Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızım 6 yaşında ona olur mu?

kolay gelsin canım

Küçüğü uyutunca yaparsın eloşum büyük sorun çıkarmaz benimki de benle hoplayıp zıplıyor tek sıkıntımız ip atlarken ipi alıp kendisinin atlamak istemesi
Sagol cnm

Minimalizm yolunda vazgeçtiğim eşyaları da letgoya atmaya başladım.

Biraz arınmam ve temizlenmem lazım.

Az çoktur...
Cok haklisin cnm bende sevmem cok esya suan az olmasina ragmen bircogunu da sattim veya elden cikardim

Emzigi kaynat cnm kussa bile o sekilde mikrop kirilir ben birsuru emzik denedm benmki kendiliginden birakti 10 aylik falandi bende zorlamadm. Ama kucukken kurtarici gercekten emzik bence.
Bu arada marka olarak nuk veya philips cok iyi ama fiyatıda biraz yuksek onlarn

Sagol cnm arabayla 3-4 saate gidiyorz 2 gbi ciktik hala yoldayz bakalm
Ben o kafada defglm, benm kvden teklif gelmiyor ama kendi annem olsa soylerm kvyr soliyemiyorm.

İnternetten bak istersen canım Zararı olacağını sanmıyorum maya sonuçta yediğimiz ekmek poğaça simit her şeyde var
Şimdi doktor arkadaşa sordum canım amipli zaten mayalı hücre olduğu için zararı olur dedi. İshal dizanteriden kaynaklıçok sağol

Şimdi doktor arkadaşa sordum canım amipli zaten mayalı hücre olduğu için zararı olur dedi. İshal dizanteriden kaynaklıçok sağol
Aman iyi ki yapmamışsın o Zaman daha da kötü olurmuş Allah korusun peki onun tavsiye ettiği bir şey yok muydu ? Bildiklerimiz dışında

Canım kızının bu konuda ikna olmasını beklemek doğru değil..
Zorlaman lazım maalesef.

Amipli dizanteriyi Mersin yaprağı çayı ile tedavi ediyorum canım ben, istersen deneyebilirsin.
Hoş bir tadı var, kızın içer muhtemelen

Aman iyi ki yapmamışsın o Zaman daha da kötü olurmuş Allah korusun peki onun tavsiye ettiği bir şey yok muydu ? Bildiklerimiz dışında
Canım kendim propolis yapıyorum ondan verdim. Onun tim tavsiyesi i reddediyor az önce geldi baktı biraz konuştuk bişeyler atıştırdı çok şükür ishal sayısı azaldı ama yinede devam ediyor

Eşime söyleyim hemen alsın canım çok sağol. Canım kızım zorlamaya gelmeyen bi çocuk. Daha önceden çok tecrübe ettim o yüzden ikna yolundayız diğer türlü çok zararı oluyor. İdrar tahlilimde verdikleri ıslak mendille silmek istemedi çok zorladım. Ondan sonra bir daha vermedi tahlil. Bir daha silmeyeceğim dedim öyle veriyor tahlili. Bugünde geçsin inşallah düzelir ya

Canim saracoglu na baktın mi hiç., dağ kekiği oneriyormus. Denediniz mi hiç

Bugün yaptığım işlere ben bile inanamadim kizlarrrr

Ev supuruldu toz alındı vileda yapildi

Banyo, tuvalet, lavabo çamaşır suyu yapıldı

Yemek yapıldı cocuklar doyuruldu

3 mak. Çamaşır katlandı yerlestirildi

2 mak. Çamaşır yıkandı biraz dan serilecek.

Bi kahve yaptim şimdi

Yok denemedim canım bugünde devam ederse ya evde ya hastanede serum takılacak
Evde taktir canim. Ben evde serum taktırmak gerekince vileda sapi koyiyorum koltuğun kenarina ona takiyorum serumu. Aklinda olsun. Ama dağ kekiği varsa bi dene istersen. Yani normalde ishal durumlarin da sari leblebi, çiğ çay, çiğ kahve haşlanmış patates birde pirinç lapasi bunlari biliyorummm .

denizbenimadim canım sen S5 roborock mu almıştın, silme de yapıyor mu

Pnrrr-12 seninki hangi modeldi canım

Kızlar resim paylaşabilir misiniz

Memnun musunuz, hangi modeli alayım fikir verin
Evet canım. Roborock S5 silme yapıyor. Yani hergün ya da 2 güne bir süpürgeyim haftada bir sildireyim yorulmayayım diyorsan al. Ben çocuk olduğu için memnunum sürekli süpüremiyorum. Ama tabi ki insan süpürüp silmesi gibi değil. Bazı yerlere giremiyor halı bitişleri tam istediğin gibi olmuyor vs. Bir de sildirmek için halıları kaldırmak gerekiyor. Dediğim gibi bende çocuk olduğu için ve evin sürekli süpürülmesi gerektiği için işlevsel.

10 tane ayni anda sarcaz
ama 5 kisiyle sarcaz.aslinda 1 kerede sarip kaldiriyoruz.seneye kadar yeter:)
aslinda yapilirda haftasonu esim evde oldugu icin yapamam okadar
Hey maşallah
Dondurucuyami atacaksın
evet canim.seneye kadar yetiyo
alalh omur verirse:)
Masallah canim Kolay gelsin insallah
sagol canim:)
Sizin oralarda havalar nasil Burda hava Cok güzel bana göre, ne soguk ne sicak Tam kivaminda
soguk ve ruzgarli burasi

masalllah baya bi is yapmissin:)
Kızlar bugün giremedim. Eve yeni geldik. Pikniğe gidelim dedik hava güzelken
son guzel gunlerin tadini cikarin
bende annemlere geldim oturuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…