Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşallah

Günaydın Kızlar bugün okul günümdü unutmuşum alarm kurmayı 10 da okulda olmam gerekiyordu bi uyandım saat 10u 12 geçiyor 10 buçukta okulda oldum Allah’tan önemli bi mevzu yoktu yetiştim
Çok şükür fazla gecmemiş, kızcen erken kalkmıyormu canım

Günaydın Kızlar bugün okul günümdü unutmuşum alarm kurmayı 10 da okulda olmam gerekiyordu bi uyandım saat 10u 12 geçiyor 10 buçukta okulda oldum Allah’tan önemli bi mevzu yoktu yetiştim
Gunaydin canim. Dengelerin şaşmasi cok normal. Neyseki cok geç kalmamissjn

Çekirdek çitleyip dedikodu yapacak ortam mı kaldı kız beyimle film izlerken çitledim Gerçi çocuğun uykusu gelince benim film yalan oldu

Günaydın kızlar
Kıyamam canım çok özlediysen patlatırız bi
Dedikodu sen çitle
Cuma:66.3
Bugün:65.7
Fark:600
Nihayet 66 barajını aştım 2 haftadır takılıp kalmıştım çok sinirim bozuluyordu cidden
Hey maşaşlah cuma güzel bi eksi bekliyoruz
Hepsi farklı bişey söylüyor anlamadım ki bana da asla belli olma dedi. Şimdi nasıl durumu

Kıyamam canım çok özlediysen patlatırız bi
Dedikodu sen çitle

Hey maşaşlah cuma güzel bi eksi bekliyoruz

Hepsi farklı bişey söylüyor anlamadım ki bana da asla belli olma dedi. Şimdi nasıl durumu
ben de anlamadım canım ya doktor o kadar kesin konuştu ki kesinlikle çıkar diye
şimdi iyi çok şükür, öksürüğü devam ediyor hala ama kızımın hep öyledir hastalığı biter ama öksürüğü bi süre devam eder
ben kendimden tırsıyorum şu an, başım da ağrımaya başladı
bizim ofisten bi arkadaşın ilk belirtisi başağrısıydı
iyice hastalık hastası oldum şu lanet virüsten dolayı ya

geçmiş olsun canım

Herkes öyle oldu vallaha bişey olsa hemen covit mi diyoruz. Benim arkadaşta baş aprısı bel ağrısı çekti sadece başka hiç bir belirti yoktu ama pozitifti. Benim kızımda da kronik bi burun akıntısı var hiç geçmez inşallah biran önce toparlanırsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…