Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecen cuma tartilamamistim
Pazartesi : 56.9 kg
Bu Cuma : 56.2 kg
Yiyip birkaç gün koruma yapıyorsun haliyle tren raydan çıkmadan tedbirini almış alıyorsun kaç aydır maşallah 57 nin üstünü görmedin
Güzel canım liseye girersen çok daha kontrollü ve iyi gidecek eminim
Gecen hafta 66.2
Bugün 65.4
Fark 0.8
Yüzde 1.21
Çok iyi canım

Kuzum kusura bakma giremedim. Birazdan bildirim yapıyorum ufaklıpı emziriyorum şimdi. Bu hafta devam edebilirim sanırım biraz daha iyi gibi.

Hadii kizlarrrr haydiii haydiiiii bugünden başlayalım. Cokkk enerjigim bugün 40 dk leslieee yapildi (yarisini kucağımda 8 kiloluk bir tatlisle yaptim) şimdi 30 dk bölgesel ve yoga yapacağım

Yiyip birkaç gün koruma yapıyorsun haliyle tren raydan çıkmadan tedbirini almış alıyorsun kaç aydır maşallah 57 nin üstünü görmedin
su son iki gün yaptigim kacamaklar Keske olmasaydi Belki 55 görcektim ne azindan aksamdan Sonra yemicem
Buna şükür
Cuma:75.6
Bugün 74.8
cok sükür canim kg iyi
Hadii kizlarrrr haydiii haydiiiii bugünden başlayalım. Cokkk enerjigim bugün 40 dk leslieee yapildi (yarisini kucağımda 8 kiloluk bir tatlisle yaptim) şimdi 30 dk bölgesel ve yoga yapacağım
Masallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…