Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Harika,ben yıllardır cuma zayıflama takimlarindaydim hep diyordum resimli olsa çak daha iyi olur diye, sonunda dediğim olmuş

Cok gecmis olsun cnm taş olmamasi cok guzel haber sonuclarda guzel cikar insallah

Aynen gercekten cok rahatlık, bana göre iyi cnm yani tabiki elle silme gibi olmaz ama ben normalde evi 1-2 ayd anca silerdm supururdm sadece smdi haftada 1 sildirme yapiyorm daha temiz oluyor. Ama hergun supur sil yapan birisi silmesini begenmiyebillir cnku silip geciyor oyle diyim bi leke bi yapiskanlik var dur bidha siliym bastirip ovaliym yapmadigi icin bizim gbi

Valla canım çok zor ikisini beraber büyütmek. Ha kızın sana çok düşkün değilse düşünebilirsin
Sonrasi için güzel oluyor bi bakıyorsun ikisi de kocaman olmuslar
Kızıma kalsa kanguru gibi kese yapcam göbeğimin üstüne orda dolaşacak

Erken gebelik testleri var canım norma test günün geçtikten sonra Doğru sonuç Veriyor onlardan al dilersen benim de lekelenmem oldu ama adet zamanı oldu kızımın hamileliğinde
Ben normalde hiç sevmezdim örtü kullanmayı kızımdan sonra mecburen kullanıyorum internetten altı süngerli halımın ölçülerinde lastikli örtü aldım çok memnunum halı gibi duruyor

Eklentiler

• 39099E3A-CEFC-402D-9E8C-C086CDC6349B.webp
    57 KB · Görüntüleme: 40
Ben normalde hiç sevmezdim örtü kullanmayı kızımdan sonra mecburen kullanıyorum internetten altı süngerli halımın ölçülerinde lastikli örtü aldım çok memnunum halı gibi duruyor
Ben de benzer aldım mutfağım için. 2 tane aldım dönüşümlü kullanırım diye

Ben de benzer aldım mutfağım için. 2 tane aldım dönüşümlü kullanırım diye
İyi yapmışsın canına okuyorlar evin bücürler Çok çabuk kuruyor leke de tutmuyor hızlı Yıkamada yıkıyorum en son halıyı resim defteri gibi kullanmaya kalkışınca bana da farz oldu

Erken gebelik testleri var canım norma test günün geçtikten sonra Doğru sonuç Veriyor onlardan al dilersen benim de lekelenmem oldu ama adet zamanı oldu kızımın
Sağol cnm. Benim günüme daha var ondan çıkmaz daha.

Ben de iyiyim canım sabah kahvemi yudumluyorum kitap okumaya dalıp uykunu mu alamıyorsun acaba ?

Şükür canım inşallah idrarda da bir şey çıkmaz operasyonunun da kolay geçer dikkat et kendine

Sagolun kızlar tşk ederim
Üroloji dr göre taş yok eminmisin idrarda kan olduguna diyo
Regl ara kanama olabilir dedi eminim dedim sinirlendim sen bide kadın doğum dr muayene ol dedi

Genel cerrah dr meme ultrason sonuclarin iyi dedi
Yağ bezesi olanida alalım istersen dedi ağrı yapıyordu lokal anestezi ile alındı dikiş atıldı
Icinden çıkan bayaga büyüktü 2meme arasinin biraz yukarisindaydi

10gun sonra dikişler alınacak 2gunde birde pansuman antibiyotik ve agri kesici verdi

Çok geçmiş olsun cnm

DUYURU

696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:

Eki Görüntüle 2704669

Kızlar listede olan olmayan herkes cuma günü resimdeki gibi paylassin tarti resimlerini

Allah Allah taş yok ama idrarda kan var Sen de doktora sorsaydın taş olmadığına emin misin diye
Şükür operasyonun da olmuş Ağrı yapıyormuş kurtulmuş oldun canım Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…