Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar test yaptım negatif çıktı.
hadi gözün aydın canım
KIzlar reglim gecikti bugün oldum. Çok korkuyorum yarın tartıdan
ödem suyu yap istersen canım
Benim de o kadarına enerjim yetmez bi babalar günü bi doğum günü

Kendimce böyle bir şey yapmışlığım var da yok artık ben de dümdüz hediye + pastaya döndüm
Güzel düşünceymiş ben üşengecim böyle şeylerde

Kızım hem rota hem amipli dizanteri oldu aşıları olduğu halde.allahtan alışı var yoksa daha kötü bir şekilde yaşayabilirdik hastanede çok gazla çocuk yatıyor. Çocuklarda salgın başlamış lütfen dikkat edin. Biz Çeşme suyu hiç kullanmayız eve gelen herşey iyice yıkanır yeşillikler sirkeli suda bekler ama yine de başımıza geldi. Hastaneye yatış yaptırmak istemedim evde tedavi etmek istedim. Bugin biraz daha gözünü açtı binlerce kez şükür. Yarın akşam 6 da 72 saat olacak. Eğer ishali de geçerse inşallah kurtulmuş olacağız eğer geçmezse yine de yatış olacak. Lütfen kızlar çok dikkat edin. Karın ağrısı ile başlıyor sonra hafif hafif ateş geliyor. Bu güne çok şükür

Cokkk geçmiş olsun yaa. Iyi ki aşıları varrr. Ikisinin ayni anda olmasiiii nasil yormustur ya. Bebegin nasil insallah onda bir şey yoktur.

Cokkk geçmiş olsun yaa. Iyi ki aşıları varrr. Ikisinin ayni anda olmasiiii nasil yormustur ya. Bebegin nasil insallah onda bir şey yoktur.
Sağol canım teşekkürler bir annenin en çaresiz anlarında birisi diyebilirim. Çocuğun önünde eriyor ağrıdan çığlık atıyor ama sen hiç birşey yapamıyorsun. Allah kimseye yaşatmasın. Bebeğe geçmesin diye uğraşıyoruz. İniallah geçmez. 5. Gün uyumadım doğru düzgün. Birazdan kefir ve ilacını vericem. Yarın akşama kadar inşallah geçecek inanıyorum ben

Çok geçmiş olsun kuzum. Sebep olan bakteri nasıl bulaşıyormuş

Çok geçmiş olsun kuzum. Sebep olan bakteri nasıl bulaşıyormuş
Canım kızıma nerden bulaştı bulamadım. Okulda kimse hasta değil. Gelmeyen yok. Başka hiç bi yere de gitmşyoruz. Anlamadım yani. Normalde wc den çekme suyundan geçiyor

Slm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
Suni sanci verecekler dua edin bi avazda doguru rinş
aleyküm selam canım napti doğurdu mu canım sağlıkla kucağına almıştır insAllah
valla bi tane içtim artık şekersiz diye
afiyet olsun canım
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 3 aylık oğlum var hayırlı olsun yeni hamileliğin sağlıkla kucağına alırsin inşAllah en az kilo ile doğuma gidersin insAllah
hadi gözün aydın canım
KIzlar reglim gecikti bugün oldum. Çok korkuyorum yarın tartıdan
insAllah güzel olur sonuç canım
güle güle kullan cnm perdeni bende yeni bişey alınca çok mutlu olurum güle güle giy cnm
Nasılsınız kızlar
iyiyim canım sen nasılsın
çok geçmiş olsun canım yatisa gerek kalmadan iyi olur insAllah

Ben de açıkçası çok çiçek düşkünü değilimdir o yüzden önemsemiyorum almamasını ama bi tam tur alsa asla hayır demem

Gözünaydın kuzum

Canımm çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifasını versin yavrumun

Uyumadı tabi ki Kv bakıyor canım

Ne guzel bakanın olması, bizim babannede anneannede uzak malesef :)

Ben de ümitli değilim bu haftadan. Niye böyle oldu anlamadım

Valla bilmiyorm haftaya bomba gibi geliriz insllah

Insallah cnm sagolasin

Hosgeldn cnm bende pınar 28 yasindaym 15 aylık bi oglum var yaklasik 3 senedir buralardaym dogum oncesi bi 26 kg verdm dogum sonrasi 9 kg sonra tekrar aldım utanmadan yine ugrasiyorm gidicek insallah
ben bu ara canımdan bile bezginim gülüm yarına sen zaten kazanmış olursun :)

Neden ablam

Ohh miss ne iyi gelmistir temiz hava

Birkaç gün takım kapalı olunca öyle oldu. Neyse toparlarız inşallah hafta çok

Sorma ya. Bi de ısırıyor bağırıyorum gayri ihtiyarı. Diş mi geliyor bilmiyorum. Uyku perişan
Aynen bencede cnm.
Bizimde suan istah gitti uykular boluk porcuklesti gene ve salya var 9 disimiz geliyor baktm beyazlik var dis etinin altinda

Herkese hayırlı günler eve geldim şimdi kahvaltı yapıcam ama ondan önce dün kalan tatlıları gömdüm bitti kurtuldum

Aboww yarim kilo tulumbami
Ne guzel herseye yetisiyorsn masallah cnm

Slm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
Suni sanci verecekler dua edin bi avazda doguru rinş

Benimde oyle baslamisti cnm sonradn cok sukur acılmam cok hizli ilerlemisti umarim bir avazda kurtulur haberdar et bizide dogunca bebisi :)
Ne iyi gelir cnm iyi tatiller simdiden sizede ozaman.

Hosgeldin cnm hamilemisin suanda?
Bende pinar 28 yasindaym yukardada yazmistm kilo seruvenimi :)

ayy ne güzel olur ben de acemiyim hiç haberim yok menüden falan hemen oraya yazıyorum çok sağolun

Ogrenirsn cnm zamanla hepimiz oyleydik basta :)

Hadi sevindm cnm insallah istedigin zaman olsun

Benimki bıraksan panda yavrusu gibi bütün gün yatakta debelenir çok uyuyor beni sinir ediyor benden önce uyanıp kahvaltı hazırlarsa hayatımın şokunu yaşarım

Aynı aynı benimkide oyle bide bahanesi hazır uyuyamadimkı der hep bende derm madem neden yatiyorsn yani anlamiyorm
Hadii kolau gelsin. Afiyet olsun. Az ye yarin cuma

Az yedimm unuturmuyum mubarek cumayi
Can sağlığıyla giyin canım benim

Özel günlerde bazen de canım istediğinde takıyorum kırılırsa üzülürüm o bana aldığı ilk hediye ondan sonrası hep çiçek zaten

Amin insallah cnm sagolasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…