Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi aksamlar kızlar bugun cok kosturmali gecti ya. Oglen yuruyus olan parka gittim oglani bebek arabasina koyup. Oncesi yagmur yagmisti o inip yurumek istedi biraktm dustu heryeri camur oldu 20dk anca yurudm. Bu ara yagmurluymus hep ama yarn gene cikicam insallah. Arkasina mezarliga gittik dedeye aksam yemegi vs derken hic oturamadim bide kvde bulasik makinesi yok koyucak yer yok yoksa esim coktan alcak ama

A ben bu arada 23 dakika Leslie 200 ip atlama yaptım ilk gün fos 109 puan

Super cnm nie etiketlemiyorsn beni
Yorgunluktan uyuyamıyorum.
Umarım bu halı yıkama bana ödem olarak dönmez

Bitmisdir insallah yikama işlerin

Kaçamaklarla dolu bir Cuma menüsü
Ekside olsan görmezden gelebilirdim

okadar haklısınkı ama toparladm bu hafta guzel eksi gelicek inaniyorm

belli aralıklarla kaynatıyorum canım zaten bklm biraz araştırayım saolasin

Evet ya vala ne yalan söyleyeyim ben yorumluyodum ama şu iki gündür baktım kimse yorumlanıyor alıntıları sildim üşendim

Aynen cnm

Günaydın kızlar
Güzel bı gün olsun insAllah biz hazırlandık balık aldık ablamlara gidiyoruz kahvaltıya akşama menü belli sobada hamsi yicez fırsat buldukça gelirim insAllah

Supermis afiyet olsun

Biz üniversitenin piknik alanına gidiyoruz Semaver yakıp çay içeceğiz minik kuşum da parkta oynasın dedik son sıcak havalar malum

Ohh miss kahve super gornuyordu afiyet olsun

Balkonu kapalıysa oraya da konabilir aslında bizim komşular hep dondurucularını koymuşlar cam balkonlarına
Super cnm nie etiketlemiyorsn beni
Menü sayfasına yazmadım ya ondan ötürü be ya

Balkonu kapalıysa oraya da konabilir aslında bizim komşular hep dondurucularını koymuşlar cam balkonlarına

Menü sayfasına yazmadım ya ondan ötürü be ya
Balkonu acık malesef cnm kapatirmak da istemiyor ama aslinda mutfakda bi sekilde yapilabillr belki ama iş cok artk ne gerek diyor yanliz zaten. Tabi boyle bayram seyran veya biz gelince kotu oluyor birsuru bulasik yika yika bitmiyor.

Olsun cnm yaz sen genede beni etiketle :)

Su veriyorum canım o kadar uğraştım ki Şu virüs zamanı hastaneye yatmasın diye iyiye gidiyor çok şükür o yüzden bekliyorum
Su yetmez canım.
Sadece su değil mineral de kaybediyor.
Şekerli çay, tuzlu ayran ver.
Meyveli soda seviyorsa içirmeye çalış.

Eşim dedi aslında ufaklığın zinkosunu verelim diye ben korktum daha kötü sancı yaparsa diye. Ben doktora kolay kolay götürmemeye çalışıyorum evde yapılacak bişey kalmazsa anca öyle. Ama tabi sağlıkçı çok arkadaş var onlarada soru soruyorum

Alternatif tıptan yana mısın

Su yetmez canım.
Sadece su değil mineral de kaybediyor.
Şekerli çay, tuzlu ayran ver.
Meyveli soda seviyorsa içirmeye çalış.
Canım ballı, pekmezli su veriyorum kefiri kendim mayalıyorum. Ayran çok seviyor onuda karbonatlı su ile yapıyorum inşaşlah toparlanacak
Alternatif tıptan yana mısın
İlacı pek sevmiyorum kendimde kullanmam eşimde içmez. Son çare artık kullanıyorum

Ne iş yapıyordun canım
Belediyede çalışıyorum canım
Karbonatta ishal yapar, kilo verdirir ama sen yinede kullan, mineral oranı yüksek, iyileştirici etki yapar
Canım şeker tuz ve karnonat karışımı su ishali kesiyor. Çocuklar direk içmedikleri için bende yedikleri içtikleri ne varsa onun içine attım işe yaradı çok şükür. Wc He gitme sayısı yarı yarıya indi çok şükür

Canim bulabilirlerse ısırgan otu vursunlar sık sık anneme doktor benim yanimda acill ameliyat dedi. Annem geceleri uyuyamiyordu o derece. Ve şu an çok şükür cok iyi.
etrafta cok var isirgan otu.soylerim bi denesinler
Biz üniversitenin piknik alanına gidiyoruz Semaver yakıp çay içeceğiz minik kuşum da parkta oynasın dedik son sıcak havalar malum

ohh misss
Evet geotal diye bi ilaçtı kalktı artık evde yapılabiliyor
Ay alıntı yapma değişmiş ne güzel olmuş
aa evett
demin giremedim bakim var yaziyodu
demek bunlar icinmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…