Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cicek alsan bi dert almasan bi dert işte

Biz sadece doğum günü be anne babalar günü eklendi bu sene onları kutluyoruz. Ben sevgililer günü evlilik yıl dönümü vs saçma buluyorum ya

Biz sadece doğum günü be anne babalar günü eklendi bu sene onları kutluyoruz. Ben sevgililer günü evlilik yıl dönümü vs saçma buluyorum ya
Bizde de onları kutlama yok erkek kardeşim ve eşi bayram seyran yılbaşı sevgililer günü hepsini kutlar

Aynısı bacım hediye almayı bilmediklerinden çiçeğe sığınıyorlar
Yok benimkinin hakkını yemeyim bana robot süpürge ve iyi Para verip bi bileklik almıştı bu doğum günümde ama ben Daha romantik şeyle istiyorum. Pahalı olması değil. Mesela o sabah kalksa bana güzel bi kahvaltı hazırlasa minik kartlara bi şeyler yazsa etrafa koysa falan Ya da ne bileyim 2 günlük bi tatil ayarlasa öyle şeyler istiyorum. Ama aklına bile gelmiyor. Onun doğum gününde böyle bi şey yapıp aynısından istiyorum dicem

Bizde sadece doğum günü ve evlilik yil dönümü olsun dedik. Ama ben artik onları bile unutuyorum. E şimdi 2 çocuğun doğum günü de eklenince yilda 4 doğum günü cok geliyor

KIzlar reglim gecikti bugün oldum. Çok korkuyorum yarın tartıdan
Bende sana soracaktım daha ekside misin diye.
Bence hiç korkma ben senden beterim bi türlü eksi göremedim dikkat de ediyorum. Eksi olmayınca da bunaldım valla artık bırakmak istiyorum. Ama hedefe kesinlikle ulaşmam gerek böyle şişko şişko dolaşmak da istemiyorum.

Ben de eşime hep böyle bir doğum günü hazirlamak istiyordum kartli martlı ama hiç yalnız kutlayamadik

Bırakma canım. Benim reglim 3 gün gecikti uykusuzluktan sanırım çok şiştim yarın bakalım nolucak

Çok akıllıca dostum

Almasın valla çiçek sadece çiçek yanında bir şey arıyorum altına üstüne bakıyorum yok bozuntuya vermiyor teşekkür ediyorum sonraki özel günde de yine aynı sahne
Hahhh haa onu bende yapmıştım ayy hu akşam ne kadar çok "bende" dedim

Ben romatizm istiyorum o pahalı şeyler bekliyorum sanıyor. Çok mu zor bi kahvaltı hazırlayıp iyi ki varsın demek
Benimki bıraksan panda yavrusu gibi bütün gün yatakta debelenir çok uyuyor beni sinir ediyor benden önce uyanıp kahvaltı hazırlarsa hayatımın şokunu yaşarım

Benimki bıraksan panda yavrusu gibi bütün gün yatakta debelenir çok uyuyor beni sinir ediyor benden önce uyanıp kahvaltı hazırlarsa hayatımın şokunu yaşarım
bende bende ayy bak o konuda hakkını yiyemem. Arada bir yapıyor. Hele hamilelikte hep yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…