- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.221
Harika,ben yıllardır cuma zayıflama takimlarindaydim hep diyordum resimli olsa çak daha iyi olur diye, sonunda dediğim olmuşKızlar Duyduk duymadık demeyinn!!!
Bu cuma tartılar resimli olucak listedekiler özellikle dikkat etsin. Paylaşım alanında SeaBahar kaptanımız örnek atmış bi göz atın isterseniz. Kagıda tarih ve nick yazip tartıyla beraber foto cekilecek.
Kızlar tomografi çekindim taş yok şükür idrar testi sonucunu bekliyorum
Genel cerrahada randevu almıştım 6ayda bir meme ultrason cektiriyorum pandemiden dolayı 1sene oldu onuda çektirdim bi yağ bezem vardı onada ultrason çekildi
Lokal anestezi ile bugün alınacak bekliyorum aksama ancak gelirim buraya
hosgeldin canimKac kilo aldin Niye korumadin
Oh ne rahatlikrobotun silmesi nasil canim?
yorgunluktandir canimBen bulasik deterjanini buzfolabina koymaya calisirken napiyorum Ben dedim
masallah canimdikis yaiyorsun ya sayfan var mi senin
evet canim aslinda bi dram Ama dün baya komikti safiye
cok gecmis olsun canim tez zamanda Sifa bulsun yavrun
bütün annelerin dramisesimiz ol
Cok sükür canim
Kolaylikla gecsin ins
Aynen cnm :) sonunda oldu hayırlısı olsun hepimiz icin inşallahHarika,ben yıllardır cuma zayıflama takimlarindaydim hep diyordum resimli olsa çak daha iyi olur diye, sonunda dediğim olmuş ☺
Kızıma kalsa kanguru gibi kese yapcam göbeğimin üstüne orda dolaşacakValla canım çok zor ikisini beraber büyütmek. Ha kızın sana çok düşkün değilse düşünebilirsin
Sonrasi için güzel oluyor bi bakıyorsun ikisi de kocaman olmuslar
Erken gebelik testleri var canım norma test günün geçtikten sonra Doğru sonuç Veriyor onlardan al dilersen benim de lekelenmem oldu ama adet zamanı oldu kızımın hamileliğindeKızlar çok düşündüm buraya yazsam mı diye biraz da çekindim açıkçası. Soracak kimse bulamadığım için yazıyorum bana yardımcı olun
Adet oldum dedim ya. Aslında adetime bi hafta var erken oldum duzensizlesti dedim belki. Ama (çok aferdesiniz) lekenmeler oldu.
Hamilemiyim acaba böyle bişey yaşayan var mı? Yada bilgisi olan
Ben normalde hiç sevmezdim örtü kullanmayı kızımdan sonra mecburen kullanıyorum internetten altı süngerli halımın ölçülerinde lastikli örtü aldım çok memnunum halı gibi duruyorOkuldan çıktım
Gidip mutfak halım için diktirdiğim örtüleri aldım. Malum kızım halımın gözünü oyuyor
Kahvaltı vs derken şu an hatunu emziriyorum.
Dün gece yine hiç uyumadı. Benim de aşırı uykum var tabiama ortalık toplanacak akşama yemek yapılacak vs vs
Bizde durumlar böyle
Onlar icin zorunlu degl diye biliyorm cnm ama mumkunse resimli olsa fena olmaz
tmm canimOnlar icin zorunlu degl diye biliyorm cnm ama mumkunse resimli olsa fena olmaz
Ben de birkaç gündür çok motive sayılmam tartılmaya korkuyorumslm kizlar
annemlerle bol bol hasretlik giderdik
tr den neler neler getirmisler
valla dayanamadim bende
Ben de benzer aldım mutfağım için. 2 tane aldım dönüşümlü kullanırım diyeBen normalde hiç sevmezdim örtü kullanmayı kızımdan sonra mecburen kullanıyorum internetten altı süngerli halımın ölçülerinde lastikli örtü aldım çok memnunum halı gibi duruyor
İyi yapmışsın canına okuyorlar evin bücürler Çok çabuk kuruyor leke de tutmuyor hızlı Yıkamada yıkıyorum en son halıyı resim defteri gibi kullanmaya kalkışınca bana da farz olduBen de benzer aldım mutfağım için. 2 tane aldım dönüşümlü kullanırım diye
Erken gebelik testleri var canım norma test günün geçtikten sonra Doğru sonuç Veriyor onlardan al dilersen benim de lekelenmem oldu ama adet zamanı oldu kızımın hamileliğinde
Ben normalde hiç sevmezdim örtü kullanmayı kızımdan sonra mecburen kullanıyorum internetten altı süngerli halımın ölçülerinde lastikli örtü aldım çok memnunum halı gibi duruyor
Sağol cnm. Benim günüme daha var ondan çıkmaz daha.Erken gebelik testleri var canım norma test günün geçtikten sonra Doğru sonuç Veriyor onlardan al dilersen benim de lekelenmem oldu ama adet zamanı oldu kızımın
Ben de iyiyim canım sabah kahvemi yudumluyorum kitap okumaya dalıp uykunu mu alamıyorsun acaba ?
