- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.341
Hiç bilmiyorum cnm pek Nescafe alışkanlığımız yoktur kaç aydr evde bekliyor hatta misafir istiyor diye almıştık bı ara ama şekersiz sıkıntı olmaz sankikzılar nescafe 2si birarada da çok kalorili mi?
türk kahvesinden sıkıldım da filtre kahve de artık satılmıyor bizim burada
nezcafe içsem mi diye düşündüm?
Allah yardımcısı olsun canım, bi avazda kurtulsun inşallah sağlıkla gelsin bebişinizSlm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
Suni sanci verecekler dua edin bi avazda doguru rinş
valla bi tane içtim artık şekersiz diyeHiç bilmiyorum cnm pek Nescafe alışkanlığımız yoktur kaç aydr evde bekliyor hatta misafir istiyor diye almıştık bı ara ama şekersiz sıkıntı olmaz sanki
Allah yardımcısı olsun, bir avazda sağlıkla kucağına alsın inşallahm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
senin cadi uyumamis sonraki mesajda okudum. Kesin icine dogmustur senin gidecegin o yuzden uyummistir. Benimkide oyle normalde iki sallanmaya uyuyan cocuk bi yere gideceksem uyumaz asla.Günaydın kızlar
Kızçemle yine sabahladık çok şükür
Üstümü giydim okula gidicem uykusuzluk huzursuzluğu tuttu emzirip uyutmaya çalışıyorum. İnşallah 10 dk ya uyur çünkü okula geç kalmamak için 10 dk zamanım var
ins acilacak gibi yakinda okullarin hepsi canim. Vaziyey bunu goseriyor.Kolay gelsin canım yan komşumda da kaldı sinir sıkışması o dediğin bandaj gibi şeyden o da kullanıyor benim de oldu da ödem kaynaklı imiş ödem geçince o da geçer demişti geçti şükür
Çok eğlenceli etkinlikler var çok seviyor çocuklar dersimi ama malesef ayrı düştük ne sınıf içi ne de bilgisayardaki etkinlikleri yapamıyoruz
hayirli yolculuklar canim. İyi tatiller.Kızlar esim yillik izine cıktı 10 gun kadar bursaya gidicez hatta ben dedim anca cuma sonrası gidebiliriz tartı yuzunden :) cumartesiye aldı bileti. Dönuş belli degl en gec haftaya cuma o yuzden tartiyi yanimda goturmem gerekicek sanrm.
Bu arada tartı icin iyi olcak inşallah en son gittigimdede guzel eksi gelmisti :)
Zaten bu hafta hic umutlu degilim malesef
niye ki abla. Genel herkeste var bir sikinti bu aralar zaten. İns hemen toparlar gelirsin abla.ben bu ara canımdan bile bezginim gülüm yarına sen zaten kazanmış olursun :)
rabbim yardimcisi olsun.Slm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
Hadi sağ Salim kucağına alsın inşallah canımSlm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
İlk defa senden duyuyorum canım bana da ikinci dönem tam eski düzene dönermişiz gibi geliyor sıkıldık hepimiz bu süreçten kalan sağlar bizimdir deyip açabilirler tamamiyleBide gecen birinden bisey duydum. İlk yari dan sonra acilmayacak okullar demis ogretmwnin biri arkadasa. 1.siniflar okumayi sokunce ilk yari karneleri alip 2.donem okul yok demis. Yani ogretmenlere oyle bildirilmis meb den varmi asli astari nedirdi biliyormusun
Ayyy Allah yardımcısı olsun insallahhhhh. Kolay bir doğum olsun.Slm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
Hoş geldin handancım çoğumuz öğretmeniz hayırlı olsun gebeliğin Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallahMerhaba, doldurduğum formu sanırım buraya atmam gerekli
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Handan
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:78,5
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1/6,5 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Hayır (ancak hamile olduğumu öğrendim)
