- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.381
Valla aşırı şişmiş canım balon gibi üst iki köpek dişler altta bir şey yokofff offf en zoru o köpek dislerii. Alt iki yani çıkarmadan cikarmaz bence köpekleri. O biraz zor cikiyor. Unuturmuyum heçccc
Aynısı bacımBen benim için özel şeyler düşün seç diyorum o da gidip düşünüyor seçiyor ama bundan sonra direkt söylicem beceremiyor bence
Cicek alsan bi dert almasan bi dert işteKumaş pantolon yelek aldım canım
Kız benimki hediye almayı bilmez her özel günde çiçek alırSaksı Çiçeği olsa neyse de doğum günüm çiçek öğretmenler günü çiçek anneler günü çiçek daha evlilik yıl dönümü kutlayamadık her defasında ya kayınvalidemlerde oluyoruz ya onlar bizde daha sevgiliyken ince altın üzerinde küçük bi kelebek olan bileklik almıştı onu çok seviyorum belki ayrılırız diye en incesini seçmiş zannımca kırılacak diye korkumdan takamıyorum
Biz sadece doğum günü be anne babalar günü eklendi bu sene onları kutluyoruz. Ben sevgililer günü evlilik yıl dönümü vs saçma buluyorum yaKumaş pantolon yelek aldım canım
Kız benimki hediye almayı bilmez her özel günde çiçek alırSaksı Çiçeği olsa neyse de doğum günüm çiçek öğretmenler günü çiçek anneler günü çiçek daha evlilik yıl dönümü kutlayamadık her defasında ya kayınvalidemlerde oluyoruz ya onlar bizde daha sevgiliyken ince altın üzerinde küçük bi kelebek olan bileklik almıştı onu çok seviyorum belki ayrılırız diye en incesini seçmiş zannımca kırılacak diye korkumdan takamıyorum
Kiyamammm yaaa. Gelecekk o zamanValla aşırı şişmiş canım balon gibi üst iki köpek dişler altta bir şey yok
Bizde de onları kutlama yok erkek kardeşim ve eşi bayram seyran yılbaşı sevgililer günü hepsini kutlarBiz sadece doğum günü be anne babalar günü eklendi bu sene onları kutluyoruz. Ben sevgililer günü evlilik yıl dönümü vs saçma buluyorum ya
Yok benimkinin hakkını yemeyim bana robot süpürge ve iyi Para verip bi bileklik almıştı bu doğum günümde ama ben Daha romantik şeyle istiyorum. Pahalı olması değil. Mesela o sabah kalksa bana güzel bi kahvaltı hazırlasa minik kartlara bi şeyler yazsa etrafa koysa falan Ya da ne bileyim 2 günlük bi tatil ayarlasa öyle şeyler istiyorum. Ama aklına bile gelmiyor. Onun doğum gününde böyle bi şey yapıp aynısından istiyorum dicemAynısı bacımhediye almayı bilmediklerinden çiçeğe sığınıyorlar
Bizde sadece doğum günü ve evlilik yil dönümü olsun dedik. Ama ben artik onları bile unutuyorum. E şimdi 2 çocuğun doğum günü de eklenince yilda 4 doğum günü cok geliyorBiz sadece doğum günü be anne babalar günü eklendi bu sene onları kutluyoruz. Ben sevgililer günü evlilik yıl dönümü vs saçma buluyorum ya
Almasın valla çiçek sadece çiçek yanında bir şey arıyorum altına üstüne bakıyorum yok bozuntuya vermiyor teşekkür ediyorum sonraki özel günde de yine aynı sahneCicek alsan bi dert almasan bi dert işte
Bende sana soracaktım daha ekside misin diye.KIzlar reglim gecikti bugün oldum. Çok korkuyorum yarın tartıdan
Bana saçma geliyor yaBizde de onları kutlama yok erkek kardeşim ve eşi bayram seyran yılbaşı sevgililer günü hepsini kutlar
Ben de eşime hep böyle bir doğum günü hazirlamak istiyordum kartli martlı ama hiç yalnız kutlayamadikYok benimkinin hakkını yemeyim bana robot süpürge ve iyi Para verip bi bileklik almıştı bu doğum günümde ama ben Daha romantik şeyle istiyorum. Pahalı olması değil. Mesela o sabah kalksa bana güzel bi kahvaltı hazırlasa minik kartlara bi şeyler yazsa etrafa koysa falan Ya da ne bileyim 2 günlük bi tatil ayarlasa öyle şeyler istiyorum. Ama aklına bile gelmiyor. Onun doğum gününde böyle bi şey yapıp aynısından istiyorum dicem
Bırakma canım. Benim reglim 3 gün gecikti uykusuzluktan sanırım çok şiştim yarın bakalım nolucakBende sana soracaktım daha ekside misin diye.
Bence hiç korkma ben senden beterim bi türlü eksi göremedim dikkat de ediyorum. Eksi olmayınca da bunaldım valla artık bırakmak istiyorum. Ama hedefe kesinlikle ulaşmam gerek böyle şişko şişko dolaşmak da istemiyorum.
Çok akıllıca dostumYok benimkinin hakkını yemeyim bana robot süpürge ve iyi Para verip bi bileklik almıştı bu doğum günümde ama ben Daha romantik şeyle istiyorum. Pahalı olması değil. Mesela o sabah kalksa bana güzel bi kahvaltı hazırlasa minik kartlara bi şeyler yazsa etrafa koysa falan Ya da ne bileyim 2 günlük bi tatil ayarlasa öyle şeyler istiyorum. Ama aklına bile gelmiyor. Onun doğum gününde böyle bi şey yapıp aynısından istiyorum dicem
Hahhh haa onu bende yapmıştımAlmasın valla çiçek sadece çiçek yanında bir şey arıyorum altına üstüne bakıyorum yok bozuntuya vermiyor teşekkür ediyorum sonraki özel günde de yine aynı sahne
Ben romatizm istiyorum o pahalı şeyler bekliyorum sanıyor. Çok mu zor bi kahvaltı hazırlayıp iyi ki varsın demekÇok akıllıca dostum
Benimki bıraksan panda yavrusu gibi bütün gün yatakta debelenir çok uyuyor beni sinir ediyor benden önce uyanıp kahvaltı hazırlarsa hayatımın şokunu yaşarımBen romatizm istiyorum o pahalı şeyler bekliyorum sanıyor. Çok mu zor bi kahvaltı hazırlayıp iyi ki varsın demek
Free de olanlar da mı.Yarin ki tarti isimli tarihli olacak kizlarrr unutmayinnn
Benimki bıraksan panda yavrusu gibi bütün gün yatakta debelenir çok uyuyor beni sinir ediyor benden önce uyanıp kahvaltı hazırlarsa hayatımın şokunu yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?