Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım annene ALLAH ŞİFA VERSİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin

günaydınnnn hemen dünki raporlamamı yapıyorum (betüş kızmadan )
sabah
1 kase k fleks
ara
2 mandalina
30 dk kadar sonra 1 fincan kahve tatlandırıcılı
öğle
salata
1 pors ekşili köfte
1,5 dilim ekmek

ara
1 dilim ekmek arası peynir

akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık ekşili köfte
3-4 kaşık pilav
salata

ara
bir avuç çerez

valla dün deli gibi yiyesim vardı ancak bu kadar frenleyebildim kendimi

sabah
1 kase kfleks

ara 1 elma

öğle
koca bir tabak brokoli ve karnıbahar haşlama sarımsaklı yoğurtla
1-2 dilim ekmek

ara
1 kahve olabilir

akşam
fırında balık
bol salata

teyzeleri yarın paşamın doğum günü nasılda geçiyor zaman daha dün minicik elleri ufacık bir candı kollarımda şimdi beni kollarının arasına alıp bir kıymetlimm diyişi var ki dünyalara bedel hayat onsuz ne anlamsızmış evimizin neşesi iyiki var annelik hem zor hemde tarif edilemeyecek derecede güzel bir duygu Allah dileyip isteyen herkese nasip etsin

yarın kreşte kutlayacağız cumartesi akşamıda evde parti var evdeki menüyü yazayımda biraz fikir verin ama canınız da istemesin haa

pasta
kıymalı gül böreği
peynirli poğaça
lokumlu kurabiye yada renkli kurabiyeler (sizce hangisi )
yaprak sarma
mercimek köftesi

hadi bakalım varmı artıran eksilten

ogluşuna nice saglıklı mutlu yıllar nagişim
artırayımmı içli köfte

yaz yaaz kaçmak yok... azcık kulak çekçez olcak o kadar... kaçamaklarda yazılcak hııı....

örnek almam için bu menüdekilerin nassıl bişi olduğunu bilmem lazım :))) pek otantik şeyler yemişin.... afiyet olsuun... 450 k süpermiş...

geçmiş olsuuun Allah acil şifalar nasip etsin....

Günaydınnn herkese..

Nağişşş oğluşunun doğum günü ktlu olsun, Rabb'im hayırlı bir ömür nasip etsin paşana Menün de süper tam bizlik bir menüü

dünkü menümde az biraz değişiklik oldu hemen güncelleyeyim

Sabah
Yarım paket eti form
1 fincan yeşil çay

Öğle
1 kase çorba
domates+salata
1 çatal patlıcan yemeği

Ara: 1 armut
Yarım paket eti form

Akşam
1,5 kase çorba
Bol salata
1 elma
Yarım bardak 2'si bir arada

Spor: 1 saat yürüyüş
Dün 77,3 çıkmıştım meğer regl oldum dün o yüzden baya fazla çıktım. Regl'den sonra 75'e düşerim diye düşünüyorum.

betüş spor nasıl gidiyor senin? b-fit'e başlıcam pazartesi, belediyenin spor salonlarında boş yer yoktu, b-fitte baya iyiymiş die duydum sanırım nagiş gidiyordu daha önce. şu kalçalarımı toparlasam bile yeter bana.

yaş 36 canım erkenden evlendim iyikide erken evlenip kızlarımı dogurmuşum oturup saatlerce sohbet ederiz derslerden boş zamanları kaldıgında küçük kızımda 17 yaşında

ne hoşşş yaa... kız çocuğu candır.... Allah ım banada nasip etsin amin :)))

Bu arada bizim durum ne oldu, takımda mıyız yoksa 6 ay sonra mı dahil oluyoruz, ben 6 aya kadar bu kiloları verir tekrar alır bir daha verme girişiminde bulunurum sanırım

Neyse biz yine buralarda takılırız artık

canımcım cumaları kilo bildirimi yapılıyor, her gün menü ve spor paylaşılıyor.... zaten herkez neyi yememesi gerektiğini osn derece iyi biliyor artık.... gerisi iradesine kalıyor kişinin... sihirli değnek yok yani debelenip duruyoz işte

ayyy herkeze laf yetiştirmezsem çatlarım sanki :))))

neyse nihayet menüme geçeyim....

köpüşe dün akşam tavuk ciğeri haşladım yağsız tuzsuz...

sabah ona haşladığım ciğerlerden iki tanede ben hüplettim onun tabağını hazırlarkene gözüm kaldı :))))
neyse 1 bardakta nescafe içtiim oohhh ölsem gam yemem şu an.... ben ölürsem yakında olanlara vasiyetim mezarımı nescafeyle sulayın :))) doyamadan gitti dersiniz....
1 mandalina

ara
1 kaç parça ceviz
1 b yeşil çay

öğlen
1 elma
1 b yeşil çay

ara
1 b yeşil çay
1 avuç ceviz gördüm gi

akşam
1 parça peynir
1 elma
1 b yeşil çay

finişşş....

şu 66 lardan kurtulabilcem mi acaba bu hafta..... merakla bekliyoruz efenim....

nooo noooo geri gitmek yok ileri ileriii.... valla isteer alsınlaar ister almasınlar biz burdayız...

köpek aldım yaa... yıkıyo ortalığı yalnız durmuyor bayadır gitmiyorum... ama gene başlıcam istiyorum çok... bakalım... en azından üyeliğim bitene kadar kullanayım...

Allah düğününüde görmeyi nasip etsin inşallah şekercim... bu sünnette söleniyodu galiba yersiz mi oldu ne neyse anladın sen onu

mercimek köftesi dedin beni kalbimden vurdun yani.... nammm nammm nammm.... çoluk çocuk olcaksa ya patates kızartması ya da patates püresi olmazsa olmaz bencee :))) yiyemiyom yaaa ondan çeneye vuruyo....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…