- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.321
ayyy ne güzel Allah bağışlasın maşallahTekrar hoşgeldin canım aramıza
34yasinda 4.5yasinda bi kiz annesiyim
Kızımı evlilugumin 10.yilinda tüp bebek tedavisi ile kucağıma aldım inş sağlıcakla kilolarini verip bebegini kucağına almayı nasip etsin rabbim
Yokkk bebeğim yaaa. Ikiside gelmedi daha. Galiba ruh halimi oda etkiliyor. Her şeyin tadi ayni , tatsizElom sen nasıl oldun ? Var mı tat, koku ?
ayyy ne guzelll olurrr. Insallahhh. Anlaşılan cuma ya o kiloda olamiycan. Ben de yarin 76 olabilecek miyim bilmiyorum. Bi düzen kuramadim. o yüzden listeye girsem düzenli ilerliycem.İnşallah canım bu yıl sondu değil mi ? Erzurum’a atanırsın da daha da yakın oluruz
Elo ben mezun üye olduğum ve mezuniyetimden 6 ay geçmemesinden dolayı mezuniyet kilomun altında girebiliyorum listeye cumaya 64.7 nin altında olmam lazım
İnşallah canım benim bazen oluyor bana da öyle yarına bu depresif hali üzerinden atmış olarak uyanırsın inşallah
canım benim de ilk hamilelikte karpal tünel sendromu oldu. 3 parmağim tamamen uyuşuktu. Çok şükür sonradan geçti. Senin de hamilelige bagliysa belki duzelir.Medikal bileklik diyeceğime eldiven demişimkas gevşetici Krem evde de var sanırım da geçmezse öyle olurum prospektusunu sıkıntı olmazsa kullanırım kızımda doğumdan sonra oldu benim sinir sıkışması o zamandan beri ne zmn elimi yoracak iş yapsam ağrır özellikle bez sıkmak hamur açma falan baya zorluyor geçti gibiydi ikinci doğumla yeniden azdı sanki ne alakaysa doğum kaynaklı olabiliyor demişlerdi o zmn doktorlar işte hep kendi kendimize ediyoruz ne derdimize cidden
bizimki de bu ara öyle. Uyku düzenimiz hiç yok. Sanırım gece sütünü kesmeden olmayacak. Ama onun için daha çok erken.Günaydın kızlar
Kızçemle yine sabahladık çok şükür
Üstümü giydim okula gidicem uykusuzluk huzursuzluğu tuttu emzirip uyutmaya çalışıyorum. İnşallah 10 dk ya uyur çünkü okula geç kalmamak için 10 dk zamanım var
Iyi derslerrr. Cok öğrenci geliyor mu.Günaydın canlar ben derse
Birkaç gün takım kapalı olunca öyle oldu. Neyse toparlarız inşallah hafta çokSon olaylar hepimizin motivasyonunu bozdu bence bilmiyorumda benim öyle hatta bu ara
Sorma ya. Bi de ısırıyor bağırıyorum gayri ihtiyarı. Diş mi geliyor bilmiyorum. Uyku perişanbizimki de bu ara öyle. Uyku düzenimiz hiç yok. Sanırım gece sütünü kesmeden olmayacak. Ama onun için daha çok erken.
İyi ya sürekli kereviz kemir nasılsa tadı aynı her şeyinYokkk bebeğim yaaa. Ikiside gelmedi daha. Galiba ruh halimi oda etkiliyor. Her şeyin tadi ayni , tatsiz
Sana noldu tontişin kankişibu aralar çok da iyi değilim ben yine kendi çapım da inzivaya çekilicem arada bir gelirsem ne oldu hatun diye merak etmeyin kızlar
yarın tartı herkesin yüzüne gülsün inşallah
Liste gerçekten durduruyor yoksa biz Disiplin sağlayamıyoruzayyy ne guzelll olurrr. Insallahhh. Anlaşılan cuma ya o kiloda olamiycan. Ben de yarin 76 olabilecek miyim bilmiyorum. Bi düzen kuramadim. o yüzden listeye girsem düzenli ilerliycem.
