- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.281
Kesinlikle katılıyorum. Bundan sonra yaparim inşallah. Günlük oturduğum uzandığım yerde sürekli bi plates yoga esneme yapıyorum canim. Inşallah yarin cok etkilenmem.Bebişim şu an yaptıkça enerji dolarsın ama ertesi güne pertin çıkar yavaş git. Senin temponda 1 1,5 saat yeter de artar bile. Sporun her şeyde olduğu gibi süreklisi makbul olan
Günde ya da 2 günde bir 1 ya da 1.5 saat idealKesinlikle katılıyorum. Bundan sonra yaparim inşallah. Günlük oturduğum uzandığım yerde sürekli bi plates yoga esneme yapıyorum canim. Inşallah yarin cok etkilenmem.
Kolay gelsin canımgunaydin kizlaarrr
esimi ise gonderdim yuruyus yapiyorum kizim uyurken
bugun 10 lahana saricaz
ogleden sonra pek ugrayamam
Çok değil kaptanım eksiye geçersin cumaya
Tebrikler canım SüperGünaydın kızlar
Cuma:66.3
Bugün:65.7
Fark:600
Nihayet 66 barajını aştım2 haftadır takılıp kalmıştım çok sinirim bozuluyordu cidden
Hg canımADINIZ: nesrin
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:82
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 tane 4 aylik kızım var
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çocukluğumdan beri kiloluyum en fazla 103 kiloya kadar çıktım 72 kiloya kadar düştüm sonra 80 ile evlendim 86 kg ile hamile kalıp toplamda 9 kg alıp 95 le dogurdum dogum sonrasi 13 kg verdim.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 33 yaşındayım 1 yıllık evliyim yeni dogum yaptim emziriyorum bu süreçte yaş dolayısıyla 2. Bi bebis daha düşünüyoruz henüz regl olmadım Ama vücudum düzene girip 2. Gebelige kadar zayiflayip rahat bir dönem geçirmek istiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: elimden geldiğince destek veririm zayıflamak isteyenlere
Her zmn vaktinde mi olurdun canımHerkese günaydın
Gecen cuma : 56.2 kg
Ara tartı : 56.1 kg
adet olamadım daha neden bilmiyorum bugünde olmazsam 4 cü gün olcak
Çok değil canım telafi edersin insAllahGünaydın kızlar Benim uykusuzluk ödem olarak geldi bekliyordum aslında. Günde 3 saat uykuyla duruyorum
Cuma:74.6
Bugün 75.0
Fark:+400
Tebrikler canım insAllahSelam guzelliklerım mutlu bır hafta olsun
Cuma 65.4
Bugun 65.3
MaşAllahBiri beni durdursunn hızımı alamiyorum
1 saat leslie 30 dkk platesss yapıldı vi 30 dk yoga yapmak istiyorum. birde 30 dk daha leslie. Onu da şöyle saat 4 gibi yaparim insallah. Şu an kızım yapıştı izin vermedi
Günde ya da 2 günde bir 1 ya da 1.5 saat ideal
Canım sporda süreklilik önemli aynen spor hocam da aynını demişti haftada üç gün idealmis aslında bütün ömrün boyunca aynı tempoda her gün spor yapabilecegin şekilde ayarlamak gerekirGünde ya da 2 günde bir 1 ya da 1.5 saat ideal
O zaman seni dinliyorum bugünlük yeterdiyorym. Biraz esneme yoga yaparim
Delüüü kedüHazır süpürgen de varkene
Ücretsiz izin ile alakalı emin değilim ama en az 6 ay alınabiliyor yanlış bilmiyor isem ama istediğin an geri dönülebiliyor diye biliyorum kayınvalide gelene kadar ücretsiz izin alıp o gelir gelmez dönsen 1 ay sizi çok yıpratmaz herhaldeCanım kayınvalidem gelecek zaten ama en erken kasim sonu gibi gelebilir annem de kardeşimin oğluna bakıyor
Yok ben rapor almadım hiç 37. Haftaya kadar çalıştım doğum iznim Yaz tatilinin başlangıcında bitti derken 6 aylıkken okula başladım kayınvalide baktı o yıl , ertesi sene 1 buçuk yaşında kreşe başladı şimdi evde eşim esnek çalışıyor ikimiz idare ediyoruz aramızdaCanım rapor mu aldın peki? Naptın
