- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.421
hadi gözün aydın canımKızlar test yaptım negatif çıktı.
ödem suyu yap istersen canımKIzlar reglim gecikti bugün oldum. Çok korkuyorum yarın tartıdan
Güzel düşünceymiş ben üşengecim böyle şeylerdeBenim de o kadarına enerjim yetmez bi babalar günü bi doğum günü
Kendimce böyle bir şey yapmışlığım var da yok artık ben de dümdüz hediye + pastaya döndüm
Emziriyorum ondan hiçbir şey içmiyorum canım. İnşallah artı çıkmam. Artı çıkarsam üzülürümödem suyu yap istersen canım
Cokkk geçmiş olsun yaa. Iyi ki aşıları varrr. Ikisinin ayni anda olmasiiii nasil yormustur ya. Bebegin nasil insallah onda bir şey yoktur.Kızım hem rota hem amipli dizanteri oldu aşıları olduğu halde.allahtan alışı var yoksa daha kötü bir şekilde yaşayabilirdikhastanede çok gazla çocuk yatıyor. Çocuklarda salgın başlamış lütfen dikkat edin. Biz Çeşme suyu hiç kullanmayız eve gelen herşey iyice yıkanır yeşillikler sirkeli suda bekler ama yine de başımıza geldi. Hastaneye yatış yaptırmak istemedim evde tedavi etmek istedim. Bugin biraz daha gözünü açtı binlerce kez şükür. Yarın akşam 6 da 72 saat olacak. Eğer ishali de geçerse inşallah kurtulmuş olacağız eğer geçmezse yine de yatış olacak. Lütfen kızlar çok dikkat edin. Karın ağrısı ile başlıyor sonra hafif hafif ateş geliyor. Bu güne çok şükür
Sağol canım teşekkürlerCokkk geçmiş olsun yaa. Iyi ki aşıları varrr. Ikisinin ayni anda olmasiiii nasil yormustur ya. Bebegin nasil insallah onda bir şey yoktur.
Çok geçmiş olsun kuzum. Sebep olan bakteri nasıl bulaşıyormuşKızım hem rota hem amipli dizanteri oldu aşıları olduğu halde.allahtan alışı var yoksa daha kötü bir şekilde yaşayabilirdikhastanede çok gazla çocuk yatıyor. Çocuklarda salgın başlamış lütfen dikkat edin. Biz Çeşme suyu hiç kullanmayız eve gelen herşey iyice yıkanır yeşillikler sirkeli suda bekler ama yine de başımıza geldi. Hastaneye yatış yaptırmak istemedim evde tedavi etmek istedim. Bugin biraz daha gözünü açtı binlerce kez şükür. Yarın akşam 6 da 72 saat olacak. Eğer ishali de geçerse inşallah kurtulmuş olacağız eğer geçmezse yine de yatış olacak. Lütfen kızlar çok dikkat edin. Karın ağrısı ile başlıyor sonra hafif hafif ateş geliyor. Bu güne çok şükür
Canım kızıma nerden bulaştı bulamadım. Okulda kimse hasta değil. Gelmeyen yok. Başka hiç bi yere de gitmşyoruz. Anlamadım yani. Normalde wc den çekme suyundan geçiyorÇok geçmiş olsun kuzum. Sebep olan bakteri nasıl bulaşıyormuş
Çok geçmiş olsun kuzumCanım kızıma nerden bulaştı bulamadım. Okulda kimse hasta değil. Gelmeyen yok. Başka hiç bi yere de gitmşyoruz. Anlamadım yani. Normalde wc den çekme suyundan geçiyor
Sağol canimhadi gözün aydın canım
Sağol balım inşallah yarına iyileşecekÇok geçmiş olsun kuzum
aleyküm selam canım napti doğurdu mu canım sağlıkla kucağına almıştır insAllahSlm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
Suni sanci verecekler dua edin bi avazda doguru rinş
afiyet olsun canımvalla bi tane içtim artık şekersiz diye
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 3 aylık oğlum var hayırlı olsun yeni hamileliğin sağlıkla kucağına alırsin inşAllah en az kilo ile doğuma gidersin insAllahMerhaba, doldurduğum formu sanırım buraya atmam gerekli
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Handan
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:78,5
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1/6,5 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Hayır (ancak hamile olduğumu öğrendim)
MESLEĞİNİZ: öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:evlilik sonrası kilo aldım o halimle hamile kaldım sonrasında da veremedim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:1. Sınıfa giden bir kızım var, yeni hamile olduğumu ogrendim.saglikli bir dogum için kilo kontrolü sağlamak istiyorum
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:beslenme ve spor konudunda bilgilerimi paylasabilirim
hadi gözün aydın canımKızlar test yaptım negatif çıktı.
