Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Off bende hiç dayanamiyorum yaa, keşke onun yerine ben çeksem o ağrı yi diyorum, hasta olduklarında. Allah in izniyle iylesir hiç azalmadi mi ishali. Kefiri kendin mayaliyorsan mayasindan da mi versen. Oda probiyotik olur.
Günlerdir onu diyorum ama nafile evet canım kendim mayalıyorum. Probiyotik 2 tane kullanıyorum. Kefiri bile zorla içiyor ağzının tabi yok. Makarnayı tek tek elimle veriyorum
5 gündür uyumuyorum canım. Her yerim ağrıyor gözlerim yanıyor bildiğin kahve bağımlısı oldu. Sütüm daha da azaldı. O kadar zor getirmiştim ki o sütü inşallah uyuyunca geri gelir
Insallah gecer artık cnm Allah acil şifalar versin yavruna
Amin canım allah razı olsun
Kızlar çok şükür kardeşim doğurdu 20:05te maşallah çok tatlı minnak bi kizcemiz oldu
Yeni geldik eve sabah çıkacak hastaneden
Ay gözünüz Aydın canım maşallah barekallah mis kokuluya nazar değmesin inşallah

5 gündür uyumuyorum canım. Her yerim ağrıyor gözlerim yanıyor bildiğin kahve bağımlısı oldu. Sütüm daha da azaldı. O kadar zor getirmiştim ki o sütü inşallah uyuyunca geri gelir
Gelir Allah’ın izniyle stres yapma canım senin , evlatlarının canı sağolsun sütün de gelir inşallah

Kızım yine ağlayarak uyandı Calpol verdim artık. Köpek dişleriymiş bu kadar sürünme sebebimiz iki tane baloncuk olmuşlar. Beni de ondan ısıra ısıra parçaladı sanırım. Yine ısırdı yine bağırdım ağladıOf sonra da vicdan azabı çekiyorum

Canım kehribar iyi geliyor diş çıkartmada bi dene istersen. Meme ucuna da kantron yağı bana çok iyi geliyor. Bende bazen kızıyorum ama sorma çok üzülüyorum ama sonra gülüyor geliyor ya o an bitiyorum yaa

Canım kehribar iyi geliyor diş çıkartmada bi dene istersen. Meme ucuna da kantron yağı bana çok iyi geliyor. Bende bazen kızıyorum ama sorma çok üzülüyorum ama sonra gülüyor geliyor ya o an bitiyorum yaa
Bi araştırayım. Çok sancılıymış büyümek

Gelir Allah’ın izniyle stres yapma canım senin , evlatlarının canı sağolsun sütün de gelir inşallah
Amin canım inşallah. Küçüğe bulaşmasın diye mecbur uzak duruyorum. Bi kurtulalım yanımdan ayırmıcam hiç koynumda yatsın ikisi de

Bi araştırayım. Çok sancılıymış büyümek
Ben ilk kızımda kullandım çok iyi geldi. Buna da kullanıcam. Bi ara takmıştım birisi söyledi burdan geri çıkarttım 4. Ayında takıcam. Ay bende bi kaş gündür aynı şeyi düşünüyorum. Çok sancılı hemde

kızımın dişlerinde En zorlandığım herhalde köpek dişleri çıktığı zamandı Kehribar kolyeyi tavsiye eden çok ben hiç kullanmadım 6 aylıkken boğulma tehlikesi geçirdi çengelli iğne kaçtı Boğaz’ına ondan sonra her şeyden korktum paranoyak oldum

Aman allah korusun canım yaaa. Çok dikkat etmek gerekiyor. Ben sıkıntı yaşamadım ama allah korusun yaaa düşüncesi bile şok kötü

Ben söylemiştim önermiyorlar diye canım

Benimkine de güven olmaz zaten

bende senin dedigin gibi dusundum canim. Bilmiyorumki o ogretmen nerden duyupta soyledi .
Kızlar test yaptım negatif çıktı.
istemedigin icin gozun aydin diyim canim
iyi gunlerde giy canim.

Ne iyi gelir cnm iyi tatiller simdiden sizede ozama
Sagol canim benim
Kızlar çok şükür kardeşim doğurdu 20:05te maşallah çok tatlı minnak bi kizcemiz oldu
Yeni geldik eve sabah çıkacak hastaneden
yasi uzun olsun. Vatana millete, sizlere hayirli evlat olsun ins.
Nasillar iyilermi canim
offf kiyamamya ikisinde nerden bulasmis. Cok gecmis olsun canim
zor gercekten
Uykusuzluk mahvediyor bir sure sonra. n evdeyken o ilgilenirken biraz yat dinlen canim
bana da oyle geliyor canim.

Sen ortaikuldamiydin canim. Bizim daha ilkokullar acildi oda haftada 2 gun. Evet benim.kizim butyn gun hic acmuyorum maskeyi diyor.(tenefuste arkadaslarinin olmadigi yerlerde acip nefes aldim diyor)

Ama sinifta maskesini indiren cocuklar var anne diyordu.
Disler bir bitse rahatlayacaklsr.

Benimkinin 22 aylik kopek disleri yeni patluyor seninki erkenci.
Dun gece bizde uyuyamadik bi huzuurszlugu vardi . heralde bziimkide dis cunku diger kopek disleride cok kabarmia

Gunadin kızlar uykusuzluktan zombi gibiyim,benim kız gece uyutmadi,hayırlısıyla su gazlı günler bir gecseydi

Umarjm bugün herkes güzel eksilerle gelir,ben geçen cuma 80.0 dim hedefim bu hafta iki kilo vermekti,malum diyete ilk başlanılan günler güzel kilo gidiyor daha çok ödem olduğu için,inşallah vermisimdir,şimdi erken tartilmayayim biraz daha geçsin öyle tartilayim

Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar

Gecen hafta 101.8
Bugun 100.6
Fark 1.2
Yuzde 1.18

Handandandan canim bu hafta beni mezun edelim artik insallah

Arkadaşlar mezun oluyorum insallah sonrasinda da baska takimda yeni bir baslangic yapacagim.
İnsallah hepimiz ideal kilolarimiza saglicakla ulasiriz.
Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…