- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.121
Günaydınnn herkese..
Nağişşş oğluşunun doğum günü ktlu olsun, Rabb'im hayırlı bir ömür nasip etsin paşanaMenün de süper tam bizlik bir menüü
dünkü menümde az biraz değişiklik oldu hemen güncelleyeyim
Sabah
Yarım paket eti form
1 fincan yeşil çay
Öğle
1 kase çorba
domates+salata
1 çatal patlıcan yemeği
Ara: 1 armut
Yarım paket eti form
Akşam
1,5 kase çorba
Bol salata
1 elma
Yarım bardak 2'si bir arada
Spor: 1 saat yürüyüş
Dün 77,3 çıkmıştım meğer regl oldum dün o yüzden baya fazla çıktım. Regl'den sonra 75'e düşerim diye düşünüyorum.
betüş spor nasıl gidiyor senin? b-fit'e başlıcam pazartesi, belediyenin spor salonlarında boş yer yoktu, b-fitte baya iyiymiş die duydum sanırım nagiş gidiyordu daha önce. şu kalçalarımı toparlasam bile yeter bana.
Allah düğününüde görmeyi nasip etsin inşallah şekercim... bu sünnette söleniyodu galiba yersiz mi oldu neneyse anladın sen onu
mercimek köftesi dedin beni kalbimden vurdun yani.... nammm nammm nammm.... çoluk çocuk olcaksa ya patates kızartması ya da patates püresi olmazsa olmaz bencee :))) yiyemiyom yaaa ondan çeneye vuruyo....
ogluna aldıgın cicileri güle güle giydir cidden karlı çıkmışsınoooo çğle yemeğimi yedim,ufaklığa alışveriş yaptım geldim sizde hala tık yok
avmye gittim kanza girdim meğer internet mağazasıymış hepsi etiket yarısı 94 tlye 6 parça ürün aldım 2 swet,2 eşofman altı,bir pantolon birde triko hepsi kaliteli kalın kalın tam kışlık şuan çok mutluyum karlı alışveriş oldu
afiyet olsun bende yeşil fasulye yaptım yanına köyden gelen yogurtlu semizotu ,bide çürümesin diye brokolileri haşlayıp salatasını yapayımöğle yemeğimde koccaman bir tabak karnıbahar brokoli haşlama sarımsaklı yoğurtla bir dilimde ekmek :)
bende seve seve bu karnıbahar brokoli kürünü yapabilirim çünkü beni şişirip acayip doygunluk yaratıyo
yaş 36 canım erkenden evlendim iyikide erken evlenip kızlarımı dogurmuşum oturup saatlerce sohbet ederiz derslerden boş zamanları kaldıgında küçük kızımda 17 yaşında
teyzeleri yarın paşamın doğum gününasılda geçiyor zaman daha dün minicik elleri ufacık bir candı kollarımda şimdi beni kollarının arasına alıp bir kıymetlimm diyişi var ki dünyalara bedel hayat onsuz ne anlamsızmış evimizin neşesi iyiki var annelik hem zor hemde tarif edilemeyecek derecede güzel bir duygu Allah dileyip isteyen herkese nasip etsin
yarın kreşte kutlayacağız cumartesi akşamıda evde parti var evdeki menüyü yazayımda biraz fikir verin ama canınız da istemesin haa
pasta
kıymalı gül böreği
peynirli poğaça
lokumlu kurabiye yada renkli kurabiyeler (sizce hangisi )
yaprak sarma
mercimek köftesi
hadi bakalım varmı artıran eksilten
ben kendime 7 otlu çay yapıp dönücem birazdan sizde çaylarınızı alın sohbette katılın
Ben çayımı aldım geldimm, ama benim ki ne yeşil çay ne de 7 otlu çay, siyah çay
Bugün öğle menüsünü biraz fazla kaçırdım gibi akşam alışverişe çıkıcam orda biraz eritirim belki.
Bugünkü Menüm
Sabah
1 tabak ev yoğurdu
2 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 fincan 2'si bir arada nescafe
Öğle
1 kase çorba
3-4 kaşık patates püresi
2 rosto köfte
1 bardak meyveli soda
Akşam
1 kase çorba
domates+salata
spor: 1,5 saat yürüyüş.
Kızlar ders çalışmaktayım donecem size. He bi de bizim takımda öğretmenler vardı :) kimdi ki onlar
afiyet olsun çayım bitti birazdan neskafe içerim
sporda yapmadım bugün bacagım bu gün iyi yarın dr rendevumvar psikyatıra
sagol canım çok spor yaptıgımdan olabilirGeçmiş olsun fadime abla, sporda mı incittin ayağını.
bizim forumda herkes kahvekolik sanırım açlığa çok iyi geliyor kahveacaba çok zararı var mı günde 1 tanecik içsek 2'si bir arada birşey olur mu
Ay maşallah canım ya ne güzel hem anne hem arkadaş olursun kızlarına Allah güzel günlerini göstersin..
Maşallah canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun.. Hep beraber nice seneleri kutlarsınız inşallah..
Bu arada 2010 doğumlumu oğlun benim oğlan 28 ocak 2010 sanırsam yaklaşık 3 ay büyük oğluşun..
Menünde bence gayet güzel belki tatlıyı 1 çeşit daha yapabilirsin (kek olabir)Ama kişi sayısıda önemli tabi.. Kalabalık değilseniz hiç gerek yok..
Geçmiş olsun fadime abla, sporda mı incittin ayağını.
bizim forumda herkes kahvekolik sanırım açlığa çok iyi geliyor kahveacaba çok zararı var mı günde 1 tanecik içsek 2'si bir arada birşey olur mu
tşk ederim cnm anlaşılan benim paşa 3 aylık abisi oluyo senin oğluşun :)) doğum günümüz epey kalabalık olacak 20-25 kişi rahat fazlasını bilemiyorum :44:
kuzum o kahve koliklikten değil bende tokluk hissi veriyo hatta türk kahvesi bu konuda neskafeye 10 basar
Kızlar ders çalışmaktayım donecem size. He bi de bizim takımda öğretmenler vardı :) kimdi ki onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?