Sorma ya begeni yapmadan hizli hizli okuyorum ama guncel sayfaya gelemedim hala
Ödem yapar uykusuzluk canım maalesef. Kızın sağlığına kavuşsun da atarsın ödemi inşallahGünaydın kızlar Benim uykusuzluk ödem olarak geldi bekliyordum aslında. Günde 3 saat uykuyla duruyorum
Bugün 75.0
Yeter canım yoksa 1 hafta enerjisi olmuyor insanınGünde ya da 2 günde bir 1 ya da 1.5 saat ideal
O zaman seni dinliyorum bugünlük yeterdiyorym. Biraz esneme yoga yaparim
Bi ara gecikmişti aylar önce onun dışında düzenlidir.. ilaçlardan serumlardan geçikme olurmuki bilmiyorumHer zmn vaktinde mi olurdun canım
İnşallah canım sonra güzel güzel gidecek bence şimdi çok durakladıÖdem yapar uykusuzluk canım maalesef. Kızın sağlığına kavuşsun da atarsın ödemi inşallah
Nasıl geçti tatilin de bakayım hele mevsime göre gündüzler Erzurum bile sıcak oralar da epey sıcaktı değil mi ?Sorma ya begeni yapmadan hizli hizli okuyorum ama guncel sayfaya gelemedim hala
Hoşgeldin aramızaADINIZ: nesrin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çocukluğumdan beri kiloluyum en fazla 103 kiloya kadar çıktım 72 kiloya kadar düştüm sonra 80 ile evlendim 86 kg ile hamile kalıp toplamda 9 kg alıp 95 le dogurdum dogum sonrasi 13 kg verdim.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 33 yaşındayım 1 yıllık evliyim yeni dogum yaptim emziriyorum bu süreçte yaş dolayısıyla 2. Bi bebis daha düşünüyoruz henüz regl olmadım Ama vücudum düzene girip 2. Gebelige kadar zayiflayip rahat bir dönem geçirmek istiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: elimden geldiğince destek veririm zayıflamak isteyenlere
Kiloyu korumak üzerine eksi gelmek tebrik ederimHerkese günaydın
Gecen cuma : 56.2 kg
Ara tartı : 56.1 kg
adet olamadım daha neden bilmiyorum bugünde olmazsam 4 cü gün olcak
Cumaya eksiye cevirirsin senGünaydın kızlar Benim uykusuzluk ödem olarak geldi bekliyordum aslında. Günde 3 saat uykuyla duruyorum
Bugün 75.0
Süper ❤Selam guzelliklerım mutlu bır hafta olsun
Cuma 65.4
Bugun 65.3
Maşallah diyeyimBiri beni durdursunn hızımı alamiyorum
1 saat leslie 30 dkk platesss yapıldı vi 30 dk yoga yapmak istiyorum. birde 30 dk daha leslie. Onu da şöyle saat 4 gibi yaparim insallah. Şu an kızım yapıştı izin vermedi
Izleyecegim müsait oluncaUzun zamandır beklediğim bir videoydu, bugün geldi
Acılı ne güzel olurBende lahanayla ugrastim memleketten geldi dogra yika aksama acılı tereyağlı kavurcam
Hg cnm aramiza insallah saglinla verirsin kilolari ben pinar memnun oldumADINIZ: nesrin
Cok zor bi durum en mantiklisi bi arkadas yazmis kv gelene kadar rapor almak sanirmKızlar aranızda ogretmen olan çok diye yazmıştıniz,bir konu uykularimi kaciriyor resmen,bu hafta doğum iznim bitiyor,kızım daha iki buçuk aylik,iki kilo doğdu yeni yeni toparliyor,ev aldığımiz için de ücretsiz izne ayrilamiyorum çünkü benim maaşla geciniyoruz,rapor hakkim var ama o da sanki etik gelmiyor gibi,ailelere xok uzak bir yerdeyim onlarda her zaman gelemez,yabancı birine de şimdilik bırakmak istemiyorum,çok kusan bir bebek aklım cikiyor kusunucaresmen gece uyku uyuyamıyorum ne yapicam diye
Masallah kızz bu hafta guzel olucak insallah senin icin:)Biri beni durdursunn hızımı alamiyorum
Izliycem insallah cnm musait zamanda anca istanbula donunce sanrmUzun zamandır beklediğim bir videoydu, bugün geldi
Afiyet olsun simdiden kapuska gibi mi yapiyorsn cok severmBende lahanayla ugrastim memleketten geldi dogra yika aksama acılı tereyağlı kavurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?