Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah Allah nasıl bı hastalikmis adını ilk kez duydum bı an önce atlatr insAllah cnm

Günaydın kızlar
Bu bebe beni hurdaya çıkaracak herhlde gece emince yatağına alıyorum her zmn bazen uyuyakaliyorum beyfendi de bizim yatakta kalıyor o yayıldıkça yayılıyor bana sokuluyor derken ben küçücük yerde eciş bücüş yatıyorum her yerim ağrıyor ellerim fena bileklerim ağrıyor
Şimdi uyandı gene sömürüyo beni

günaydın canımm
valla ben de öyleydim o küçücük bedeniyle koca yatağı nasıl kapladığını hiç anlamıyorum ama daracık alanda boynum tutula tutula uyurdum daha doğrusu uyuyamazdım çünkü her seferinde yataktan düştüğü için hep tetikte olurdum kıpırdadığı anda gözüm açılırdı falan
o yüzden Allah kolaylık versin bacım b,r an önce yatağına alışır inşallah

günaydın tatlım evet işe gidiyorum hatta geldim bile :)

günaydın kızlar

Hayırlı işler canım

Ayy canım ya kıyamam ilkzaman benmkide cok emiyordu geceleride uyaninca acliktan bazen 1 caybardagi sut icerdim dayanamaz da :) bugn bile uyandk 5bucuk gbi karnim gurul gurul yapip duruyordu.

dün 107 sayfa kitap okudum, uykum gelmese daha da okurdum

Woww maşallah ya

sağol canım
bekarken 2 günde kitap bitirdiğimi bilirim ben kuzum şimdi az bile okuyorum

İyi geceler, gruba davet edildim. Nereden nasıl başlayacağım konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.kurallari ilk sayfada okudum. Hemen yarın harfiyen uymaya mi baslamaliyim.
Günaydın canım hoş geldin yeni üye alımına kaptanımız karar verir ilk sayfadaki kuralları okumuşsun kabul ettiysen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım
Ay yok yatılmıyor dün bizimki de uyumak istemedi yanımızda yatırdık gece yatağına koydum
dün 107 sayfa kitap okudum, uykum gelmese daha da okurdum
Kitap kurdu maşallah günaydın canım nasılsın?

Günaydın kızlar
günaydın kuzumm, çok şükür iyiyim, denetimi de atlattık ya gerginliğim geçti
sadece çok yorgun hissediyorum kendimi niyeyse yataktan kazıyorum kendimi resmen
sen nasılsın canım?

Kızlar tomografi çekindim taş yok şükür idrar testi sonucunu bekliyorum

Genel cerrahada randevu almıştım 6ayda bir meme ultrason cektiriyorum pandemiden dolayı 1sene oldu onuda çektirdim bi yağ bezem vardı onada ultrason çekildi

Lokal anestezi ile bugün alınacak bekliyorum aksama ancak gelirim buraya

günaydın kuzumm, çok şükür iyiyim, denetimi de atlattık ya gerginliğim geçti
sadece çok yorgun hissediyorum kendimi niyeyse yataktan kazıyorum kendimi resmen
sen nasılsın canım?
Ben de iyiyim canım sabah kahvemi yudumluyorum kitap okumaya dalıp uykunu mu alamıyorsun acaba ?
Şükür canım inşallah idrarda da bir şey çıkmaz operasyonunun da kolay geçer dikkat et kendine

çok geçmiş olsun canım

Ben de iyiyim canım sabah kahvemi yudumluyorum kitap okumaya dalıp uykunu mu alamıyorsun acaba ?

Şükür canım inşallah idrarda da bir şey çıkmaz operasyonunun da kolay geçer dikkat et kendine
yok aslında çok gece kalmıyorum en çok 22.3da yatıyorum ama uykum çok bölünüyor, ufaklık henüz deliksiz uyumaya geçemedi onu geçtim büyük kızım bile deliksiz uyumuyor her uyandığında da anne diye yanıma geliyor

helllööööğğğ kızlarrr

herkesler nasıll bakalım canım arkadaşlarım
öpüyorum hepinizi....
büççürü kilo aaadiimmm eheheheheh
hosgeldin canim Kac kilo aldin Niye korumadin
Kızlar oglani uyuttum yemegmi yaptim arkasina robot evi supur sil yapti bende leslie yaptimm smdi uyandi benmki biraz parka goturcem gorusrz aksama
Oh ne rahatlik robotun silmesi nasil canim?
Simdi size bisey soyluycem ama gulmeyin olurmu
Yada gulun gitsin 10 dakikadir.kendime guluyorum bende

Begeni butonu yok dedimya kendi mesajima bakip begeni butonu yok demisim
Allahim aklima mukayyet ol
yorgunluktandir canim Ben bulasik deterjanini buzfolabina koymaya calisirken napiyorum Ben dedim
masallah canim dikis yaiyorsun ya sayfan var mi senin
Güzel bi dizi galiba baya izleniyor zannedersem
evet canim aslinda bi dram Ama dün baya komikti safiye
cok gecmis olsun canim tez zamanda Sifa bulsun yavrun
bütün annelerin drami sesimiz ol
Cok sükür canim
Kolaylikla gecsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…