- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.261
Bende aynisini dusundmÇoraplarının rengi ne güzelmiş direktim kiiiiiiii çorap yokmuş
MaşallahBiri beni durdursunn hızımı alamiyorum
1 saat leslie 30 dkk platesss yapıldı vi 30 dk yoga yapmak istiyorum. birde 30 dk daha leslie. Onu da şöyle saat 4 gibi yaparim insallah. Şu an kızım yapıştı izin vermedi
sağol canım inşallah :)Herkes öyle oldu vallaha bişey olsa hemen covit mi diyoruz. Benim arkadaşta baş aprısı bel ağrısı çekti sadece başka hiç bir belirti yoktu ama pozitifti. Benim kızımda da kronik bi burun akıntısı var hiç geçmezinşallah biran önce toparlanırsınız canım
ilk fırsatta dinleyeceğim, sağol eklediğin için canımUzun zamandır beklediğim bir videoydu, bugün geldi
Birinizin annesi gelip bakmaz mı acabaKızlar aranızda ogretmen olan çok diye yazmıştıniz,bir konu uykularimi kaciriyor resmen,bu hafta doğum iznim bitiyor,kızım daha iki buçuk aylik,iki kilo doğdu yeni yeni toparliyor,ev aldığımiz için de ücretsiz izne ayrilamiyorum çünkü benim maaşla geciniyoruz,rapor hakkim var ama o da sanki etik gelmiyor gibi,ailelere xok uzak bir yerdeyim onlarda her zaman gelemez,yabancı birine de şimdilik bırakmak istemiyorum,çok kusan bir bebek aklım cikiyor kusunucaresmen gece uyku uyuyamıyorum ne yapicam diye
Cuma’ya güzel bir eksi geliyorcok erken tartildim
bide unuttum suyla troid hapimi ictim 1 bardak yinede olsun
cuma 63.7
pazartesi 63.3
Halı yıkamanın bedeli
Çok şükür çok iyiCuma:66.3
Bugün:65.7
Fark:600
Nihayet 66 barajını aştım2 haftadır takılıp kalmıştım çok sinirim bozuluyordu cidden
Hoş geldin Nesrin ben de zehraADINIZ: nesrin
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:82
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 tane 4 aylik kızım var
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çocukluğumdan beri kiloluyum en fazla 103 kiloya kadar çıktım 72 kiloya kadar düştüm sonra 80 ile evlendim 86 kg ile hamile kalıp toplamda 9 kg alıp 95 le dogurdum dogum sonrasi 13 kg verdim.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 33 yaşındayım 1 yıllık evliyim yeni dogum yaptim emziriyorum bu süreçte yaş dolayısıyla 2. Bi bebis daha düşünüyoruz henüz regl olmadım Ama vücudum düzene girip 2. Gebelige kadar zayiflayip rahat bir dönem geçirmek istiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: elimden geldiğince destek veririm zayıflamak isteyenlere
Yok canım onun sesine uyandım zaten 11-12 gibi yatıp 9-10 gibi kalkıyorÇok şükür fazla gecmemiş, kızcen erken kalkmıyormu canım
Şükür yaGunaydin canim. Dengelerin şaşmasi cok normal. Neyseki cok geç kalmamissjn
Ben de görüyorum canım
Her şey düzene girince yine gidecek canımGünaydın kızlar Benim uykusuzluk ödem olarak geldi bekliyordum aslında. Günde 3 saat uykuyla duruyorum
Cuma:74.6
Bugün 75.0
Fark:+400
İnşallah çabucak toparlanırsınız canım benimben de anlamadım canım ya doktor o kadar kesin konuştu ki kesinlikle çıkar diye
şimdi iyi çok şükür, öksürüğü devam ediyor hala ama kızımın hep öyledir hastalığı biter ama öksürüğü bi süre devam eder
ben kendimden tırsıyorum şu an, başım da ağrımaya başladı
bizim ofisten bi arkadaşın ilk belirtisi başağrısıydı
iyice hastalık hastası oldum şu lanet virüsten dolayı ya
Haftaya eksi ile başlamak gerçekten çok motive ediciSelam guzelliklerım mutlu bır hafta olsun
Cuma 65.4
Bugun 65.3
Canım ben de aynı senin durumundaydım ailelerden uzağız kızım Mart doğumlu yaz tatili ile birleşti okula başladığımda 6 aylıktı ev aldığımız için krediden dolayı ücretsize ayrılamadım sağolsun ilk yıl kayınvalide izmirden geldi baktı ertesi yıl kreşe gitti seninki çok küçük aile bireylerinden birinin bakması mümkün değil mi ?Kızlar aranızda ogretmen olan çok diye yazmıştıniz,bir konu uykularimi kaciriyor resmen,bu hafta doğum iznim bitiyor,kızım daha iki buçuk aylik,iki kilo doğdu yeni yeni toparliyor,ev aldığımiz için de ücretsiz izne ayrilamiyorum çünkü benim maaşla geciniyoruz,rapor hakkim var ama o da sanki etik gelmiyor gibi,ailelere xok uzak bir yerdeyim onlarda her zaman gelemez,yabancı birine de şimdilik bırakmak istemiyorum,çok kusan bir bebek aklım cikiyor kusunucaresmen gece uyku uyuyamıyorum ne yapicam diye
