- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.901
Kızım 6 yaşında ona olur mu?Burası gündüzler buraya göre baya sıcak akşamlar epey serin
Canım bi tatlı kaşığı kadar yaş mayayı 1 çay bardağı kadar suda eritip içir vallaha bana dua edeceksin kendi üstümde ve birkaç kişide denenmiştir
Canim hatta yapıp ilaç şişesine koy ilaç mış gibi ver. Ilac içiyor sa tabi. Benim oğlum ilaç çok seviyor.Kızım 6 yaşında ona olur mu?
Sagol cnmkolay gelsin canım
Küçüğü uyutunca yaparsın eloşum büyük sorun çıkarmaz benimki de benle hoplayıp zıplıyor tek sıkıntımız ip atlarken ipi alıp kendisinin atlamak istemesi
Cok haklisin cnm bende sevmem cok esya suan az olmasina ragmen bircogunu da sattim veya elden cikardimMinimalizm yolunda vazgeçtiğim eşyaları da letgoya atmaya başladım.
Biraz arınmam ve temizlenmem lazım.
Az çoktur...
Yeniden günaydın kızlar eşim ya bende yattım biraz sabah üzücü bı haber aldık teyzemin eşi covitten vefat etti yoğun bakımdaydi zaten son bı haftadır zaten uyutuuolardi üzüldüm baya gidemiyoruz da teyzemi aradım baş sağlığı için sonrasında biraz daha uyudum ama şu an müthiş bı baş ağrım var bileğim zaten felaketkalkıp güzel bı kahvaltı hazırlayayım bari günü toparlayabilmek adına kızlar bu arada bebeği olanlar oğlum emzik emiyor ama ha bire emzik kötü oluyor kustuğu için falan bugün yine yenisini almam gerek eczanede hep wee min eksikleri var başka bildiğiniz uzun süreli kullanabileceğim bı emzik var mı tavsiye edebileceğiniz
gizli gizli girdimde sadece sayfalar alintilar birikmesin diye okuyup alintiladim:)
birden gozumde canlandi cok komik gercekten
esim goturmek istedi ama hep ben ilgilendigim icin bana zor olacak
yok rahat edemeyiz deyip ikna ettim
iyi yolculuklar canim.bursaya kac saat mesafe
eskiden bende oyleydim
kimseye yuk olmayim kendi isimi kendim diye
ama kv cok istiyo birakmami.cok iyi bakar hic gozum arkada kalmaz:)
Yok canım ilaçta içmiyor ama deneyim bi belki içer. İniallah bugün geçer artık yaaCanim hatta yapıp ilaç şişesine koy ilaç mış gibi ver. Ilac içiyor sa tabi. Benim oğlum ilaç çok seviyor.
İnternetten bak istersen canım Zararı olacağını sanmıyorum maya sonuçta yediğimiz ekmek poğaça simit her şeyde varKızım 6 yaşında ona olur mu?
Şimdi doktor arkadaşa sordum canım amipli zaten mayalı hücre olduğu için zararı olur dedi. İshal dizanteriden kaynaklıİnternetten bak istersen canım Zararı olacağını sanmıyorum maya sonuçta yediğimiz ekmek poğaça simit her şeyde var
Aman iyi ki yapmamışsın o Zaman daha da kötü olurmuş Allah korusun peki onun tavsiye ettiği bir şey yok muydu ? Bildiklerimiz dışındaŞimdi doktor arkadaşa sordum canım amipli zaten mayalı hücre olduğu için zararı olur dedi. İshal dizanteriden kaynaklıçok sağol
Benim de amacım öyle canım temiz beslenmek sağlıklı bir gebelik geçirmek.Canım Niran haklı hamilesin. Diyet yapılmaz hamilelikte. Dikkat et gereksiz kalori alma oldu bitti. Önceliğimiz sağlık olmalı
Canım kızının bu konuda ikna olmasını beklemek doğru değil..Kızlar kızımı ishali devam ediyor. Doktor arkadaş evde serum suyu iyi gelir dedi araştırdım gerçekten kesiyormuş ama benim kız yemek konusunda da çok seçici olduğu gibi bir damla içmiyor. Günlerdir dil döküyorum hasteneye gidelim diye baygınlık geçirecek gibi ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi akıl verin nolur be yapayım bu ishalin kesilmesi için. Çık çaresiz kaldım artık
Amipli dizanteriyi Mersin yaprağı çayı ile tedavi ediyorum canım ben, istersen deneyebilirsin.Şimdi doktor arkadaşa sordum canım amipli zaten mayalı hücre olduğu için zararı olur dedi. İshal dizanteriden kaynaklıçok sağol
Canım kendim propolis yapıyorum ondan verdim. Onun tim tavsiyesi i reddediyor az önce geldi baktı biraz konuştuk bişeyler atıştırdı çok şükürAman iyi ki yapmamışsın o Zaman daha da kötü olurmuş Allah korusun peki onun tavsiye ettiği bir şey yok muydu ? Bildiklerimiz dışında
Eşime söyleyim hemen alsın canım çok sağol. Canım kızım zorlamaya gelmeyen bi çocuk. Daha önceden çok tecrübe ettim o yüzden ikna yolundayız diğer türlü çok zararı oluyor. İdrar tahlilimde verdikleri ıslak mendille silmek istemedi çok zorladım. Ondan sonra bir daha vermedi tahlil. Bir daha silmeyeceğim dedim öyle veriyor tahlili. Bugünde geçsin inşallah düzelir yaCanım kızının bu konuda ikna olmasını beklemek doğru değil..
