- 8 Mart 2020
- 5.725
- 27.834
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.521
Kolay gelsin kuzumdenizbenimadim cnm ikimiz de artiyiz malesef kazanan olmadı hayırlısı diyelim.
Ben bu hafta taşınıyorum. İki haftalığına sizden müsade istiyorum. Bu hafta uğraştım kendi çapımda ama bir türlü eksi göremedim motivem düştü bıkkınlık oldu. Hem taşınacaz da biraz toparlanıp dönerim inşallah.
Handandandan
Kolay gelsin canım inşallah yeni evin pozitif enerji mutluluk bolluk bereketle dolup Taşardenizbenimadim cnm ikimiz de artiyiz malesef kazanan olmadı hayırlısı diyelim.
Ben bu hafta taşınıyorum. İki haftalığına sizden müsade istiyorum. Bu hafta uğraştım kendi çapımda ama bir türlü eksi göremedim motivem düştü bıkkınlık oldu. Hem taşınacaz da biraz toparlanıp dönerim inşallah.
Handandandan
bu hafta benım de cok gıtmedı 64 gorurum dıyordum ama olmadı bırazdan molamda tartının fotografını cekıp yukleyecegımRakibem bu hafta pek olmadı ama baptın. Şimdiden hayırlı olsun kazandım diyelim
Sağol cnm❤Kolay gelsin kuzum
❤amin cnm Allah razı olsun.
Kolay gelsin canım inşallah yeni evin pozitif enerji mutluluk bolluk bereketle dolup Taşar
Hahhhhaaaa Kız aslında masada defter vardı oglum da resim yapıyordu. Onun yaninda koparmak istemedim. Kötü ornek olniyim diyeElo tuvalet kağıdına mı yazdınişleve takılmamak lazım o da kağıt
Fark ederim kaçmaz benim adım CemilHahhhhaaaa Kız aslında masada defter vardı oglum da resim yapıyordu. Onun yaninda koparmak istemedim. Kötü ornek olniyim diyediğer odaya gitmeye üşendim hem kağıt havlu oo litfennn
Kolay gelsin canım bekliyoruz belki o zamana 100 gram daka eksi olurbu hafta benım de cok gıtmedı 64 gorurum dıyordum ama olmadı bırazdan molamda tartının fotografını cekıp yukleyecegım
artı olmasın da delı gıbı su ıcıyorumKolay gelsin canım bekliyoruz belki o zamana 100 gram daka eksi olur
Bensırf susadim su içeyim doye erken tartildimartı olmasın da delı gıbı su ıcıyorum
Cemilll çok iyiydiii yaaaFark ederim kaçmaz benim adım Cemil
Hadi at bizde şaşıralım. O kadar tulumba yedin eksidemisin yoksaHerkese günaydin canlarbol eksileriniz olsun insallah
Ya tarti benle dalga geciyor, Yada en son tartildigimda ödemliydim, yada sansliyim bilemedim..
Kaç geldin kiHerkese günaydin canlarbol eksileriniz olsun insallah
Ya tarti benle dalga geciyor, Yada en son tartildigimda ödemliydim, yada sansliyim bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?