Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah Allah taş yok ama idrarda kan var Sen de doktora sorsaydın taş olmadığına emin misin diye
Şükür operasyonun da olmuş Ağrı yapıyormuş kurtulmuş oldun canım Allah şifa versin inşallah
Oda aynısını dedi idrarda kan 2gun oldu gecti dedim
Sagol canim

katıldım hayırlı uğurlu olsun yarın başlıyorum.
Hoş geldin canım ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım
Ben Zehra öğretmenim 32 yaşındayım evliyim 1 kızım var daha önce 100den 65e inmişliğim var doğum sonrası 91 kilo ile takıma başladım 65 kilo ile mezun oldum buralardayım hep kaptan yardımcısıyım

Branşın ne? Ben de öğretmenim,sınıf öğretmeniyim

Doktorlarda bazen gicik oluyorlar ya 0eminmisin ne demek sanki yalan soyluyorsun. Neyseki tas yokmus onemli olan o

Cok g3cms olsn tekrardn cnm
Ya itiraf ediyorum daha eksi görmedim. Çok ilginç dikkat de ediyorum ne oluyor benim bu bünyeye anlamadım.
Bu hafta nedn boyle oldu ya

ya belki hamilesindir.
Belki de ara regl falan olmussundur. Arada benimde boyle lekeler geliyor. Hatta bi ara doktora gitmistim sikintili biset cikmamisti.

slm kizlar
annemlerle bol bol hasretlik giderdik
tr den neler neler getirmisler
valla dayanamadim bende
cok kacirmadiysan visey olmaz ins.
Yarin telafi et canik spor ve yemene dikkat edersen arti gelmez
Gecmis olsun canim.

Bazen doktorda degisik oluyor sanki kafamizdan hastalik uretiyoruz.

Neyse bisey yokmus bari.

Vbvvv
Ben hiç yatamam cocuklarla yaa. Rahat edemiyorum. O yüzden uyuduğu gibi yatağına koyuyorum Bir de geçen yazacaktim yazamadim. Küçük bebeğe rağmen bir sürü iş yapiyorsun canim masallah.
Cokkk geçmiş olsun canimm. Allahim tez zamanda şifa versin inşallah. Yağ bezesi tekrarlıyor diue biliyorum umarim senin ki tekrarlamaz. Acaba taş vardıda dusurdugun için mi goremediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…