- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.281
İnşallah canım bu yıl sondu değil mi ? Erzurum’a atanırsın da daha da yakın oluruzBenim branştan atanmam çok zor alan çalışmam lazım onu da hiç göze alamam. Muhtemelen ya çocuk gelişimi yada okul oncesinden atanirim. Allah emeklerimizin hatrina nasip etsin insallah. Darısı bana olsun.
Elo ben mezun üye olduğum ve mezuniyetimden 6 ay geçmemesinden dolayı mezuniyet kilomun altında girebiliyorum listeye cumaya 64.7 nin altında olmam lazımBu hafta listeye girsek zehroşm yaa ben artık kilo vermek istoyorummm
İnşallah canım benim bazen oluyor bana da öyle yarına bu depresif hali üzerinden atmış olarak uyanırsın inşallahSu 2 gundur ustumde bi huzursuzluk ic daralmasi var . ortada bi sebeb ,sorun yada sikinti yok. Ama hicbirsey yapasim yok ,konusasim yok, mumkun olsa nefes dahi alasim yokhersey o kadar zoraki yani
İns yarin dinc guzel ve umutlu bir sabaha uyanirim ,uyaniriziyi geceler hepinize
MaşAllah cnmdün 107 sayfa kitap okudum, uykum gelmese daha da okurdum
sağol canım inşAllahgünaydın canımm
valla ben de öyleydim o küçücük bedeniyle koca yatağı nasıl kapladığını hiç anlamıyorum ama daracık alanda boynum tutula tutula uyurdum daha doğrusu uyuyamazdım çünkü her seferinde yataktan düştüğü için hep tetikte olurdum kıpırdadığı anda gözüm açılırdı falan
o yüzden Allah kolaylık versin bacım b,r an önce yatağına alışır inşallah
ilk zamanlars göre daha iyiyiz tabi ama daha da düzene girecektir insAllahAyy canım ya kıyamam ilkzaman benmkide cok emiyordu geceleride uyaninca acliktan bazen 1 caybardagi sut icerdim dayanamaz da :) bugn bile uyandk 5bucuk gbi karnim gurul gurul yapip duruyordu.
günleri günlerini tutmuyor canım işteAy yok yatılmıyor dün bizimki de uyumak istemedi yanımızda yatırdık gece yatağına koydum
geçmiş olsun canımKızlar tomografi çekindim taş yok şükür idrar testi sonucunu bekliyorum
Genel cerrahada randevu almıştım 6ayda bir meme ultrason cektiriyorum pandemiden dolayı 1sene oldu onuda çektirdim bi yağ bezem vardı onada ultrason çekildi
Lokal anestezi ile bugün alınacak bekliyorum aksama ancak gelirim buraya
sağol canım var canım da burda paylaşmak yasak maalesefmasallah canimdikis yaiyorsun ya sayfan var mi senin
bütün annelerin dramisesimiz ol
ya küçük cadıah ahhh benimki hala oyle gece kolumu actirip yanima yatiyo o kolumu sabah hissetmiyorum
hadi ya durum vahim yaniEn son ne zaman deliksiz yayıla yayıla uyudum yatağımda ve kendi özgür irademle uyandım hatırlamıyorum
yarın telafi edersin insAllahslm kizlar
annemlerle bol bol hasretlik giderdik
tr den neler neler getirmisler
valla dayanamadim bende
bende genelde doyunca hemen yerine yatırıyorum nolur nolmaz diye bende rahat edemem de işte bazen çok uzun memede kalıyor uyuyakaliyorum o ara anamı anlatıyor yataktaBen hiç yatamam cocuklarla yaa. Rahat edemiyorum. O yüzden uyuduğu gibi yatağına koyuyorumBir de geçen yazacaktim yazamadim. Küçük bebeğe rağmen bir sürü iş yapiyorsun canim masallah.