MESLEĞİNİZ: öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:evlilik sonrası kilo aldım o halimle hamile kaldım sonrasında da veremedim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:1. Sınıfa giden bir kızım var, yeni hamile olduğumu ogrendim.saglikli bir dogum için kilo kontrolü sağlamak istiyorum
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:beslenme ve spor konudunda bilgilerimi paylasabilirim
Benim ki tam isiracagi zaman pis pis yüzüme bakiyordu anliyordum izin vermiyordum. Isırınca da tepki vermiyordum. Çok şükür yok artik. Ustteki yan kesiciler cikardıysa alttakini de dörtler cok zaman girmez araya. Muhtemelen odur.6 dişi var. 4 üst 2 alt ama sanırım yeniler gelecek. İştahsız huysuz ve salyalandı. Elimde değil kanatıyor çünkü koparacak o derece bağıryorum o da ağlıyor tabi
Hahahha benim kafada açlık diyorsun yani
Afiyet olsun canım sayfanın üst tarafındaki etiketten menü sayfamıza geçip menünü oraya yazabilirsin örnek menülerde olduğu gibi daha sonra ordan alıntı yapıp bu sayfada menülerin yorumlamasını yapıyoruz eksik veya fazla gördüğümüz şeyleri söylüyoruz birbirimizin menüsüneben bugün sade bir kahvaltıdan sonra hiçbir şey yemedim saat 3 e kadar
sonra üçte havuç salatası yaptım yedim yoğurtlu sarımsaklı
iki kaşık haşlanmış patates yedim ezmiştim de dünden kimse yemedi çöpe gitmesin dedim
şimdi ise
şekersiz türk kahvemi yaptım içiyorum.
bugün pipetli cam bardağımla (büyük 2 su bardağı alır) 10 bardak su içtim hala devam ediyorum.
suya ve kahveye devam.
başkada bir şey yemeyecem. hadi bakalım hayırlısı
Bence cok aç birakma kendini. Bu şekilde devam edersen yağdan değil kastan gider. Hem bünye bu yeme tarzina alışır, bir süre sonra azaltmani ister azaltacak bir şey bulamazsin.ben bugün sade bir kahvaltıdan sonra hiçbir şey yemedim saat 3 e kadar
sonra üçte havuç salatası yaptım yedim yoğurtlu sarımsaklı
iki kaşık haşlanmış patates yedim ezmiştim de dünden kimse yemedi çöpe gitmesin dedim
şimdi ise
şekersiz türk kahvemi yaptım içiyorum.
bugün pipetli cam bardağımla (büyük 2 su bardağı alır) 10 bardak su içtim hala devam ediyorum.
suya ve kahveye devam.
başkada bir şey yemeyecem. hadi bakalım hayırlısı
bunu hiç hesap edememiştimBence cok aç birakma kendini. Bu şekilde devam edersen yağdan değil kastan gider. Hem bünye bu yeme tarzina alışır, bir süre sonra azaltmani ister azaltacak bir şey bulamazsin.
Etmez mi ama yine de sen çok yorma kendini bi günde bitmek zorundaymış gibi kendimizi harap ediyoruzyarın da büyük temizlik günüm. sabah sekizden itibaren oda oda başlayacam. belki zayıflamama etki eder dimi
ayy ne güzel olur ben de acemiyim hiç haberim yok menüden falan hemen oraya yazıyorum çok sağolunAfiyet olsun canım sayfanın üst tarafındaki etiketten menü sayfamıza geçip menünü oraya yazabilirsin örnek menülerde olduğu gibi daha sonra ordan alıntı yapıp bu sayfada menülerin yorumlamasını yapıyoruz eksik veya fazla gördüğümüz şeyleri söylüyoruz birbirimizin menüsüne
Dışardaydım canım kahvaltı yaptık herüfümün doğum günü yaklaşıyor hediye aldım lunaparka gittik yeni geldik minnoşumu uyuttum ben de yemek yapmaya gidiyorumZehroşum ne yapiyorsun. Nasil geçti günün.
Kız sen iyisin ben alıntı bile yapamıyordumayy ne güzel olur ben de acemiyim hiç haberim yok menüden falan hemen oraya yazıyorum çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?