insAllah güzel olur sonuç canımKIzlar reglim gecikti bugün oldum. Çok korkuyorum yarın tartıdan
güle güle kullan cnm perdeni bende yeni bişey alınca çok mutlu olurum güle güle giy cnmKızlar birsuru alinti yaptm.gecmis tam bitiremedm sonra gelicem. Perdeler yirtilmisti onlari yaptirdk bugun biraz kestirme isleri vs.yikaniyorlar onlari asicam oglanin yemegni yedirdmbide alisverise gittim kendime yagmurluk ve kot ceket aldm mutlu oldum. Firinda tavuk pisiyor yiyiym sonrasi gelirm insallah gorzsr kizlar
iyiyim canım sen nasılsınNasılsınız kızlar
çok geçmiş olsun canım yatisa gerek kalmadan iyi olur insAllahKızım hem rota hem amipli dizanteri oldu aşıları olduğu halde.allahtan alışı var yoksa daha kötü bir şekilde yaşayabilirdikhastanede çok gazla çocuk yatıyor. Çocuklarda salgın başlamış lütfen dikkat edin. Biz Çeşme suyu hiç kullanmayız eve gelen herşey iyice yıkanır yeşillikler sirkeli suda bekler ama yine de başımıza geldi. Hastaneye yatış yaptırmak istemedim evde tedavi etmek istedim. Bugin biraz daha gözünü açtı binlerce kez şükür. Yarın akşam 6 da 72 saat olacak. Eğer ishali de geçerse inşallah kurtulmuş olacağız eğer geçmezse yine de yatış olacak. Lütfen kızlar çok dikkat edin. Karın ağrısı ile başlıyor sonra hafif hafif ateş geliyor. Bu güne çok şükür
ben bu konuda çok hassasım.
ondan tek istediğim eve gelirken ayda bir olsun yeter bir buket çiçek getirmesi
para istemem pul istemem tek taş beş taş istemem
bir de peluş oyuncak olabilir çeşitli sevimli hayvancılar.
çok ucuzum yani bu konuda ama okuz yine okuzdur altın semer bağlasan gardaş...
Ben de açıkçası çok çiçek düşkünü değilimdir o yüzden önemsemiyorum almamasını ama bi tam tur alsa asla hayır dememKız valla acıyorum çiçeğe verilen paraya. Sevgiliyken hoşuma gidiyordu. Okula çiçekler çikolatalar falan gönderirdi de şimdi istemiyorum ne gerek var. Yemeğe gitsem daha mutlu oluyorum valla. Solup gidiyor Çiçek
Gözünaydın kuzumKızlar test yaptım negatif çıktı.
Canımm çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifasını versin yavrumunKızım hem rota hem amipli dizanteri oldu aşıları olduğu halde.allahtan alışı var yoksa daha kötü bir şekilde yaşayabilirdikhastanede çok gazla çocuk yatıyor. Çocuklarda salgın başlamış lütfen dikkat edin. Biz Çeşme suyu hiç kullanmayız eve gelen herşey iyice yıkanır yeşillikler sirkeli suda bekler ama yine de başımıza geldi. Hastaneye yatış yaptırmak istemedim evde tedavi etmek istedim. Bugin biraz daha gözünü açtı binlerce kez şükür. Yarın akşam 6 da 72 saat olacak. Eğer ishali de geçerse inşallah kurtulmuş olacağız eğer geçmezse yine de yatış olacak. Lütfen kızlar çok dikkat edin. Karın ağrısı ile başlıyor sonra hafif hafif ateş geliyor. Bu güne çok şükür
Uyumadı tabi kiKv bakıyor canım
Ben de ümitli değilim bu haftadan. Niye böyle oldu anlamadım
Insallah cnm sagolasinaynen insAllah canım
benim kalıcı kızımda olan kaç sene sonra geçti gibi olmuştu şimdi yine aynı
bilmiyorum herhalde ondan kaynaklıdr normal canım aynen canım zorlayacak şeyleri yapmayı düşünmüyorum
iyi tatiller canım şimdiden bu hafta kimse umutlu değil tartıdan anlaşılan
Duck kumaştan yaptım canım
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Napoleon 28
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: maalesef yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ: evhanımı
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır galiba
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: düşük tansiyon ara sıra.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi ve sağlıklı hissetmek. kıyafetlerimin hiçbiri yakışmıyor.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: evlenmeden önce 48 lerdeydim. şimdi nerdeyse 80 olucam. börek çörek günler derken baya aldım . akşamları eşim geç geldiği için yemeği de geç yiyoruz o da var.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: ev hanımıyım. tüp bebek denemelerinden sonra kalan kilolar da var ilaçlardan.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: her gün yazabilirim yediklerimi.
