Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kısslar lahana çorbasını menüme ekleyeceğim yarından itibaren.... nasıl fikiiir.... artık ne yapacağımı şaşırdım valla....

tşk ederim cnm darısı sana
ben bir ay gittim cnm açıkçası bana pekte etkili gibi gelmedi dene istersen

sağol cnm darısı sizlere değerlendireyim bu fikri

oooo çğle yemeğimi yedim,ufaklığa alışveriş yaptım geldim sizde hala tık yok
avmye gittim kanza girdim meğer internet mağazasıymış hepsi etiket yarısı 94 tlye 6 parça ürün aldım 2 swet,2 eşofman altı,bir pantolon birde triko hepsi kaliteli kalın kalın tam kışlık şuan çok mutluyum karlı alışveriş oldu

öğle yemeğimde koccaman bir tabak karnıbahar brokoli haşlama sarımsaklı yoğurtla bir dilimde ekmek :)
bende seve seve bu karnıbahar brokoli kürünü yapabilirim çünkü beni şişirip acayip doygunluk yaratıyo

ogluna aldıgın cicileri güle güle giydir cidden karlı çıkmışsın
afiyet olsun bende yeşil fasulye yaptım yanına köyden gelen yogurtlu semizotu ,bide çürümesin diye brokolileri haşlayıp salatasını yapayım
akşama bulgur yapmasam eşim yemek yokmu der tam bulgur hastası

yaş 36 canım erkenden evlendim iyikide erken evlenip kızlarımı dogurmuşum oturup saatlerce sohbet ederiz derslerden boş zamanları kaldıgında küçük kızımda 17 yaşında

Ay maşallah canım ya ne güzel hem anne hem arkadaş olursun kızlarına Allah güzel günlerini göstersin..

Maşallah canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun.. Hep beraber nice seneleri kutlarsınız inşallah..
Bu arada 2010 doğumlumu oğlun benim oğlan 28 ocak 2010 sanırsam yaklaşık 3 ay büyük oğluşun..

Menünde bence gayet güzel belki tatlıyı 1 çeşit daha yapabilirsin (kek olabir) Ama kişi sayısıda önemli tabi.. Kalabalık değilseniz hiç gerek yok..

Kızlar ders çalışmaktayım donecem size. He bi de bizim takımda öğretmenler vardı :) kimdi ki onlar

ben kendime 7 otlu çay yapıp dönücem birazdan sizde çaylarınızı alın sohbette katılın

Ben çayımı aldım geldimm, ama benim ki ne yeşil çay ne de 7 otlu çay, siyah çay

Bugün öğle menüsünü biraz fazla kaçırdım gibi akşam alışverişe çıkıcam orda biraz eritirim belki.

Bugünkü Menüm

Sabah
1 tabak ev yoğurdu
2 dilim kepek ekmeği

Ara: 1 fincan 2'si bir arada nescafe

Öğle
1 kase çorba
3-4 kaşık patates püresi
2 rosto köfte
1 bardak meyveli soda

Akşam
1 kase çorba
domates+salata

spor: 1,5 saat yürüyüş.

afiyet olsun çayım bitti birazdan neskafe içerim
sporda yapmadım bugün bacagım bu gün iyi yarın dr rendevumvar psikyatıra

afiyet olsun çayım bitti birazdan neskafe içerim
sporda yapmadım bugün bacagım bu gün iyi yarın dr rendevumvar psikyatıra

Geçmiş olsun fadime abla, sporda mı incittin ayağını.
bizim forumda herkes kahvekolik sanırım açlığa çok iyi geliyor kahve acaba çok zararı var mı günde 1 tanecik içsek 2'si bir arada birşey olur mu

sagol canım çok spor yaptıgımdan olabilir
ben sade kahve içiyorum kavanozu yarım yaptım ama iştah kesiyor günde 2 kupa içiyorum

tşk ederim cnm anlaşılan benim paşa 3 aylık abisi oluyo senin oğluşun :)) doğum günümüz epey kalabalık olacak 20-25 kişi rahat fazlasını bilemiyorum :44:

kuzum o kahve koliklikten değil bende tokluk hissi veriyo hatta türk kahvesi bu konuda neskafeye 10 basar

Severim o abiyi ben Bende bu sene kalabalık yapmayayım kayınvaldem ve ailemle yapayım diyordum ama eşimin teyzesi inşallah beraber kutlarız dedi aklım karıştı bizimde 20-25 kişi oluyor hep evde zor oluyor ama herşey beraber güzel..
Bu arada bence sarmada sar kalabalık olacakmış

Son düzenleme:
Bende menümü yazayım..

Kahvaltı:
2 kaşık menemen
1 kk peynir
1 salatalık
2 küçük dilim kepek ekmeği
1 fincan çay

Ara: 1 fincan yeşil çay (Yanıma ceviz almayı unuttum)

Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt

Ara: 1 fincan nescafe (kahve muhabbetinden canımı çektirdiniz havada soğuk dayanamadım)

Akşam:
1 kase sebzeli merçimek çorbası
salata
1 dilim ekmek

Bugün yemek yapamadım oğlan hasta,eşim hasta ben hala iyileşemedim en güzeli sıcak çorba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…