Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende listeye almadık diye kayboldun sanmıştım.
İşleri yapmaya başlarken bizi de motive edeydin ya.
Sen bizim temizlik koçumuz ol

Canım kendim propolis yapıyorum ondan verdim. Onun tim tavsiyesi i reddediyor az önce geldi baktı biraz konuştuk bişeyler atıştırdı çok şükür ishal sayısı azaldı ama yinede devam ediyor
Şükür inşallah öyle öyle biter
Helal olsun sana helal olsun
Kızlar bugün giremedim. Eve yeni geldik. Pikniğe gidelim dedik hava güzelken
İyi yapmışsınız son güzel havalar bundan sonra çıkılmaz hele çocukla hiç
10 tane ayni anda sarcaz
ama 5 kisiyle sarcaz.aslinda 1 kerede sarip kaldiriyoruz.seneye kadar yeter:)
Allah insaf versin kız siz bi ara yaprak da sardınız içli köfte de yaptınız kaç tane dondurucu var sizde

Pınarın aldığı ile seninki arasında kararsız kaldım

Maşallah canım tertemiz yapmışsın. Bende dün yaptım aynılarını
Benimde bi tane tablo var onu çıkartıp oraya takıyorum kabul Etsinde elimde bile tutarım. Kahve be limon denedim dilini ucunu değdirdi sonrakustu bekliyorum bı gecede nöbet var
Kızlar bugün giremedim. Eve yeni geldik. Pikniğe gidelim dedik hava güzelken
İyi yapmışsın canım hava çok güzel

Bende listeye almadık diye kayboldun sanmıştım.
İşleri yapmaya başlarken bizi de motive edeydin ya.
Sen bizim temizlik koçumuz ol
Listeyr siz almamazlik etmediniz ki öyle olsa kaybolabilirdim

Kiz ben temizlik koçu olsam hepiniz kirden ölürsünüz,. 1 hafta evi supuremedigim oluyo diyim sen hesap et

Listeyr siz almamazlik etmediniz ki öyle olsa kaybolabilirdim

Kiz ben temizlik koçu olsam hepiniz kirden ölürsünüz,. 1 hafta evi supuremedigim oluyo diyim sen hesap et
Bu kadar temizlikten sonra elayla ortak olmayan yönümüz de varmış demiştim bu mesajdan sonra vazgeçtim ben de öyleyim yaptım mı tam yapıyorum saldım mı tam salıyorum

sen naptin banyo wc , ütü halledrbildin mi
kiyamam yaa bi iylessinde hızlıca toparlanirr insallahhhh. Cok yiprandiii yavruşun

Pınarın aldığı ile seninki arasında kararsız kaldım
Benimkini eşim araştırdı buldu aldı canım. O meraklıdır teknolojiye. Bi şey alacaksa inciğine cinciğine kadar araştırır. Bu robotlarda en önemli noktalardan biri servis ağıymış. Bozulursa falan muhatap bulabileceğin bir marka ve firma seçmen lazım. Eşimin bunu ve aldığı firmayı piyasaya göre pahalı olmasına rağmen seçme sebebi buydu

Bu kadar temizlikten sonra elayla ortak olmayan yönümüz de varmış demiştim bu mesajdan sonra vazgeçtim ben de öyleyim yaptım mı tam yapıyorum saldım mı tam salıyorum
Kiz böyle bir msj i bi daha ne zaman yazabilirim bilmiyorum. Dur bunu kaydedeyim 1 hafta kesin bir şey yapmam , süpürge dışında

Aynen canım
Bende çocukları uyutup halı yıkayacağım İnşallah
Yıkamaya versene sen de vur deyince öldürüyorsun kız

Handandandan cnm robot resmini anca eve donunce cekerm artk ama xiaomi mee 1 in2 olan benimki hatta annemede aldik diye attign model, supuruyor ve siliyor ben gayet memnunum
Bende düşünüyorum o markanın robotundan ama silme isini iyi görmediğini söylüyorlar öyle mi?

İlk gündür kızım çok ağlıyordu,bugün kulağının biraz aktığını fark ettim,bir de başını sağa sola çeviriyordu aglerken,kendi çocuk doktorumuza götürdük, o da KBB yönlendirdi,şükür bir şey çıkmadı ama bu bebek iki gündür neredeyse hiç uyumuyor surekli agliyor.Dogru düzgün beslenemedim bile bugün,Allah'tan sabah çorba yapmıştım da gün içinde iciverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…