- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.541
Mesaj yazdigumz kutucugun altında alıntıları eklenin yanında dosya ekle var cnm oraya baş dosya kamera falan yazıyor ordan yükleyebilirsin fotoğrafın boyutu büyük gelirse ya kirp ya da ekran görüntüsü alıp atabilirsin fotoğrafı cnmfotografi nasil koyyosunuz
beceremedim bi turlu ya
Mesaj yazdığın yerden dosya ekle var ordan fotoğrafını yükleyebilirsin canımfotografi nasil koyyosunuz
beceremedim bi turlu ya
hosgeldin canim ben ayse9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Napoleon 28
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: maalesef yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ: evhanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır galiba
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: düşük tansiyon ara sıra.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi ve sağlıklı hissetmek. kıyafetlerimin hiçbiri yakışmıyor.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: evlenmeden önce 48 lerdeydim. şimdi nerdeyse 80 olucam. börek çörek günler derken baya aldım . akşamları eşim geç geldiği için yemeği de geç yiyoruz o da var.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: ev hanımıyım. tüp bebek denemelerinden sonra kalan kilolar da var ilaçlardan.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: her gün yazabilirim yediklerimi.
gozunuz aydinKızlar çok şükür kardeşim doğurdu 20:05te maşallah çok tatlı minnak bi kizcemiz oldu
Yeni geldik eve sabah çıkacak hastaneden
babam gelmek istemiyodu biraz daha kalmak istiyodu.kardesime kiziyo erken aldin biletleri diyeOy ne güzel nasıl geçmiş tatilleri nasıldı annenler ?
gecmis olsun canim bizede haber etgünaydın kızlar
büyük kızım dün geceden beri hasta, sabah da kustu, her yerim ağrıyor diyor hiç de hali yok
öğleden sonra hastaneye götüreceğim, ateşi yok gerçi ama korktum ya covid mi diye
Kızlar bildirim yapip kahvalti yapicam bu hafta malesef sabit geldi kusura bakmayinhic adapte olamadm artı olmadigima seviniyorum acıkcası
Gecen hafta: 70.2
Bugun: 70.2
Fark: 0
0Eki Görüntüle 2705714
ayy cok isterim listeye girmeye
harikaaa bence haftaya da eksi fazla olur:)Kızlar gecen hafta 80 kiloyla giriş yaptım bu hafta kendime -2 kg hedef koymuştum sonuç
Eki Görüntüle 2705736
Listede olmadığım icjn yüzde hedaplamama gerek yok sanirim
senin artin cok degilmis yinede
Ne su mu onları boşaltmadan tartılmaartı olmasın da delı gıbı su ıcıyorum
Gelsin senin için Cemil O zamanCemilll çok iyiydiii yaaaonugörünce kendimi baskı altında hissediyordum
Sağol canım evet kafam karıştı dr kadın doğum dr muayene ol dedi en kısa zamanda gidecegim kadın doğum doktorunaPembe Lotus tomografi de birşey çıkmamasına sevindim canım.
Açıkçası birşey çıkacağını da düşünmüyordum, böbrek hastalıkları böbrekler işlevini tamammen kaybettikren sonra tahlillerde ve filmlerde ortaya çıkar.
Ben kendimi bildim bileli böbrek ağrısı çekerim, üniversite de iken şikayetlerimi hocalarıma söyleyince detaylı bakalım demişlerdi, bakmışlardı ve hiçbirsey çıkmamıştı, bel egzersizleri ile bel kaslarının güçlendir diyerek işin içinden çıkmışlardı.
Geçen sene bir ay süren akut böbrek yetmezliğinde doktora gittiğimde yine tahlillere yansıyan birşey yoktu.
Şu anki yaşadığın belirtiler ilerde böbrek kaynaklı hastalıklar geçirebileceğini gösteriyor.
Fırsat bulursam üstadım Aidin Salih in böbrekle ilgili yazdıklarını atarım sana.
İdrarda görülen eritrosit sadece böbrekten kaynaklanmaz bu arada.