ben bu ara canımdan bile bezginim gülüm yarına sen zaten kazanmış olursun :)
Ohh miss ne iyi gelmistir temiz havaSelam kızlarkızım kahvaltıyı parkta yapmak istedi kaptık çayı peynir zeytini geldik şimdi o parkta oynuyor biraz bende çay içiyorum oğluşum arabasında bakınıyor buradan bı pazar market yapicam a101 bebek çorabı geliyordu kaldıysa ondan alicam dönüşte yürüyüş falan eve dönünce gelirim yine grsrz
Aynen bencede cnm.Birkaç gün takım kapalı olunca öyle oldu. Neyse toparlarız inşallah hafta çok
Sorma ya. Bi de ısırıyor bağırıyorum gayri ihtiyarı. Diş mi geliyor bilmiyorum. Uyku perişan
Herkese hayırlı günlereve geldim şimdi kahvaltı yapıcam ama ondan önce dün kalan tatlıları gömdüm bitti kurtuldum
yine gömdüm
bazen oluyor insan böylegeçmiştir inşallah
kolay gelsin inşallah canım
anladım canım
geçmiş olsun canımşimdi nasıl oldu?
evet toplam sanırım yarım kilo tulumba Yedim az önce kalanı yedim
cok zor ya Allah kolaylık versin
belli olmaz canım umudu kaybetme
hayırdır abla
Ne güzel temiz havada kahvaltıafiyet olsun
Ne guzel herseye yetisiyorsn masallah cnmBen geldiiiim pazardan kendime bı pamtalon aldım ucuzluktan
A101 den de ufakliga2 tane alt 2 çorap aldım bı de kocacima yemek koymak için küçüklü büyüklü saklama kabı aldımgörse doymadın saklama kabına diyecek ama bu sefer onun için aldım şimdi mutfağı odaları toparlycm insAllah
Slm kızlar kizkardesimin suyu geldi ama acilma yok sanci yok
Suni sanci verecekler dua edin bi avazda doguru rinş
Ne iyi gelir cnm iyi tatiller simdiden sizede ozaman.senin cadi uyumamis sonraki mesajda okudum. Kesin icine dogmustur senin gidecegin o yuzden uyummistir. Benimkide oyle normalde iki sallanmaya uyuyan cocuk bi yere gideceksem uyumaz asla.
ins acilacak gibi yakinda okullarin hepsi canim. Vaziyey bunu goseriyor.
Bide gecen birinden bisey duydum. İlk yari dan sonra acilmayacak okullar demis ogretmwnin biri arkadasa. 1.siniflar okumayi sokunce ilk yari karneleri alip 2.donem okul yok demis. Yani ogretmenlere oyle bildirilmis meb den varmi asli astari nedirdi biliyormusun
hayirli yolculuklar canim. İyi tatiller.
Sana da iyi geliyor demekki canim.
Bizde bu hafta sonu alanya ,manavgat dolasip gelecegiz . esimin halasi var bir kac saat onu ziyaret edip cocuklari denize goturecegiz. Belki biraz havamiz degisir
niye ki abla. Genel herkeste var bir sikinti bu aralar zaten. İns hemen toparlar gelirsin abla.
rabbim yardimcisi olsun.
Saglicakla bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin ins canim
Merhaba, doldurduğum formu sanırım buraya atmam gerekli
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Handan
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:78,5
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1/6,5 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Hayır (ancak hamile olduğumu öğrendim)
MESLEĞİNİZ: öğretmen
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:evlilik sonrası kilo aldım o halimle hamile kaldım sonrasında da veremedim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:1. Sınıfa giden bir kızım var, yeni hamile olduğumu ogrendim.saglikli bir dogum için kilo kontrolü sağlamak istiyorum
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:beslenme ve spor konudunda bilgilerimi paylasabilirim
ayy ne güzel olur ben de acemiyim hiç haberim yok menüden falan hemen oraya yazıyorum çok sağolun
Kızlar test yaptım negatif çıktı.
Benimki bıraksan panda yavrusu gibi bütün gün yatakta debelenir çok uyuyor beni sinir ediyor benden önce uyanıp kahvaltı hazırlarsa hayatımın şokunu yaşarım
Hadii kolau gelsin. Afiyet olsun. Az ye yarin cuma
Can sağlığıyla giyin canım benim
Özel günlerde bazen de canım istediğinde takıyorum kırılırsa üzülürüm o bana aldığı ilk hediye ondan sonrası hep çiçek zaten
Kızım hem rota hem amipli dizanteri oldu aşıları olduğu halde.allahtan alışı var yoksa daha kötü bir şekilde yaşayabilirdikhastanede çok gazla çocuk yatıyor. Çocuklarda salgın başlamış lütfen dikkat edin. Biz Çeşme suyu hiç kullanmayız eve gelen herşey iyice yıkanır yeşillikler sirkeli suda bekler ama yine de başımıza geldi. Hastaneye yatış yaptırmak istemedim evde tedavi etmek istedim. Bugin biraz daha gözünü açtı binlerce kez şükür. Yarın akşam 6 da 72 saat olacak. Eğer ishali de geçerse inşallah kurtulmuş olacağız eğer geçmezse yine de yatış olacak. Lütfen kızlar çok dikkat edin. Karın ağrısı ile başlıyor sonra hafif hafif ateş geliyor. Bu güne çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?