Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

strontium birincilik sirri❤❤
6 aydır 9.takımda azimle hırsla devam ettiğim bu yolda bu hafta 1.oldum. Öncelikle kaptanım Handandandan ve dünyalar tatlısı arkadaşlarım sayesınde bu hafta 1.olabildim 6 aydır pes etmeme izin vermedıklerı için teşekkürler❤ diyetımde en önem verdiğim şey su. Suyu en az 2lt tuketıyorum. Bir şeyi yemeden önce aldığım kalorıye değer mi diye düşünüyorum. Doymaya başladığımı hissettiğim an sofradan kalkıyorum. Öğünümü en gec 17:00 da bitirmeye çalışıyorum. Tabiki hayatımda abur cubur yok bu konuda bence zaten hepımız hem fikiriz☺

Merhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
Cok gecmis olsun cnm dusmus sanirim ates sevindm insallah gece rahat uyur.

Atın havanızı
Bende bu hafta evi serebilirsem alacağım
:) atılmayacak gibi degilki cnim
Almalisin kesinlikle, ben iyiki diyorum.

Supermis bende alicam insallah

Cok kilolu degilse nolucak 5 kg fzla degil :) anasındaydı dmi yedirmisdir ogluna

Hakkında hayırlısı olsun

Kızlar içimdeki Başak kadınına yenik düşüp temizliğe vurdum kendimi Hala bitmedi. Kızımı Kv ye verdim. O varken yapamıyorum. Temiz ev beni gezmekten daha çok cezbetti tanrımmm
Temizlik sonrasi mutlulugu icine dolan huzuru yaşamıssin enazindan oda guzel

Bilmem ben icin detay gerwkmiyor aldigmizsan beri yer supur sil yapmadm kendim bana yeterli geldi sorun bendemi acaba

inşallah çocuğun küçükken taşınmak zorunda kalmazsın cidden çok zor gülüm

Insallah abla ama kendi evimiz 3bucuk sene kredimiz var muhtemelen ondan sonra evi buyutursek ancak oyle tasiniriz oda hemen olmaz sanirm yani 5-6 sene kesin burdayiz diye bakiyorm ben ama hayirlisi tabiki heryeyin.
Aboww pideleri sorma demissin korktum yoksa az olsa yarim porsiyon pide falan affedilebillir bir yanı varmış

Sağol canım düştü bira çok şükür

12.30 en azindan pideyi tek yiyeydin canim aksam telafi edersin baklava ve aksam cizzz...

Sen yaz yaz
bacim sen Niye hep cikolata yedin masallah ciz günü olmus
2 catal pasta disinda iyi canim, Oda olsun okadarcik... bu gözlerim bugun ne menüler gördü sen masumsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…