- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.261
Benim de ilk kahverengiydi sonra pembemsi aynı şekil iyi o zaman benimde öyledir o zaman ❤Kahverengi yada hafif pembemsi oluyor.bir pedi bile batirmaycak sekilde oluyor canim
Sagol canım benimVbvvv
Ben hiç yatamam cocuklarla yaa. Rahat edemiyorum. O yüzden uyuduğu gibi yatağına koyuyorumBir de geçen yazacaktim yazamadim. Küçük bebeğe rağmen bir sürü iş yapiyorsun canim masallah.
Cokkk geçmiş olsun canimm. Allahim tez zamanda şifa versin inşallah. Yağ bezesi tekrarlıyor diue biliyorum umarim senin ki tekrarlamaz. Acaba taş vardıda dusurdugun için mi goremediler.
Ya öyle mi supermis o zamanKız burası öğretmenler odası gibi zatenbenim zümrem çıkmadı ama daha bilişim teknolojileri öğretmeniyim
Canim sana kim taş var dedi en son kum döküyorum demedin mi. Kum idrar tahlilinde de çıkıyor idrar tahlili yapılmadı mi.Sagol canım benim
Dr tekrarlamaz baska yerinde yoksa dedi
Taş için de gerçekten beynim kazan oldu yarin ozeldeki dr gidip bide sonuçları ona mi göstersem diye düşünüyorum
Iyi geceler iyi yapiyorsun.Kızlar kızı uyuttum, gece çok uyanıyor uykusuz kalıyorum diye bende onunla yatıyorum,hepinize iyi geceler
Taş var demedi drCanim sana kim taş var dedi en son kum döküyorum demedin mi. Kum idrar tahlilinde de çıkıyor idrar tahlili yapılmadı mi.
Iyi geceler canımKızlar kızı uyuttum, gece çok uyanıyor uykusuz kalıyorum diye bende onunla yatıyorum,hepinize iyi geceler
atanırsın inşallah canım eski okulumdan ücretli öğretmenlik yapan bi arkadaşım var Türkçe öğretmenliği okumuş atanamamıştı burada çocuk gelişimi öğretmenliği okuyordu belki bu bölümden atanırım diye aileden destek almıyor ücretli öğretmenlikten aldığı ile geçiniyordu okul bitti geçen yıl evlendi Antep’te yaşıyorlar ve bu yıl Türkçe öğretmenliğinden Antep’e atandı garibim ikinci üniversitenin çilesini boşboşuna çekti bi neviPufff bende atansammm artikkk yaa
Senin zümren vardı da ayrıldı bacım gelir yine merak etme öğretmenleri çeken bir takımızYa öyle mi supermis o zamanbelki benim zumrem çıkar
Allah rahatlık versin canım benim iyi uykularKızlar kızı uyuttum, gece çok uyanıyor uykusuz kalıyorum diye bende onunla yatıyorum,hepinize iyi geceler
Benim branştan atanmam çok zor alan çalışmam lazım onu da hiç göze alamam. Muhtemelen ya çocuk gelişimi yada okul oncesinden atanirim. Allah emeklerimizin hatrina nasip etsin insallah. Darısı bana olsun.atanırsın inşallah canım eski okulumdan ücretli öğretmenlik yapan bi arkadaşım var Türkçe öğretmenliği okumuş atanamamıştı burada çocuk gelişimi öğretmenliği okuyordu belki bu bölümden atanırım diye aileden destek almıyor ücretli öğretmenlikten aldığı ile geçiniyordu okul bitti geçen yıl evlendi Antep’te yaşıyorlar ve bu yıl Türkçe öğretmenliğinden Antep’e atandı garibim ikinci üniversitenin çilesini boşboşuna çekti bi nevi
Senin zümren vardı da ayrıldı bacım gelir yine merak etme öğretmenleri çeken bir takımız
Allah rahatlık versin canım benim iyi uykular
Şu an kanaman yok demi. Acaba nedendirr ki. Ama senin sancin da vardi. Acaba düştü de farketmedin miTaş var demedi dr
Kum ilk kanli idrardada çıkmadı eritrosit bolca yazıyordu
Bugunde çıkmadı
Stress cok etkiliyor cnm ya hayirlisi Allahtan inşallah gönlune gore olsun.İnan canım bilmiyorum şu an bile o kadar açım ki anlamıyorum.
Herhalde stres yaptım hamile olsam ayvayı yedim
Hala hamilemiyim diye düşünüyorum offf yaa
Kızlar Duyduk duymadık demeyinn!!!
Bu cuma tartılar resimli olucak listedekiler özellikle dikkat etsin. Paylaşım alanında SeaBahar kaptanımız örnek atmış bi göz atın isterseniz. Kagıda tarih ve nick yazip tartıyla beraber foto cekilecek.
mezun oldugum haftası paylaşmıştım öyleDUYURU
696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:
Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:
Eki Görüntüle 2704669
Kızlar listede olan olmayan herkes cuma günü resimdeki gibi paylassin tarti resimlerini
anladım canım denemek lazım ozaman herkesin tecrübesi farklı oluyorCok gecmis olsun cnm taş olmamasi cok guzel haber sonuclarda guzel cikar insallah
Aynen gercekten cok rahatlık, bana göre iyi cnm yani tabiki elle silme gibi olmaz ama ben normalde evi 1-2 ayd anca silerdm supururdm sadece smdi haftada 1 sildirme yapiyorm daha temiz oluyor. Ama hergun supur sil yapan birisi silmesini begenmiyebillir cnku silip geciyor oyle diyim bi leke bi yapiskanlik var dur bidha siliym bastirip ovaliym yapmadigi icin bizim gbi
Yarin telafi et canim.Bugun eşim yine bana kötülük yaptıen sevdiğim tatlıyı almış gelmiş löp löp gömdüm
Benim de ilk kahverengiydi sonra pembemsi aynı şekil iyi o zaman benimde öyledir o zaman ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?