afiyet olsun canım da bu ne kız çok yetersiz geldi bana14.10.2020
11:00
1 dılım cavdar ekmeği
Lane
5 zeytın
18:30
4 yk tavuk sote
4yk bulgur pilavı
Yogurt
Su 2lt
iyi geceler canım amin insAllah bazen oluyor öyle bu hafta kötü geçiyor sanki bende de bı durgunluk var sanki bilemedim geçer insAllahSu 2 gundur ustumde bi huzursuzluk ic daralmasi var . ortada bi sebeb ,sorun yada sikinti yok. Ama hicbirsey yapasim yok ,konusasim yok, mumkun olsa nefes dahi alasim yokhersey o kadar zoraki yani
İns yarin dinc guzel ve umutlu bir sabaha uyanirim ,uyaniriziyi geceler hepinize
İyi geceler canım Allah kolaylık versinİyi geceler canlar yarın sabahın nurunda canlı dersim var altta pijama üstte eşarp dersimi yapıp geri yatarım herhalde tabi küçük hanım müsade ederseseviliyorsunuz
Bugun eşim yine bana kötülük yaptıen sevdiğim tatlıyı almış gelmiş löp löp gömdüm
Havalarda etken oluyor bence, bazen bende oyle hissediyorum enerjim cok dusuk oluyor kotu havalar geldikceSu 2 gundur ustumde bi huzursuzluk ic daralmasi var . ortada bi sebeb ,sorun yada sikinti yok. Ama hicbirsey yapasim yok ,konusasim yok, mumkun olsa nefes dahi alasim yokhersey o kadar zoraki yani
İyi geceler kızlar
Akşam üzeri yürüyüşten dönünce yukarı hiç çıkmadan eşimle markete gittik geldik sonra yemek çay derken yazamadım yenice yattım bebem uyuyunca geçen hafta supla tahtası almıştım ona kumaş kestim diktim güzel oldu takım yapıp atayım buraya da insAllah
Bu arada bileğim fena ağrıyor acaba gece ters bı şekil mi yattım diye düşünmüştüm ama değilmiş dün bazlama yapmıştım sanırım o zorlamış sinir sıkışması için kullandığım medikal eldiven vardı onu taktım bklm faydası olur inşAllah yarın grsrz insAllah
Medikal bileklik diyeceğime eldiven demişimGecmis olsun cnm inşalah iyi gelir medikal eldiven ilkdefa duyuyorm ama kas gevsetici kremlerde iyi geliyor o durumda olmadi oyle birşey alirsin eczaneden. Bende cok zorlarım kendmi cam silerkem bile tum gucumle silerm. Ilk evlendigmiz sene kv derdi musluklar cevirmeli onlarm ben kaparken cok sıkıyormusum onlar acamiyormus. Ne zorum varsa iste
ins canim . sabah kalktigimda iyi gibiyim ama gun ilerledikce kotu oluyorum.İnşallah canım bu yıl sondu değil mi ? Erzurum’a atanırsın da daha da yakın oluruz
Elo ben mezun üye olduğum ve mezuniyetimden 6 ay geçmemesinden dolayı mezuniyet kilomun altında girebiliyorum listeye cumaya 64.7 nin altında olmam lazım
İnşallah canım benim bazen oluyor bana da öyle yarına bu depresif hali üzerinden atmış olarak uyanırsın inşallah
İyi geceler canlar yarın sabahın nurunda canlı dersim var altta pijama üstte eşarp dersimi yapıp geri yatarım herhalde tabi küçük hanım müsade ederseseviliyorsunuz
genel demekki havalar etken yada sonbahar . ins guzel olur hergunumuzMaşAllah cnm
sağol canım inşAllah
ilk zamanlars göre daha iyiyiz tabi ama daha da düzene girecektir insAllah❤ emsin de napiyim razıyım
günleri günlerini tutmuyor canım işte
geçmiş olsun canım
sağol canım var canım da burda paylaşmak yasak maalesefInstagram var ama face hesabımı daha aktif kullanıyorum şu an
ya küçük cadı
hadi ya durum vahim yani
yarın telafi edersin insAllah
bende genelde doyunca hemen yerine yatırıyorum nolur nolmaz diye bende rahat edemem de işte bazen çok uzun memede kalıyor uyuyakaliyorum o ara anamı anlatıyor yatakta
