- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.941
Ütüyü seven var mi acaba yaaaÜtü benim kabusum hiç sevmiyorum WC banyo tamam
Aynısı aynısı kaynımda da var
Geçmiş olsun canımİlk gündür kızım çok ağlıyordu,bugün kulağının biraz aktığını fark ettim,bir de başını sağa sola çeviriyordu aglerken,kendi çocuk doktorumuza götürdük, o da KBB yönlendirdi,şükür bir şey çıkmadı ama bu bebek iki gündür neredeyse hiç uyumuyor surekli agliyor.Dogru düzgün beslenemedim bile bugün,Allah'tan sabah çorba yapmıştım da gün içinde iciverdim
Nillaki bir sıkıntısı var dir yaa bir şey demediler mi.İlk gündür kızım çok ağlıyordu,bugün kulağının biraz aktığını fark ettim,bir de başını sağa sola çeviriyordu aglerken,kendi çocuk doktorumuza götürdük, o da KBB yönlendirdi,şükür bir şey çıkmadı ama bu bebek iki gündür neredeyse hiç uyumuyor surekli agliyor.Dogru düzgün beslenemedim bile bugün,Allah'tan sabah çorba yapmıştım da gün içinde iciverdim
Canını sıkan birşey yok değil mi canımBugün o kadar Uyudum yinede uykum var
Sen aşırı titizsin canımKızlar ben günlük evi süpürüyorum parkeler açık renk toz saç belli oluyor aynalar tv ünitesi günlük siliniyor
Afiyet olsun su nirde bacımMadem günü kapattik o zaman menü bildirimim gelsinn.
16 Ekim Cuma
Sabah (09:00)
3 kaşık menemen
1 yumurta peyazi
1 dilim peynir
7 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Roka
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdegi
Öğle (13.00)
1 bardak smoothie
( 3 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık chia, 1 muz, 1 bardak kefir)
Ara
1 avuç üzüm
Akşam (17.00)
Firinda sebze +köfte ( biber patlican kabak)
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Spor 40 dk leslie 120 p 20 dk bölgesel 60 p 20 dk yoga 40 p
Toplam 220 p
@Pnrrr-20
Afiyet olsun canım da iyi dayanmışsın maşallah16 Ekim Cuma
10:00 >>> 4 dilim peynirli maydonozlu börek
3 ceviz
Domates, biber, maydonoz
Su >>> 2 lt
Sabahı telafi edebilmek adına akşam öğününü es geçtim
Afiyet olsun16 Ekim menüm
Kahvaltı :12,30
3 çatal sucuklu yumurta
1 Kk peynir
1 dilim ekmek
akşam yemeği 19.00
1 sigara böreği
3 mercimek köftesi
su:2 litre
Spor : daha yapmadım
Kız naptın sen listedesin kek çikolata pizza gazozMENUM:
9:30 2 dilim cavdar, 1 tavada sucuklu yumurta, 1 dilimpeynir, 5 zeytin, domates saltlk
14:00 kahve 1 dlm kek,1 kare cikolata
15:30 yesilcay
18:00 2 dilim ev yapımı pizza sebzeli, 1 kase salata, sekersiz gazoz
20:45 az sonra, menengic kahvesi
2.5 lt Su
Afiyet olsun16 Ekim Cuma
Kahvaltı 10:40
Domates, salatalık
Avuç içi kadra bazlama
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
Ara 15:00
3 adet çiğköfte
Domates, salatalık
Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
2 küçük biber dolması tek lokmalikti o kadar küçük
Salata
Haşlanmış tavuk 2 köfte kadar
Su 2lt
Spor yok
Afiyet olsun16.10.2020
11:00
1 dılım cavdar ekmegı
Labne
5 zeytın
16:30
3 adet 5*5 lık borek (kacamak gunu yaptım)
Su 1.5lt
Afiyet olsun17.10.2020
11:00
1 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta
2 ınce dılım salam
5 zeytın
15:30
3 kasık tavuk sote
4 kasık bulgur pılavı
yogurt
su 2lt
spor chleo ya basladım 25 dk bugun ama kac puan olur bılmıyorum @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım günü erken kapatmissin zaten17 Ekim Cumartesi
10:00 >>> 2 yk yağda yumurta
2 yk lor peyniri
Yarım bağ maydanoz
Biber, domates
16:00 >>> 1 kase bamya yemeği
1 kase bulgur pilavı
2 kase yoğurt
Su >>> 2 lt
Çok çalışan çok yer misali oldu
Evet ya keşke biraz esnek olsaydımSen aşırı titizsin canım
Çocuk uzmanı mı KBB ye yönlendirdi.İlk gündür kızım çok ağlıyordu,bugün kulağının biraz aktığını fark ettim,bir de başını sağa sola çeviriyordu aglerken,kendi çocuk doktorumuza götürdük, o da KBB yönlendirdi,şükür bir şey çıkmadı ama bu bebek iki gündür neredeyse hiç uyumuyor surekli agliyor.Dogru düzgün beslenemedim bile bugün,Allah'tan sabah çorba yapmıştım da gün içinde iciverdim
Aynen canım hayirlisiyla sağlıkla buyuselerdiGeçmiş olsun canım
Konusamiyorlarki agriyan yerlerini soyleyebilsinler
Canım çocuk doktorumuz kolik olduğunu soyluyor,zaten çok ağlayan bir bebek ama iki gündür ekstra bir huysuzluk ve ağlama krizi vardı,doktor yine muayene etti,karın ultrasyonu çekildi,idrar bakıldı bir şey yok tamamen gaz sancısı diyor.Nillaki bir sıkıntısı var dir yaa bir şey demediler mi.
