- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.241
Çıkar canımBenim ayin 19 da regl olmam gerekiyordu. Yani şimdi alsam sonuç cikar
Tmm canım teşekkür ederimÇıkar canım
Oda aynısını dedi idrarda kan 2gun oldu gecti dedimAllah Allah taş yok ama idrarda kan var Sen de doktora sorsaydın taş olmadığına emin misin diye
Şükür operasyonun da olmuş Ağrı yapıyormuş kurtulmuş oldun canım Allah şifa versin inşallah
Hoş geldin canım ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalımkatıldım hayırlı uğurlu olsun yarın başlıyorum.
Branşın ne? Ben de öğretmenim,sınıf öğretmeniyimHoş geldin canım ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım
Ben Zehra öğretmenim 32 yaşındayım evliyim 1 kızım var daha önce 100den 65e inmişliğim var doğum sonrası 91 kilo ile takıma başladım 65 kilo ile mezun oldum buralardayım hep kaptan yardımcısıyım
Kız burası öğretmenler odası gibi zatenBranşın ne? Ben de öğretmenim,sınıf öğretmeniyim ☺
Doktorlarda bazen gicik oluyorlar ya 0eminmisin ne demek sanki yalan soyluyorsun. Neyseki tas yokmus onemli olan oSagolun kızlar tşk ederim
Üroloji dr göre taş yok eminmisin idrarda kan olduguna diyo
Regl ara kanama olabilir dedi eminim dedim sinirlendim sen bide kadın doğum dr muayene ol dedi
Genel cerrah dr meme ultrason sonuclarin iyi dedi
Yağ bezesi olanida alalım istersen dedi ağrı yapıyordu lokal anestezi ile alındı dikiş atıldı
Icinden çıkan bayaga büyüktü 2meme arasinin biraz yukarisindaydi
10gun sonra dikişler alınacak 2gunde birde pansuman antibiyotik ve agri kesici verdi
Bu hafta nedn boyle oldu yaYa itiraf ediyorum daha eksi görmedim. Çok ilginç dikkat de ediyorum ne oluyor benim bu bünyeye anlamadım.
ya belki hamilesindir.Kızlar çok düşündüm buraya yazsam mı diye biraz da çekindim açıkçası. Soracak kimse bulamadığım için yazıyorum bana yardımcı olun
Adet oldum dedim ya. Aslında adetime bi hafta var erken oldum duzensizlesti dedim belki. Ama (çok aferdesiniz) lekenmeler oldu.
Hamilemiyim acaba böyle bişey yaşayan var mı? Yada bilgisi olan
cok kacirmadiysan visey olmaz ins.slm kizlar
annemlerle bol bol hasretlik giderdik
tr den neler neler getirmisler
valla dayanamadim bende
Gecmis olsun canim.Sagolun kızlar tşk ederim
Regl ara kanama olabilir dedi eminim dedim sinirlendim sen bide kadın doğum dr muayene ol dedi
Yağ bezesi olanida alalım istersen dedi ağrı yapıyordu lokal anestezi ile alındı dikiş atıldı
Icinden çıkan bayaga büyüktü 2meme arasinin biraz yukarisi
10gun sonra dikişler alınacak 2gunde birde pansuman antibiyotik ve agri kesici verdi
Hoşgeldin canımkatıldım hayırlı uğurlu olsun yarın başlıyorum.
İnan canım bilmiyorum şu an bile o kadar açım ki anlamıyorum.Bu hafta nedn boyle oldu ya
İnşallah cnm daha önce hiç böyle olmamıştıya belki hamilesindir.
Belki de ara regl falan olmussundur. Arada benimde boyle lekeler geliyor. Hatta bi ara doktora gitmistim sikintili biset cikmamisti.
Hoşgeldin canımBenide alir mısınız
Gel canım ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalımBenide alir mısınız
İnşallah cnm daha önce hiç böyle olmamıştı
Sakıncası yoksa nasıl lekelenmelerin oluyor
Ben hiç yatamam cocuklarla yaa. Rahat edemiyorum. O yüzden uyuduğu gibi yatağına koyuyorumGünaydın kızlar
Bu bebe beni hurdaya çıkaracak herhlde gece emince yatağına alıyorum her zmn bazen uyuyakaliyorum beyfendi de bizim yatakta kalıyor o yayıldıkça yayılıyor bana sokuluyor derken ben küçücük yerde eciş bücüş yatıyorum her yerim ağrıyor ellerim fena bileklerim ağrıyor
Şimdi uyandı gene sömürüyo beni
Cokkk geçmiş olsun canimm. Allahim tez zamanda şifa versin inşallah. Yağ bezesi tekrarlıyor diue biliyorum umarim senin ki tekrarlamaz. Acaba taş vardıda dusurdugun için mi goremediler.Sagolun kızlar tşk ederim
Icinden çıkan bayaga büyüktü 2meme arasinin biraz yukarisindaydi
Pufff bende atansammm artikkk yaaKız burası öğretmenler odası gibi zatenbenim zümrem çıkmadı ama daha bilişim teknolojileri öğretmeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?