- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.881
gizli gizli girdimde sadece sayfalar alintilar birikmesin diye okuyup alintiladim:)Bakma eşinin yanında, adam işkillenmesin
Kocalarımızın yanımızda olmadığı onca saat çuvala mı girdi ayol
birden gozumde canlandi cok komik gercektenGunaydinlarrrrrher kes uyuyor mu nerdesinizzzz kaçak göcek girenlerin kocalari evde tabii
Bizim sabahlari halimiz çok komik. Cocuklar uyaniyor. Ikimizde uyanik ama ikimizde oralı olmuyoruz. Uyuma numarasi gözler açılmıyor falan. O benim kalkmami bekliyor ben se onunSonra cocuklardan biri bağırınca tabi mecburen yataktan firliyorum. Her gün ayni oyun.
esim goturmek istedi ama hep ben ilgilendigim icin bana zor olacakHer şeyi de bilmesinler canım iyi yapmış gezmişsiniz ben de çocukla çıktığımızda kendime otur işte evinde diye diye dönüyorum
iyi yolculuklar canim.bursaya kac saat mesafeGünaydın canlar
Hazırlik icerisindeym oglen1-2 arasi cikicaz yola inşallah. Arada ugrarim zaman buldukca kızlar
eskiden bende oyleydimNe guzel ya insan ihtiyac duyuyor boyle zamanlara bende isterim aslında esime cıtlataym oglana kv bakarken gitsekmi diye. Ama ayip olur dusuncesi var benmkinde hep :/ sanmam birakip gidelm
saol cnm bklm aynen çok emmiyor zaten bklmcanim başınız sağolsun yaa Allah rahmet eylesin. Ben iki çocuğuma da kullanmadim emzik. Sen daha iyi bilirsin ama biraktirsan mi cok kullanmadan. Gerçi cok emmiyormuş o iyi.
şaol cnm teşekkür ederim yine deBaşınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben başta emzik vermedim çok huysuzdu sonra vermeye çalıştım tutmadı fikrim yok bu konuda açıkçası
nette rezene anason falan diyor rezene içiyorum bklm cnm faydası olur insAllahodem icin sadece limonlu su felanmi icenki
emzirdigin icin bende bileemdim canim ya
Saol cnmbasiniz sagolsun canim
emzik icinde tr deki markalari bilmiyorum
tekrar okudumda ben 1 haftanin sandimSagolll canimmm. Tamammm hadii bakalim. Bu hafta 3. 'nün spor puani en az 1000 olmali.
sonuclari cuma gununu gorruz artikBen bu hafta deneyip tescilleyip patentini alırım canım
dizlerini daha cok agritiyo galiba kosu bandiDışarda yürüyeceğim canım artık
Bu benim için çok zor ben yürümeyi ip atlamayı Leslie yapmayı seviyorumEki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Aynen yeğenim ikinci demede oldu şükürler olsunDemekki nasip kısmet bu işler,Allah'tan tüp bebek gibi tedavi yöntemleri var,gerçi o da garanti olmuyir defalarca yaptırmak gerekiyor ama yine de bin şükür yani
3 ümüzü kastetmiş Bence canım 3 günde nerde bin puantekrar okudumda ben 1 haftanin sandim
3 gunun demissin
tovbe yapaamam
Dün ben birinin 4te 1ini bile zor sardım geri kalanı buzluğa kaldırdım haşlayıp 5 tane nedirkv 10 tane lahana aldi gecen
5 bana 5 ona
pazartesi komsularla saricaz.
