Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nasıl geçti tatilin de bakayım hele mevsime göre gündüzler Erzurum bile sıcak oralar da epey sıcaktı değil mi ?
Guzeldi canim.
Daha cok cocuklar icin eglenceliydi havuz ve deniz de muthis eglendiler.
Yuzme bilmemelerine ragmen havuz cezbetti hala soyleniyorar.

Oyle yakip kavurucu sicak yoktu canim daha cok nem vardi. Biz dag tas gezdik bide sicak degildi yani.

Sabahtan beri camasirla ayarla yika kaldirilacagi kaldir derke pertim cikti hal da camasir isi bitmedi.

Sizde baya kaynatmissiniz buralari oku oku bitmedi

Tam zamanında gittiniz canım...
Sıcak havalarda tatil eziyete dönüyor..
Kaynattık ama nasihatini de dinledik

Cocuklar eğlenince insan daha mutlu oluyor

Oh ne güzel ben de Niran gibi düşünüyorum en güzel zaman gittiniz yazın sıcağında hiç sevmiyorum oraları kışın gittiğimde cennet gibi geliyor bana oralar

Oh ne güzel ben de Niran gibi düşünüyorum en güzel zaman gittiniz yazın sıcağında hiç sevmiyorum oraları kışın gittiğimde cennet gibi geliyor bana oralar
Aynen
Bu yıl memletimden soğudum.
Hava biraz serinledi de kendimize geldik

Aynen
Bu yıl memletimden soğudum.
Hava biraz serinledi de kendimize geldik
Ben de dün eşime diyorum bu yaz mükemmel geçti bu yıl evimin tadını çıkardım normalde kışın çalışmaktan koşturmaktan yazın da aile memleketlerine gitmekten(sıcak memleketler) hiç evimin keyfini yaşayamıyordum

Evin tadını çıkarmak konusunda bende öyle düşünüyorum.
Tatil demek evde dinlenmek bana göre.
Bir yerlere gidince rahat edemiyorum
Tatil gibi gelmiyor, mesainin farklı bir türü gibi birşey oluyor

Kızımı gidip okuldan almam lazım ama çok uykum var.
Yürüyüş için bir firsat diyip kalksam mı, babasına mı al desem bilemedim
Git al canım hemde açılırsın, ben cıktım cadalozları almaya havada Süper bugun

ATTRAENTE canımcım napıyosun işine alışabildin mi nasılsın ?

Ahhh bir karmaşanın içine düştüm ben böyle düzensiz muhasebe görmedim arkadaş, geriye dönük 5 yıllık hataları düzeltmekle meşgulüm, şaşı bakıyorum artık biraz formumu kaybetmişim ama iyi olacak inş. Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor işler güçler diyetler

Evin tadını çıkarmak konusunda bende öyle düşünüyorum.
Tatil demek evde dinlenmek bana göre.
Bir yerlere gidince rahat edemiyorum
Tatil gibi gelmiyor, mesainin farklı bir türü gibi birşey oluyor
Aynen beni düşün bi de üst katta kaynım oturuyor kayınpeder vardiyeli Çalışıyor sürekli İzmir’in sıcağında eşarp tunik kayınvalide klimayı açarsa biraz nefes alabiliyoruz Kayınvalide iş yapmaz eltim Veya bekar görümce temizlik yapar Ben yemek O sıcakta darlandıkça darlanırım kaynımlarla beraber 10 kişi sofraya oturuyoruz yıka topla berbat

Allah kolaylık versin canım şükür ben de iyiyim kendimi 65e kitledim bi ileri iki geri yapıyorum canlı derslere devam benim öğrenciler daha okula başlamadı bildiğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…