- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.061
hoppidicik, demettuba, noraa, fadimee, saches84, zehraaa sopa sizeee.... hani menüler sporlaar huuuu..........
Geldim Betülcüm haklısın valla hemen yazayım..
Sabah: Geç kaldığım için 1 tane peynirli poğaça ve çay
Ara yapmadım
Öğlen: Öğretmen arkadaş kuru fasülye pilav yapıp getirmişti (Teyzesi vefat etti onun için) yarım porsiyon yedim.
Ara: 2 kayısı kurusu, 1 mandalina
Akşam: Tavuk suyuna kereviz çorbası yapmıştım 1 kase içmeyi planlıyorum yanında salata...
Bugün menüm çok parlak değil ama salata ve meyve ekleyerek toparlamaya çalıştım kızlar. Şimdiye kadar 1 litre su içtim ve okula yürüyerek gidip geldim toplam 40 dk. yürüyüş..
poğça ve pilav ooohhhh aynı gün hemdee.... akşama meyve felan yok sana.... ye salatanı oturr.....acımak yok size :))))
Betülcüm ben yemeden kilo veremiyorum aksine yağ depoluyor vucudum baya farkediyorum.. Gerektiği kadar ve her gruptan yemeye çalışıyorum. Senin menünde yeşil çay, elma ve ceviz var hergün aynı şeyleri tüketerek kilo verebiliyor musun? Birde nasıl dayanıyorsun bacım ya elma beni hep acıktırır
canım aktif olabileceksen 9. takıma bekliyoruz
merhabalar sizlerle tanışmaya geldim 163 boyunda 65-67 kg arasında gidip geliyorum şiddetli bir şekilde zayıflamak istiyorum
yılbaşına kadar 60kg ve şabat tatilinin bitimine kadar da 58kg olmak istiyorum
grubunuzun özellikleri neler kimler var neler yapıyorsunuz
sanırım mesajım arada kaldı merhaba arkadaşlar zayıflama gurubuna katılmak istediğimi yazmıştım bu gruptan davet geldi bende geldimmmm
hoşgeldin canım..keyifli paylaşımlar
sanırım mesajım arada kaldı merhaba arkadaşlar zayıflama gurubuna katılmak istediğimi yazmıştım bu gruptan davet geldi bende geldimmmm
kızlar bugün işlerim vardı ugrayamadım şimdi eltimden geldim üst kattımda misafirler vardı yine diyet yapamadım
itiraflar başlıyor 3 k biber dolması 4 lahana sarması ,2 k kısır ,1 d börek ,1 dilim ıslak kek
6 çay ama akşam yemegi yemicem yediklerim 1 hafta yeter bana
ya bugün benim deli gibi bişeyler yiyesim var nasıl kendime hakim olucam bilmiyorum((
akşama yemeğim var gidince koca bir tencere çorba yapayım yarın yanımda getiririm,yarın akşamada eşimin yoğun isteğiyle menüde balık var( ev kokuyo ya sevmiyorum balığı ama dışarda yemeye bayılırım
akşam öğününü zararsız atlatırsam ne mutlu banabetüş kızmada bacım ben bu sefer epey zorlanıyorum
kızlar bugün işlerim vardı ugrayamadım şimdi eltimden geldim üst kattımda misafirler vardı yine diyet yapamadım
itiraflar başlıyor 3 k biber dolması 4 lahana sarması ,2 k kısır ,1 d börek ,1 dilim ıslak kek
6 çay ama akşam yemegi yemicem yediklerim 1 hafta yeter bana
hoşbulduk canım umarım paylaştıkça azalır kilolarımız
akşam yemeğini yeme ve spor yap..yediklerini eritmeden yatma fadimetoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?