Zorlaman lazım maalesef.
Amipli dizanteriyi Mersin yaprağı çayı ile tedavi ediyorum canım ben, istersen deneyebilirsin.
Hoş bir tadı var, kızın içer muhtemelen
Canim saracoglu na baktın mi hiç., dağ kekiği oneriyormus. Denediniz mi hiçEşime söyleyim hemen alsın canım çok sağol. Canım kızım zorlamaya gelmeyen bi çocuk. Daha önceden çok tecrübe ettim o yüzden ikna yolundayız diğer türlü çok zararı oluyor. İdrar tahlilimde verdikleri ıslak mendille silmek istemedi çok zorladım. Ondan sonra bir daha vermedi tahlil. Bir daha silmeyeceğim dedim öyle veriyor tahlili. Bugünde geçsin inşallah düzelir ya
Yok denemedim canım bugünde devam ederse ya evde ya hastanede serum takılacakCanim saracoglu na baktın mi hiç., dağ kekiği oneriyormus. Denediniz mi hiç
Evde taktir canim. Ben evde serum taktırmak gerekince vileda sapi koyiyorum koltuğun kenarina ona takiyorum serumu. Aklinda olsun. Ama dağ kekiği varsa bi dene istersen. Yani normalde ishal durumlarin da sari leblebi, çiğ çay, çiğ kahve haşlanmış patates birde pirinç lapasi bunlari biliyorummm .Yok denemedim canım bugünde devam ederse ya evde ya hastanede serum takılacak
Evet canım. Roborock S5 silme yapıyor. Yani hergün ya da 2 güne bir süpürgeyim haftada bir sildireyim yorulmayayım diyorsan al. Ben çocuk olduğu için memnunum sürekli süpüremiyorum. Ama tabi ki insan süpürüp silmesi gibi değil. Bazı yerlere giremiyor halı bitişleri tam istediğin gibi olmuyor vs. Bir de sildirmek için halıları kaldırmak gerekiyor. Dediğim gibi bende çocuk olduğu için ve evin sürekli süpürülmesi gerektiği için işlevsel.denizbenimadim canım sen S5 roborock mu almıştın, silme de yapıyor mu
Pnrrr-12 seninki hangi modeldi canım
Kızlar resim paylaşabilir misiniz
Memnun musunuz, hangi modeli alayım fikir verin
10 tane ayni anda sarcazBu benim için çok zor ben yürümeyi ip atlamayı Leslie yapmayı seviyorum
Aynen yeğenim ikinci demede oldu şükürler olsun
3 ümüzü kastetmiş Bence canım 3 günde nerde bin puan
Dün ben birinin 4te 1ini bile zor sardım geri kalanı buzluğa kaldırdım haşlayıp 5 tane nedir
aslinda yapilirda haftasonu esim evde oldugu icin yapamam okadarkiz yok spor yarışmasında üçuncunun en az 1000 puan olmasi dedim. 1 haftada 1000 puan yapilir bence.
3 günde 1000 puan yapilirda küçük bebeklerle olmaz onlari bende seviyorum ama vücut esnetmeninde ayrı tadi var. Çocuklarla bile bol bol calisiyorum. Alıyorum oğlumu ayaklarima kaldiriyorum göklere sonra hafif kafamun arkasina doğru onunla esniyorum. 21 kilo kendisi ağırlıkla esnetmek daha iyi oluyor
evet canim.seneye kadar yetiyoHey maşallah
Dondurucuyami atacaksın
sagol canim:)Masallah canimKolay gelsin insallah
soguk ve ruzgarli burasiSizin oralarda havalar nasilBurda hava Cok güzel bana göre, ne soguk ne sicak Tam kivaminda
masalllah baya bi is yapmissin:)Bugün yaptığım işlere ben bile inanamadim kizlarrrr
Ev supuruldu toz alındı vileda yapildi
Banyo, tuvalet, lavabo çamaşır suyu yapıldı
Yemek yapıldı cocuklar doyuruldu
3 mak. Çamaşır katlandı yerlestirildi
2 mak. Çamaşır yıkandı biraz dan serilecek.
Bi kahve yaptim şimdi
son guzel gunlerin tadini cikarinKızlar bugün giremedim. Eve yeni geldik. Pikniğe gidelim dedik hava güzelken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?