Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de ümitli değilim bu haftadan. Niye böyle oldu anlamadım

İyi tatiller şimdiden canım hepimizin toparlanması gerek

genel demekki havalar etken yada sonbahar . ins guzel olur hergunumuz
gecmis olsun canim.
Zorlamissin demekki . bilekligin faydasi olur ins
aynen insAllah canım
Kolay gelsin canım yan komşumda da kaldı sinir sıkışması o dediğin bandaj gibi şeyden o da kullanıyor benim de oldu da ödem kaynaklı imiş ödem geçince o da geçer demişti geçti şükür
benim kalıcı kızımda olan kaç sene sonra geçti gibi olmuştu şimdi yine aynı
Dogum sırasında mı acaba kendini kasmaktan oluyor bende bilemedm ama doktorun varmış bi bildigi 2 ci dogumda gene ortaya cıkmasından belli. Normal dogummuydu seninkilrr cnm. Bu ara biraz ara ver işlere yorma
bilmiyorum herhalde ondan kaynaklıdr normal canım aynen canım zorlayacak şeyleri yapmayı düşünmüyorum
iyi tatiller canım şimdiden bu hafta kimse umutlu değil tartıdan anlaşılan
Bende dikiş biliyorum, supla bende yapmak istiyorum sen hangi kumaştan yaptın?
Duck kumaştan yaptım canım

Afiyet olsun canım

Çok memnun oldum şimdi bakıyorum kurallar ve forma
kusura bakmayın nasıl katılınıyor daha yeni yapıcam

Aynı yaşta sayılırız 100 den 65 e bravo valla
65 de iyi bi düşebilsem Allahım ne iyi olacak

9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Napoleon 28
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: maalesef yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ: evhanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır galiba
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: düşük tansiyon ara sıra.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi ve sağlıklı hissetmek. kıyafetlerimin hiçbiri yakışmıyor.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: evlenmeden önce 48 lerdeydim. şimdi nerdeyse 80 olucam. börek çörek günler derken baya aldım . akşamları eşim geç geldiği için yemeği de geç yiyoruz o da var.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: ev hanımıyım. tüp bebek denemelerinden sonra kalan kilolar da var ilaçlardan.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: her gün yazabilirim yediklerimi.

Tekrar hoşgeldin canım aramıza
34yasinda 4.5yasinda bi kiz annesiyim
Kızımı evlilugumin 10.yilinda tüp bebek tedavisi ile kucağıma aldım inş sağlıcakla kilolarini verip bebegini kucağına almayı nasip etsin rabbim

Peki canım kaç metre almak yeterli olur?

ben bu ara canımdan bile bezginim gülüm yarına sen zaten kazanmış olursun :)

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,benim de evliliğimin 6. Yılında tüp bebekle bir kizim oldu

hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 3 aylık oğlum var benim inmek istediğim kilodasin sağlıkla istediğin kilona ulaşırsın insAllah burda
Peki canım kaç metre almak yeterli olur?
suplanin boyutunda göre canım 6'şar cm kenarlardan dikiş lastik payı olacak şekilde alıcaksın benim evde kumaşım vardı parça 4 tane denemelik yapicam yakınlarda gidersem 6 kişilik takım yapicam bklm satmak için
bu aralar çok da iyi değilim ben yine kendi çapım da inzivaya çekilicem arada bir gelirsem ne oldu hatun diye merak etmeyin kızlar
yarın tartı herkesin yüzüne gülsün inşallah
Hayırdır abla neyin var

Selam kızlar kızım kahvaltıyı parkta yapmak istedi kaptık çayı peynir zeytini geldik şimdi o parkta oynuyor biraz bende çay içiyorum oğluşum arabasında bakınıyor buradan bı pazar market yapicam a101 bebek çorabı geliyordu kaldıysa ondan alicam dönüşte yürüyüş falan eve dönünce gelirim yine grsrz

bu aralar çok da iyi değilim ben yine kendi çapım da inzivaya çekilicem arada bir gelirsem ne oldu hatun diye merak etmeyin kızlar
Yaa bende de aynı ruh halivar abla ya acaba astrolojik bi durum mu var. Sanki genel olarak herkeste var.

Çok memnun oldum şimdi bakıyorum kurallar ve forma
kusura bakmayın nasıl katılınıyor daha yeni yapıcam

Aynı yaşta sayılırız 100 den 65 e bravo valla
65 de iyi bi düşebilsem Allahım ne iyi olacak
Geri sarmazsam veriyorum da bunu nasıl başarıyorum ben de anlamış değilim hayatım kilo al-ver şeklinde ilerliyor
Memnun oldum canım takımda tüp bebek tedavisi ile anne olmuş üyelerimiz var benim yeğenim de tüp bebek hatta GastrikAsit imiz var yıllar sonra kendiliğinden olan umudunu yitirme
ben bu ara canımdan bile bezginim gülüm yarına sen zaten kazanmış olursun :)
Abla neyin var sen bile bu haldeysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…