- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.361
ne aldın herüfüne söyle bakalımDışardaydım canım kahvaltı yaptık herüfümün doğum günü yaklaşıyor hediye aldım lunaparka gittik yeni geldik minnoşumu uyuttum ben de yemek yapmaya gidiyorum
Sağlıklı bir şey değil ama Günde bir tane içiyorum okul açıldığından beri.şekersiz olmasına güveniyorum ben dekzılar nescafe 2si birarada da çok kalorili mi?
türk kahvesinden sıkıldım da filtre kahve de artık satılmıyor bizim burada
nezcafe içsem mi diye düşündüm?
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşSlm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
Suni sanci verecekler dua edin bi avazda doguru rinş
Ben saldım artıksenin cadi uyumamis sonraki mesajda okudum. Kesin icine dogmustur senin gidecegin o yuzden uyummistir. Benimkide oyle normalde iki sallanmaya uyuyan cocuk bi yere gideceksem uyumaz asla.
Ben merkeze çok yakın bir kasabadayım canım. Biz tamamen başladık. Çocuklar maskeli biz maskeli. Ders anlatmak biraz zorluyor ama kesinlikle yüzyüze eğitim gibisi yok. Bana da Her yer açılır gibi geliyor tam tersineins acilacak gibi yakinda okullarin hepsi canim. Vaziyey bunu goseriyor.
Bide gecen birinden bisey duydum. İlk yari dan sonra acilmayacak okullar demis ogretmwnin biri arkadasa. 1.siniflar okumayi sokunce ilk yari karneleri alip 2.donem okul yok demis. Yani ogretmenlere oyle bildirilmis meb den varmi asli astari nedirdi biliyormusun
He eleyin fazlası zarar canım. Çok abartma. Bu kiloları 2 günde almadın ve bir günde vermezsin sağlıklı şekilde ilerlemeye çabalaman daha doğru canım.şekersiz türk kahvemi yaptım içiyorum.
bugün pipetli cam bardağımla (büyük 2 su bardağı alır) 10 bardak su içtim hala devam ediyorum.
suya ve kahveye devam.
başkada bir şey yemeyecem. hadi bakalım hayırlısı
Bugün baktım üst köpek dişler geliyor canım. İkisi de aşırı kabarmışBenim ki tam isiracagi zaman pis pis yüzüme bakiyordu anliyordum izin vermiyordum. Isırınca da tepki vermiyordum. Çok şükür yok artik. Ustteki yan kesiciler cikardıysa alttakini de dörtler cok zaman girmez araya. Muhtemelen odur.
Hahaha vay vicdansız sarmalarımı unutmamışValla kafada irede de . Nasil ki Sen 5 fistikli sarma yerken, hepsinin tadınin ayni olduğunu bildigin halde 1 taneyle yetinmedin aynı o kafsdan düşün
eşimin bana tek aldığı çiçek sevgiliylen ilk defa dışarı çıktığımızda aldığıdırne aldın herüfüne söyle bakalım
ben hediyeleşmeyi çok severim yaaa
en çok eşimin eve çiçek alıp gelmesini istiyorum ama
YouTube da bir teyze vardı ya diyodu "anlamazki okuz"
Ben de çiçeğe para verme yazık diyorumne aldın herüfüne söyle bakalım
eşimin bana tek aldığı çiçek sevgiliylen ilk defa dışarı çıktığımızda aldığıdır
başka kadınlara jest olsun diye alır ama bana niye almıyorsun dediğimde gereksiz ya boşa para der eeee işte bilmem kime niye aldın dediğimde ama iş yapacağız onunla işim düşerse ya deradam tamamen menfaat kafası
Ben de çiçeğe para verme yazık diyorum
Bana en son anneler gününde orkide almıştı. Normalin 3 katı fiyatına. Ne gerek var buna bu kadar para verilir mi dedimben bu konuda çok hassasım.
ondan tek istediğim eve gelirken ayda bir olsun yeter bir buket çiçek getirmesi
para istemem pul istemem tek taş beş taş istemem
bir de peluş oyuncak olabilir çeşitli sevimli hayvancılar.
