- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.081
kızlar bugün işlerim vardı ugrayamadım şimdi eltimden geldim üst kattımda misafirler vardı yine diyet yapamadım
itiraflar başlıyor 3 k biber dolması 4 lahana sarması ,2 k kısır ,1 d börek ,1 dilim ıslak kek
6 çay ama akşam yemegi yemicem yediklerim 1 hafta yeter bana
akşam yemeğini yeme ve spor yap..yediklerini eritmeden yatma fadimetoş
Canım olan olmuş ama bencede mutlaka spor yap bugün en azından artıya geçmezsin.. Bende sabah poğaça ve öğlen yarım porsiyon pilav yedim yakmak için oğlanla boğuşuyorum şimdi
benim boguşcak bebegimde yok ikizlerim 14 yaşındalar dünden bu yana dizimde agrı var rahat yürüyemiyorum diye sporada gitmedim
hoşgeldiiin..... boy kaç kilo kaç hedef kaç yazdınsa da görmedim :)
Hoşgeldin canım aramıza inşallah faydalı olur bol bol kilo verirsin..
Maşallah canım büyütmüşsün evlatlarını.Allah bizede o günleri görmeyi nasip etsin. Bu arada geçmiş olsun..
teşekkür ederim hoşbulduk
163boyum kilom65-67 arasında gidip geliyor hedefim yılbaşına kadar 60 kg olmak şubat tatili bitimine kadar 58kg olabilmek
neler yapıyorsunuz grupça paylaşırsanız sevinirim mesela paylaşımlar ne kadar sıklıkla ne zamanlar kilo bildiriminde bulunuyor
yedikleriniz yaptığınız sporları ne şekilde paylaşıyorsunuz bunun gibi bilgi verecek olursanız sevinirim
acilen kilo vermem lazım taktikleriniz var mıdır
benim büyük kızım 21 yaşına girecek ocakta
Sengcim merhaba, sana özel mesaj atmaya niyetlendim ancak posta kutun dolu. O nedenle de buraya yazmayı uygun gördüm.
Geçen hafta takım listeniz bildiriminde gecikmiştin. Tekrar hatırlatmak istiyorum. Son bildirim saati 16:30
Ayrıca bu hafta genel sıralama yapma listesi de sizin takımda.
Cuma günü saat 21:00 e kadar hazırlanması gerekiyor.
Şimdiden hatırlatayım cuma günü yine karışıklık olmasın.
Ve karar defterinin son mesajını güncelliyorum her yeni bir şey olduğunda. O mesajı mutlaka oku.. her zaman takip etmelisin. Üyeler de takip etmeli.
Ha keza paylaşım alanını da öyle. Mesela paylaşım alanında kaç gün önce sana mesaj yazdım, hala okumadın. Paylaşım alanında yarışmaya dair sorunlar da görüşülüyor, o yüzden takım üyeleri takip etmeli olanı biteni. Aksi takdirde ortamdan kopuk olunur.
Bunlara dikkat etmeni rica ediyorum sengcim..
Takım olarak göstereceğiniz özen için de şimdiden teşekkür ediyorum.
Keyifli ve sağlıklı zayıflamalar diliyorum.
benim büyük kızım 21 yaşına girecek ocakta
canımcım hoşgeldin... kaptan seng... hergün yediğini içtiğini sporunu paylaşıyosun... kaçamak yaptınsa azarlıyoz felam şaka şaka.... sadece kulak çekiyoz o kaaa... amaç kilo vermek için elimizden geleni yapmak :) bu günkü menünden başla bence.... kaç kg sin hedefin ne...
waaaaw yaş kaç acaba nerdeyse ben de sizin çocuğunuz yaşındayım tebrik ederim bu yaşta azimle zayıflamak istemenize
Ben iki, uç gün izninizi istiyorum. Annem bir operasyon geçirecek ve bende yanında refakatçi olarak kalmaktayim. Dolayısıyla çok düzenli giremeyebilirim. Dikkat ediyorum gene de yediklerime. Maalesef bugün çok koşturmamız vardı ve
Saat00 da yemek yedim tabi ne bulduysam yedim. :/
waaaaw yaş kaç acaba nerdeyse ben de sizin çocuğunuz yaşındayım tebrik ederim bu yaşta azimle zayıflamak istemenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?