Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım olan olmuş ama bencede mutlaka spor yap bugün en azından artıya geçmezsin.. Bende sabah poğaça ve öğlen yarım porsiyon pilav yedim yakmak için oğlanla boğuşuyorum şimdi

Heeeeyy bende geldim bende. Bugün dershane kurs yoktu ama faturalar maaasallah. Tam 2 saat tempolu yürüyüş yaptım o sayede. 10da kalkmıştim. Hemen yr. Kk peynir, bir yudum ekmek, bir bardak yr yağlı süt içip cıktım.
1 de bir tabak pırasa yedim limonlu o sabah bir yudum yediğim ekmek diliminin devamını yedim.
45 dk dans ettim sonra.
Sıcak şu ictim bi bardak
2.30da ağrıya ve yorgunluğa yenildim. Oturduğum yerde uyuyakalmışım. Hemide elimde geometri testiyle :) bir uyandım saat 5 :/ devamı sonra. Yemek yiyip geleceğim canlarım

Canım olan olmuş ama bencede mutlaka spor yap bugün en azından artıya geçmezsin.. Bende sabah poğaça ve öğlen yarım porsiyon pilav yedim yakmak için oğlanla boğuşuyorum şimdi

benim boguşcak bebegimde yok ikizlerim 14 yaşındalar dünden bu yana dizimde agrı var rahat yürüyemiyorum diye sporada gitmedim

hoşgeldiiin..... boy kaç kilo kaç hedef kaç yazdınsa da görmedim :)

Hoşgeldin canım aramıza inşallah faydalı olur bol bol kilo verirsin..

teşekkür ederim hoşbulduk
163boyum kilom65-67 arasında gidip geliyor hedefim yılbaşına kadar 60 kg olmak şubat tatili bitimine kadar 58kg olabilmek
neler yapıyorsunuz grupça paylaşırsanız sevinirim mesela paylaşımlar ne kadar sıklıkla ne zamanlar kilo bildiriminde bulunuyor
yedikleriniz yaptığınız sporları ne şekilde paylaşıyorsunuz bunun gibi bilgi verecek olursanız sevinirim
acilen kilo vermem lazım taktikleriniz var mıdır

taktikmi kelin ilacı olsa başına sürermiş
ben bogazımı tutamadıgım için halen yerimde sayıklıyorum diyetisyene gittim kasımın 2 sinde dr 1 ay sonra gel dedi hep oturmalara gidiyorum bis bogazımı tutamıyorum

Sengcim merhaba, sana özel mesaj atmaya niyetlendim ancak posta kutun dolu. O nedenle de buraya yazmayı uygun gördüm.

Geçen hafta takım listeniz bildiriminde gecikmiştin. Tekrar hatırlatmak istiyorum. Son bildirim saati 16:30
Ayrıca bu hafta genel sıralama yapma listesi de sizin takımda.
Cuma günü saat 21:00 e kadar hazırlanması gerekiyor.
Şimdiden hatırlatayım cuma günü yine karışıklık olmasın.

Ve karar defterinin son mesajını güncelliyorum her yeni bir şey olduğunda. O mesajı mutlaka oku.. her zaman takip etmelisin. Üyeler de takip etmeli.

Ha keza paylaşım alanını da öyle. Mesela paylaşım alanında kaç gün önce sana mesaj yazdım, hala okumadın. Paylaşım alanında yarışmaya dair sorunlar da görüşülüyor, o yüzden takım üyeleri takip etmeli olanı biteni. Aksi takdirde ortamdan kopuk olunur.

Bunlara dikkat etmeni rica ediyorum sengcim..

Takım olarak göstereceğiniz özen için de şimdiden teşekkür ediyorum.

Keyifli ve sağlıklı zayıflamalar diliyorum.

:18: haklısın canım kusura bakma lütfen.

wala ben bugün eşimin izin günü olduğu için iyice saldım kendimi yediklerimi yazmaya bile utanıyom ama yarından itibaren hepsini paylaaşıcam bide sabah aç krna soğan suyu içicem bakalım çok anlatıyolar cildi sıkılaştırıyomuş falan diye. bu arada boyum 1.65 kilom 63 hedef :55 inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız...

selam kizlar daha yeni isten dondum noele kadar boyle malesef yogun gececek. diyet mamalarini yanima almayi da unutmusum tum gun sadece su ile durdum su an ogle aksam yemeklerini beraber yiyorum ustelik de bogazim aciyor

tamam bu kadar sikayet yeter

menum: sabah cevizli toffeeli milkshake, ogle&aksam: yulaf lapasi + fistikli tahilli bar

ozel bir diyette oldugumdan oturu gunde 450 kalori falan aliyorum sakin beni ornek almayin da

gecmisi biraz okuyayim bakayim neler olmus..

Ben iki, uç gün izninizi istiyorum. Annem bir operasyon geçirecek ve bende yanında refakatçi olarak kalmaktayim. Dolayısıyla çok düzenli giremeyebilirim. Dikkat ediyorum gene de yediklerime. Maalesef bugün çok koşturmamız vardı ve
Saat00 da yemek yedim tabi ne bulduysam yedim. :/

Herkese günaydıın güzel bir gün dilerim ben bugün erken kalktım kahvaltımı hazırladım ve yaptım birazdan evden çıkıcağım..

Kahvaltı:
2 kaşık menemen
1 kk peynir
1 salatalık
2 küçük dilim kepek ekmeği
1 fincan çay

Ara: 1 ceviz ve yeşil çay olacak kısmetse..

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin annene..Umarım herşey yolunda gider. Dualarım sizinle..

günaydın nagiş sende erkencisin bizim hopiş halen uyuyo galiba
dizim agrıdıgı için spora gitmiyorum ev işlerini bile topalayarak yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…