Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kzılar nescafe 2si birarada da çok kalorili mi?
türk kahvesinden sıkıldım da filtre kahve de artık satılmıyor bizim burada
nezcafe içsem mi diye düşündüm?
Hiç bilmiyorum cnm pek Nescafe alışkanlığımız yoktur kaç aydr evde bekliyor hatta misafir istiyor diye almıştık bı ara ama şekersiz sıkıntı olmaz sanki

Slm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
Suni sanci verecekler dua edin bi avazda doguru rinş
Allah yardımcısı olsun canım, bi avazda kurtulsun inşallah sağlıkla gelsin bebişiniz

Hiç bilmiyorum cnm pek Nescafe alışkanlığımız yoktur kaç aydr evde bekliyor hatta misafir istiyor diye almıştık bı ara ama şekersiz sıkıntı olmaz sanki
valla bi tane içtim artık şekersiz diye

m kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
Allah yardımcısı olsun, bir avazda sağlıkla kucağına alsın inşallah

senin cadi uyumamis sonraki mesajda okudum. Kesin icine dogmustur senin gidecegin o yuzden uyummistir. Benimkide oyle normalde iki sallanmaya uyuyan cocuk bi yere gideceksem uyumaz asla.
ins acilacak gibi yakinda okullarin hepsi canim. Vaziyey bunu goseriyor.

Bide gecen birinden bisey duydum. İlk yari dan sonra acilmayacak okullar demis ogretmwnin biri arkadasa. 1.siniflar okumayi sokunce ilk yari karneleri alip 2.donem okul yok demis. Yani ogretmenlere oyle bildirilmis meb den varmi asli astari nedirdi biliyormusun
hayirli yolculuklar canim. İyi tatiller.
Sana da iyi geliyor demekki canim.

Bizde bu hafta sonu alanya ,manavgat dolasip gelecegiz . esimin halasi var bir kac saat onu ziyaret edip cocuklari denize goturecegiz. Belki biraz havamiz degisir
ben bu ara canımdan bile bezginim gülüm yarına sen zaten kazanmış olursun :)
niye ki abla. Genel herkeste var bir sikinti bu aralar zaten. İns hemen toparlar gelirsin abla.
rabbim yardimcisi olsun.
Saglicakla bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin ins canim

Hadi sağ Salim kucağına alsın inşallah canım
İlk defa senden duyuyorum canım bana da ikinci dönem tam eski düzene dönermişiz gibi geliyor sıkıldık hepimiz bu süreçten kalan sağlar bizimdir deyip açabilirler tamamiyle

Ayyy Allah yardımcısı olsun insallahhhhh. Kolay bir doğum olsun.

Merhaba, doldurduğum formu sanırım buraya atmam gerekli
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Handan
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:78,5
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1/6,5 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Hayır (ancak hamile olduğumu öğrendim)
MESLEĞİNİZ: öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:evlilik sonrası kilo aldım o halimle hamile kaldım sonrasında da veremedim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:1. Sınıfa giden bir kızım var, yeni hamile olduğumu ogrendim.saglikli bir dogum için kilo kontrolü sağlamak istiyorum
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:beslenme ve spor konudunda bilgilerimi paylasabilirim

ben bugün sade bir kahvaltıdan sonra hiçbir şey yemedim saat 3 e kadar
sonra üçte havuç salatası yaptım yedim yoğurtlu sarımsaklı
iki kaşık haşlanmış patates yedim ezmiştim de dünden kimse yemedi çöpe gitmesin dedim
şimdi ise
şekersiz türk kahvemi yaptım içiyorum.
bugün pipetli cam bardağımla (büyük 2 su bardağı alır) 10 bardak su içtim hala devam ediyorum.

suya ve kahveye devam.
başkada bir şey yemeyecem. hadi bakalım hayırlısı

Hoş geldin handancım çoğumuz öğretmeniz hayırlı olsun gebeliğin Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallah Maksadın gebelik sürecini kilonu kontrol altında tutarak geçirmek anladığım kadarıyla diyetisyen ile görüştün mü durumunu?

Benim ki tam isiracagi zaman pis pis yüzüme bakiyordu anliyordum izin vermiyordum. Isırınca da tepki vermiyordum. Çok şükür yok artik. Ustteki yan kesiciler cikardıysa alttakini de dörtler cok zaman girmez araya. Muhtemelen odur.

Valla kafada irede de . Nasil ki Sen 5 fistikli sarma yerken, hepsinin tadınin ayni olduğunu bildigin halde 1 taneyle yetinmedin aynı o kafsdan düşün

Afiyet olsun canım sayfanın üst tarafındaki etiketten menü sayfamıza geçip menünü oraya yazabilirsin örnek menülerde olduğu gibi daha sonra ordan alıntı yapıp bu sayfada menülerin yorumlamasını yapıyoruz eksik veya fazla gördüğümüz şeyleri söylüyoruz birbirimizin menüsüne

Eklentiler

• 34A1950B-7060-4B92-8EEA-C171D9A52B97.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 26
Bence cok aç birakma kendini. Bu şekilde devam edersen yağdan değil kastan gider. Hem bünye bu yeme tarzina alışır, bir süre sonra azaltmani ister azaltacak bir şey bulamazsin.

Bence cok aç birakma kendini. Bu şekilde devam edersen yağdan değil kastan gider. Hem bünye bu yeme tarzina alışır, bir süre sonra azaltmani ister azaltacak bir şey bulamazsin.
bunu hiç hesap edememiştim

ayy ne güzel olur ben de acemiyim hiç haberim yok menüden falan hemen oraya yazıyorum çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…