Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı olsuN bebişim
Tebrik ederim
Yolun bahtın açık olsun inşallah

gunaydın kızlar guzel eksılı bırgun olur ınsallah
Rakibem bu hafta pek olmadı ama baptın. Şimdiden hayırlı olsun kazandım diyelim
Çok sağol kaptan hoşgeldin. Yatırmadım istemedik yatırmak yapılacak herşeyi kendim yaptım. Evde bakımlarını hallettim. Çok yoruldum ana çok şükür biraz daha iyi gibi. İshali kesilip iştahı açılırsa bitiyor ünşallah beklşyorum. Canım vermedim onu bi araştırayım çok sağol
günaydın kızlar
büyük kızım dün geceden beri hasta, sabah da kustu, her yerim ağrıyor diyor hiç de hali yok
öğleden sonra hastaneye götüreceğim, ateşi yok gerçi ama korktum ya covid mi diye
Geçmiş olsun canım. Covit deme hemen yaaa bi takip et bakalım. Çocuklar test yapılırken çok yıpranıyor. En son ihtimal yaptır bence

Ben de uyumadım ve sabah 6 buçukta artık pes edip kalktım Sanırım kabullendim
Sabah oğlumun anne anne diye bağırmasına uyandim. Tuvaletteymiş meğer o bi anne doyr bağırdığı olay bitiyor zaten. sabah o yataktan kalktimmi bi daha zaten uyuyamiyorum.

Ben ortaokulda fen bilimleri öğretmeniyim canım. Çocuklar fena değil alıştılar gibi. Ama umarım ilerde alamadığımız oksijenden dolayı sıkıntılar çıkmaz. Biz normal düzene geçtik. Hergün okul var. Değişen tek şey dersler 40 değil 30 dk
Disler bir bitse rahatlayacaklsr.

Benimkinin 22 aylik kopek disleri yeni patluyor seninki erkenci.
Dun gece bizde uyuyamadik bi huzuurszlugu vardi . heralde bziimkide dis cunku diger kopek disleride cok kabarmia
Evet Erken çıkıyor dişleri. Çok küçük olduğundan çok hırpalanıyor beni de yoruyor. Bi de minnak bi şey daha 9 kilo bile değil
günaydın kızlar
büyük kızım dün geceden beri hasta, sabah da kustu, her yerim ağrıyor diyor hiç de hali yok
öğleden sonra hastaneye götüreceğim, ateşi yok gerçi ama korktum ya covid mi diye
Bu zamanlarda normal salgınlar da başlıyor canım. Covid de zaten eskisi kadar korkulacak bir şey değil. Bağışıklığı çok çökmediği sürece yatırmıyorlar korkma

Benim bebişim de daha 8 kilo yaa yemiyor ki sinir oluyorum. Ne yapiyorsam yemiyor. Neyseki çöp olmuyor oğluma yediriyorum.

denizbenimadim cnm ikimiz de artiyiz malesef kazanan olmadı hayırlısı diyelim.

Ben bu hafta taşınıyorum. İki haftalığına sizden müsade istiyorum. Bu hafta uğraştım kendi çapımda ama bir türlü eksi göremedim motivem düştü bıkkınlık oldu. Hem taşınacaz da biraz toparlanıp dönerim inşallah.
Handandandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…