Şükür canım inşallah idrarda da bir şey çıkmaz operasyonunun da kolay geçer dikkat et kendine
çok geçmiş olsun canım
yok aslında çok gece kalmıyorum en çok 22.3da yatıyorum ama uykum çok bölünüyor, ufaklık henüz deliksiz uyumaya geçemedi onu geçtim büyük kızım bile deliksiz uyumuyor her uyandığında da anne diye yanıma geliyor
hosgeldin canimKac kilo aldin Niye korumadin
Oh ne rahatlikrobotun silmesi nasil canim?
yorgunluktandir canimBen bulasik deterjanini buzfolabina koymaya calisirken napiyorum Ben dedim
masallah canimdikis yaiyorsun ya sayfan var mi senin
evet canim aslinda bi dram Ama dün baya komikti safiye
cok gecmis olsun canim tez zamanda Sifa bulsun yavrun
bütün annelerin dramisesimiz ol
Cok sükür canim
Kolaylikla gecsin ins
rabbim sifasini versin ins kuzucugun canim.
Ne hastaliklar var. Yatis evet riskli olabilir ama tedavi daha hizli olabilir gecmezse yatis yaptir mutlaka canim
ah ahhh benimki hala oyle gece kolumu actirip yanima yatiyo o kolumu sabah hissetmiyorum
gecmis ilsun canim.
Ultrason sonucunda temiz cikar ins
yaa seninkide guzel olmus
Yirgunluk gercekten etkiliyor. Dun gunduz uyudum ama aksam yine gozumu acamiyordum
En son ne zaman deliksiz yayıla yayıla uyudum yatağımda ve kendi özgür irademle uyandım hatırlamıyorum
Geçmiş olsun bebişim
Küçükmüş. Gerçi ben de neyime güveniyorsam kızım o aylara gelince hamile kalmayı planlıyorum. Utanmazlıkta zirvelere oynuyorum valla
Cok gecmis olsun cnm taş olmamasi cok guzel haber sonuclarda guzel cikar insallah
Aynen gercekten cok rahatlık, bana göre iyi cnm yani tabiki elle silme gibi olmaz ama ben normalde evi 1-2 ayd anca silerdm supururdm sadece smdi haftada 1 sildirme yapiyorm daha temiz oluyor. Ama hergun supur sil yapan birisi silmesini begenmiyebillir cnku silip geciyor oyle diyim bi leke bi yapiskanlik var dur bidha siliym bastirip ovaliym yapmadigi icin bizim gbi
Ya itiraf ediyorum daha eksi görmedim. Çok ilginç dikkat de ediyorum ne oluyor benim bu bünyeye anlamadım.Ben de birkaç gündür çok motive sayılmam tartılmaya korkuyorum
Erken gebelik testleri Adetten önceki günlerde sonuç veriyor kuzum diğer test gibi değil normal gebelik testi 5 lira o 20 lira idi en son aldığımdaSağol cnm. Benim günüme daha var ondan çıkmaz daha.
Çok geçmiş olsun cnmSagolun kızlar tşk ederim
Üroloji dr göre taş yok eminmisin idrarda kan olduguna diyo
Regl ara kanama olabilir dedi eminim dedim sinirlendim sen bide kadın doğum dr muayene ol dedi
Genel cerrah dr meme ultrason sonuclarin iyi dedi
Yağ bezesi olanida alalım istersen dedi ağrı yapıyordu lokal anestezi ile alındı dikiş atıldı
Icinden çıkan bayaga büyüktü 2meme arasinin biraz yukarisindaydi
10gun sonra dikişler alınacak 2gunde birde pansuman antibiyotik ve agri kesici verdi
Benim ayin 19 da regl olmam gerekiyordu. Yani şimdi alsam sonuç cikarErken gebelik testleri Adetten önceki günlerde sonuç veriyor kuzum diğer test gibi değil normal gebelik testi 5 lira o 20 lira idi en son aldığımda
Allah Allah taş yok ama idrarda kan var Sen de doktora sorsaydın taş olmadığına emin misin diyeSagolun kızlar tşk ederim
Üroloji dr göre taş yok eminmisin idrarda kan olduguna diyo
Regl ara kanama olabilir dedi eminim dedim sinirlendim sen bide kadın doğum dr muayene ol dedi
Genel cerrah dr meme ultrason sonuclarin iyi dedi
Yağ bezesi olanida alalım istersen dedi ağrı yapıyordu lokal anestezi ile alındı dikiş atıldı
Icinden çıkan bayaga büyüktü 2meme arasinin biraz yukarisindaydi
10gun sonra dikişler alınacak 2gunde birde pansuman antibiyotik ve agri kesici verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?