Çocuk uzmanı yönlendirdi canım,ben bir sıkıntı gormuyorum ama emin olmak için KBB de görsün dedi,zaten kolik bir bebek,sürekli agliyor ama iki gündür artık nirvanaya ulaştı yaniÇocuk uzmanı mı KBB ye yönlendirdi.
Birşey çıkmadı da hala ağlıyorsa takip et canım, olmadı tekrar götürürsün.
Ellerini ağrıyan yerlerine götürürler genelde canım
Benim küçük kızda 40 çıktıktan sonra laktoz intolaransi çıkmıştı, 6 aya kadar çatlarcasına ağladı, morarırdı ağlamaktan, başına birşey gelecek sanırdımCanım çocuk doktorumuz kolik olduğunu soyluyor,zaten çok ağlayan bir bebek ama iki gündür ekstra bir huysuzluk ve ağlama krizi vardı,doktor yine muayene etti,karın ultrasyonu çekildi,idrar bakıldı bir şey yok tamamen gaz sancısı diyor.
Benim de günlük süpürmem lazim ama fırsatım olmuyor . Bazen hergün bazen iki gunde bir oluyor. Toz ve vileda ne zaman firsat olursa.Kızlar ben günlük evi süpürüyorum parkeler açık renk toz saç belli oluyor aynalar tv ünitesi günlük siliniyor
Kaç aylıktı canim. Ya anneler hissediyor. Her zamankinden farkliysa farklı bir durumdur . Sen bi yediklerino gözden geçir acaba yediğin bir şey yaramadi gaz mi oldu. Yada alerjikse yediğin bir şey alerjosini mi tetikledi, kakasina falan bak mukus yeşil kan bir şey var miAynen canım hayirlisiyla sağlıkla buyuselerdi
Canım çocuk doktorumuz kolik olduğunu soyluyor,zaten çok ağlayan bir bebek ama iki gündür ekstra bir huysuzluk ve ağlama krizi vardı,doktor yine muayene etti,karın ultrasyonu çekildi,idrar bakıldı bir şey yok tamamen gaz sancısı diyor.
Genelde yönlendirmezler, bu problem mi gördü acaba diye düşündüm, onun için sordum canım.Çocuk uzmanı yönlendirdi canım,ben bir sıkıntı gormuyorum ama emin olmak için KBB de görsün dedi,zaten kolik bir bebek,sürekli agliyor ama iki gündür artık nirvanaya ulaştı yani
Kaç aylık canım ç? Diş olabilirİlk gündür kızım çok ağlıyordu,bugün kulağının biraz aktığını fark ettim,bir de başını sağa sola çeviriyordu aglerken,kendi çocuk doktorumuza götürdük, o da KBB yönlendirdi,şükür bir şey çıkmadı ama bu bebek iki gündür neredeyse hiç uyumuyor surekli agliyor.Dogru düzgün beslenemedim bile bugün,Allah'tan sabah çorba yapmıştım da gün içinde iciverdim
Nefret ediyorum keşke ütü robotu olsa 2 maaşımı verebilirimÜtüyü seven var mi acaba yaaageçmiş olsun bel fıtığı mı
Dişten çekenin halini dişten ceken anlarKaç aylık canım ç? Diş olabilir
Keşke bütün kumaşlar ütügerektirmeyen kumaş olsa diyorum bendeNefret ediyorum keşke ütü robotu olsa 2 maaşımı verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?