- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.921
Bende listeye almadık diye kayboldun sanmıştım.Bugün yaptığım işlere ben bile inanamadim kizlarrrr
Ev supuruldu toz alındı vileda yapildi
Banyo, tuvalet, lavabo çamaşır suyu yapıldı
Yemek yapıldı cocuklar doyuruldu
3 mak. Çamaşır katlandı yerlestirildi
2 mak. Çamaşır yıkandı biraz dan serilecek.
Bi kahve yaptim şimdi
Şükür inşallah öyle öyle biterCanım kendim propolis yapıyorum ondan verdim. Onun tim tavsiyesi i reddediyor az önce geldi baktı biraz konuştuk bişeyler atıştırdı çok şükürishal sayısı azaldı ama yinede devam ediyor
Helal olsun sana helal olsunBugün yaptığım işlere ben bile inanamadim kizlarrrr
Bi kahve yaptim şimdi
İyi yapmışsınız son güzel havalar bundan sonra çıkılmaz hele çocukla hiçKızlar bugün giremedim. Eve yeni geldik. Pikniğe gidelim dedik hava güzelken
Allah insaf versin kız siz bi ara yaprak da sardınız içli köfte de yaptınız kaç tane dondurucu var sizde10 tane ayni anda sarcaz
ama 5 kisiyle sarcaz.aslinda 1 kerede sarip kaldiriyoruz.seneye kadar yeter:)
İyi yapmışsınız canımKızlar bugün giremedim. Eve yeni geldik. Pikniğe gidelim dedik hava güzelken
Pınarın aldığı ile seninki arasında kararsız kaldımEvet canım. Roborock S5 silme yapıyor. Yani hergün ya da 2 güne bir süpürgeyim haftada bir sildireyim yorulmayayım diyorsan al. Ben çocuk olduğu için memnunum sürekli süpüremiyorum. Ama tabi ki insan süpürüp silmesi gibi değil. Bazı yerlere giremiyor halı bitişleri tam istediğin gibi olmuyor vs. Bir de sildirmek için halıları kaldırmak gerekiyor. Dediğim gibi bende çocuk olduğu için ve evin sürekli süpürülmesi gerektiği için işlevsel.
Kekikte iyi gelir canım, tadı acımsı oluyor diye söylemedim ama varsa doğal kekik demle içir istersenYok denemedim canım bugünde devam ederse ya evde ya hastanede serum takılacak
Yeter yeter yeter çok yoruyorsun kendiniBende çocukları uyutup halı yıkayacağım İnşallah
Maşallah canım tertemiz yapmışsın. Bende dün yaptım aynılarınıBugün yaptığım işlere ben bile inanamadim kizlarrrr
Bi kahve yaptim şimdi
Benimde bi tane tablo var onu çıkartıp oraya takıyorumEvde taktir canim. Ben evde serum taktırmak gerekince vileda sapi koyiyorum koltuğun kenarina ona takiyorum serumu. Aklinda olsun. Ama dağ kekiği varsa bi dene istersen. Yani normalde ishal durumlarin da sari leblebi, çiğ çay, çiğ kahve haşlanmış patates birde pirinç lapasi bunlari biliyorummm .
İyi yapmışsın canım hava çok güzelKızlar bugün giremedim. Eve yeni geldik. Pikniğe gidelim dedik hava güzelken
Bitiyor, son işler bunlarYeter yeter yeter çok yoruyorsun kendini
Listeyr siz almamazlik etmediniz ki öyle olsa kaybolabilirdimBende listeye almadık diye kayboldun sanmıştım.
İşleri yapmaya başlarken bizi de motive edeydin ya.
Sen bizim temizlik koçumuz ol
Umarım yine bir iş bulma daBitiyor, son işler bunlar
Mayısa kadar yan gelip yatacağım
Bu kadar temizlikten sonra elayla ortak olmayan yönümüz de varmış demiştim bu mesajdan sonra vazgeçtim ben de öyleyim yaptım mı tam yapıyorum saldım mı tam salıyorumListeyr siz almamazlik etmediniz ki öyle olsa kaybolabilirdim
Kiz ben temizlik koçu olsam hepiniz kirden ölürsünüz,.1 hafta evi supuremedigim oluyo diyim sen hesap et
sen naptin banyo wc , ütü halledrbildin miŞükür inşallah öyle öyle biter
Helal olsun sana helal olsun
İyi yapmışsınız son güzel havalar bundan sonra çıkılmaz hele çocukla hiç
Allah insaf versin kız siz bi ara yaprak da sardınız içli köfte de yaptınız kaç tane dondurucu var sizde
kiyamam yaa bi iylessinde hızlıca toparlanirr insallahhhh. Cok yiprandiii yavruşunMaşallah canım tertemiz yapmışsın. Bende dün yaptım aynılarını
Benimde bi tane tablo var onu çıkartıp oraya takıyorumkabul Etsinde elimde bile tutarım. Kahve be limon denedim dilini ucunu değdirdi sonrakustu bekliyorum bı gecede nöbet var
İyi yapmışsın canım hava çok güzel
Benimkini eşim araştırdı buldu aldı canım. O meraklıdır teknolojiye. Bi şey alacaksa inciğine cinciğine kadar araştırır. Bu robotlarda en önemli noktalardan biri servis ağıymış. Bozulursa falan muhatap bulabileceğin bir marka ve firma seçmen lazım. Eşimin bunu ve aldığı firmayı piyasaya göre pahalı olmasına rağmen seçme sebebi buyduPınarın aldığı ile seninki arasında kararsız kaldım
Kiz böyle bir msj i bi daha ne zaman yazabilirim bilmiyorum. Dur bunu kaydedeyimBu kadar temizlikten sonra elayla ortak olmayan yönümüz de varmış demiştim bu mesajdan sonra vazgeçtim ben de öyleyim yaptım mı tam yapıyorum saldım mı tam salıyorum
Aynen canımŞükür inşallah öyle öyle biter
Helal olsun sana helal olsun
İyi yapmışsınız son güzel havalar bundan sonra çıkılmaz hele çocukla hiç
Allah insaf versin kız siz bi ara yaprak da sardınız içli köfte de yaptınız kaç tane dondurucu var sizde
Yıkamaya versene sen de vur deyince öldürüyorsun kızBende çocukları uyutup halı yıkayacağım İnşallah
Ütü benim kabusum hiç sevmiyorum WC banyo tamamsen naptin banyo wc , ütü halledrbildin mi
Aynısı aynısı kaynımda da varKiz böyle bir msj i bi daha ne zaman yazabilirim bilmiyorum. Dur bunu kaydedeyim1 hafta kesin bir şey yapmam , süpürge dışında
Bende düşünüyorum o markanın robotundan ama silme isini iyi görmediğini söylüyorlar öyle mi?Handandandan cnm robot resmini anca eve donunce cekerm artk ama xiaomi mee 1 in2 olan benimki hatta annemede aldik diye attign model, supuruyor ve siliyor ben gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?