- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.561
bu metodan bizimde olsa keskeGecen cuma tartilamamistim
Pazartesi : 56.9 kg
Bu Cuma : 56.2 kg
gecen hafta kacti?
Superrrr yaaa. Bu işin bir sirrı olmali
Bende sasirdim canlar, Kac defa tartildim Sonra bide üzerine baska bisey koydum yanlis mi diye.. yine tartildim ayni..bu metodan bizimde olsa keske
Bu hafta ilk olduğu için tarihi pek dikkate almazlar ama bundan sonra si için önemli.bu metodan bizimde olsa keske
Sabahkınden 200 gr daha az cıktımNe su mu onları boşaltmadan tartılma
Cok güzel CanimGecen hafta 66.2
Bugün 65.4
Fark 0.8
Yüzde 1.21
Yiyip birkaç gün koruma yapıyorsun haliyle tren raydan çıkmadan tedbirini almış alıyorsun kaç aydır maşallah 57 nin üstünü görmedinGecen cuma tartilamamistim
Pazartesi : 56.9 kg
Bu Cuma : 56.2 kg
Güzel canım liseye girersen çok daha kontrollü ve iyi gidecek eminim
Çok iyi canımGecen hafta 66.2
Bugün 65.4
Fark 0.8
Yüzde 1.21
Kuzum kusura bakma giremedim. Birazdan bildirim yapıyorum ufaklıpı emziriyorum şimdi. Bu hafta devam edebilirim sanırım biraz daha iyi gibi.papatya_2014 canım izne ayrılmak istiyor musun ?çocuğunun rahatsızlığından ötürü bugün bildirim yaparak izne ayrılabilir istediğin zaman dönebilirsin sağlık sebebiyle olduğu için bi sen kaldın bildirim yapmayan
çocuğun durumu nasıl canım ? Toparlanmıştır inşallah
Şükür canım çok şükürKuzum kusura bakma giremedim. Birazdan bildirim yapıyorum ufaklıpı emziriyorum şimdi. Bu hafta devam edebilirim sanırım biraz daha iyi gibi.
İlla listeye gireceğim diyorsun yaniHadii kizlarrrr haydiii haydiiiiibugünden başlayalım. Cokkk enerjigim bugün 40 dk leslieee yapildi (yarisini kucağımda 8 kiloluk bir tatlisle yaptim) şimdi 30 dk bölgesel ve yoga yapacağım
Kesinnİlla listeye gireceğim diyorsun yani
Çok sağol canım evet devam edicem. Kızım biraz daha iyi gibiŞükür canım çok şükür
Devam edecek olmana da sevindim
su son iki gün yaptigim kacamaklar Keske olmasaydi Belki 55 görcektimYiyip birkaç gün koruma yapıyorsun haliyle tren raydan çıkmadan tedbirini almış alıyorsun kaç aydır maşallah 57 nin üstünü görmedin
cok sükür canimBuna şükür
Cuma:75.6
Bugün 74.8
Masallah canimHadii kizlarrrr haydiii haydiiiiibugünden başlayalım. Cokkk enerjigim bugün 40 dk leslieee yapildi (yarisini kucağımda 8 kiloluk bir tatlisle yaptim) şimdi 30 dk bölgesel ve yoga yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?