- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.481
Şu çorapları da cikarsaydin yaa fazlalık yapar mi
Bir dahaki hafta ten çorap giyerimŞu çorapları da cikarsaydin yaa fazlalık yapar mi
Cansın ya
Allah yolunu açık etsin canım motivasyonunu yitirmemen dileğiyleGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Eki Görüntüle 2705686
Gecen hafta 101.8
Bugun 100.6
Fark 1.2
Yuzde 1.18
Handandandan canim bu hafta beni mezun edelim artik insallah
Arkadaşlar mezun oluyorum insallah sonrasinda da baska takimda yeni bir baslangic yapacagim.
İnsallah hepimiz ideal kilolarimiza saglicakla ulasiriz.
Allaha emanet olun
Güzel bi sonuçla geldin kaptanım
Hissederim delüyüm benCansın ya
Sen nerden biliyorsun benim Cem Karaca ve Onur Akın hayranı olduğunu
Yok ben almıyim canm@Furha63 kendi kendine gelen bebekler çok seviliyor diyecektim ki, hamile değilmişsin
Corapsiz olmaz mıBir dahaki hafta ten çorap giyerim
gözünaydın tatlım, Allah analı babalı büyütsün, sevgiyle sağlıkla güzellikle dolu bir ömrü olsunKızlar çok şükür kardeşim doğurdu 20:05te maşallah çok tatlı minnak bi kizcemiz oldu
Yeni geldik eve sabah çıkacak hastaneden
Haftaya tam adapte başlayacağız Pazartesi’ye gitmiş olur artılarınGünaydın kızlar
Reglim pzt olmalıydı prş oldu ve 2. Günü maalesef ve sabah 6 buçukta tartılmak zorundaydım okula gideceğim için
Artı görünüyorum maalesef ama ödem olduğunu düşünüyorum. Çok üzgünüm listeye negatif etki yaptığım içinHaftaya fazlasıyla telafi edicem inşallah.
Geçen hafta:66
Bu hafta:66.3
Fark:+300
Günaydın canım Allah şifa versin inşallah düşündüğün gibi değildirgünaydın kızlar
büyük kızım dün geceden beri hasta, sabah da kustu, her yerim ağrıyor diyor hiç de hali yok
öğleden sonra hastaneye götüreceğim, ateşi yok gerçi ama korktum ya covid mi diye
Afiyet olsun haftaya çok daha güzel olacakKızlar bildirim yapip kahvalti yapicam bu hafta malesef sabit geldi kusura bakmayinhic adapte olamadm artı olmadigima seviniyorum acıkcası
Gecen hafta: 70.2
Bugun: 70.2
Fark: 0
0Eki Görüntüle 2705714
Ben de uyumadım ve sabah 6 buçukta artık pes edip kalktımGunaydinnn. Bol eksili bir gun olur inşallah. Bizde sabaha kadar uyuyamadikk. Sanırım gazı vardi yada dis1emin olamadim. Cok uykusuzum ve uykusuzluk gerginlik yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?