Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizde sadece doğum günü ve evlilik yil dönümü olsun dedik. Ama ben artik onları bile unutuyorum. E şimdi 2 çocuğun doğum günü de eklenince yilda 4 doğum günü cok geliyor
Ben maddi olarak hiç beklentiye girmiyorum cidden. Sadece beni düşünmüş olsun bana özel hissettiren bi şey olsun . Emek versin istiyorum. Ona söyleyince mesela bu sene ben bu robotu ve bilekliği 3 ay araştırdım daha nasıl emek vereyim diyor

Eklentiler

• C918CBBA-067F-4916-8492-F8DFB34A182F.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 35
Yaa bence robotu almasi gerçekten seni düşündüğünu gostermez mi

Benim de o kadarına enerjim yetmez bi babalar günü bi doğum günü

Kendimce böyle bir şey yapmışlığım var da yok artık ben de dümdüz hediye + pastaya döndüm
Vavvvvv cokkk hoş

O da öyle söylüyor sen yorulma diye aldım diyor da ne bileyim sanırım fazla pembe dizi izledim ergenlikte
Kizzzz bencede yaaa. Is güç senii cok yoruyor karicim anlamina gekiyor. . " daha fazla yorulmana gönlüm razı olmuyor" diyeydi de almayaydi demek gibi bir şey senin istedigin

Şu aralar şeytan kulağına kurşun benimki de akşam yapıyor arada çocuktan dolayı çok bunaldığımı fark etti sanırım
Alll işte illa seni düşünüyorum demesi mi lazimmmm

Kızlar birsuru alinti yaptm.gecmis tam bitiremedm sonra gelicem. Perdeler yirtilmisti onlari yaptirdk bugun biraz kestirme isleri vs.yikaniyorlar onlari asicam oglanin yemegni yedirdmbide alisverise gittim kendime yagmurluk ve kot ceket aldm mutlu oldum . Firinda tavuk pisiyor yiyiym sonrasi gelirm insallah gorzsr kizlar

Hadii kolau gelsin. Afiyet olsun. Az ye yarin cuma

Alll işte illa seni düşünüyorum demesi mi lazimmmm
Valla şu an fark ettim doğru diyorsun. Benimki dizgici aşırı çalışıyor. Şu ara pandemiden dolayı işler azaldı biraz vakit buluyor o sırada yemek falan da yapıyor. Sanırım hakkını yedim o konularda Ama gezmeyi sevmiyor o var mesela onu napcaz

Dur ondada seni ikna edecek bir şeyler buluruz

çok güzel bir hediye seçmişsiniz güzel günlerde kullansın inşallah
sabah giydirip şöööyle bi süzüp her gün birbirinize yeniden aşık olun

bizimki onu da almıyor boşver kırılmaz tak sen

Can sağlığıyla giyin canım benim
çok güzel bir hediye seçmişsiniz güzel günlerde kullansın inşallah
sabah giydirip şöööyle bi süzüp her gün birbirinize yeniden aşık olun

bizimki onu da almıyor boşver kırılmaz tak sen
Özel günlerde bazen de canım istediğinde takıyorum kırılırsa üzülürüm o bana aldığı ilk hediye ondan sonrası hep çiçek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…