Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bakma eşinin yanında, adam işkillenmesin
Kocalarımızın yanımızda olmadığı onca saat çuvala mı girdi ayol
gizli gizli girdimde sadece sayfalar alintilar birikmesin diye okuyup alintiladim:)
birden gozumde canlandi cok komik gercekten
Her şeyi de bilmesinler canım iyi yapmış gezmişsiniz ben de çocukla çıktığımızda kendime otur işte evinde diye diye dönüyorum
esim goturmek istedi ama hep ben ilgilendigim icin bana zor olacak
yok rahat edemeyiz deyip ikna ettim
Günaydın canlar
Hazırlik icerisindeym oglen1-2 arasi cikicaz yola inşallah. Arada ugrarim zaman buldukca kızlar
iyi yolculuklar canim.bursaya kac saat mesafe
Ne guzel ya insan ihtiyac duyuyor boyle zamanlara bende isterim aslında esime cıtlataym oglana kv bakarken gitsekmi diye. Ama ayip olur dusuncesi var benmkinde hep :/ sanmam birakip gidelm
eskiden bende oyleydim
kimseye yuk olmayim kendi isimi kendim diye
ama kv cok istiyo birakmami.cok iyi bakar hic gozum arkada kalmaz:)

canim başınız sağolsun yaa Allah rahmet eylesin. Ben iki çocuğuma da kullanmadim emzik. Sen daha iyi bilirsin ama biraktirsan mi cok kullanmadan. Gerçi cok emmiyormuş o iyi.
saol cnm bklm aynen çok emmiyor zaten bklm
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben başta emzik vermedim çok huysuzdu sonra vermeye çalıştım tutmadı fikrim yok bu konuda açıkçası
şaol cnm teşekkür ederim yine de
odem icin sadece limonlu su felanmi icenki
emzirdigin icin bende bileemdim canim ya
nette rezene anason falan diyor rezene içiyorum bklm cnm faydası olur insAllah
basiniz sagolsun canim
emzik icinde tr deki markalari bilmiyorum
Saol cnm

Sagolll canimmm. Tamammm hadii bakalim. Bu hafta 3. 'nün spor puani en az 1000 olmali.
tekrar okudumda ben 1 haftanin sandim
3 gunun demissin
tovbe yapaamam
Ben bu hafta deneyip tescilleyip patentini alırım canım
sonuclari cuma gununu gorruz artik
Dışarda yürüyeceğim canım artık
dizlerini daha cok agritiyo galiba kosu bandi
benimde bileklerim agriyo uzun yuruyunce ustunde

Eki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Bu benim için çok zor ben yürümeyi ip atlamayı Leslie yapmayı seviyorum
Demekki nasip kısmet bu işler,Allah'tan tüp bebek gibi tedavi yöntemleri var,gerçi o da garanti olmuyir defalarca yaptırmak gerekiyor ama yine de bin şükür yani
Aynen yeğenim ikinci demede oldu şükürler olsun
3 gunun demissin
tovbe yapaamam
3 ümüzü kastetmiş Bence canım 3 günde nerde bin puan
kv 10 tane lahana aldi gecen
5 bana 5 ona
pazartesi komsularla saricaz.
pazartesiye kadar bende temizlik yapiyim:)
Dün ben birinin 4te 1ini bile zor sardım geri kalanı buzluğa kaldırdım haşlayıp 5 tane nedir

3 gunun demissin
tovbe yapaamam
sonuclari cuma gununu gorruz artik
dizlerini daha cok agritiyo galiba kosu bandi
benimde bileklerim agriyo uzun yuruyunce ustunde
kiz yok spor yarışmasında üçuncunun en az 1000 puan olmasi dedim. 1 haftada 1000 puan yapilir bence.
3 günde 1000 puan yapilirda küçük bebeklerle olmaz onlari bende seviyorum ama vücut esnetmeninde ayrı tadi var. Çocuklarla bile bol bol calisiyorum. Alıyorum oğlumu ayaklarima kaldiriyorum göklere sonra hafif kafamun arkasina doğru onunla esniyorum. 21 kilo kendisi ağırlıkla esnetmek daha iyi oluyor

Yok canım olmadi
Sezeryan olduğu için 6ay korunduk 4 yıldır korunmuyoruz olmuyor
Bu huyumu sevmiyorum herşeyin en kötüsüne hazirlarim hep kendimi...
Inş canım ❤
Eki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Anammm ben bunu yapsam yerimden kalkamam
5 bana 5 ona
Hey maşallah
Dondurucuyami atacaksın

o saatte is mi yapilir ya
basiniz sagolsun canim Allah sabir versin
Dip köşe ev temizliği kilo verdiriyor mu siz bana onu söyleyin kızlar.
Kendimi yorduğuma değecek mi acep
normalde verdilerbilirde sende cogu sey Ödem yaptigi icin bilemiyorum

Sabah sabah bu şarki dilimde
Cok seviyorum bu adamin sarkilarini
Benimki sayaçlı ip onunki yeleğinin kemeri beğenmiyor hanımefendi
bizimkindede ayni o kemerden var güya atliyor Ama becerwmiyor
masallah canim iyi yapiyormussun, Ben bunu yapsam daha dogrulamam
5 bana 5 ona
Masallah canim Kolay gelsin insallah

Kızlar kızımı ishali devam ediyor. Doktor arkadaş evde serum suyu iyi gelir dedi araştırdım gerçekten kesiyormuş ama benim kız yemek konusunda da çok seçici olduğu gibi bir damla içmiyor. Günlerdir dil döküyorum hasteneye gidelim diye baygınlık geçirecek gibi ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi akıl verin nolur be yapayım bu ishalin kesilmesi için. Çık çaresiz kaldım artık

Haslanmis patates, etimek falan iyi gelebilir Ama Keske hastaneye gidebilseniz Böyle olmicak sonucta onun iyiligi icin

Serum takilmamismiydi canım
Vücudu susuz kalirsa tehlikeli bol bol su içsin
Kızım ishal oldugunda entonagermina iyi gelmişti

Sizin oralarda havalar nasil Burda hava Cok güzel bana göre, ne soguk ne sicak Tam kivaminda
Burası gündüzler buraya göre baya sıcak akşamlar epey serin
Canım bi tatlı kaşığı kadar yaş mayayı 1 çay bardağı kadar suda eritip içir vallaha bana dua edeceksin kendi üstümde ve birkaç kişide denenmiştir

Serum takilmamismiydi canım
Vücudu susuz kalirsa tehlikeli bol bol su içsin
Kızım ishal oldugunda entonagermina iyi gelmişti
Canım onu kullanıyorum hatta bi tane daha verdi ikisinin zorla alıyor. Geçen sefer ateş için hasteneye götürdük damar yolu açılana kadar 1,5 saat ağladı en son bayılacak gibi oldu tel damar yolu açtılar. Herşey yaptım evde ama almıyor basıl yapıcam şaşırdım. Bugünde biraz geçmezse bayılsada götürücem gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…