Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Su 2 gundur ustumde bi huzursuzluk ic daralmasi var . ortada bi sebeb ,sorun yada sikinti yok. Ama hicbirsey yapasim yok ,konusasim yok, mumkun olsa nefes dahi alasim yok hersey o kadar zoraki yani

İns yarin dinc guzel ve umutlu bir sabaha uyanirim ,uyaniriziyi geceler hepinize

Benim branştan atanmam çok zor alan çalışmam lazım onu da hiç göze alamam. Muhtemelen ya çocuk gelişimi yada okul oncesinden atanirim. Allah emeklerimizin hatrina nasip etsin insallah. Darısı bana olsun.
İnşallah canım bu yıl sondu değil mi ? Erzurum’a atanırsın da daha da yakın oluruz
Bu hafta listeye girsek zehroşm yaa ben artık kilo vermek istoyorummm
Elo ben mezun üye olduğum ve mezuniyetimden 6 ay geçmemesinden dolayı mezuniyet kilomun altında girebiliyorum listeye cumaya 64.7 nin altında olmam lazım
İnşallah canım benim bazen oluyor bana da öyle yarına bu depresif hali üzerinden atmış olarak uyanırsın inşallah

dün 107 sayfa kitap okudum, uykum gelmese daha da okurdum
MaşAllah cnm
sağol canım inşAllah
Ayy canım ya kıyamam ilkzaman benmkide cok emiyordu geceleride uyaninca acliktan bazen 1 caybardagi sut icerdim dayanamaz da :) bugn bile uyandk 5bucuk gbi karnim gurul gurul yapip duruyordu.
ilk zamanlars göre daha iyiyiz tabi ama daha da düzene girecektir insAllah emsin de napiyim razıyım
Ay yok yatılmıyor dün bizimki de uyumak istemedi yanımızda yatırdık gece yatağına koydum
günleri günlerini tutmuyor canım işte
geçmiş olsun canım
masallah canim dikis yaiyorsun ya sayfan var mi senin
sağol canım var canım da burda paylaşmak yasak maalesef Instagram var ama face hesabımı daha aktif kullanıyorum şu an
bütün annelerin drami sesimiz ol

ah ahhh benimki hala oyle gece kolumu actirip yanima yatiyo o kolumu sabah hissetmiyorum
ya küçük cadı
En son ne zaman deliksiz yayıla yayıla uyudum yatağımda ve kendi özgür irademle uyandım hatırlamıyorum
hadi ya durum vahim yani
slm kizlar
annemlerle bol bol hasretlik giderdik
tr den neler neler getirmisler
valla dayanamadim bende
yarın telafi edersin insAllah
Ben hiç yatamam cocuklarla yaa. Rahat edemiyorum. O yüzden uyuduğu gibi yatağına koyuyorum Bir de geçen yazacaktim yazamadim. Küçük bebeğe rağmen bir sürü iş yapiyorsun canim masallah.
bende genelde doyunca hemen yerine yatırıyorum nolur nolmaz diye bende rahat edemem de işte bazen çok uzun memede kalıyor uyuyakaliyorum o ara anamı anlatıyor yatakta
14.10.2020
11:00
1 dılım cavdar ekmeği
Lane
5 zeytın

18:30
4 yk tavuk sote
4yk bulgur pilavı
Yogurt

Su 2lt
afiyet olsun canım da bu ne kız çok yetersiz geldi bana
iyi geceler canım amin insAllah bazen oluyor öyle bu hafta kötü geçiyor sanki bende de bı durgunluk var sanki bilemedim geçer insAllah
İyi geceler canlar yarın sabahın nurunda canlı dersim var altta pijama üstte eşarp dersimi yapıp geri yatarım herhalde tabi küçük hanım müsade ederse seviliyorsunuz
İyi geceler canım Allah kolaylık versin

İyi geceler kızlar
Akşam üzeri yürüyüşten dönünce yukarı hiç çıkmadan eşimle markete gittik geldik sonra yemek çay derken yazamadım yenice yattım bebem uyuyunca geçen hafta supla tahtası almıştım ona kumaş kestim diktim güzel oldu takım yapıp atayım buraya da insAllah
Bu arada bileğim fena ağrıyor acaba gece ters bı şekil mi yattım diye düşünmüştüm ama değilmiş dün bazlama yapmıştım sanırım o zorlamış sinir sıkışması için kullandığım medikal eldiven vardı onu taktım bklm faydası olur inşAllah yarın grsrz insAllah

Bugun eşim yine bana kötülük yaptı en sevdiğim tatlıyı almış gelmiş löp löp gömdüm

