Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dışardaydım canım kahvaltı yaptık herüfümün doğum günü yaklaşıyor hediye aldım lunaparka gittik yeni geldik minnoşumu uyuttum ben de yemek yapmaya gidiyorum
ne aldın herüfüne söyle bakalım
ben hediyeleşmeyi çok severim yaaa
en çok eşimin eve çiçek alıp gelmesini istiyorum ama
YouTube da bir teyze vardı ya diyodu "anlamazki okuz"

kzılar nescafe 2si birarada da çok kalorili mi?
türk kahvesinden sıkıldım da filtre kahve de artık satılmıyor bizim burada
nezcafe içsem mi diye düşündüm?
Sağlıklı bir şey değil ama Günde bir tane içiyorum okul açıldığından beri.şekersiz olmasına güveniyorum ben de
Slm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
Suni sanci verecekler dua edin bi avazda doguru rinş
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inş
senin cadi uyumamis sonraki mesajda okudum. Kesin icine dogmustur senin gidecegin o yuzden uyummistir. Benimkide oyle normalde iki sallanmaya uyuyan cocuk bi yere gideceksem uyumaz asla.
Ben saldım artık
Ben merkeze çok yakın bir kasabadayım canım. Biz tamamen başladık. Çocuklar maskeli biz maskeli. Ders anlatmak biraz zorluyor ama kesinlikle yüzyüze eğitim gibisi yok. Bana da Her yer açılır gibi geliyor tam tersine
He eleyin fazlası zarar canım. Çok abartma. Bu kiloları 2 günde almadın ve bir günde vermezsin sağlıklı şekilde ilerlemeye çabalaman daha doğru canım.
Bugün baktım üst köpek dişler geliyor canım. İkisi de aşırı kabarmış
Valla kafada irede de . Nasil ki Sen 5 fistikli sarma yerken, hepsinin tadınin ayni olduğunu bildigin halde 1 taneyle yetinmedin aynı o kafsdan düşün
Hahaha vay vicdansız sarmalarımı unutmamış

eşimin bana tek aldığı çiçek sevgiliylen ilk defa dışarı çıktığımızda aldığıdır
başka kadınlara jest olsun diye alır ama bana niye almıyorsun dediğimde gereksiz ya boşa para der eeee işte bilmem kime niye aldın dediğimde ama iş yapacağız onunla işim düşerse ya der adam tamamen menfaat kafası

Ben de çiçeğe para verme yazık diyorum

ben bu konuda çok hassasım.
ondan tek istediğim eve gelirken ayda bir olsun yeter bir buket çiçek getirmesi
para istemem pul istemem tek taş beş taş istemem
bir de peluş oyuncak olabilir çeşitli sevimli hayvancılar.
çok ucuzum yani bu konuda ama okuz yine okuzdur altın semer bağlasan gardaş...

Bana en son anneler gününde orkide almıştı. Normalin 3 katı fiyatına. Ne gerek var buna bu kadar para verilir mi dedim

ne kocalar var gör bunları herif göööör
nerde görecek
Kız valla acıyorum çiçeğe verilen paraya. Sevgiliyken hoşuma gidiyordu. Okula çiçekler çikolatalar falan gönderirdi de şimdi istemiyorum ne gerek var. Yemeğe gitsem daha mutlu oluyorum valla. Solup gidiyor Çiçek

Aaa bende aynı fikirdeyim valla yazık günah diyorum o paraya. Bi ay kalıyor sonra cope

Dışardaydım canım kahvaltı yaptık herüfümün doğum günü yaklaşıyor hediye aldım lunaparka gittik yeni geldik minnoşumu uyuttum ben de yemek yapmaya gidiyorum
kız en son okula gidiyordun hangi ara kahvalti yaptiniz dışarda. Hem ne aldin bakalim. Kalabalik degil miydi lunapark. Dikkat edin.
birde "zaten paramiz evde kaliyor gendine alsinlar" versiyonu var izlemediysen U UcanSupurge biliuorsa video koyar.
offf offf en zoru o köpek dislerii. Alt iki yani çıkarmadan cikarmaz bence köpekleri. O biraz zor cikiyor. Unuturmuyum heçccc
işte bu kafada olacan abiii olacan ki gelecek cicekler
Bana en son anneler gününde orkide almıştı. Normalin 3 katı fiyatına. Ne gerek var buna bu kadar para verilir mi dedim
Kesin aliyordur diyecektim Ayy bide gerçekten böyle mi dedin. Kız ben olsam bi daha asla almam

Kumaş pantolon yelek aldım canım
Kız benimki hediye almayı bilmez her özel günde çiçek alır Saksı Çiçeği olsa neyse de doğum günüm çiçek öğretmenler günü çiçek anneler günü çiçek daha evlilik yıl dönümü kutlayamadık her defasında ya kayınvalidemlerde oluyoruz ya onlar bizde daha sevgiliyken ince altın üzerinde küçük bi kelebek olan bileklik almıştı onu çok seviyorum belki ayrılırız diye en incesini seçmiş zannımca kırılacak diye korkumdan takamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…