Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kolaylık versin canım şükür ben de iyiyim kendimi 65e kitledim bi ileri iki geri yapıyorum canlı derslere devam benim öğrenciler daha okula başlamadı bildiğin gibi

Bayılıyorum bu istikrara bende öyleyim 79,5 kimliğim gibi oldu artıkın

Şu 9 buçuğu atıp kendini 6lara atsan gerisi kolay inşallah

Herşey tepetaklak gidiyor diyet falan hakgetire, program oturtamadım bir türlü, iş yerinin mutfağı çok pis, evden yemek getiremiyorum, sadece midemi bastırmak için karbonhidratlı birşeyler atıştırıyorum. Akşam çok acıkmış oluyorum yemeğe dalıyorum, doğru dürüst öğlen yemeği yemeyince kuruyemiş yoğurt falanda tutmuyor beni. Bir yandan eve yemek yetiştirmeye çalışıyorum eşim işe yemek götürdüğü için hepten zorlanıyorum ama en azından pilava makarnaya dokunmuyorum, almamak bile kar benim için. Herşeye yetiştiğim zamanları unutmuşum bir yorgunluk sorma toparlamak zorundayım. Yeniden 85 e dönmek istemiyorum ya

Şükretmelisin ki eşin öğretmen değil canım
Kışın 2 hafta 15 tatil, yazın 2 ay yaz tatili...
Yılın yarısı bu şekilde yaşardın

Bayılıyorum bu istikrara bende öyleyim 79,5 kimliğim gibi oldu artıkın
Bir süre bu kiloda gitsen bile çok iyi bence.
Yeni düzene tam adapte olunca tekrar başlarsın canım

Bi ara gecikmişti aylar önce onun dışında düzenlidir.. ilaçlardan serumlardan geçikme olurmuki bilmiyorum
İlaçlar yapabilir cnm
Allah kolaylık versin canım

Aslında tam da mevsimi karnabahar, brokoli salataları yapıp ısıtmaya ihtiyacı olmayan yiyeceklerden yapıp götürsen çok daha iyi olmaz mı canım

Aaa niye ki? Benim eşim bir gün calisiyor bir gün evde,en azından işi gücü bolusuyoruz yardımcı oluyor.
Yanlış anladın canım eşim memur ben öğretmenim 20 gün yıllık izni var ailesi İzmir’de her yaz yıllık izninin tümünü oranın sıcağını çekerek ailesinin yanında geçiriyoruz Niran ya öğretmen olsaydı 2 ay + 15 tatili ailesiyle geçirtirdi demek istedi ben de ona istinaden patlardım yazdım

Gecmisi okumadığım cikti ya o zaman gerçekten iyiki öğretmen değilmiş,bizde eşimle evliligimizin ilk yıllarında o sorunu çok yaşadık, şuan bir birimizi rahat bırakma kararı aldık zaten memlekette en fazla 15 gün falan kalıyoruz ben çoğunlukla kendi ailemde eşimde kendi ailesinde kalıyor.

Aslında tam da mevsimi karnabahar, brokoli salataları yapıp ısıtmaya ihtiyacı olmayan yiyeceklerden yapıp götürsen çok daha iyi olmaz mı canım

Nereye kadaaaarrr
Az önce bi cesaret gidip konuştum patronla, mutfağınız pis dedim bardağımı, çatalımı evden taşıyorum dedim adamcağız çözeceğine söz verdi ya da beni işten atacak bilemiyorum orasını

Hazırlandım, çıktım.
Yürüyüş olsun, zaten artı çıktım bugün

Sen demiştin galiba "ev işi bana eksi sana ödem getirir" diye
Normalde getirir ama sende Ödem yapabilir demistim Evet
Allah kolaylik versin 5 yilda az degilmis
Böyle okudum mu sanki Ben yasiyormusum öyle gibi boguluyorum

Merhaba arkadaslar, bir kaç gündür giremedim, meğer kimyasal gebelik geçirmişim.3 gündür sancı ve kanamam vardı dolayisiyla diyet spor vs.. pek gözüm görmedi
Mrb geçmiş olsun canım bende geçirdim kimyasal gebelikte zor gerçekten sancı oluyor baya Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah

Şükretmelisin ki eşin öğretmen değil canım
Kışın 2 hafta 15 tatil, yazın 2 ay yaz tatili...
Yılın yarısı bu şekilde yaşardın
Benimki de sürekli evde nerdeyse ama yüzünü göremiyorum. Sürekli bilgisayarda çalışıyor. İşi bilgisayar üzerinde çünkü. Öğretmen olsa evde kalsa bi şeyler yapardı en azından çalışmadığı zamanlar

Öğretmen koca zor, soranlara "öğretmen ile evlenmeyin" diyorum.
Pandemidenn dolayı mı evden çalışıyor seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…