çok ucuzum yani bu konuda ama okuz yine okuzdur altın semer bağlasan gardaş...
Bana en son anneler gününde orkide almıştı. Normalin 3 katı fiyatına. Ne gerek var buna bu kadar para verilir mi dedim
Ve ona da basit geldiği için asla yapmaz değil mio kadar basit bi şey ki beni mutlu etmesi.
Kız valla acıyorum çiçeğe verilen paraya. Sevgiliyken hoşuma gidiyordu. Okula çiçekler çikolatalar falan gönderirdi de şimdi istemiyorum ne gerek var. Yemeğe gitsem daha mutlu oluyorum valla. Solup gidiyor Çiçekne kocalar var gör bunları herif göööör
nerde görecek
Ben benim için özel şeyler düşün seç diyorum o da gidip düşünüyor seçiyor ama bundan sonra direkt söylicem beceremiyor benceVe ona da basit geldiği için asla yapmaz değil mi
Ona bırakma şunu al bana doğum günümde deVe ona da basit geldiği için asla yapmaz değil mi
Hafi gözün aydın canım hazır olmadan gelse strese girerdinKızlar test yaptım negatif çıktı.
Aaa bende aynı fikirdeyim valla yazık günah diyorum o paraya. Bi ay kalıyor sonra copeKız valla acıyorum çiçeğe verilen paraya. Sevgiliyken hoşuma gidiyordu. Okula çiçekler çikolatalar falan gönderirdi de şimdi istemiyorum ne gerek var. Yemeğe gitsem daha mutlu oluyorum valla. Solup gidiyor Çiçek
kız en son okula gidiyordun hangi ara kahvalti yaptiniz dışarda. Hem ne aldin bakalim. Kalabalik degil miydi lunapark. Dikkat edin.Dışardaydım canım kahvaltı yaptık herüfümün doğum günü yaklaşıyor hediye aldım lunaparka gittik yeni geldik minnoşumu uyuttum ben de yemek yapmaya gidiyorum
birde "zaten paramiz evde kaliyor gendine alsinlar" versiyonu var izlemediysenne aldın herüfüne söyle bakalım
offf offf en zoru o köpek dislerii. Alt iki yani çıkarmadan cikarmaz bence köpekleri. O biraz zor cikiyor. Unuturmuyum heçcccSağlıklı bir şey değil ama Günde bir tane içiyorum okul açıldığından beri.şekersiz olmasına güveniyorum ben de
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inş
Ben saldım artık
Ben merkeze çok yakın bir kasabadayım canım. Biz tamamen başladık. Çocuklar maskeli biz maskeli. Ders anlatmak biraz zorluyor ama kesinlikle yüzyüze eğitim gibisi yok. Bana da Her yer açılır gibi geliyor tam tersine
He eleyin fazlası zarar canım. Çok abartma. Bu kiloları 2 günde almadın ve bir günde vermezsin sağlıklı şekilde ilerlemeye çabalaman daha doğru canım.
Bugün baktım üst köpek dişler geliyor canım. İkisi de aşırı kabarmış
Hahaha vay vicdansız sarmalarımı unutmamış
işte bu kafada olacan abiii olacan ki gelecek ciceklerBen de çiçeğe para verme yazık diyorum
Kesin aliyordur diyecektimBana en son anneler gününde orkide almıştı. Normalin 3 katı fiyatına. Ne gerek var buna bu kadar para verilir mi dedim
Aynı kafadayım valla. Yazık günah ne gerek varAaa bende aynı fikirdeyim valla yazık günah diyorum o paraya. Bi ay kalıyor sonra cope
daha gelmeden stres yaptım bide gelseydi ne olurdu bilmemHafi gözün aydın canım hazır olmadan gelse strese girerdin
Kumaş pantolon yelek aldım canımne aldın herüfüne söyle bakalım
Kız benimki hediye almayı bilmez her özel günde çiçek alırBen de çiçeğe para verme yazık diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?