3 sınıf birleştirilmişti 1 sınıflık öğrenci anca oluyorIyi derslerrr. Cok öğrenci geliyor mu.
yine gömdümYarin telafi et canim.
Vucuttan at onlari detosk sulari ve bol su kilo olamadan giderler zaten
bazen oluyor insan böyleSu 2 gundur ustumde bi huzursuzluk ic daralmasi var . ortada bi sebeb ,sorun yada sikinti yok. Ama hicbirsey yapasim yok ,konusasim yok, mumkun olsa nefes dahi alasim yokhersey o kadar zoraki yani
İns yarin dinc guzel ve umutlu bir sabaha uyanirim ,uyaniriziyi geceler hepinize
kolay gelsin inşallah canımİyi geceler canlar yarın sabahın nurunda canlı dersim var altta pijama üstte eşarp dersimi yapıp geri yatarım herhalde tabi küçük hanım müsade ederseseviliyorsunuz
anladım canımsağol canım var canım da burda paylaşmak yasak maalesefInstagram var ama face hesabımı daha aktif kullanıyorum şu an
geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar
Akşam üzeri yürüyüşten dönünce yukarı hiç çıkmadan eşimle markete gittik geldik sonra yemek çay derken yazamadım yenice yattım bebem uyuyunca geçen hafta supla tahtası almıştım ona kumaş kestim diktim güzel oldu takım yapıp atayım buraya da insAllah
Bu arada bileğim fena ağrıyor acaba gece ters bı şekil mi yattım diye düşünmüştüm ama değilmiş dün bazlama yapmıştım sanırım o zorlamış sinir sıkışması için kullandığım medikal eldiven vardı onu taktım bklm faydası olur inşAllah yarın grsrz insAllah
evet toplam sanırım yarım kilo tulumba Yedim az önce kalanı yedimKızz korumadasın srn zaten yiyebillirsn ama porsiyon onemli tabi cok yemiyeydin iyiydi
cok zor ya Allah kolaylık versinGünaydın kızlar
Kızçemle yine sabahladık çok şükür
Üstümü giydim okula gidicem uykusuzluk huzursuzluğu tuttu emzirip uyutmaya çalışıyorum. İnşallah 10 dk ya uyur çünkü okula geç kalmamak için 10 dk zamanım var
belli olmaz canım umudu kaybetmeKızlar esim yillik izine cıktı 10 gun kadar bursaya gidicez hatta ben dedim anca cuma sonrası gidebiliriz tartı yuzunden :) cumartesiye aldı bileti. Dönuş belli degl en gec haftaya cuma o yuzden tartiyi yanimda goturmem gerekicek sanrm.
Bu arada tartı icin iyi olcak inşallah en son gittigimdede guzel eksi gelmisti :)
Zaten bu hafta hic umutlu degilim malesef
hayırdır ablaben bu ara canımdan bile bezginim gülüm yarına sen zaten kazanmış olursun :)
Ne güzel temiz havada kahvaltıSelam kızlarkızım kahvaltıyı parkta yapmak istedi kaptık çayı peynir zeytini geldik şimdi o parkta oynuyor biraz bende çay içiyorum oğluşum arabasında bakınıyor buradan bı pazar market yapicam a101 bebek çorabı geliyordu kaldıysa ondan alicam dönüşte yürüyüş falan eve dönünce gelirim yine grsrz
canim sende okumussundur bağırdıkça ısırmaya alisiyorlarlar maalwsef. O yüzden ben en başından önlemimi aldimBirkaç gün takım kapalı olunca öyle oldu. Neyse toparlarız inşallah hafta çok
Sorma ya. Bi de ısırıyor bağırıyorum gayri ihtiyarı. Diş mi geliyor bilmiyorum. Uyku perişan
İyi ya sürekli kereviz kemir nasılsa tadı aynı her şeyin
Evett yaa i yüzden girmek istiyorum. Artik iyice ağırlık yapiyor. Azmış baya. Ama biraz alisilirsa artar mevcutListe gerçekten durduruyor yoksa biz Disiplin sağlayamıyoruz
3 sınıf birleştirilmişti 1 sınıflık öğrenci anca oluyor
kiizmda geçmişti insAllah bunda da geçer cnm saolasincanım benim de ilk hamilelikte karpal tünel sendromu oldu. 3 parmağim tamamen uyuşuktu. Çok şükür sonradan geçti. Senin de hamilelige bagliysa belki duzelir.
