- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.101
Ben iki, uç gün izninizi istiyorum. Annem bir operasyon geçirecek ve bende yanında refakatçi olarak kalmaktayim. Dolayısıyla çok düzenli giremeyebilirim. Dikkat ediyorum gene de yediklerime. Maalesef bugün çok koşturmamız vardı ve
Saat00 da yemek yedim tabi ne bulduysam yedim. :/
Ben iki, uç gün izninizi istiyorum. Annem bir operasyon geçirecek ve bende yanında refakatçi olarak kalmaktayim. Dolayısıyla çok düzenli giremeyebilirim. Dikkat ediyorum gene de yediklerime. Maalesef bugün çok koşturmamız vardı ve
teyzeleri yarın paşamın doğum gününasılda geçiyor zaman daha dün minicik elleri ufacık bir candı kollarımda şimdi beni kollarının arasına alıp bir kıymetlimm diyişi var ki dünyalara bedel Hayat onsuz ne anlamsızmış evimizin neşesi iyiki var annelik hem zor hemde tarif edilemeyecek derecede güzel bir duygu allah dileyip isteyen herkese nasip etsin
yarın kreşte kutlayacağız cumartesi akşamıda evde parti var evdeki menüyü yazayımda biraz fikir verin ama canınız da istemesin haa
Pasta
kıymalı gül böreği
peynirli poğaça
lokumlu kurabiye yada renkli kurabiyeler (sizce hangisi )
yaprak sarma
mercimek köftesi
hadi bakalım varmı artıran eksilten
ogluşuna nice saglıklı mutlu yıllar nagişim
artırayımmı içli köfte
ablam ya ben onu yapamam ki hiççç denemedim
wala ben bugün eşimin izin günü olduğu için iyice saldım kendimi yediklerimi yazmaya bile utanıyomama yarından itibaren hepsini paylaaşıcam bide sabah aç krna soğan suyu içicem bakalım çok anlatıyolar cildi sıkılaştırıyomuş falan diye. bu arada boyum 1.65 kilom 63 hedef :55 inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız...
selam kizlar daha yeni isten dondumnoele kadar boyle malesef yogun gececek. diyet mamalarini yanima almayi da unutmusum tum gun sadece su ile durdum su an ogle aksam yemeklerini beraber yiyorum ustelik de bogazim aciyor
tamam bu kadar sikayet yeter
menum: sabah cevizli toffeeli milkshake, ogle&aksam: yulaf lapasi + fistikli tahilli bar
ozel bir diyette oldugumdan oturu gunde 450 kalori falan aliyorum sakin beni ornek almayin da
gecmisi biraz okuyayim bakayim neler olmus..
fadime daha 30larinda canim erken yapivermis cocuklariben 30a girdim daha bir tane bile cocuk yok
yaş 36 canım erkenden evlendim iyikide erken evlenip kızlarımı dogurmuşum oturup saatlerce sohbet ederiz derslerden boş zamanları kaldıgında küçük kızımda 17 yaşında
teşekkür ederim hoşbulduk
163boyum kilom65-67 arasında gidip geliyor hedefim yılbaşına kadar 60 kg olmak şubat tatili bitimine kadar 58kg olabilmek
neler yapıyorsunuz grupça paylaşırsanız sevinirim mesela paylaşımlar ne kadar sıklıkla ne zamanlar kilo bildiriminde bulunuyor
yedikleriniz yaptığınız sporları ne şekilde paylaşıyorsunuz bunun gibi bilgi verecek olursanız sevinirim
acilen kilo vermem lazım taktikleriniz var mıdır
Bu arada bizim durum ne oldu, takımda mıyız yoksa 6 ay sonra mı dahil oluyoruz, ben 6 aya kadar bu kiloları verir tekrar alır bir daha verme girişiminde bulunurum sanırım
Neyse biz yine buralarda takılırız artık
betüş spor nasıl gidiyor senin? b-fit'e başlıcam pazartesi, belediyenin spor salonlarında boş yer yoktu, b-fitte baya iyiymiş die duydum sanırım nagiş gidiyordu daha önce. şu kalçalarımı toparlasam bile yeter bana.
teyzeleri yarın paşamın doğum gününasılda geçiyor zaman daha dün minicik elleri ufacık bir candı kollarımda şimdi beni kollarının arasına alıp bir kıymetlimm diyişi var ki dünyalara bedel hayat onsuz ne anlamsızmış evimizin neşesi iyiki var annelik hem zor hemde tarif edilemeyecek derecede güzel bir duygu Allah dileyip isteyen herkese nasip etsin
yarın kreşte kutlayacağız cumartesi akşamıda evde parti var evdeki menüyü yazayımda biraz fikir verin ama canınız da istemesin haa
pasta
kıymalı gül böreği
peynirli poğaça
lokumlu kurabiye yada renkli kurabiyeler (sizce hangisi )
yaprak sarma
mercimek köftesi
hadi bakalım varmı artıran eksilten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?