- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.401
Ben maddi olarak hiç beklentiye girmiyorum cidden. Sadece beni düşünmüş olsun bana özel hissettiren bi şey olsun . Emek versin istiyorum. Ona söyleyince mesela bu sene ben bu robotu ve bilekliği 3 ay araştırdım daha nasıl emek vereyim diyorBizde sadece doğum günü ve evlilik yil dönümü olsun dedik. Ama ben artik onları bile unutuyorum. E şimdi 2 çocuğun doğum günü de eklenince yilda 4 doğum günü cok geliyor
Freede olanlar için değildir benceFree de olanlar da mı.
Benim resimli atsam yetmez mi. Tarih isme gerek varmi
Di mi yaa şöyle romantik olsa falanBenimki bıraksan panda yavrusu gibi bütün gün yatakta debelenir çok uyuyor beni sinir ediyor benden önce uyanıp kahvaltı hazırlarsa hayatımın şokunu yaşarım
Benim de o kadarına enerjim yetmez bi babalar günü bi doğum günüBana saçma geliyor ya
Kendimce böyle bir şey yapmışlığım var da yok artık ben de dümdüz hediye + pastaya döndümBen de eşime hep böyle bir doğum günü hazirlamak istiyordum kartli martlı ama hiç yalnız kutlayamadik
Yaa bence robotu almasi gerçekten seni düşündüğünu gostermez miBen maddi olarak hiç beklentiye girmiyorum cidden. Sadece beni düşünmüş olsun bana özel hissettiren bi şey olsun . Emek versin istiyorum. Ona söyleyince mesela bu sene ben bu robotu ve bilekliği 3 ay araştırdım daha nasıl emek vereyim diyor
Benimki en fazla yemek sepetinden sipariş ver ben öderim diyorbende bende ayy bak o konuda hakkını yiyemem. Arada bir yapıyor. Hele hamilelikte hep yapti
Vavvvvv cokkk hoşBenim de o kadarına enerjim yetmez bi babalar günü bi doğum günü
Kendimce böyle bir şey yapmışlığım var da yok artık ben de dümdüz hediye + pastaya döndüm
O da öyle söylüyor sen yorulma diye aldım diyor da ne bileyim sanırım fazla pembe dizi izledim ergenlikteYaa bence robotu almasi gerçekten seni düşündüğünu gostermez mi
Çok yorgun ve hastaysam akşamı da yaparBenimki en fazla yemek sepetinden sipariş ver ben öderim diyor
Düşündüm de benimki geç uyuduğu için sahuru hazırlar Hakkını yemeyeyim herüfümünbende bende ayy bak o konuda hakkını yiyemem. Arada bir yapıyor. Hele hamilelikte hep yapti
Şu aralar şeytan kulağına kurşun benimki de akşam yapıyor arada çocuktan dolayı çok bunaldığımı fark etti sanırımÇok yorgun ve hastaysam akşamı da yapar
Kizzzz bencede yaaa. Is güç senii cok yoruyor karicim anlamina gekiyor. . " daha fazla yorulmana gönlüm razı olmuyor" diyeydi de almayaydi demek gibi bir şey senin istediginO da öyle söylüyor sen yorulma diye aldım diyor da ne bileyim sanırım fazla pembe dizi izledim ergenlikte
Eee hakkını vermek lazimmmmDüşündüm de benimki geç uyuduğu için sahuru hazırlar Hakkını yemeyeyim herüfümün
Alll işte illa seni düşünüyorum demesi mi lazimmmmŞu aralar şeytan kulağına kurşun benimki de akşam yapıyor arada çocuktan dolayı çok bunaldığımı fark etti sanırım
Hadii kolau gelsin. Afiyet olsun. Az ye yarin cumaKızlar birsuru alinti yaptm.gecmis tam bitiremedm sonra gelicem. Perdeler yirtilmisti onlari yaptirdk bugun biraz kestirme isleri vs.yikaniyorlar onlari asicam oglanin yemegni yedirdmbide alisverise gittim kendime yagmurluk ve kot ceket aldm mutlu oldum. Firinda tavuk pisiyor yiyiym sonrasi gelirm insallah gorzsr kizlar
Valla şu an fark ettim doğru diyorsun. Benimki dizgici aşırı çalışıyor. Şu ara pandemiden dolayı işler azaldı biraz vakit buluyor o sırada yemek falan da yapıyor. Sanırım hakkını yedim o konulardaAlll işte illa seni düşünüyorum demesi mi lazimmmm
Dur ondada seni ikna edecek bir şeyler buluruzValla şu an fark ettim doğru diyorsun. Benimki dizgici aşırı çalışıyor. Şu ara pandemiden dolayı işler azaldı biraz vakit buluyor o sırada yemek falan da yapıyor. Sanırım hakkını yedim o konulardaAma gezmeyi sevmiyor o var mesela onu napcaz
çok güzel bir hediye seçmişsiniz güzel günlerde kullansın inşallahKumaş pantolon yelek aldım canım
Kız benimki hediye almayı bilmez her özel günde çiçek alırSaksı Çiçeği olsa neyse de doğum günüm çiçek öğretmenler günü çiçek anneler günü çiçek daha evlilik yıl dönümü kutlayamadık her defasında ya kayınvalidemlerde oluyoruz ya onlar bizde daha sevgiliyken ince altın üzerinde küçük bi kelebek olan bileklik almıştı onu çok seviyorum belki ayrılırız diye en incesini seçmiş zannımca kırılacak diye korkumdan takamıyorum
Can sağlığıyla giyin canım benimKızlar birsuru alinti yaptm.gecmis tam bitiremedm sonra gelicem. Perdeler yirtilmisti onlari yaptirdk bugun biraz kestirme isleri vs.yikaniyorlar onlari asicam oglanin yemegni yedirdmbide alisverise gittim kendime yagmurluk ve kot ceket aldm mutlu oldum. Firinda tavuk pisiyor yiyiym sonrasi gelirm insallah gorzsr kizlar
Özel günlerde bazen de canım istediğinde takıyorum kırılırsa üzülürüm o bana aldığı ilk hediye ondan sonrası hep çiçek zatençok güzel bir hediye seçmişsiniz güzel günlerde kullansın inşallah
sabah giydirip şöööyle bi süzüp her gün birbirinize yeniden aşık olun
bizimki onu da almıyor boşver kırılmaz tak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?