- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.361
Allah normal halinden daha mı güzel ? Bunu denemek için bir gün fıstık alacağımKabuklu olarak haşlayıp, soyarak yiyoruz canım.
Tuz eklenmiyor, tuz yakışmaz zaten haşlanmış haline
Benimki de sarımsakEşim soğanı ve kokusunu sevmez yoksa sık sık yerdim valla
Bizim burası kalabalik gorumceler var 3 cocuk kafam curcuna oldu agrıyor oglani uyutmayi deniyorm suan uyku saati gecti bile uykusu da var ama bu sese uyurmu bilmem. Menumu yazaym hazr firsat bulmuskenNe ka sakin ne ka sakin buralar
Kız cok da takma ozaman dahada gecikiyor kendimden biliyormYok bi belirti canım gelsede stress olmasam
Chloe chalenge bikez daha yazmistn sorucaktm unuttum leslie tarzindami yoksa daha hizli mi jilian gbi ona gore puanliyalm leslie 3 jilian 4 le carpiliyor gecnki sure de 25 dk idi sanrm budami oyle18.10.2020
10:30
1 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta 2 dılım salam
5 zeytın
14:30
yarım mandalına
17:00
6 kasık etlı patates yemegı
salata
su:2lt
spor chloe challenge 2. gunPnrrr-12
19.10.2020
11:00
1 dılım cavdar ekmegı
5 zeytın
16:30
6 kasık patates yemegı
yogurt
su 2lt
Neden oyle diyorsn yogurt soslu salata cok lezzetli oluyor. Aslında ne soslar var da biz turk mutfagindaki salata soslari standart hep malesefSoğanı severim, denerim canım.
Salatanın üzerine yoğurt dökülüp yendiğini duyduktan sonra şaşırmamam gerekirdi aslında
Burda neyi alintilamism bilemedm
Keyifli sohbetler canım çocukların peşine dolaşmaktan ne kadar keyif yapabilirseniz artıkBizim burası kalabalik gorumceler var 3 cocuk kafam curcuna oldu agrıyor oglani uyutmayi deniyorm suan uyku saati gecti bile uykusu da var ama bu sese uyurmu bilmem. Menumu yazaym hazr firsat bulmusken
Alışkında olmadımı daha çöl husursuz olur kalabalıkta, hepiniz birmi kalıyorsunuz aynı evdeBizim burası kalabalik gorumceler var 3 cocuk kafam curcuna oldu agrıyor oglani uyutmayi deniyorm suan uyku saati gecti bile uykusu da var ama bu sese uyurmu bilmem. Menumu yazaym hazr firsat bulmusken
Sagol canim benim biraz gec olsadaOhh tadını cikarin iyi eglenceler canimmm.
Anam bune kiz kemiklerim saglam kalmaz ben bunu yaparsamEki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Sagol canim. Baya gec alinti ama olsunduiyi tatiller canim
iyi eglenceler:)
Hisgeldin canim.ADINIZ: nesrin
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:82
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 tane 4 aylik kızım var
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çocukluğumdan beri kiloluyum en fazla 103 kiloya kadar çıktım 72 kiloya kadar düştüm sonra 80 ile evlendim 86 kg ile hamile kalıp toplamda 9 kg alıp 95 le dogurdum dogum sonrasi 13 kg verdim.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 33 yaşındayım 1 yıllık evliyim yeni dogum yaptim emziriyorum bu süreçte yaş dolayısıyla 2. Bi bebis daha düşünüyoruz henüz regl olmadım Ama vücudum düzene girip 2. Gebelige kadar zayiflayip rahat bir dönem geçirmek istiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: elimden geldiğince destek veririm zayıflamak isteyenlere
Evet cok guzeldi hava gercekten canimTam zamanında gittiniz canım...
Sıcak havalarda tatil eziyete dönüyor..
