- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.241
Hoşgeldin canım kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşallahADINIZ: nesrin
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:82
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 tane 4 aylik kızım var
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çocukluğumdan beri kiloluyum en fazla 103 kiloya kadar çıktım 72 kiloya kadar düştüm sonra 80 ile evlendim 86 kg ile hamile kalıp toplamda 9 kg alıp 95 le dogurdum dogum sonrasi 13 kg verdim.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 33 yaşındayım 1 yıllık evliyim yeni dogum yaptim emziriyorum bu süreçte yaş dolayısıyla 2. Bi bebis daha düşünüyoruz henüz regl olmadım Ama vücudum düzene girip 2. Gebelige kadar zayiflayip rahat bir dönem geçirmek istiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: elimden geldiğince destek veririm zayıflamak isteyenlere
Çok şükür fazla gecmemiş, kızcen erken kalkmıyormu canımGünaydın Kızlar bugün okul günümdü unutmuşum alarm kurmayı 10 da okulda olmam gerekiyordu bi uyandım saat 10u 12 geçiyor 10 buçukta okulda oldumAllah’tan önemli bi mevzu yoktu yetiştim
Gunaydin canim. Dengelerin şaşmasi cok normal. Neyseki cok geç kalmamissjnGünaydın Kızlar bugün okul günümdü unutmuşum alarm kurmayı 10 da okulda olmam gerekiyordu bi uyandım saat 10u 12 geçiyor 10 buçukta okulda oldumAllah’tan önemli bi mevzu yoktu yetiştim
ben sevmedim ay, niye değiştirdilerseAlıntı yeri ne güzel olmuş
En üstte sağda menü sayfasına tıkla oraya git orda yaz canımMenüleri buraya mi yazıyoruz
Aşağıya da gelmiş kısayol olarakEn üstte sağda menü sayfasına tıkla oraya git orda yaz canım
AA evet şimdi gördümAşağıya da gelmiş kısayol olarak
Sadece bende mi acaba
Kıyamam canım çok özlediysen patlatırız biÇekirdek çitleyip dedikodu yapacak ortam mı kaldı kızbeyimle film izlerken çitledim Gerçi çocuğun uykusu gelince benim film yalan oldu
Günaydın kızlar
Hey maşaşlah cuma güzel bi eksi bekliyoruzCuma:66.3
Bugün:65.7
Fark:600
Nihayet 66 barajını aştım2 haftadır takılıp kalmıştım çok sinirim bozuluyordu cidden
Hepsi farklı bişey söylüyor anlamadım ki bana da asla belli olma dedi. Şimdi nasıl durumuamin kuzum sağol
bilmiyorum canım doktor söyledi bize de covidse eğer ferritin değeri 1000lere kadar çıkıyor dedi
sağol canım
amin kuzum sağol
daha iyiyim canım ama halsizim ya yataktan çıkasım hiç yoktu
mecbur işe geldim gerçi de
pek motive olduğum söylenemez aslındaeceboce diyet motivasyonun ne alemde canım
ben de anlamadım canım ya doktor o kadar kesin konuştu ki kesinlikle çıkar diyeKıyamam canım çok özlediysen patlatırız bi
Dedikodu sen çitle
Hey maşaşlah cuma güzel bi eksi bekliyoruz
Hepsi farklı bişey söylüyor anlamadım ki bana da asla belli olma dedi. Şimdi nasıl durumu
Tünaydın kızlar |
geçmiş olsun canımamin kuzum sağol
bilmiyorum canım doktor söyledi bize de covidse eğer ferritin değeri 1000lere kadar çıkıyor dedi
sağol canım
amin kuzum sağol
daha iyiyim canım ama halsizim ya yataktan çıkasım hiç yoktu
mecbur işe geldim gerçi de
sağol canımgeçmiş olsun canım
Herkes öyle oldu vallaha bişey olsa hemen covit mi diyoruz. Benim arkadaşta baş aprısı bel ağrısı çekti sadece başka hiç bir belirti yoktu ama pozitifti. Benim kızımda da kronik bi burun akıntısı var hiç geçmezben de anlamadım canım ya doktor o kadar kesin konuştu ki kesinlikle çıkar diye
şimdi iyi çok şükür, öksürüğü devam ediyor hala ama kızımın hep öyledir hastalığı biter ama öksürüğü bi süre devam eder
ben kendimden tırsıyorum şu an, başım da ağrımaya başladı
bizim ofisten bi arkadaşın ilk belirtisi başağrısıydı
iyice hastalık hastası oldum şu lanet virüsten dolayı ya
Çoraplarının rengi ne güzelmiş direktim kiiiiiiii çorap yokmuşSelam guzelliklerım mutlu bır hafta olsun
Cuma 65.4
Bugun 65.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?