Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bunda çekinecek ne var kuzum. Yerleşme kanaması olabilir yani hamile olabilirsin. Hangi yöntemle korunuyorsunuz

Ah ya çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun canım. Tehlikelidir. Takibi iyi yapın. Hastaneye yatma kısmını çok sarkıtmayın sıkıntı olursa

Yani olmaması gerekiyor ama daha önce böyle erkenden adet olup leke olmadı. Nete bakayım dedim orda hamilelik şüphevidir deyince aklıma takıldı. Bekleyim dedim adet olurum diye ama olmadım da. Stresten de olabilir
erken miydi bilmiyorum çünkü benim regllerim hep düzensizdir ama 2. hamileliği anlama sebebimdir benim yerleşme kanaması, regl oldum zannettim ama ertesi gün herhangi bi kanamam olmadığı için şüphelenip test yapmıştım
olabilir yani

Yaa kızım daha küçük hiç vakti değil.
Hayırlısı olsun yinede.

Kuzum bir sürü ilaç vitamin verdi. Veriyorum hepsini 72 saatemkadar toparlar toparlamazsa hastaneye yatış dedi inşallh gerek kalmaz ya

Testi ne zaman yaptın cnm. İdrar testinde ne zaman çıkar gerçi yine beklemem gerek

sana birşey diyeyim mi kuzum şimdiki aklım olsaydı aralarında maksimum 2 yaş bırakırdım çünk o zaman tam arkadaş gibi olurlardı büyüyüne kadar bana çok zor olurdu evet ama sonrasında da şahane olurdu
şimid aralarında 5 yaş olduğu için pek anlaşamıyorlar birbirlerinin dilinden anlamıyorlar çünkü
hayırlısı oldun canım

Kuzum bir sürü ilaç vitamin verdi. Veriyorum hepsini 72 saatemkadar toparlar toparlamazsa hastaneye yatış dedi inşallh gerek kalmaz ya
inşallah kuzum Allah şifasını versin yavrumun

En son ne zaman deliksiz yayıla yayıla uyudum yatağımda ve kendi özgür irademle uyandım hatırlamıyorum
Geçmiş olsun bebişim
Küçükmüş. Gerçi ben de neyime güveniyorsam kızım o aylara gelince hamile kalmayı planlıyorum. Utanmazlıkta zirvelere oynuyorum valla

Testi ne zaman yaptın cnm. İdrar testinde ne zaman çıkar gerçi yine beklemem gerek
kuzum inan hatırlamıyorum 2 seneyi geçti çünkü

ahhh ben de ben deee, şöyle deliksiz uyuyup kendi kendme uyanmayı bi özledim ki

valla bence en güzelini yaparsın
keşke şimdiki aklım olsaydı da peşpeşe yapsaydım ben de, aralarında yaş farkı olmasaydı

Cnm benim iki oglan arası 2 yaş 2 ay di. O kadar çok zorlandım ki benim büyük oğlum kardeşini kabullenemedi.
Tabi şimdi için çok iyi oldu birden büyümüş oldular.
Ama benimkiler de hiç anlaşamıyorlar sürekli kavga halindeler
Amin cnm❤

Valla canım çok zor ikisini beraber büyütmek. Ha kızın sana çok düşkün değilse düşünebilirsin
Sonrasi için güzel oluyor bi bakıyorsun ikisi de kocaman olmuslar

Canimm biraz kahve yedir. Bol bol haşlanmış patates
Kahveyi denedim daha çok kuştu canım hiç bişey yemiyor bi yese toparlayacak zaten. Ağzının içi hep yara olmuş
Kuzum iki tane probiyotik verdi. Çok zor buldum onu da atamadığımız yer kalmadı depolar felan. Doktor bu aralar çok fazla bu şikayetten var bunu kesin bulun dedi. Sabah aldım inşallah faydası olur
Dizanteri genelde sulardan kaynaklı oluyor , icmeseniz mi bu aralar.
Canım biz hiç Çeşme suyu kullanmıyoruz. Yıllardır arıtma var bide filitrelerş yeni değiştirdim.
Ah ya çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun canım. Tehlikelidir. Takibi iyi yapın. Hastaneye yatma kısmını çok sarkıtmayın sıkıntı olursa
Sağol canım. Hastahane istemiyorum bende canım. Sabah doktoru aradı durumunu sordu. Kendisi de duydu bakalım bir iki lokma yedi korkudan inşallh geçer hemen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…