Tekrar geçmiş olsun
Mesaj yazdigumz kutucugun altında alıntıları eklenin yanında dosya ekle var cnm oraya baş dosya kamera falan yazıyor ordan yükleyebilirsin fotoğrafın boyutu büyük gelirse ya kirp ya da ekran görüntüsü alıp atabilirsin fotoğrafı cnm
dosya ekleye basiyorum ama olmuyoMesaj yazdığın yerden dosya ekle var ordan fotoğrafını yükleyebilirsin canım
unuttum canim kusura bakmaEmziriyorum ondan hiçbir şey içmiyorum canım. İnşallah artı çıkmam. Artı çıkarsam üzülürümbu haftayı artısız geçersem haftaya uçarım inş çünkü duraklamaya girdim 2 haftadır
cok gecmis olsun canim insallah düzelecekKızım hem rota hem amipli dizanteri oldu aşıları olduğu halde.allahtan alışı var yoksa daha kötü bir şekilde yaşayabilirdikhastanede çok gazla çocuk yatıyor. Çocuklarda salgın başlamış lütfen dikkat edin. Biz Çeşme suyu hiç kullanmayız eve gelen herşey iyice yıkanır yeşillikler sirkeli suda bekler ama yine de başımıza geldi. Hastaneye yatış yaptırmak istemedim evde tedavi etmek istedim. Bugin biraz daha gözünü açtı binlerce kez şükür. Yarın akşam 6 da 72 saat olacak. Eğer ishali de geçerse inşallah kurtulmuş olacağız eğer geçmezse yine de yatış olacak. Lütfen kızlar çok dikkat edin. Karın ağrısı ile başlıyor sonra hafif hafif ateş geliyor. Bu güne çok şükür
gözünüz aydin canim Allah anali babali büyütsün insallahKızlar çok şükür kardeşim doğurdu 20:05te maşallah çok tatlı minnak bi kizcemiz oldu
Yeni geldik eve sabah çıkacak hastaneden
sevmiyorum Su dis isini Allah Kolay versin insallahKızım yine ağlayarak uyandı Calpol verdim artık. Köpek dişleriymiş bu kadar sürünme sebebimiz iki tane baloncuk olmuşlar. Beni de ondan ısıra ısıra parçaladı sanırım. Yine ısırdı yine bağırdım ağladıOf sonra da vicdan azabı çekiyorum
hosgeldin kaptanDinlemedim ahh, aah bu kafam ahhh
tebrikler canim simdiden hayirli olsun mezuniyetinGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Eki Görüntüle 2705686
Gecen hafta 101.8
Bugun 100.6
Fark 1.2
Yuzde 1.18
Handandandan canim bu hafta beni mezun edelim artik insallah
Arkadaşlar mezun oluyorum insallah sonrasinda da baska takimda yeni bir baslangic yapacagim.
İnsallah hepimiz ideal kilolarimiza saglicakla ulasiriz.
Allaha emanet olun
Eksi güzel Canim
allah kolaylik versin canimGunaydinnn. Bol eksili bir gun olur inşallah. Bizde sabaha kadar uyuyamadikk. Sanırım gazı vardi yada dis1emin olamadim. Cok uykusuzum ve uykusuzluk gerginlik yapiyor
erken tartilmaninda etkisi vardir canimGünaydın kızlar
Reglim pzt olmalıydı prş oldu ve 2. Günü maalesef ve sabah 6 buçukta tartılmak zorundaydım okula gideceğim için
Artı görünüyorum maalesef ama ödem olduğunu düşünüyorum. Çok üzgünüm listeye negatif etki yaptığım içinHaftaya fazlasıyla telafi edicem inşallah.
Geçen hafta:66
Bu hafta:66.3
Fark:+300
gecmis olsun canim, korkma Tam hastalik zamanigünaydın kızlar
büyük kızım dün geceden beri hasta, sabah da kustu, her yerim ağrıyor diyor hiç de hali yok
öğleden sonra hastaneye götüreceğim, ateşi yok gerçi ama korktum ya covid mi diye
olsun canim ne azindan sabit haftaya güzel olcak insallahKızlar bildirim yapip kahvalti yapicam bu hafta malesef sabit geldi kusura bakmayinhic adapte olamadm artı olmadigima seviniyorum acıkcası
Gecen hafta: 70.2
Bugun: 70.2
Fark: 0
0Eki Görüntüle 2705714
haftaya insallah güzel eksi gelir canim
Kızlar gecen hafta 80 kiloyla giriş yaptım bu hafta kendime -2 kg hedef koymuştum sonuç
Eki Görüntüle 2705736
Listede olmadığım icjn yüzde hedaplamama gerek yok sanirim
güzel CanimKızlar bu hafta kendime daha az hedef koyuyorum malum ilk hafta genelde ödem gidiyor diğer hafta kilo verme azalabiliyor,bu hafta hedefim 1.2 kg verip 76.5 olmak inşallah
haftaya telafi edersin canim fazla degil
insallah canimBu hafta kötü bir haftaydi kızlar ama haftaya kesinlikle iyi bir yüzde olmalı. Hatta bundan sonra her hafta birinci olmaliYiz bunu herkese fotoğraflı kanitlamaliyiz
anlamadim canim utaniyorum suandaHadi at bizde şaşıralım. O kadar tulumba yedin eksidemisin yoksa
onlarda yedi ya tek tulumba yoktuDream00 tatlım evdeki bütün tatlılar senin boğazından mı geçmek zorunda
Birazını da eşinle çocuklara ayırsaydın keşke
56.2 canimKaç geldin ki
Insallah haftaya telafi edersin CanimGünaydın kızlar kahvaltı için annemlere geldim tatti da hiç memnun etmedi açıkçası bahane degil tabi ama wc cikamadim bı kaç gündür de adet ağrısı gibi ağrım var karnım şiş hissediyorum menülerim de artı olacak kadra sıkıntı değildi haftaya daha güzel olur insAllah hepinizden özür dilerim
Geçen hafta: 89.8
Bu hafta: 90.9
Fark: 1.1
Yüzde: %1.22
Ne su mu onları boşaltmadan tartılma
Gelsin senin için Cemil O zaman
Cok mersi canim cok incesinNe su mu onları boşaltmadan tartılma
Gelsin senin için Cemil O zaman
Cemilsiz olur muCemil eksik degil
tmm canim bide oyle deneyim ozamanMedine can8m benim de olmuyor ordan. Normal google den gir siteye oturum aç. Ordan dosya ekleyi seç. O zaman olacaktir.
OlmazCemilsiz olur mu
Iki tane eklenmisGecen cuma tartilamamistim
Pazartesi : 56.9 kg
Bu Cuma : 56.2 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?