Kızz korumadasın srn zaten yiyebillirsn ama porsiyon onemli tabi cok yemiyeydin iyiydi
Havalarda etken oluyor bence, bazen bende oyle hissediyorum enerjim cok dusuk oluyor kotu havalar geldikce

Gecmis olsun cnm inşalah iyi gelir medikal eldiven ilkdefa duyuyorm ama kas gevsetici kremlerde iyi geliyor o durumda olmadi oyle birşey alirsin eczaneden. Bende cok zorlarım kendmi cam silerkem bile tum gucumle silerm. Ilk evlendigmiz sene kv derdi musluklar cevirmeli onlarm ben kaparken cok sıkıyormusum onlar acamiyormus. Ne zorum varsa iste

Medikal bileklik diyeceğime eldiven demişim kas gevşetici Krem evde de var sanırım da geçmezse öyle olurum prospektusunu sıkıntı olmazsa kullanırım kızımda doğumdan sonra oldu benim sinir sıkışması o zamandan beri ne zmn elimi yoracak iş yapsam ağrır özellikle bez sıkmak hamur açma falan baya zorluyor geçti gibiydi ikinci doğumla yeniden azdı sanki ne alakaysa doğum kaynaklı olabiliyor demişlerdi o zmn doktorlar işte hep kendi kendimize ediyoruz ne derdimize cidden

ins canim . sabah kalktigimda iyi gibiyim ama gun ilerledikce kotu oluyorum.
İyi geceler canlar yarın sabahın nurunda canlı dersim var altta pijama üstte eşarp dersimi yapıp geri yatarım herhalde tabi küçük hanım müsade ederse seviliyorsunuz
ins kizcenn uyanmazda uyursun biraz daha canim.
Bilisim ve teknoloji dersine benim kiz bayilmis. Tabi okulda olsa daha cok severdi bilgisayar basinda .
genel demekki havalar etken yada sonbahar . ins guzel olur hergunumuz
gecmis olsun canim.
Zorlamissin demekki . bilekligin faydasi olur ins
Kızz korumadasın srn zaten yiyebillirsn ama porsiyon onemli tabi cok yemiyeydin iyiydi

Havalarda etken oluyor bence, bazen bende oyle hissediyorum enerjim cok dusuk oluyor kotu havalar geldikce
belkide canim. Aslinda iyi gibi oluyorum. Kendimi ya yatarken yada surati asik buluyorum. Minnosum asik surati hic sevmiyor gecip karsima anne anne diyip siritiyorbirlikte bi gulusuyoruz ama kisir dongu gibi yine kendimi sersem gibi buluyirum.
Gececektir ins bakalim.

Kolay gelsin canım yan komşumda da kaldı sinir sıkışması o dediğin bandaj gibi şeyden o da kullanıyor benim de oldu da ödem kaynaklı imiş ödem geçince o da geçer demişti geçti şükür
ins kizcenn uyanmazda uyursun biraz daha canim.
Bilisim ve teknoloji dersine benim kiz bayilmis. Tabi okulda olsa daha cok severdi bilgisayar basinda .
Çok eğlenceli etkinlikler var çok seviyor çocuklar dersimi ama malesef ayrı düştük ne sınıf içi ne de bilgisayardaki etkinlikleri yapamıyoruz

Dogum sırasında mı acaba kendini kasmaktan oluyor bende bilemedm ama doktorun varmış bi bildigi 2 ci dogumda gene ortaya cıkmasından belli. Normal dogummuydu seninkilrr cnm. Bu ara biraz ara ver işlere yorma kendini fazla hemen duzelir inşallah.

Yerim o minnosu ne tatlı, annesini mutsuz gormeyede dayanamiyodur kuzu :)
Insallah hemen gecer cnm

Insallah uyur gec kalmazsin cnm uyumazsa ne olucak kime birakiyoran bu arada eşinmi bakiyor sen yokken

Günaydın canlar ben derse

Gunaydin cnm iyi dersler

Kızlar esim yillik izine cıktı 10 gun kadar bursaya gidicez hatta ben dedim anca cuma sonrası gidebiliriz tartı yuzunden :) cumartesiye aldı bileti. Dönuş belli degl en gec haftaya cuma o yuzden tartiyi yanimda goturmem gerekicek sanrm.
Bu arada tartı icin iyi olcak inşallah en son gittigimdede guzel eksi gelmisti :)
Zaten bu hafta hic umutlu degilim malesef

Bende dikiş biliyorum, supla bende yapmak istiyorum sen hangi kumaştan yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…