Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin kuzum

Kolay gelsin canım inşallah yeni evin pozitif enerji mutluluk bolluk bereketle dolup Taşar

Elo tuvalet kağıdına mı yazdın işleve takılmamak lazım o da kağıt
Hahhhhaaaa Kız aslında masada defter vardı oglum da resim yapıyordu. Onun yaninda koparmak istemedim. Kötü ornek olniyim diye diğer odaya gitmeye üşendim hem kağıt havlu oo litfennn

Pembe Lotus tomografi de birşey çıkmamasına sevindim canım.
Açıkçası birşey çıkacağını da düşünmüyordum, böbrek hastalıkları böbrekler işlevini tamammen kaybettikren sonra tahlillerde ve filmlerde ortaya çıkar.
Ben kendimi bildim bileli böbrek ağrısı çekerim, üniversite de iken şikayetlerimi hocalarıma söyleyince detaylı bakalım demişlerdi, bakmışlardı ve hiçbirsey çıkmamıştı, bel egzersizleri ile bel kaslarının güçlendir diyerek işin içinden çıkmışlardı.
Geçen sene bir ay süren akut böbrek yetmezliğinde doktora gittiğimde yine tahlillere yansıyan birşey yoktu.
Şu anki yaşadığın belirtiler ilerde böbrek kaynaklı hastalıklar geçirebileceğini gösteriyor.
Fırsat bulursam üstadım Aidin Salih in böbrekle ilgili yazdıklarını atarım sana.
İdrarda görülen eritrosit sadece böbrekten kaynaklanmaz bu arada.
Tekrar geçmiş olsun

Herkese günaydin canlar bol eksileriniz olsun insallah
Ya tarti benle dalga geciyor, Yada en son tartildigimda ödemliydim, yada sansliyim bilemedim..
Hadi at bizde şaşıralım. O kadar tulumba yedin eksidemisin yoksa

Günaydın kızlar kahvaltı için annemlere geldim tatti da hiç memnun etmedi açıkçası bahane degil tabi ama wc cikamadim bı kaç gündür de adet ağrısı gibi ağrım var karnım şiş hissediyorum menülerim de artı olacak kadra sıkıntı değildi haftaya daha güzel olur insAllah hepinizden özür dilerim
Geçen hafta: 89.8
Bu hafta: 90.9
Fark: 1.1
Yüzde: %1.22

Eklentiler

• IMG_20201016_104122.webp
    13 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…