Kaynattık ama nasihatini de dinledik
Evet ya gelip gidip hala anlatiyorlarCocuklar eğlenince insan daha mutlu oluyor
Dogrudur canim. Ben en son buyuk kiza hamileyken gitmistim .ama cok sicaga ve neme bende gelemiyorum. Daraltiyor.Oh ne güzel ben de Niran gibi düşünüyorum en güzel zaman gittiniz yazın sıcağında hiç sevmiyorum oraları kışın gittiğimde cennet gibi geliyor bana oralar
Annemler vardı 1saat önce gittiler mutfağı topla kızımı uyuttum yeni oturdumNe ka sakin ne ka sakin buralar
İlk Kez duydum yer fıstığını haşlandığını canım Afiyet olsun çocuklaraSu şişesini yanıma aldım canım.
Kabuklu yer fıstığını tencerede haşlıyor canım, patates haşlama gibi düşün.
Aynen sorma ya pek olmuyorKeyifli sohbetler canım çocukların peşine dolaşmaktan ne kadar keyif yapabilirseniz artık
Yok cok sukur tek kvyle kaliyoruz gorumceler bugun aksam geldiler misafirlige ama 1 aksam bile yetiyor curcuna ye ic kaldir bulasik felanAlışkında olmadımı daha çöl husursuz olur kalabalıkta, hepiniz birmi kalıyorsunuz aynı evde
Hhahaha inandımmmAyyy bide bu hafta kaynanamgil memleketten 1haftaligina geleceklermis
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Gecmis olsun cnm insallah rahatca uyursunuzSlm kızlar benim sırt ağrım devam oğlumda durmuyor sağolsun rezene demledim bı kupa onu içip uyumaya çalışcazb evden çıkınca hepimizin rahattı kaçıyor bizim bklm yarın grsrziyi geceler hepinize
Tahmin edebiliyorumAyyy bide bu hafta kaynanamgil memleketten 1haftaligina geleceklermis
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Afiyet olsun canım18.10.2020
10:30
1 dılım cavdar ekmegı
5 zeytın
14:30
yarım mandalına
17:00
6 kasık etlı patates yemegı
salata
su:2lt
spor chloe challenge 2. gunPnrrr-12
19.10.2020
11:00
1 dılım cavdar ekmegı
5 zeytın
16:30
6 kasık patates yemegı
yogurt
su 2lt
Afiyet olsun canım güzel menü benceBugünkü menum
Kahvaltı 09.30
İki tane zeytin
Bir kasik ev yapımı yoğurt kaymağı
Bir kasik pekmez
Bir dilim TB ekmeği
Salatalık,kıvırcık
Ara bir muz iki ceviz
Rezene
Öğle 13.30
Altı kaşık patlican yemeği,bir kase yayla çorbası.
Ara bir avuç içi kuru dut ve kimyon çayi
Aksam 18.30
Dört tane köfte
Kalan patlıcan yemegu ( beş kaşık kadar)
Kıvırcık
3itre su spor yok
Afiyet olsun canım güzel menüMENUM:
10:30 2 dilim cavdar, 1 hsl yumurta, 1 dilimpeynir, 5 zeytin, domates saltlk
14:00 1 kase süt icine 3 yk karisim: ( yulaf, chia, keten tohumu)
16:00 kahve 2 kare bitter, yarım dilim ekmek 1 ck kaymak (cocuga verirken tattim)
18:30 mangalda: 3 köfte, 5 kanat, 3 yk taze fasulye, 3 közlenmis biber, Salata, avuc ici kadar yufka
2.0 lt Su
Sağol canım inşAllahGecmis olsun cnm insallah rahatca uyursunuz
Bir süre bu kiloda gitsen bile çok iyi bence.
Yeni düzene tam adapte olunca tekrar başlarsın canım
Şükür toparlandı demek kuzucuk güzelce uyu dinlen canım birkaç gündür çok yoruldun zaten gerekli değilse yolculuğu ertele derim benKızlar bugün fazla giremedim. Ev işi temizlik çamaşır felan derken akşama da misafir geldi gitti sonra spor bu saat oldu. Yarın günü birlik şehirdışına çıkıp geleceğim. Durumuna göre belki gitemeyebilirim. Beni merak etmeyin sakın diye haber vereyim dedim
Çok şükür toparlanmaya başladı canım. İş için gitmem gerekiyor. Erteleme şansım malesef yokŞükür toparlandı demek kuzucuk güzelce uyu dinlen canım birkaç gündür çok yoruldun zaten gerekli değilse yolculuğu ertele derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?