Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoppidicik, demettuba, noraa, fadimee, saches84, zehraaa sopa sizeee.... hani menüler sporlaar huuuu..........

Geldim Betülcüm haklısın valla hemen yazayım..

Sabah: Geç kaldığım için 1 tane peynirli poğaça ve çay

Ara yapmadım

Öğlen: Öğretmen arkadaş kuru fasülye pilav yapıp getirmişti (Teyzesi vefat etti onun için) yarım porsiyon yedim.

Ara: 2 kayısı kurusu, 1 mandalina

Akşam: Tavuk suyuna kereviz çorbası yapmıştım 1 kase içmeyi planlıyorum yanında salata...

Bugün menüm çok parlak değil ama salata ve meyve ekleyerek toparlamaya çalıştım kızlar. Şimdiye kadar 1 litre su içtim ve okula yürüyerek gidip geldim toplam 40 dk. yürüyüş..

poğça ve pilav ooohhhh aynı gün hemdee.... akşama meyve felan yok sana.... ye salatanı oturr..... acımak yok size :))))

Betülcüm ben yemeden kilo veremiyorum aksine yağ depoluyor vucudum baya farkediyorum.. Gerektiği kadar ve her gruptan yemeye çalışıyorum. Senin menünde yeşil çay, elma ve ceviz var hergün aynı şeyleri tüketerek kilo verebiliyor musun? Birde nasıl dayanıyorsun bacım ya elma beni hep acıktırır

şimdilik iyi gidiyor.... bazen halsizlik yapıyor.... ama idare ederim yanii....

naber gızlar..beni soracak olursanız misafirim geldi ve şimdi gitti..ben spor salonuna gidemedim ya la

Sürekli oturmaktan kalçalarım yayıldı da yayıldı Şu an açlık hissi var midemde ama şimdilik iyi gidiyor..

Bugünkü Menüm
Sabah
Yarım paket eti form
1 fincan yeşilçay kayısılı

Öğle
1 kase çorba
1 çatal patlıcan yemeği
Domates+salata

Ara: 1 armut
Yarım paket eti form

AKŞAM
domates+salata
1 kase çorba
1 kase yoğurt

spor: 1 saat yürüyüş. (Spor salonu açılana kadar 1 hafta sadece yürüyüş yapacağım)

canım aktif olabileceksen 9. takıma bekliyoruz

sanırım mesajım arada kaldı merhaba arkadaşlar zayıflama gurubuna katılmak istediğimi yazmıştım bu gruptan davet geldi bende geldimmmm

ya bugün benim deli gibi bişeyler yiyesim var nasıl kendime hakim olucam bilmiyorum ((
akşama yemeğim var gidince koca bir tencere çorba yapayım yarın yanımda getiririm,yarın akşamada eşimin yoğun isteğiyle menüde balık var ( ev kokuyo ya sevmiyorum balığı ama dışarda yemeye bayılırım
akşam öğününü zararsız atlatırsam ne mutlu bana betüş kızmada bacım ben bu sefer epey zorlanıyorum

kızlar bugün işlerim vardı ugrayamadım şimdi eltimden geldim üst kattımda misafirler vardı yine diyet yapamadım
itiraflar başlıyor 3 k biber dolması 4 lahana sarması ,2 k kısır ,1 d börek ,1 dilim ıslak kek
6 çay ama akşam yemegi yemicem yediklerim 1 hafta yeter bana

akşam yemeğini yeme ve spor yap..yediklerini eritmeden yatma fadimetoş

acı yok acı yok... dobiş olmak yook.... balık yanına ekmek yok.... su iç bol boll.... mideni suyla doldur... daha az yersin :))

naptıııınn bacım yaaa......... börek kek dolmaa ohhh ohhh.... müsadenle kınıyorum kınnnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…