Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol canım benim
Dr tekrarlamaz baska yerinde yoksa dedi
Taş için de gerçekten beynim kazan oldu yarin ozeldeki dr gidip bide sonuçları ona mi göstersem diye düşünüyorum

Sagol canım benim
Dr tekrarlamaz baska yerinde yoksa dedi
Taş için de gerçekten beynim kazan oldu yarin ozeldeki dr gidip bide sonuçları ona mi göstersem diye düşünüyorum
Canim sana kim taş var dedi en son kum döküyorum demedin mi. Kum idrar tahlilinde de çıkıyor idrar tahlili yapılmadı mi.

Pufff bende atansammm artikkk yaa
atanırsın inşallah canım eski okulumdan ücretli öğretmenlik yapan bi arkadaşım var Türkçe öğretmenliği okumuş atanamamıştı burada çocuk gelişimi öğretmenliği okuyordu belki bu bölümden atanırım diye aileden destek almıyor ücretli öğretmenlikten aldığı ile geçiniyordu okul bitti geçen yıl evlendi Antep’te yaşıyorlar ve bu yıl Türkçe öğretmenliğinden Antep’e atandı garibim ikinci üniversitenin çilesini boşboşuna çekti bi nevi
Ya öyle mi supermis o zaman belki benim zumrem çıkar
Senin zümren vardı da ayrıldı bacım gelir yine merak etme öğretmenleri çeken bir takımız
Kızlar kızı uyuttum, gece çok uyanıyor uykusuz kalıyorum diye bende onunla yatıyorum,hepinize iyi geceler
Allah rahatlık versin canım benim iyi uykular

Benim branştan atanmam çok zor alan çalışmam lazım onu da hiç göze alamam. Muhtemelen ya çocuk gelişimi yada okul oncesinden atanirim. Allah emeklerimizin hatrina nasip etsin insallah. Darısı bana olsun.

Taş var demedi dr
Kum ilk kanli idrardada çıkmadı eritrosit bolca yazıyordu
Bugunde çıkmadı
Şu an kanaman yok demi. Acaba nedendirr ki. Ama senin sancin da vardi. Acaba düştü de farketmedin mi

İnan canım bilmiyorum şu an bile o kadar açım ki anlamıyorum.

Herhalde stres yaptım hamile olsam ayvayı yedim
Hala hamilemiyim diye düşünüyorum offf yaa
Stress cok etkiliyor cnm ya hayirlisi Allahtan inşallah gönlune gore olsun.

mezun oldugum haftası paylaşmıştım öyle
anladım canım denemek lazım ozaman herkesin tecrübesi farklı oluyor

Benim de ilk kahverengiydi sonra pembemsi aynı şekil iyi o zaman benimde öyledir o zaman ❤

Ama buda rahatsizlik verici canim ya ne oldugu belli degil. Sanirim su an hamilelik istemiyorsun rabbim hakkinda hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…