- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.501
Hayırlı olsuN bebişimGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Eki Görüntüle 2705686
Gecen hafta 101.8
Bugun 100.6
Fark 1.2
Yuzde 1.18
Handandandan canim bu hafta beni mezun edelim artik insallah
Arkadaşlar mezun oluyorum insallah sonrasinda da baska takimda yeni bir baslangic yapacagim.
İnsallah hepimiz ideal kilolarimiza saglicakla ulasiriz.
Allaha emanet olun
Canım yaGunaydinnn. Bol eksili bir gun olur inşallah. Bizde sabaha kadar uyuyamadikk. Sanırım gazı vardi yada dis1emin olamadim. Cok uykusuzum ve uykusuzluk gerginlik yapiyor
amin canım cümlemizin inşallahHayırlı olsuN bebişim
Tebrik ederim
Yolun bahtın açık olsun inşallah
Rakibem bu hafta pek olmadı ama baptın. Şimdiden hayırlı olsun kazandım diyelimgunaydın kızlar guzel eksılı bırgun olur ınsallah
bende senin dedigin gibi dusundum canim. Bilmiyorumki o ogretmen nerden duyupta soyledi .
istemedigin icin gozun aydin diyim canim
iyi gunlerde giy canim.
Sagol canim benim
yasi uzun olsun. Vatana millete, sizlere hayirli evlat olsun ins.
Nasillar iyilermi canim
offf kiyamamya ikisinde nerden bulasmis. Cok gecmis olsun canim
zor gercekten
Uykusuzluk mahvediyor bir sure sonra. n evdeyken o ilgilenirken biraz yat dinlen canim
bana da oyle geliyor canim.
Sen ortaikuldamiydin canim. Bizim daha ilkokullar acildi oda haftada 2 gun. Evet benim.kizim butyn gun hic acmuyorum maskeyi diyor.(tenefuste arkadaslarinin olmadigi yerlerde acip nefes aldim diyor)
Ama sinifta maskesini indiren cocuklar var anne diyordu.
Disler bir bitse rahatlayacaklsr.
Benimkinin 22 aylik kopek disleri yeni patluyor seninki erkenci.
Dun gece bizde uyuyamadik bi huzuurszlugu vardi . heralde bziimkide dis cunku diger kopek disleride cok kabarmia
Çok sağol kaptan hoşgeldin. Yatırmadım istemedik yatırmak yapılacak herşeyi kendim yaptım. Evde bakımlarını hallettim. Çok yoruldum ana çok şükür biraz daha iyi gibi. İshali kesilip iştahı açılırsa bitiyor ünşallah beklşyorum. Canım vermedim onu bi araştırayım çok sağolSağol canım inşallah geçecek
papatya_2014 canım tekrar geçmiş olsun, kızın nasıl oldu, hastaneye yatırdın mı, evde tedavi yapıyorsanız Mersin yaprağı çayı amipli dizanteriye iyi geliyor, belki içirmek istersin diye yazdım
Geçmiş olsun canım. Covit deme hemen yaaa bi takip et bakalım. Çocuklar test yapılırken çok yıpranıyor. En son ihtimal yaptır bencegünaydın kızlar
büyük kızım dün geceden beri hasta, sabah da kustu, her yerim ağrıyor diyor hiç de hali yok
öğleden sonra hastaneye götüreceğim, ateşi yok gerçi ama korktum ya covid mi diye
Sabah oğlumun anne anne diye bağırmasına uyandim. Tuvaletteymiş meğerBen de uyumadım ve sabah 6 buçukta artık pes edip kalktımSanırım kabullendim
Harika canım tebrik ederimKızlar gecen hafta 80 kiloyla giriş yaptım bu hafta kendime -2 kg hedef koymuştum sonuç
Eki Görüntüle 2705736
Listede olmadığım icjn yüzde hedaplamama gerek yok sanirim
İzin kilon tam olarak kaçtı canım
Ben ortaokulda fen bilimleri öğretmeniyim canım. Çocuklar fena değil alıştılar gibi. Ama umarım ilerde alamadığımız oksijenden dolayı sıkıntılar çıkmaz. Biz normal düzene geçtik. Hergün okul var. Değişen tek şey dersler 40 değil 30 dkbana da oyle geliyor canim.
Sen ortaikuldamiydin canim. Bizim daha ilkokullar acildi oda haftada 2 gun. Evet benim.kizim butyn gun hic acmuyorum maskeyi diyor.(tenefuste arkadaslarinin olmadigi yerlerde acip nefes aldim diyor)
Ama sinifta maskesini indiren cocuklar var anne diyordu.
Evet Erken çıkıyor dişleri. Çok küçük olduğundan çok hırpalanıyor beni de yoruyor. Bi de minnak bi şey daha 9 kilo bile değilDisler bir bitse rahatlayacaklsr.
Benimkinin 22 aylik kopek disleri yeni patluyor seninki erkenci.
Dun gece bizde uyuyamadik bi huzuurszlugu vardi . heralde bziimkide dis cunku diger kopek disleride cok kabarmia
Bu zamanlarda normal salgınlar da başlıyor canım. Covid de zaten eskisi kadar korkulacak bir şey değil. Bağışıklığı çok çökmediği sürece yatırmıyorlar korkmagünaydın kızlar
büyük kızım dün geceden beri hasta, sabah da kustu, her yerim ağrıyor diyor hiç de hali yok
öğleden sonra hastaneye götüreceğim, ateşi yok gerçi ama korktum ya covid mi diye
76 .0 canimİzin kilon tam olarak kaçtı canım
Benim bebişim de daha 8 kilo yaa yemiyor ki sinir oluyorum. Ne yapiyorsam yemiyor. Neyseki çöp olmuyor oğluma yediriyorum.Ben ortaokulda fen bilimleri öğretmeniyim canım. Çocuklar fena değil alıştılar gibi. Ama umarım ilerde alamadığımız oksijenden dolayı sıkıntılar çıkmaz. Biz normal düzene geçtik. Hergün okul var. Değişen tek şey dersler 40 değil 30 dk
Evet Erken çıkıyor dişleri. Çok küçük olduğundan çok hırpalanıyor beni de yoruyor. Bi de minnak bi şey daha 9 kilo bile değil
Bu zamanlarda normal salgınlar da başlıyor canım. Covid de zaten eskisi kadar korkulacak bir şey değil. Bağışıklığı çok çökmediği sürece yatırmıyorlar korkma
Elo tuvalet kağıdına mı yazdın
Rekabetimizi haftaya taşıyalım canım. Bu haftayı yaşanmamış sayalım hataydı
Sen harikasın dostumKızlar gecen hafta 80 kiloyla giriş yaptım bu hafta kendime -2 kg hedef koymuştum sonuç
Eki Görüntüle 2705736
Listede olmadığım icjn yüzde hedaplamama gerek yok sanirim
Uzun zamandır 64-65 bandında bi ileri bi geri yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?