afiyet olsun canım da bu ne kız çok yetersiz geldi bana
iyi geceler canım amin insAllah bazen oluyor öyle bu hafta kötü geçiyor sanki bende de bı durgunluk var sanki bilemedim geçer insAllah
İyi geceler canım Allah kolaylık versin
gecmis olsun canim.İyi geceler kızlar
Akşam üzeri yürüyüşten dönünce yukarı hiç çıkmadan eşimle markete gittik geldik sonra yemek çay derken yazamadım yenice yattım bebem uyuyunca geçen hafta supla tahtası almıştım ona kumaş kestim diktim güzel oldu takım yapıp atayım buraya da insAllah
Bu arada bileğim fena ağrıyor acaba gece ters bı şekil mi yattım diye düşünmüştüm ama değilmiş dün bazlama yapmıştım sanırım o zorlamış sinir sıkışması için kullandığım medikal eldiven vardı onu taktım bklm faydası olur inşAllah yarın grsrz insAllah
belkide canim. Aslinda iyi gibi oluyorum. Kendimi ya yatarken yada surati asik buluyorum. Minnosum asik surati hic sevmiyor gecip karsima anne anne diyip siritiyorKızz korumadasın srn zaten yiyebillirsn ama porsiyon onemli tabi cok yemiyeydin iyiydi
Havalarda etken oluyor bence, bazen bende oyle hissediyorum enerjim cok dusuk oluyor kotu havalar geldikce
Günaydın canım,erkencisin sende benim gibiGunaydinlarr
Sanada gunaydin canim.Günaydın canım,erkencisin sende benim gibi
Kolay gelsin canım yan komşumda da kaldı sinir sıkışması o dediğin bandaj gibi şeyden o da kullanıyor benim de oldu da ödem kaynaklı imiş ödem geçince o da geçer demişti geçti şükürİyi geceler kızlar
Çok eğlenceli etkinlikler var çok seviyor çocuklar dersimi ama malesef ayrı düştük ne sınıf içi ne de bilgisayardaki etkinlikleri yapamıyoruzins kizcenn uyanmazda uyursun biraz daha canim.
Bilisim ve teknoloji dersine benim kiz bayilmis. Tabi okulda olsa daha cok severdi bilgisayar basinda .
Medikal bileklik diyeceğime eldiven demişimkas gevşetici Krem evde de var sanırım da geçmezse öyle olurum prospektusunu sıkıntı olmazsa kullanırım kızımda doğumdan sonra oldu benim sinir sıkışması o zamandan beri ne zmn elimi yoracak iş yapsam ağrır özellikle bez sıkmak hamur açma falan baya zorluyor geçti gibiydi ikinci doğumla yeniden azdı sanki ne alakaysa doğum kaynaklı olabiliyor demişlerdi o zmn doktorlar işte hep kendi kendimize ediyoruz ne derdimize cidden
ins canim . sabah kalktigimda iyi gibiyim ama gun ilerledikce kotu oluyorum.
ins kizcenn uyanmazda uyursun biraz daha canim.
Bilisim ve teknoloji dersine benim kiz bayilmis. Tabi okulda olsa daha cok severdi bilgisayar basinda .
genel demekki havalar etken yada sonbahar . ins guzel olur hergunumuz
gecmis olsun canim.
Zorlamissin demekki . bilekligin faydasi olur ins
belkide canim. Aslinda iyi gibi oluyorum. Kendimi ya yatarken yada surati asik buluyorum. Minnosum asik surati hic sevmiyor gecip karsima anne anne diyip siritiyorbirlikte bi gulusuyoruz ama kisir dongu gibi yine kendimi sersem gibi buluyirum.
Gececektir ins bakalim.
Günaydın kızlar
Kızçemle yine sabahladık çok şükür
Üstümü giydim okula gidicem uykusuzluk huzursuzluğu tuttu emzirip uyutmaya çalışıyorum. İnşallah 10 dk ya uyur çünkü okula geç kalmamak için 10 dk zamanım var
Günaydın canlar ben derse
Bende dikiş biliyorum, supla bende yapmak istiyorum sen hangi kumaştan yaptın?İyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?