- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.181
A ben bu arada 23 dakika Leslie 200 ip atlama yaptım ilk gün fos 109 puan
Yorgunluktan uyuyamıyorum.
Umarım bu halı yıkama bana ödem olarak dönmez
Kaçamaklarla dolu bir Cuma menüsü
Ekside olsan görmezden gelebilirdim
belli aralıklarla kaynatıyorum canım zaten bklm biraz araştırayım saolasin
Evet ya vala ne yalan söyleyeyim ben yorumluyodum ama şu iki gündür baktım kimse yorumlanıyor alıntıları sildimüşendim
Günaydın kızlar❤
Güzel bı gün olsun insAllah biz hazırlandık balık aldık ablamlara gidiyoruz kahvaltıya akşama menü belli sobada hamsi yicez fırsat buldukça gelirim insAllah
Biz üniversitenin piknik alanına gidiyoruz Semaver yakıp çay içeceğiz minik kuşum da parkta oynasın dedik son sıcak havalar malum
Balkonu kapalıysa oraya da konabilir aslında bizim komşular hep dondurucularını koymuşlar cam balkonlarınaIyi aksamlar kızlar bugun cok kosturmali gecti ya. Oglen yuruyus olan parka gittim oglani bebek arabasina koyup. Oncesi yagmur yagmisti o inip yurumek istedi biraktm dustu heryeri camur oldu 20dk anca yurudm. Bu ara yagmurluymus hep ama yarn gene cikicam insallah. Arkasina mezarliga gittik dedeye aksam yemegi vs derken hic oturamadim bide kvde bulasik makinesi yokkoyucak yer yok yoksa esim coktan alcak ama
Menü sayfasına yazmadım ya ondan ötürü be yaSuper cnm nie etiketlemiyorsn beni
Balkonu acık malesef cnm kapatirmak da istemiyor ama aslinda mutfakda bi sekilde yapilabillr belki ama iş cok artk ne gerek diyor yanliz zaten. Tabi boyle bayram seyran veya biz gelince kotu oluyor birsuru bulasik yika yika bitmiyor.Balkonu kapalıysa oraya da konabilir aslında bizim komşular hep dondurucularını koymuşlar cam balkonlarına
Menü sayfasına yazmadım ya ondan ötürü be ya
Evi yıkama işi az önce bitti, yarın halıları sererim İnşallah.Bitmisdir insallah yikama işlerin
Su yetmez canım.Su veriyorum canım o kadar uğraştım ki Şu virüs zamanı hastaneye yatmasın diye iyiye gidiyor çok şükür o yüzden bekliyorum
Eşim dedi aslında ufaklığın zinkosunu verelim diye ben korktum daha kötü sancı yaparsa diye. Ben doktora kolay kolay götürmemeye çalışıyorum evde yapılacak bişey kalmazsa anca öyle. Ama tabi sağlıkçı çok arkadaş var onlarada soru soruyorumBenimki de öyle azıcık kusma İshal oldu mu hemen doktora götürüyorum Zinco , probiyotik, kusma engelleyici şurup vs veriyorum sırf sıvı kaybedip serum bağlamasınlar diye
Şimdi aklıma geldi zinco (çinko) verdin mi benimkinin ishalinde işe yarıyor bak
Nasıl oldun canım, daha iyi misinBen kendimi iyi hissetmiyorum ya uykum da yok ama yataktan çıkamıyorum şu anda, bi ateş basıyor bi çok üşüyorum anlamadım gitti
Alternatif tıptan yana mısınEşim dedi aslında ufaklığın zinkosunu verelim diye ben korktum daha kötü sancı yaparsa diye. Ben doktora kolay kolay götürmemeye çalışıyorum evde yapılacak bişey kalmazsa anca öyle. Ama tabi sağlıkçı çok arkadaş var onlarada soru soruyorum
Canım ballı, pekmezli su veriyorum kefiri kendim mayalıyorum. Ayran çok seviyor onuda karbonatlı su ile yapıyorum inşaşlah toparlanacakSu yetmez canım.
Sadece su değil mineral de kaybediyor.
Şekerli çay, tuzlu ayran ver.
Meyveli soda seviyorsa içirmeye çalış.
İlacı pek sevmiyorum kendimde kullanmam eşimde içmez. Son çare artık kullanıyorumAlternatif tıptan yana mısın
Ne iş yapıyordun canımİlacı pek sevmiyorum kendimde kullanmam eşimde içmez. Son çare artık kullanıyorum
Karbonatta ishal yapar, kilo verdirir ama sen yinede kullan, mineral oranı yüksek, iyileştirici etki yaparAyran çok seviyor onuda karbonatlı su
Belediyede çalışıyorum canımNe iş yapıyordun canım
Canım şeker tuz ve karnonat karışımı su ishali kesiyor. Çocuklar direk içmedikleri için bende yedikleri içtikleri ne varsa onun içine attım işe yaradı çok şükür. Wc He gitme sayısı yarı yarıya indi çok şükürKarbonatta ishal yapar, kilo verdirir ama sen yinede kullan, mineral oranı yüksek, iyileştirici etki yapar
Eskiden bu karışımı sağlık bakanlığı dağıtırdı, ishal vakalarında azalma olunca uygulamayı kaldırdılarCanım şeker tuz ve karnonat karışımı su ishali kesiyor.
Evet geotal diye bi ilaçtı kalktı artık evde yapılabiliyorEskiden bu karışımı sağlık bakanlığı dağıtırdı, ishal vakalarında azalma olunca uygulamayı kaldırdılar
etrafta cok var isirgan otu.soylerim bi denesinlerCanim bulabilirlerse ısırgan otu vursunlar sık sık anneme doktor benim yanimda acill ameliyat dedi. Annem geceleri uyuyamiyordu o derece. Ve şu an çok şükür cok iyi.
Biz üniversitenin piknik alanına gidiyoruz Semaver yakıp çay içeceğiz minik kuşum da parkta oynasın dedik son sıcak havalar malum
ohh misssKözde kahvem var buyrun dostlar Eki Görüntüle 2706968
aa evettEvet geotal diye bi ilaçtı kalktı artık evde yapılabiliyor
Ay alıntı yapma değişmiş ne güzel olmuş
Bilmeyenler ve yapamayanlar için çok iyi olmuş hakkaten.Ay alıntı yapma değişmiş ne güzel olmuş
Himm böyle miİstediğin yeri de siliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?