pazartesiye kadar bende temizlik yapiyim:)
kiz yok spor yarışmasında üçuncunun en az 1000 puan olmasi dedim. 1 haftada 1000 puan yapilir bence.tekrar okudumda ben 1 haftanin sandim
3 gunun demissin
tovbe yapaamam
sonuclari cuma gununu gorruz artik
dizlerini daha cok agritiyo galiba kosu bandi
benimde bileklerim agriyo uzun yuruyunce ustunde
Bu benim için çok zor ben yürümeyi ip atlamayı Leslie yapmayı seviyorum
Aynen yeğenim ikinci demede oldu şükürler olsun
3 ümüzü kastetmiş Bence canım 3 günde nerde bin puan
Dün ben birinin 4te 1ini bile zor sardım geri kalanı buzluğa kaldırdım haşlayıp 5 tane nedir
Yok canım olmadiCanım özel değilse bir kızin olduktan sonra doğal yolla olmadı mı? Genelde oluyir diyorlar,benim kızımda tüp bebekle oldu daha iki aylık,acaba ikinci doğal olur mu diye merak ediyorum,olmazsa yaza yumurta toplatirim tekrar
Bu huyumu sevmiyorum herşeyin en kötüsüne hazirlarim hep kendimi...benim annem yapardi bebegim galiba örtük öğrenme oldu
Hertemizlik yaptığımda kendime cok kızıyorum. Neden beyaz koltuk alıp, bu kadar temizligiyle uğraşıyorum diyeAma çok şükür bende biraz akillandim. Uzun zamandir gereksiz bir şey almiyorum. Olanlari da cikaroyorum. Bi çocukların esyalari var dolap uygulamasindan satacagim ona da bi el atsam tamamdir.
canim başınız sağolsun yaa Allah rahmet eylesin. Ben iki çocuğuma da kullanmadim emzik. Sen daha iyi bilirsin ama biraktirsan mi cok kullanmadan. Gerçi cok emmiyormuş o iyi.
canim srn diren kendini sonucun negatifligine odaklamissin. Lütfen olumlu düşün bir kere oldu bir daha neden olmasin.
Inş canım ❤Ben de mobilya tarzı eşya çok da tas tabak kıyafet ıvır zıvır Çok değil eskiyen şeyleri atarım ya da kullanmıyırsam kayınvalidemlerin köydeki eve götürürüm
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben başta emzik vermedim çok huysuzdu sonra vermeye çalıştım tutmadı fikrim yok bu konuda açıkçası
Sen kendini çok yorma yine de verdirir verdirir
Havalar soğudu ya içeri sıcak diye içeri geliyorlar ben de hiç yaz boyu Sinek görmem sonbaharda dadanırlar böyle
He ya üstelik ben yatılı okudum liseyi çok güzeldi lise yıllarım
Benim de 2. Yibugün yumurtlama günümdü galiba değerlendireyim
Bu defa kızından öncekiler gibi yıpranmazsın inşallah canım çünkü çok şükür artık tutunacak bir dalın var
Benim yeğenim de tüp bebek 5 yıl sonra doğdu şimdi 2 yaşına girecek geçen annesiyle (yengemle) konuşuyoruz ben yeğenim küçük diye korunuyorlar sanıyordum ikinci için yine tüp bebek yaptırırız filan deyince belki kendiliğinden olur dedim acele etmeseniz mi diye abla biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık doğal yolla olmuyor dedi kişiden kişiye değişiyor bu durum tabi
Anammm ben bunu yapsam yerimden kalkamamEki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Hey maşallahkv 10 tane lahana aldi gecen
5 bana 5 ona
o saatte is mi yapilir yaMutfak dün dip köşe bitti.
Sabah 6 da çocukların yatak odasına giriştim.
Araya kahvaltı karıştı tabi.
Bı çay molası verip odayı yıkayıp çıkayım
Bugün çalışma odasını da bitirirsem benden iyisi yok.
Havalar iyice dönmeden halıları sermem lazım.
Yoksa çocuklar hasta olacaklar
basiniz sagolsun canim Allah sabir versinYeniden günaydın kızlar eşim ya bende yattım biraz sabah üzücü bı haber aldık teyzemin eşi covitten vefat etti yoğun bakımdaydi zaten son bı haftadır zaten uyutuuolardi üzüldüm baya gidemiyoruz da teyzemi aradım baş sağlığı için sonrasında biraz daha uyudum ama şu an müthiş bı baş ağrım var bileğim zaten felaketkalkıp güzel bı kahvaltı hazırlayayım bari günü toparlayabilmek adına kızlar bu arada bebeği olanlar oğlum emzik emiyor ama ha bire emzik kötü oluyor kustuğu için falan bugün yine yenisini almam gerek eczanede hep wee min eksikleri var başka bildiğiniz uzun süreli kullanabileceğim bı emzik var mı tavsiye edebileceğiniz
normalde verdilerbilirde sende cogu sey Ödem yaptigi icin bilemiyorumDip köşe ev temizliği kilo verdiriyor mu siz bana onu söyleyin kızlar.
