız

Pandemi olmasa bu yaz çizdirecektim eşim de çizdirmiş birkaç yıl önce ama onun derecesi baya büyükmüş
Canım eşimle eşim için geçen yaz dünya göz e gittik ank da çizdirmek için. Doktor muayene etti. Senin göz merceğin çizilmeye uygun değil sakın bi çılgın çıkıp çizerim derse yaptırma 3 5 sene çok iyi olur sonu görme yetisi kaybına bile gidebilir dedi. Velhasıl çok iyi bir doktora muayene olmadan sakın çizdirme. Para için direkt çiziyorlar çünkü

Benim takim ettiğim kadin emziriyor 6 aylik bebegi
1 2 hafta dene.baktinki kilo veriyosun devam edersin
Ben de kına düğünde taktıktan sonra attım
Hiç bana göre değil
Çizdirdim de kurtuldum
esimde 2 3 seneedir gidip cizdirecek bi turlu firsat bulamadi
Seneye taşınıyor musun kayınvalidenden uzağa mı

Yok canım çok döktüm yanlışlıkla

Evet canım neyse iyi bir antibiyotik damla kullanmıştım düğüne kadar geçmişti
arabayla yarim saatlik mesafe olucak..kizimin okuluna yakin olsun diye tasincaz yoksa 3 5 sene daha kalitdik kesin
Tahliye edildiler canım, ölen yok bildiğim kadarıyla.
Haber izlemiyorum, gruplardan haber geliyor.
Dün annemler gelmişti, yolu kapatmışlar, otobana yönlendiriyorlarmış.
bugun haberlerden gordum bende.teroristler yaniyomus ayri ayri noktalarda
allah kahri perisan eylesin
Dün annemler gelmişti
2 hafta önce görüşmüştük.
"Zayıflamışsın" dedi, "sadece bir kilo" dedim, "daha fazla gitmiş gibi duruyor" dedi.
spor etkisini gosteriyo
pizza yemedin yani sahanesin
yok yemedim.kucuktu esim doysun baska yemek istemesin diye yan gozle bile bakmadim pizzaya

Vallaha mı ya benim kayınvalideler de İzmir’de bu yaz gitseydik biz de İzmir’de dünya gözde yaptırmayı düşünüyorduk korkuyorum zaten ameliyattan iyi bir hastane olmazsa asla yaptırmam zaten

benimde cok yanar ya. Hele makyaj falan varsa vay halime
Makyaj dedin de en son kızımın doğum gününde yapmıştım galiba iyice haydar abiye bağlamışım
nasıl ağrı oluyor canım, yaşlandığı için mi ağrı yapıyor? Yoksa lens takmadığın için yorulduğu içinmi.. acaba ne diyorum Ama sen anlarsin beni
Anladım anladım çok yaktı soğan ondan canım
arabayla yarim saatlik mesafe olucak..kizimin okuluna yakin olsun diye tasincaz yoksa 3 5 sene daha kalitdik kesin
İyi olmuş biraz nefes alırsın ne kadar uzak o kadar iyi bakma

Iyi aksamlar kızlar hic telefnu elime alamadim bayadır gorusmedigm bi komsum vardı parka cocukla indigimde goruselm dedm onuda hem hava serinledi hemde cok adam var diye hadi bana gidelm dedm cay faslı vs derken 8e kadar bendeydi 6gbi yandaki cocugu benimkiyle yasit olan komsumda geldi. Bugun aksam yemegi kaldı onun yerine ciss yedim tabi ama miktar minimum ama suan midem kaziniyor 1 kase yogurt yerm belki en masumu. Oglan emiyor uyuycak bende gecmisteyim gelecegim.

Sabah iyi ne olduysa ondan sonra olmuş bu pideler bi ekmek boyutunda mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…