Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyy ne güzel Allah bağışlasın maşallah
çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben de kız çocuklarına bayılıyorum yaa inşallah bana da nasip olur bir gün

ayyy ne guzelll olurrr. Insallahhh. Anlaşılan cuma ya o kiloda olamiycan. Ben de yarin 76 olabilecek miyim bilmiyorum. Bi düzen kuramadim. o yüzden listeye girsem düzenli ilerliycem.
canım benim de ilk hamilelikte karpal tünel sendromu oldu. 3 parmağim tamamen uyuşuktu. Çok şükür sonradan geçti. Senin de hamilelige bagliysa belki duzelir.
bizimki de bu ara öyle. Uyku düzenimiz hiç yok. Sanırım gece sütünü kesmeden olmayacak. Ama onun için daha çok erken.
Günaydın canlar ben derse
Iyi derslerrr. Cok öğrenci geliyor mu.

Son olaylar hepimizin motivasyonunu bozdu bence bilmiyorumda benim öyle hatta bu ara
Birkaç gün takım kapalı olunca öyle oldu. Neyse toparlarız inşallah hafta çok
bizimki de bu ara öyle. Uyku düzenimiz hiç yok. Sanırım gece sütünü kesmeden olmayacak. Ama onun için daha çok erken.
Sorma ya. Bi de ısırıyor bağırıyorum gayri ihtiyarı. Diş mi geliyor bilmiyorum. Uyku perişan

ayyy ne guzelll olurrr. Insallahhh. Anlaşılan cuma ya o kiloda olamiycan. Ben de yarin 76 olabilecek miyim bilmiyorum. Bi düzen kuramadim. o yüzden listeye girsem düzenli ilerliycem.
Liste gerçekten durduruyor yoksa biz Disiplin sağlayamıyoruz
Iyi derslerrr. Cok öğrenci geliyor mu.
3 sınıf birleştirilmişti 1 sınıflık öğrenci anca oluyor

Yarin telafi et canim.
Vucuttan at onlari detosk sulari ve bol su kilo olamadan giderler zaten
yine gömdüm
bazen oluyor insan böyle geçmiştir inşallah
İyi geceler canlar yarın sabahın nurunda canlı dersim var altta pijama üstte eşarp dersimi yapıp geri yatarım herhalde tabi küçük hanım müsade ederse seviliyorsunuz
kolay gelsin inşallah canım
sağol canım var canım da burda paylaşmak yasak maalesef Instagram var ama face hesabımı daha aktif kullanıyorum şu an
anladım canım
geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu?
Kızz korumadasın srn zaten yiyebillirsn ama porsiyon onemli tabi cok yemiyeydin iyiydi
evet toplam sanırım yarım kilo tulumba Yedim az önce kalanı yedim
cok zor ya Allah kolaylık versin
belli olmaz canım umudu kaybetme
ben bu ara canımdan bile bezginim gülüm yarına sen zaten kazanmış olursun :)
hayırdır abla
Ne güzel temiz havada kahvaltı afiyet olsun

Birkaç gün takım kapalı olunca öyle oldu. Neyse toparlarız inşallah hafta çok

Sorma ya. Bi de ısırıyor bağırıyorum gayri ihtiyarı. Diş mi geliyor bilmiyorum. Uyku perişan
canim sende okumussundur bağırdıkça ısırmaya alisiyorlarlar maalwsef. O yüzden ben en başından önlemimi aldim diş dönemlerinde ozellikle tam patlamadan bir gün öncesi ise, bizim ki direk pişik oluyor, uykusuzluk, gece aci içinde ağlayarak uyanmalar hemen belli oluyor. Kaç disi var ön 4 dişi çıktı mi
İyi ya sürekli kereviz kemir nasılsa tadı aynı her şeyin
kiz önemli olan mide dolmasi değil beyin doymasiymis. Tat olmasa bile beynimi doyuramiyorum. Tıpkı tatlinin tadını bildiğin halde 2 taneyle yetinememek gibi bir şey oluyor.
Liste gerçekten durduruyor yoksa biz Disiplin sağlayamıyoruz

3 sınıf birleştirilmişti 1 sınıflık öğrenci anca oluyor
Evett yaa i yüzden girmek istiyorum. Artik iyice ağırlık yapiyor. Azmış baya. Ama biraz alisilirsa artar mevcut

canım benim de ilk hamilelikte karpal tünel sendromu oldu. 3 parmağim tamamen uyuşuktu. Çok şükür sonradan geçti. Senin de hamilelige bagliysa belki duzelir.
kiizmda geçmişti insAllah bunda da geçer cnm saolasin
Herkese hayırlı günler eve geldim şimdi kahvaltı yapıcam ama ondan önce dün kalan tatlıları gömdüm bitti kurtuldum
yaaa bu ara benimde cnm aşşırı tatlı istiyor nedense tutuyorum nereye kadar tutabilirsem
geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu?
saol cnm aynı ya geçmedi şimdilik bulaşık yıkamak bile ağrıtıyor hep makineye atıyorum zaten ama ufak tefekler bile zorluyor hayırlısı geçer insAllah
Ne güzel temiz havada kahvaltı afiyet olsun
aynen cnm saolaisn

Ben geldiiiim pazardan kendime bı pamtalon aldım ucuzluktan
A101 den de ufakliga2 tane alt 2 çorap aldım bı de kocacima yemek koymak için küçüklü büyüklü saklama kabı aldım görse doymadın saklama kabına diyecek ama bu sefer onun için aldım şimdi mutfağı odaları toparlycm insAllah

Güle güle kullanın inş

Banlı olduğu için çıkmıyor canım normal yazınca görünüyor

Güle güle kullanın inş
saol cnm
Aleyküm selam cnm vala aynen havalardan mi bilemedm ama acilen toparlamamiz gerek kendimizi

6 dişi var. 4 üst 2 alt ama sanırım yeniler gelecek. İştahsız huysuz ve salyalandı. Elimde değil kanatıyor çünkü koparacak o derece bağıryorum o da ağlıyor tabi
doymasiymis. Tat olmasa bile beynimi doyuramiyorum. Tıpkı tatlinin tadını bildiğin halde 2 taneyle yetinememek gibi bir şey oluyor.
Hahahha benim kafada açlık diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…