- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.201
Bunda çekinecek ne var kuzum. Yerleşme kanaması olabilir yani hamile olabilirsin. Hangi yöntemle korunuyorsunuzKızlar çok düşündüm buraya yazsam mı diye biraz da çekindim açıkçası. Soracak kimse bulamadığım için yazıyorum bana yardımcı olun
Adet oldum dedim ya. Aslında adetime bi hafta var erken oldum duzensizlesti dedim belki. Ama (çok aferdesiniz) lekenmeler oldu.
Hamilemiyim acaba böyle bişey yaşayan var mı? Yada bilgisi olan
Ah ya çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun canım. Tehlikelidir. Takibi iyi yapın. Hastaneye yatma kısmını çok sarkıtmayın sıkıntı olursaCanım rota virüsü demişlerdi tahmini söylemişti doktor. Ama amipli dizenteri çıktı malesef ve ağır atlatıyor dua edin lütfen biran önce iyileşsin kuzum perişan oldu. Benimde elimden hiç bişey gelmiyor öylece bekliyorum
Ya ne biliyim canm böyle şeyleri kimseye soramıyorum. Ama kafama çok takıldı.Bunda çekinecek ne var kuzum. Yerleşme kanaması olabilir yani hamile olabilirsin. Hangi yöntemle korunuyorsunuz
erken miydi bilmiyorum çünkü benim regllerim hep düzensizdir ama 2. hamileliği anlama sebebimdir benim yerleşme kanaması, regl oldum zannettim ama ertesi gün herhangi bi kanamam olmadığı için şüphelenip test yapmıştımYani olmaması gerekiyor ama daha önce böyle erkenden adet olup leke olmadı. Nete bakayım dedim orda hamilelik şüphevidir deyince aklıma takıldı. Bekleyim dedim adet olurum diye ama olmadım da. Stresten de olabilir
Bi test almanda fayda var. Ya da gününü bekle geçerse test yaptır. Sonuçta hamileysen değişen bir şey olmayacakYa ne biliyim canm böyle şeyleri kimseye soramıyorum. Ama kafama çok takıldı.
Esim korunuyor
Yaa kızım daha küçük hiç vakti değil.erken miydi bilmiyorum çünkü benim regllerim hep düzensizdir ama 2. hamileliği anlama sebebimdir benim yerleşme kanaması, regl oldum zannettim ama ertesi gün herhangi bi kanamam olmadığı için şüphelenip test yapmıştım
olabilir yani
kaç yaşında canım kızınYaa kızım daha küçük hiç vakti değil.
Hayırlısı olsun yinede.
Öyle beklemem lazım.Bi test almanda fayda var. Ya da gününü bekle geçerse test yaptır. Sonuçta hamileysen değişen bir şey olmayacak
16 aylik cnmkaç yaşında canım kızın
Kuzum bir sürü ilaç vitamin verdi. Veriyorum hepsini 72 saatemkadar toparlar toparlamazsa hastaneye yatış dedi inşallh gerek kalmaz yakaşla göz arasında ne ara sokmuş onu
sorma canım büyüdükçe düzelir diyorum ama hiiiççççç tık yok hala düzensiz uykuları
çok şükür ateşinin düşmesi iyi
ishali için de bol su içir kuzum susuz kalmasın bi de doktoruna sor bakalım ilaç verebiliyor mu
Testi ne zaman yaptın cnm. İdrar testinde ne zaman çıkar gerçi yine beklemem gerekerken miydi bilmiyorum çünkü benim regllerim hep düzensizdir ama 2. hamileliği anlama sebebimdir benim yerleşme kanaması, regl oldum zannettim ama ertesi gün herhangi bi kanamam olmadığı için şüphelenip test yapmıştım
olabilir yani
sana birşey diyeyim mi kuzum şimdiki aklım olsaydı aralarında maksimum 2 yaş bırakırdım çünk o zaman tam arkadaş gibi olurlardı büyüyüne kadar bana çok zor olurdu evet ama sonrasında da şahane olurdu16 aylik cnm
inşallah kuzum Allah şifasını versin yavrumunKuzum bir sürü ilaç vitamin verdi. Veriyorum hepsini 72 saatemkadar toparlar toparlamazsa hastaneye yatış dedi inşallh gerek kalmaz ya
En son ne zaman deliksiz yayıla yayıla uyudum yatağımda ve kendi özgür irademle uyandım hatırlamıyorumGünaydın kızlar
Bu bebe beni hurdaya çıkaracak herhlde gece emince yatağına alıyorum her zmn bazen uyuyakaliyorum beyfendi de bizim yatakta kalıyor o yayıldıkça yayılıyor bana sokuluyor derken ben küçücük yerde eciş bücüş yatıyorum her yerim ağrıyor ellerim fena bileklerim ağrıyor
