- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.161
Allah Allah nasıl bı hastalikmis adını ilk kez duydum bı an önce atlatr insAllah cnmCanım rota virüsü demişlerdi tahmini söylemişti doktor. Ama amipli dizenteri çıktı malesef ve ağır atlatıyor dua edin lütfen biran önce iyileşsin kuzum perişan oldu. Benimde elimden hiç bişey gelmiyor öylece bekliyorum
günaydın tatlım evet işe gidiyorum hatta geldim bile :)Günaydın cnm erkencisin işemi gidiyorsun
Günaydın kızlar♥
Gınaydınlarr
Gunaydin canlarr
Guunaaayyyydddiiinnnnnnn
günaydın kızlarGünaydın
günaydın canımmGünaydın kızlar
Bu bebe beni hurdaya çıkaracak herhlde gece emince yatağına alıyorum her zmn bazen uyuyakaliyorum beyfendi de bizim yatakta kalıyor o yayıldıkça yayılıyor bana sokuluyor derken ben küçücük yerde eciş bücüş yatıyorum her yerim ağrıyor ellerim fena bileklerim ağrıyor
Şimdi uyandı gene sömürüyo beni
günaydın tatlım evet işe gidiyorum hatta geldim bile :)
günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Bu bebe beni hurdaya çıkaracak herhlde gece emince yatağına alıyorum her zmn bazen uyuyakaliyorum beyfendi de bizim yatakta kalıyor o yayıldıkça yayılıyor bana sokuluyor derken ben küçücük yerde eciş bücüş yatıyorum her yerim ağrıyor ellerim fena bileklerim ağrıyor
dün 107 sayfa kitap okudum, uykum gelmese daha da okurdum
sağol canımHayırlı işler canım
Ayy canım ya kıyamam ilkzaman benmkide cok emiyordu geceleride uyaninca acliktan bazen 1 caybardagi sut icerdim dayanamaz da :) bugn bile uyandk 5bucuk gbi karnim gurul gurul yapip duruyordu.
Woww maşallah ya
Günaydın canım hoş geldin yeni üye alımına kaptanımız karar verir ilk sayfadaki kuralları okumuşsun kabul ettiysen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalımİyi geceler, gruba davet edildim. Nereden nasıl başlayacağım konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.kurallari ilk sayfada okudum. Hemen yarın harfiyen uymaya mi baslamaliyim.
Ay yok yatılmıyor dün bizimki de uyumak istemedi yanımızda yatırdık gece yatağına koydumGünaydın kızlar
Kitap kurdu maşallahdün 107 sayfa kitap okudum, uykum gelmese daha da okurdum
Günaydın kızlar
günaydın kuzumm, çok şükür iyiyim, denetimi de atlattık ya gerginliğim geçtiGünaydın canım hoş geldin yeni üye alımına kaptanımız karar verir ilk sayfadaki kuralları okumuşsun kabul ettiysen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım
Ay yok yatılmıyor dün bizimki de uyumak istemedi yanımızda yatırdık gece yatağına koydum
Kitap kurdu maşallahgünaydın canım nasılsın?
Ben de iyiyim canım sabah kahvemi yudumluyorum kitap okumaya dalıp uykunu mu alamıyorsun acaba ?günaydın kuzumm, çok şükür iyiyim, denetimi de atlattık ya gerginliğim geçti
sadece çok yorgun hissediyorum kendimi niyeyse yataktan kazıyorum kendimi resmen
sen nasılsın canım?
Şükür canım inşallah idrarda da bir şey çıkmaz operasyonunun da kolay geçer dikkat et kendineKızlar tomografi çekindim taş yok şükür idrar testi sonucunu bekliyorum
Genel cerrahada randevu almıştım 6ayda bir meme ultrason cektiriyorum pandemiden dolayı 1sene oldu onuda çektirdim bi yağ bezem vardı onada ultrason çekildi
Lokal anestezi ile bugün alınacak bekliyorum aksama ancak gelirim buraya
çok geçmiş olsun canımKızlar tomografi çekindim taş yok şükür idrar testi sonucunu bekliyorum
Genel cerrahada randevu almıştım 6ayda bir meme ultrason cektiriyorum pandemiden dolayı 1sene oldu onuda çektirdim bi yağ bezem vardı onada ultrason çekildi
yok aslında çok gece kalmıyorum en çok 22.3da yatıyorum ama uykum çok bölünüyor, ufaklık henüz deliksiz uyumaya geçemedi onu geçtim büyük kızım bile deliksiz uyumuyor her uyandığında da anne diye yanıma geliyorBen de iyiyim canım sabah kahvemi yudumluyorum kitap okumaya dalıp uykunu mu alamıyorsun acaba ?
Şükür canım inşallah idrarda da bir şey çıkmaz operasyonunun da kolay geçer dikkat et kendine
hosgeldin canimhelllööööğğğ kızlarrr
herkesler nasıll bakalım canım arkadaşlarım
öpüyorum hepinizi....
büççürü kilo aaadiimmm eheheheheh
Oh ne rahatlikKızlar oglani uyuttum yemegmi yaptim arkasina robot evi supur sil yapti bende leslie yaptimm smdi uyandi benmki biraz parka goturcem gorusrz aksama
yorgunluktandir canimSimdi size bisey soyluycem ama gulmeyin olurmu
Yada gulun gitsin 10 dakikadir.kendime guluyorum bende
Begeni butonu yok dedimya kendi mesajima bakip begeni butonu yok demisim
Allahim aklima mukayyet ol
masallah canimMrblar kızlar bugün tabiri caizse daha totom yer görmedi sabah kalktık kahvaltı ardından ev işi biraz hamur yoğurmustum bazlama yaptım çamaşır yıkandi onları serdim mutfağı toparladım bulaşıklar yıkanıyor son hepimiz bı banyo faslı olacak sonrasında akşam için çorba yapicam bklm rüzgar olmazsa 5 gibi yürüyüşe çıkarım yada dikiş işlerim var onları hallederim sizler napiyorsunuz
evet canim aslinda bi dram Ama dün baya komikti safiyeGüzel bi dizi galiba baya izleniyor zannedersem
cok gecmis olsun canim tez zamanda Sifa bulsun yavrunCanım rota virüsü demişlerdi tahmini söylemişti doktor. Ama amipli dizenteri çıktı malesef ve ağır atlatıyor dua edin lütfen biran önce iyileşsin kuzum perişan oldu. Benimde elimden hiç bişey gelmiyor öylece bekliyorum
bütün annelerin dramiGünaydın kızlar
Cok sükür canimKızlar tomografi çekindim taş yok şükür idrar testi sonucunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?