- 31 Ekim 2013
- 21.641
- 72.781
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.441
afiyet olsun canım güzel menüMenüm:
sabah 9.30
haşlanmış yumurta zeytin maydonoz
öğlen saat 3
yoğurtlu sarımsaklı havuç salatası
çay
2 kaşık haşlanmış patates
akşam 17.30
1 fincan türk kahvesi şekersiz
bugün neredeyse 3 litre su. içine sirke ve limon katıyorum
aynen cnm vala iyi geliyorOhh miss ne iyi gelmistir temiz hava
İşte elimden geldikçe cnm hiç iş bitmiyor ama ne kadar yaparsak yapalimNe guzel herseye yetisiyorsn masallah cnm
Amin canım inşallahaleyküm selam canım napti doğurdu mu canım sağlıkla kucağına almıştır insAllah❤
afiyet olsun canım
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 3 aylık oğlum var hayırlı olsun yeni hamileliğin sağlıkla kucağına alırsin inşAllah en az kilo ile doğuma gidersin insAllah
hadi gözün aydın canım
insAllah güzel olur sonuç canım
güle güle kullan cnm perdeni bende yeni bişey alınca çok mutlu olurum güle güle giy cnm
iyiyim canım sen nasılsın
çok geçmiş olsun canım yatisa gerek kalmadan iyi olur insAllah
Amin canım teşekkürlerBen de açıkçası çok çiçek düşkünü değilimdir o yüzden önemsemiyorum almamasını ama bi tam tur alsa asla hayır demem
Gözünaydın kuzum
Canımm çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifasını versin yavrumun
Bakalım nolucakinsAllah güzel olur sonuç canım
Eşimin memleketinde olmanın tek avantajı canımNe guzel bakanın olması, bizim babannede anneannede uzak malesef :)
Off bende hiç dayanamiyorum yaa, keşke onun yerine ben çeksem o ağrı yi diyorum, hasta olduklarında. Allah in izniyle iylesir hiç azalmadi mi ishali. Kefiri kendin mayaliyorsan mayasindan da mi versen. Oda probiyotik olur.Sağol canım teşekkürlerbir annenin en çaresiz anlarında birisi diyebilirim. Çocuğun önünde eriyor ağrıdan çığlık atıyor ama sen hiç birşey yapamıyorsun. Allah kimseye yaşatmasın. Bebeğe geçmesin diye uğraşıyoruz. İniallah geçmez. 5. Gün uyumadım doğru düzgün. Birazdan kefir ve ilacını vericem. Yarın akşama kadar inşallah geçecek inanıyorum ben
Kızım hem rota hem amipli dizanteri oldu aşıları olduğu halde.allahtan alışı var yoksa daha kötü bir şekilde yaşayabilirdikhastanede çok gazla çocuk yatıyor. Çocuklarda salgın başlamış lütfen dikkat edin. Biz Çeşme suyu hiç kullanmayız eve gelen herşey iyice yıkanır yeşillikler sirkeli suda bekler ama yine de başımıza geldi. Hastaneye yatış yaptırmak istemedim evde tedavi etmek istedim. Bugin biraz daha gözünü açtı binlerce kez şükür. Yarın akşam 6 da 72 saat olacak. Eğer ishali de geçerse inşallah kurtulmuş olacağız eğer geçmezse yine de yatış olacak. Lütfen kızlar çok dikkat edin. Karın ağrısı ile başlıyor sonra hafif hafif ateş geliyor. Bu güne çok şükür
Allah yardımcınız olsun canım benim iyi ki aşıyı yaptırmışsınız geçecek bu günler Allah’ın izniyle çok yorulmuşsundur hasta çocuk küçük bebek Allah gücünü kuvvetini artırsın inşallahSağol canım teşekkürlerbir annenin en çaresiz anlarında birisi diyebilirim. Çocuğun önünde eriyor ağrıdan çığlık atıyor ama sen hiç birşey yapamıyorsun. Allah kimseye yaşatmasın. Bebeğe geçmesin diye uğraşıyoruz. İniallah geçmez. 5. Gün uyumadım doğru düzgün. Birazdan kefir ve ilacını vericem. Yarın akşama kadar inşallah geçecek inanıyorum ben
Insallah gecer artık cnm Allah acil şifalar versin yavrunaSağol canım teşekkürlerbir annenin en çaresiz anlarında birisi diyebilirim. Çocuğun önünde eriyor ağrıdan çığlık atıyor ama sen hiç birşey yapamıyorsun. Allah kimseye yaşatmasın. Bebeğe geçmesin diye uğraşıyoruz. İniallah geçmez. 5. Gün uyumadım doğru düzgün. Birazdan kefir ve ilacını vericem. Yarın akşama kadar inşallah geçecek inanıyorum ben
Hadi gözünüz Aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar çok şükür kardeşim doğurdu 20:05te maşallah çok tatlı minnak bi kizcemiz oldu
Yeni geldik eve sabah çıkacak hastaneden
Gözunuz aydın :) ne guzel kokuyodur simdi oKızlar çok şükür kardeşim doğurdu 20:05te maşallah çok tatlı minnak bi kizcemiz oldu
afiyet olsun canım güzel menü
aynen cnm vala iyi geliyor
İşte elimden geldikçe cnm hiç iş bitmiyor ama ne kadar yaparsak yapalim
Gözünüz Aydın canım
gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün insAllahKızlar çok şükür kardeşim doğurdu 20:05te maşallah çok tatlı minnak bi kizcemiz oldu
iyi geceler canımBende yatıyorum kızlar iyi geceler
Oy ne güzel nasıl geçmiş tatilleri nasıldı annenler ?iyi gecelrr kizlar
2 3 gundur iyi hasraet giderdik
kardeslerimle felan hep birlikteydik
bugunun gelemedim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?