Kendimi yorduğuma değecek mi acep
Cok seviyorum bu adamin sarkilarini
Sabah sabah bu şarki dilimde
bizimkindede ayni o kemerden var güya atliyor Ama becerwmiyorBenimki sayaçlı ip onunki yeleğinin kemeri beğenmiyor hanımefendi
masallah canim iyi yapiyormussun, Ben bunu yapsam daha dogrulamamEki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Masallah canimkv 10 tane lahana aldi gecen
5 bana 5 ona
Canını sıkan bir şey mi oldu canım?Islerimi bitirdim carpintim var psikolojik biliyorum...
Melisa çayı içiyorum inş geçer
Gecerse leslie yapacağım aksamda biraz yürüyüş yaparım
Peluş yeleğin kemeri sizinki debizimkindede ayni o kemerden var güya atliyor Ama becerwmiyor
Büyük kizimin elbisesinin kemeri Kücük El koyduCanını sıkan bir şey mi oldu canım?
Peluş yeleğin kemeri sizinki de
Yok aslinda olmadida canımCanını sıkan bir şey mi oldu canım?
Peluş yeleğin kemeri sizinki de
Istanbul avrupa yakasi şuan hafif yağmurluSizin oralarda havalar nasilBurda hava Cok güzel bana göre, ne soguk ne sicak Tam kivaminda
Ilk defa dinledimNostalji olsun
Haslanmis patates, etimek falan iyi gelebilir Ama Keske hastaneye gidebilseniz Böyle olmicak sonucta onun iyiligi icinKızlar kızımı ishali devam ediyor. Doktor arkadaş evde serum suyu iyi gelir dedi araştırdım gerçekten kesiyormuş ama benim kız yemek konusunda da çok seçici olduğu gibi bir damla içmiyor. Günlerdir dil döküyorum hasteneye gidelim diye baygınlık geçirecek gibi ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi akıl verin nolur be yapayım bu ishalin kesilmesi için. Çık çaresiz kaldım artık
Serum takilmamismiydi canımKızlar kızımı ishali devam ediyor. Doktor arkadaş evde serum suyu iyi gelir dedi araştırdım gerçekten kesiyormuş ama benim kız yemek konusunda da çok seçici olduğu gibi bir damla içmiyor. Günlerdir dil döküyorum hasteneye gidelim diye baygınlık geçirecek gibi ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi akıl verin nolur be yapayım bu ishalin kesilmesi için. Çık çaresiz kaldım artık
Burası gündüzler buraya göre baya sıcak akşamlar epey serinSizin oralarda havalar nasilBurda hava Cok güzel bana göre, ne soguk ne sicak Tam kivaminda
Canım bi tatlı kaşığı kadar yaş mayayı 1 çay bardağı kadar suda eritip içir vallaha bana dua edeceksin kendi üstümde ve birkaç kişide denenmiştirKızlar kızımı ishali devam ediyor. Doktor arkadaş evde serum suyu iyi gelir dedi araştırdım gerçekten kesiyormuş ama benim kız yemek konusunda da çok seçici olduğu gibi bir damla içmiyor. Günlerdir dil döküyorum hasteneye gidelim diye baygınlık geçirecek gibi ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi akıl verin nolur be yapayım bu ishalin kesilmesi için. Çık çaresiz kaldım artık
Canım onu kullanıyorum hatta bi tane daha verdi ikisinin zorla alıyor. Geçen sefer ateş için hasteneye götürdük damar yolu açılana kadar 1,5 saat ağladı en son bayılacak gibi oldu tel damar yolu açtılar. Herşey yaptım evde ama almıyor basıl yapıcam şaşırdım. Bugünde biraz geçmezse bayılsada götürücem gibi görünüyorSerum takilmamismiydi canım
Vücudu susuz kalirsa tehlikeli bol bol su içsin
Kızım ishal oldugunda entonagermina iyi gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?