Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar aranızda ogretmen olan çok diye yazmıştıniz,bir konu uykularimi kaciriyor resmen,bu hafta doğum iznim bitiyor,kızım daha iki buçuk aylik,iki kilo doğdu yeni yeni toparliyor,ev aldığımiz için de ücretsiz izne ayrilamiyorum çünkü benim maaşla geciniyoruz,rapor hakkim var ama o da sanki etik gelmiyor gibi,ailelere xok uzak bir yerdeyim onlarda her zaman gelemez,yabancı birine de şimdilik bırakmak istemiyorum,çok kusan bir bebek aklım cikiyor kusunucaresmen gece uyku uyuyamıyorum ne yapicam diye

Biri beni durdursunn hızımı alamiyorum

1 saat leslie 30 dkk platesss yapıldı vi 30 dk yoga yapmak istiyorum. birde 30 dk daha leslie. Onu da şöyle saat 4 gibi yaparim insallah. Şu an kızım yapıştı izin vermedi

Maşallah

sağol canım inşallah :)

Uzun zamandır beklediğim bir videoydu, bugün geldi

ilk fırsatta dinleyeceğim, sağol eklediğin için canım

Birinizin annesi gelip bakmaz mı acaba
Bırakmak istememe hissi her ayda ve yaşta maalesef oluyor canım.

cok erken tartildim
bide unuttum suyla troid hapimi ictim 1 bardak yinede olsun

cuma 63.7
pazartesi 63.3
Cuma’ya güzel bir eksi geliyor
Halı yıkamanın bedeli
Cuma:66.3
Bugün:65.7
Fark:600
Nihayet 66 barajını aştım 2 haftadır takılıp kalmıştım çok sinirim bozuluyordu cidden
Çok şükür çok iyi
Hoş geldin Nesrin ben de zehra
Çok şükür fazla gecmemiş, kızcen erken kalkmıyormu canım
Yok canım onun sesine uyandım zaten 11-12 gibi yatıp 9-10 gibi kalkıyor
Gunaydin canim. Dengelerin şaşmasi cok normal. Neyseki cok geç kalmamissjn
Şükür ya Bi iki hafta önce yine unutmuştum
Aşağıya da gelmiş kısayol olarak
Sadece bende mi acaba

Eki Görüntüle 2707233
Ben de görüyorum canım
Günaydın kızlar Benim uykusuzluk ödem olarak geldi bekliyordum aslında. Günde 3 saat uykuyla duruyorum
Cuma:74.6
Bugün 75.0
Fark:+400
Her şey düzene girince yine gidecek canım
İnşallah çabucak toparlanırsınız canım benim
Selam guzelliklerım mutlu bır hafta olsun
Cuma 65.4
Bugun 65.3
Haftaya eksi ile başlamak gerçekten çok motive edici
Canım ben de aynı senin durumundaydım ailelerden uzağız kızım Mart doğumlu yaz tatili ile birleşti okula başladığımda 6 aylıktı ev aldığımız için krediden dolayı ücretsize ayrılamadım sağolsun ilk yıl kayınvalide izmirden geldi baktı ertesi yıl kreşe gitti seninki çok küçük aile bireylerinden birinin bakması mümkün değil mi ?
Hey maşallah durdurabilene aşk olsun

amin kuzum sağol

Aman allahımmmmm gözümü açabilirsem bende yapıcam inşalalh

Canım rapor mu aldın peki? Naptın

Canım raporu çok kişi yapıyor ama bana doğru gelmiyor açıkçası. Böyle şeyler insandan başka türlü çıkar gibi geliyor bana. Ama bebeğin çok çok küçük. Kv ya da annen en azından 3 4 ay imkanlarını zorlayıp gelsinler bence. Benim de kızım 10 aylık. Süt iznim var Kv bakıyor. 12 de evdeyim. Hergün gidiyorum okula. Bizimki tamamen başladı. Dediğim gibi seninkilerin birinin gelmesi en doğrusu. Al diyemem raporu ama çok mecbur kalırsan da sen bilirsin. Allah yardımcın olsun

Bebişim şu an yaptıkça enerji dolarsın ama ertesi güne pertin çıkar yavaş git. Senin temponda 1 1,5 saat yeter de artar bile. Sporun her şeyde olduğu gibi süreklisi makbul olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…