- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.221
Çekirdek çitleyip dedikodu yapacak ortam mı kaldı kızAfiyet olsun ama o bir kase çekirdek hangi dedikoduda çitlrndi bakimmmm
Günaydın canımgunaydin kizlaarrr
esimi ise gonderdim yuruyus yapiyorum kizim uyurken
bugun 10 lahana saricaz
ogleden sonra pek ugrayamam
MuhteşemGünaydın kızlar
Cuma:66.300
Bugün:65.700
Fark:600
Nihayet 66 barajını aştım2 haftadır takılıp kalmıştım çok sinirim bozuluyordu cidden
amin kuzum sağolAllah şifa versin geçmiş olsun canım
MaşallahEla ne demişse ben de aynısını yapıyorum
İyi alıştın robota bacım
Ebadan test hazırlayıp gönderdim çocuklara canım geldim şimdi
Tam hastalık mevsimi inşallah çabucak toparlanırsınız canım
bilmiyorum canım doktor söyledi bize de covidse eğer ferritin değeri 1000lere kadar çıkıyor dediÇok geçmiş olsun Canım. Covit belirtisi gibi duruyor
Bende geçen gün kızım için covitten şüphelendim doktor covitin kanda çıkamayacağını söyledi. Yakın bi arkadaşım üşüttüm dedi. Halsizlik hafif öksürük üşüme vardı. İlk gün test negatif çıktı. 3. Gün tekrar yaptırdı bu sefer pozitif çıktı. Bugün 5. Günü ama hala koku ve tat alabiliyor. Bence kişiye göre değişiyor sen yinede dikkatli ol canım çok geçmiş olsun
amin kuzum sağolelbise katlama makinesi gormustum haberlerde
gecmis olsun canim allah sifa versin
bende meliha ninkini merak ediyorum.4.bolumdeyim internetden bakiyorul
gezmedemiydin:)
daha iyiyim canım ama halsizim ya yataktan çıkasım hiç yoktuNasıl oldun canım, daha iyi misin
Sen onu eksiye cevirirsin canım ❤
Maşallah tebrikler canimm cumaya güzel bir eksi geliyor belli oldu❤Günaydın kızlar
Cuma:66.3
Bugün:65.7
Nihayet 66 barajını aştım2 haftadır takılıp kalmıştım çok sinirim bozuluyordu cidden
Günaydın canım. Nasıl oldunGünaydın kızlar
sen cumaya kadar bunu halledip eksi bile gelirsin:)
superrGünaydın kızlar
Cuma:66.3
Bugün:65.7
sagol ablaGünaydın canım
Kolay gelsin size
Gayet güzelcok erken tartildim
bide unuttum suyla troid hapimi ictim 1 bardak yinede olsun
cuma 63.7
pazartesi 63.3
İnşallah bakalım canımsuperr
cumaya kadar ohoo daha kac olur o eksi
Sen onu eksiye cevirirsin canım ❤
Yorgunluğun ödemi var muhtemelensen cumaya kadar bunu halledip eksi bile gelirsin:)
Hoşgeldin Nesrincim,ADINIZ: nesrin
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:82
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 tane 4 aylik kızım var
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çocukluğumdan beri kiloluyum en fazla 103 kiloya kadar çıktım 72 kiloya kadar düştüm sonra 80 ile evlendim 86 kg ile hamile kalıp toplamda 9 kg alıp 95 le dogurdum dogum sonrasi 13 kg verdim.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 33 yaşındayım 1 yıllık evliyim yeni dogum yaptim emziriyorum bu süreçte yaş dolayısıyla 2. Bi bebis daha düşünüyoruz henüz regl olmadım Ama vücudum düzene girip 2. Gebelige kadar zayiflayip rahat bir dönem geçirmek istiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: elimden geldiğince destek veririm zayıflamak isteyenlere
Menüleri buraya mi yazıyoruzHoşgeldin Nesrincim,
İlk sayfadaki takım kurallarına bakabildin mi canım, takım içinde disiplinli olmak bizim için önemli, kabul ediyorsan bugünden itibaren menü yazarak başlayabilirsin
Azimli ve istikrarlı olursan, vazgeçmezsen hedef kilona kısa sürede ulaşabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?