Şimdi uyandı gene sömürüyo beni
Geçmiş olsun bebişimKızlar tomografi çekindim taş yok şükür idrar testi sonucunu bekliyorum
Genel cerrahada randevu almıştım 6ayda bir meme ultrason cektiriyorum pandemiden dolayı 1sene oldu onuda çektirdim bi yağ bezem vardı onada ultrason çekildi
Lokal anestezi ile bugün alınacak bekliyorum aksama ancak gelirim buraya
Küçükmüş. Gerçi ben de neyime güveniyorsam kızım o aylara gelince hamile kalmayı planlıyorum. Utanmazlıkta zirvelere oynuyorum valla16 aylik cnm
kuzum inan hatırlamıyorum 2 seneyi geçti çünküTesti ne zaman yaptın cnm. İdrar testinde ne zaman çıkar gerçi yine beklemem gerek
ahhh ben de ben deee, şöyle deliksiz uyuyup kendi kendme uyanmayı bi özledim kiEn son ne zaman deliksiz yayıla yayıla uyudum yatağımda ve kendi özgür irademle uyandım hatırlamıyorum
Geçmiş olsun bebişim
Küçükmüş. Gerçi ben de neyime güveniyorsam kızım o aylara gelince hamile kalmayı planlıyorum. Utanmazlıkta zirvelere oynuyorum valla
Cnm benim iki oglan arası 2 yaş 2 ay di. O kadar çok zorlandım ki benim büyük oğlum kardeşini kabullenemedi.sana birşey diyeyim mi kuzum şimdiki aklım olsaydı aralarında maksimum 2 yaş bırakırdım çünk o zaman tam arkadaş gibi olurlardı büyüyüne kadar bana çok zor olurdu evet ama sonrasında da şahane olurdu
şimid aralarında 5 yaş olduğu için pek anlaşamıyorlar birbirlerinin dilinden anlamıyorlar çünkü
hayırlısı oldun canım
inşallah kuzum Allah şifasını versin yavrumun
Valla canım çok zor ikisini beraber büyütmek. Ha kızın sana çok düşkün değilse düşünebilirsinEn son ne zaman deliksiz yayıla yayıla uyudum yatağımda ve kendi özgür irademle uyandım hatırlamıyorum
Geçmiş olsun bebişim
Küçükmüş. Gerçi ben de neyime güveniyorsam kızım o aylara gelince hamile kalmayı planlıyorum. Utanmazlıkta zirvelere oynuyorum valla
Olabillir cnm annemde genelde boyle lekelenmelerle ogrenmis 2 hamileliginide bence bi test yaptirBunda çekinecek ne var kuzum. Yerleşme kanaması olabilir yani hamile olabilirsin. Hangi yöntemle korunuyorsunuz
Canım test yapsam sanırım doğru sonuç vermez. Bi hafta bekleyim yinede sağol cnmOlabillir cnm annemde genelde boyle lekelenmelerle ogrenmis 2 hamileliginide bence bi test yaptir
Kahveyi denedim daha çok kuştu canım hiç bişey yemiyor bi yese toparlayacak zaten. Ağzının içi hep yara olmuşCanimm biraz kahve yedir. Bol bol haşlanmış patates
Kuzum iki tane probiyotik verdi. Çok zor buldum onu da atamadığımız yer kalmadı depolar felan. Doktor bu aralar çok fazla bu şikayetten var bunu kesin bulun dedi. Sabah aldım inşallah faydası olurKuzum sizin durumunuz Farklı ama ben bi kere çok fena İshal olmuştum Acile gittim enziriyorum diye bir şey yapmadılar internettten 1 tatlı kaşığı kadar yaş mayayı ılık suda eritip için yazıyordu denedim anında kesti mayanın içindeki Faydalı bakteriLer sayesinde oldu herhalde Kokusu berbat ama söyleyeyim probiyotik takviyesi aldınız mı yoğurt kefir de olur aslında
Yok canım nerde başta nasılsa öyle gidiyor uykuları hala daha odasını ayıramadım 2 buçuk yaşında
Çok heves ediyor deterjan koymaya kimyasal diye izin vermiyorum Ellemesine o da çorabını sokmuş yavrum
Canım biz hiç Çeşme suyu kullanmıyoruz. Yıllardır arıtma var bide filitrelerş yeni değiştirdim.Dizanteri genelde sulardan kaynaklı oluyor , icmeseniz mi bu aralar.
Sağol canım. Hastahane istemiyorum bende canım. Sabah doktoru aradı durumunu sordu. Kendisi de duydu bakalım bir iki lokma yedi korkudan inşallh geçer hemen yaAh ya çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun canım. Tehlikelidir. Takibi iyi yapın. Hastaneye yatma kısmını çok sarkıtmayın sıkıntı olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?