Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amin kuzum sağol
bilmiyorum canım doktor söyledi bize de covidse eğer ferritin değeri 1000lere kadar çıkıyor dedi
sağol canım

elbise katlama makinesi gormustum haberlerde
gecmis olsun canim allah sifa versin
bende meliha ninkini merak ediyorum.4.bolumdeyim internetden bakiyorul
gezmedemiydin:)
amin kuzum sağol

Nasıl oldun canım, daha iyi misin
daha iyiyim canım ama halsizim ya yataktan çıkasım hiç yoktu
mecbur işe geldim gerçi de

ADINIZ: nesrin
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:82
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 tane 4 aylik kızım var
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çocukluğumdan beri kiloluyum en fazla 103 kiloya kadar çıktım 72 kiloya kadar düştüm sonra 80 ile evlendim 86 kg ile hamile kalıp toplamda 9 kg alıp 95 le dogurdum dogum sonrasi 13 kg verdim.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 33 yaşındayım 1 yıllık evliyim yeni dogum yaptim emziriyorum bu süreçte yaş dolayısıyla 2. Bi bebis daha düşünüyoruz henüz regl olmadım Ama vücudum düzene girip 2. Gebelige kadar zayiflayip rahat bir dönem geçirmek istiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: elimden geldiğince destek veririm zayıflamak isteyenlere

Hoşgeldin Nesrincim,
İlk sayfadaki takım kurallarına bakabildin mi canım, takım içinde disiplinli olmak bizim için önemli, kabul ediyorsan bugünden itibaren menü yazarak başlayabilirsin
Azimli ve istikrarlı olursan, vazgeçmezsen hedef kilona kısa sürede ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Menüleri buraya mi yazıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…