Hey maşallah durdurabilene aşk olsunBiri beni durdursunn hızımı alamiyorum
1 saat leslie 30 dkk platesss yapıldı vi 30 dk yoga yapmak istiyorum. birde 30 dk daha leslie. Onu da şöyle saat 4 gibi yaparim insallah. Şu an kızım yapıştı izin vermedi
İzleyeceğimUzun zamandır beklediğim bir videoydu, bugün geldi
amin kuzum sağolCuma’ya güzel bir eksi geliyor
Halı yıkamanın bedeli
Çok şükür çok iyi
Hoş geldin Nesrin ben de zehra
Yok canım onun sesine uyandım zaten 11-12 gibi yatıp 9-10 gibi kalkıyor
Şükür yaBi iki hafta önce yine unutmuştum
Ben de görüyorum canım
Her şey düzene girince yine gidecek canım
İnşallah çabucak toparlanırsınız canım benim
Haftaya eksi ile başlamak gerçekten çok motive edici
Canım ben de aynı senin durumundaydım ailelerden uzağız kızım Mart doğumlu yaz tatili ile birleşti okula başladığımda 6 aylıktı ev aldığımız için krediden dolayı ücretsize ayrılamadım sağolsun ilk yıl kayınvalide izmirden geldi baktı ertesi yıl kreşe gitti seninki çok küçük aile bireylerinden birinin bakması mümkün değil mi ?
Hey maşallah durdurabilene aşk olsun
Daha fazlasının olmadığına şükrettimHalı yıkamanın bedeli
Hazır süpürgen de varkeneBen bi evi temizleyeyimgelirim
Aman allahımmmmmBiri beni durdursunn hızımı alamiyorum
Canım kayınvalidem gelecek zaten ama en erken kasim sonu gibi gelebilir annem de kardeşimin oğluna bakıyorBirinizin annesi gelip bakmaz mı acaba
Bırakmak istememe hissi her ayda ve yaşta maalesef oluyor canım.
Canım rapor mu aldın peki? NaptınCuma’ya güzel bir eksi geliyor
Halı yıkamanın bedeli
Çok şükür çok iyi
Hoş geldin Nesrin ben de zehra
Yok canım onun sesine uyandım zaten 11-12 gibi yatıp 9-10 gibi kalkıyor
Şükür yaBi iki hafta önce yine unutmuştum
Ben de görüyorum canım
Her şey düzene girince yine gidecek canım
İnşallah çabucak toparlanırsınız canım benim
Haftaya eksi ile başlamak gerçekten çok motive edici
Canım ben de aynı senin durumundaydım ailelerden uzağız kızım Mart doğumlu yaz tatili ile birleşti okula başladığımda 6 aylıktı ev aldığımız için krediden dolayı ücretsize ayrılamadım sağolsun ilk yıl kayınvalide izmirden geldi baktı ertesi yıl kreşe gitti seninki çok küçük aile bireylerinden birinin bakması mümkün değil mi ?
Hey maşallah durdurabilene aşk olsun
Canım raporu çok kişi yapıyor ama bana doğru gelmiyor açıkçası. Böyle şeyler insandan başka türlü çıkar gibi geliyor bana. Ama bebeğin çok çok küçük. Kv ya da annen en azından 3 4 ay imkanlarını zorlayıp gelsinler bence. Benim de kızım 10 aylık. Süt iznim var Kv bakıyor. 12 de evdeyim. Hergün gidiyorum okula. Bizimki tamamen başladı. Dediğim gibi seninkilerin birinin gelmesi en doğrusu. Al diyemem raporu ama çok mecbur kalırsan da sen bilirsin. Allah yardımcın olsunKızlar aranızda ogretmen olan çok diye yazmıştıniz,bir konu uykularimi kaciriyor resmen,bu hafta doğum iznim bitiyor,kızım daha iki buçuk aylik,iki kilo doğdu yeni yeni toparliyor,ev aldığımiz için de ücretsiz izne ayrilamiyorum çünkü benim maaşla geciniyoruz,rapor hakkim var ama o da sanki etik gelmiyor gibi,ailelere xok uzak bir yerdeyim onlarda her zaman gelemez,yabancı birine de şimdilik bırakmak istemiyorum,çok kusan bir bebek aklım cikiyor kusunucaresmen gece uyku uyuyamıyorum ne yapicam diye
Başka çaren yoksa kasım sonuna kadar rapor alacaksın mecburCanım kayınvalidem gelecek zaten ama en erken kasim sonu gibi gelebilir annem de kardeşimin oğluna bakıyor
Bebişim şu an yaptıkça enerji dolarsın ama ertesi güne pertin çıkar yavaş git. Senin temponda 1 1,5 saat yeter de artar bile. Sporun her şeyde olduğu gibi süreklisi makbul olanBiri beni durdursunn hızımı alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?