yaaa bu ara benimde cnm aşşırı tatlı istiyor nedenseHerkese hayırlı günlereve geldim şimdi kahvaltı yapıcam ama ondan önce dün kalan tatlıları gömdüm bitti kurtuldum
saol cnm aynı ya geçmedi şimdilik bulaşık yıkamak bile ağrıtıyor hep makineye atıyorum zaten ama ufak tefekler bile zorluyor hayırlısı geçer insAllahgeçmiş olsun canımşimdi nasıl oldu?
aynen cnm saolaisnNe güzel temiz havada kahvaltıafiyet olsun
Güle güle kullanın inşBen geldiiiim pazardan kendime bı pamtalon aldım ucuzluktan
A101 den de ufakliga2 tane alt 2 çorap aldım bı de kocacima yemek koymak için küçüklü büyüklü saklama kabı aldımgörse doymadın saklama kabına diyecek ama bu sefer onun için aldım şimdi mutfağı odaları toparlycm insAllah
Banlı olduğu için çıkmıyor canım normal yazınca görünüyorselam kızlar nabersiniz
bahsettiğiniz mod düşüklüğü bende de var valla
yani niye böyle gel gitler yaşıyorum anlamıyorum, şu sıra herkes gözüme gözüme batıyor ayyyyy imdaaaaattttt diye bağırasım var
Niran'ı da özledim
ama etiketleyemiyorum niye ki acaba?
anladım canım bi an önce kalkar umarım banıBanlı olduğu için çıkmıyor canım normal yazınca görünüyor
saol cnmGüle güle kullanın inş
Aleyküm selam cnm vala aynen havalardan mi bilemedm ama acilen toparlamamiz gerek kendimiziselam kızlar nabersiniz
bahsettiğiniz mod düşüklüğü bende de var valla
yani niye böyle gel gitler yaşıyorum anlamıyorum, şu sıra herkes gözüme gözüme batıyor ayyyyy imdaaaaattttt diye bağırasım var
Niran'ı da özledim
ama etiketleyemiyorum niye ki acaba?
6 dişi var. 4 üst 2 alt ama sanırım yeniler gelecek. İştahsız huysuz ve salyalandı. Elimde değil kanatıyor çünkü koparacak o derece bağıryorum o da ağlıyor tabicanim sende okumussundur bağırdıkça ısırmaya alisiyorlarlar maalwsef. O yüzden ben en başından önlemimi aldimdiş dönemlerinde ozellikle tam patlamadan bir gün öncesi ise, bizim ki direk pişik oluyor, uykusuzluk, gece aci içinde ağlayarak uyanmalar hemen belli oluyor. Kaç disi var ön 4 dişi çıktı mi
Hahahha benim kafada açlık diyorsun yanidoymasiymis. Tat olmasa bile beynimi doyuramiyorum. Tıpkı tatlinin tadını bildiğin halde 2 taneyle yetinememek gibi bir şey oluyor.
evet kuzum aynen öyle enerjimizi toplamamız gerek bir an öncesaol cnm
Aleyküm selam cnm vala aynen havalardan mi bilemedm ama acilen toparlamamiz gerek kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?