Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bebişim şu an yaptıkça enerji dolarsın ama ertesi güne pertin çıkar yavaş git. Senin temponda 1 1,5 saat yeter de artar bile. Sporun her şeyde olduğu gibi süreklisi makbul olan
Kesinlikle katılıyorum. Bundan sonra yaparim inşallah. Günlük oturduğum uzandığım yerde sürekli bi plates yoga esneme yapıyorum canim. Inşallah yarin cok etkilenmem.

gunaydin kizlaarrr

esimi ise gonderdim yuruyus yapiyorum kizim uyurken
bugun 10 lahana saricaz
ogleden sonra pek ugrayamam
Kolay gelsin canım
Çok değil kaptanım eksiye geçersin cumaya
Günaydın kızlar
Cuma:66.3
Bugün:65.7
Fark:600
Nihayet 66 barajını aştım 2 haftadır takılıp kalmıştım çok sinirim bozuluyordu cidden
Tebrikler canım Süper
Hg canım ideal kilona ulaşırsın insAllah
Herkese günaydın
Gecen cuma : 56.2 kg
Ara tartı : 56.1 kg

adet olamadım daha neden bilmiyorum bugünde olmazsam 4 cü gün olcak
Her zmn vaktinde mi olurdun canım
Günaydın kızlar Benim uykusuzluk ödem olarak geldi bekliyordum aslında. Günde 3 saat uykuyla duruyorum
Cuma:74.6
Bugün 75.0
Fark:+400
Çok değil canım telafi edersin insAllah
Selam guzelliklerım mutlu bır hafta olsun
Cuma 65.4
Bugun 65.3
Tebrikler canım insAllah
MaşAllah

Slm kızlar sabah kahvaltıdan sonra eve geldik o yüzden tartıya çıkamadım dün gece tutulmuşum sanırım sırtımda hareket ettikçe batma oluyor akşama yoğurt çorbası yapicam yeşil fasulye tavuk köfte var tamamdır biraz uzancam oğlum uyurken akşama grsrz

Günde ya da 2 günde bir 1 ya da 1.5 saat ideal
O zaman seni dinliyorum bugünlük yeterdiyorym. Biraz esneme yoga yaparim
Canım sporda süreklilik önemli aynen spor hocam da aynını demişti haftada üç gün idealmis aslında bütün ömrün boyunca aynı tempoda her gün spor yapabilecegin şekilde ayarlamak gerekir

Hazır süpürgen de varkene
Delüüü kedü geçen bana 65 yeter yazacaktım bi yerlerden fırlayıp şişko kalmak istiyorum yani diyeceksin diye korkumdan yazmadım
Canım kayınvalidem gelecek zaten ama en erken kasim sonu gibi gelebilir annem de kardeşimin oğluna bakıyor
Ücretsiz izin ile alakalı emin değilim ama en az 6 ay alınabiliyor yanlış bilmiyor isem ama istediğin an geri dönülebiliyor diye biliyorum kayınvalide gelene kadar ücretsiz izin alıp o gelir gelmez dönsen 1 ay sizi çok yıpratmaz herhalde
Canım rapor mu aldın peki? Naptın
Yok ben rapor almadım hiç 37. Haftaya kadar çalıştım doğum iznim Yaz tatilinin başlangıcında bitti derken 6 aylıkken okula başladım kayınvalide baktı o yıl , ertesi sene 1 buçuk yaşında kreşe başladı şimdi evde eşim esnek çalışıyor ikimiz idare ediyoruz aramızda

Günaydın kızlar Benim uykusuzluk ödem olarak geldi bekliyordum aslında. Günde 3 saat uykuyla duruyorum
Bugün 75.0
Ödem yapar uykusuzluk canım maalesef. Kızın sağlığına kavuşsun da atarsın ödemi inşallah

Hoşgeldin aramıza
Herkese günaydın
Gecen cuma : 56.2 kg
Ara tartı : 56.1 kg

adet olamadım daha neden bilmiyorum bugünde olmazsam 4 cü gün olcak
Kiloyu korumak üzerine eksi gelmek tebrik ederim
Bugün 75.0
Cumaya eksiye cevirirsin sen
Selam guzelliklerım mutlu bır hafta olsun
Cuma 65.4
Bugun 65.3
Süper ❤
Maşallah diyeyim
Uzun zamandır beklediğim bir videoydu, bugün geldi

Izleyecegim müsait olunca

Hg cnm aramiza insallah saglinla verirsin kilolari ben pinar memnun oldum

Cok zor bi durum en mantiklisi bi arkadas yazmis kv gelene kadar rapor almak sanirm
Masallah kızz bu hafta guzel olucak insallah senin icin:)
Uzun zamandır beklediğim bir videoydu, bugün geldi

Izliycem insallah cnm musait zamanda anca istanbula donunce sanrm
Bende lahanayla ugrastim memleketten geldi dogra yika aksama acılı tereyağlı kavurcam
Afiyet olsun simdiden kapuska gibi mi yapiyorsn cok severm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…