Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne ka sakin ne ka sakin buralar
Bizim burası kalabalik gorumceler var 3 cocuk kafam curcuna oldu agrıyor oglani uyutmayi deniyorm suan uyku saati gecti bile uykusu da var ama bu sese uyurmu bilmem. Menumu yazaym hazr firsat bulmusken

Yok bi belirti canım gelsede stress olmasam
Kız cok da takma ozaman dahada gecikiyor kendimden biliyorm
Chloe chalenge bikez daha yazmistn sorucaktm unuttum leslie tarzindami yoksa daha hizli mi jilian gbi ona gore puanliyalm leslie 3 jilian 4 le carpiliyor gecnki sure de 25 dk idi sanrm budami oyle
Soğanı severim, denerim canım.
Salatanın üzerine yoğurt dökülüp yendiğini duyduktan sonra şaşırmamam gerekirdi aslında
Neden oyle diyorsn yogurt soslu salata cok lezzetli oluyor. Aslında ne soslar var da biz turk mutfagindaki salata soslari standart hep malesef
Burda neyi alintilamism bilemedm

Bizim burası kalabalik gorumceler var 3 cocuk kafam curcuna oldu agrıyor oglani uyutmayi deniyorm suan uyku saati gecti bile uykusu da var ama bu sese uyurmu bilmem. Menumu yazaym hazr firsat bulmusken
Keyifli sohbetler canım çocukların peşine dolaşmaktan ne kadar keyif yapabilirseniz artık

Alışkında olmadımı daha çöl husursuz olur kalabalıkta, hepiniz birmi kalıyorsunuz aynı evde

Ohh tadını cikarin iyi eglenceler canimmm.
Sagol canim benim biraz gec olsada
Eki Görüntüle 2706434 ben bu hareketi çok rahat yapiyordum yaa. Yapmaya yapmaya nasil hamlamişim
Anam bune kiz kemiklerim saglam kalmaz ben bunu yaparsam
iyi tatiller canim
iyi eglenceler:)
Sagol canim. Baya gec alinti ama olsundu
Hisgeldin canim.
Ben hatice 3 kizim var. Malum kilolarla derdimiz var. 1 senedir birdayim bende. Sohbet ,muhabbet ,motivasyon ne ararsan var burda.
Bebegij kucukmus daha istedigin kiloya en kisa surede varirsin ins
Tam zamanında gittiniz canım...
Sıcak havalarda tatil eziyete dönüyor..
Kaynattık ama nasihatini de dinledik
Evet cok guzeldi hava gercekten canim

Allahtan dinlemisiniz sayfalari oku oku bitiremedim
Cocuklar eğlenince insan daha mutlu oluyor
Evet ya gelip gidip hala anlatiyorlar
Oh ne güzel ben de Niran gibi düşünüyorum en güzel zaman gittiniz yazın sıcağında hiç sevmiyorum oraları kışın gittiğimde cennet gibi geliyor bana oralar
Dogrudur canim. Ben en son buyuk kiza hamileyken gitmistim .ama cok sicaga ve neme bende gelemiyorum. Daraltiyor.

Keyifli sohbetler canım çocukların peşine dolaşmaktan ne kadar keyif yapabilirseniz artık
Aynen sorma ya pek olmuyor
Alışkında olmadımı daha çöl husursuz olur kalabalıkta, hepiniz birmi kalıyorsunuz aynı evde
Yok cok sukur tek kvyle kaliyoruz gorumceler bugun aksam geldiler misafirlige ama 1 aksam bile yetiyor curcuna ye ic kaldir bulasik felan
Ayyy bide bu hafta kaynanamgil memleketten 1haftaligina geleceklermis
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Hhahaha inandımmm gil derken kim kim
Slm kızlar benim sırt ağrım devam oğlumda durmuyor sağolsun rezene demledim bı kupa onu içip uyumaya çalışcazb evden çıkınca hepimizin rahattı kaçıyor bizim bklm yarın grsrz iyi geceler hepinize
Gecmis olsun cnm insallah rahatca uyursunuz

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel menü
Gecmis olsun cnm insallah rahatca uyursunuz
Sağol canım inşAllah

Bir süre bu kiloda gitsen bile çok iyi bence.
Yeni düzene tam adapte olunca tekrar başlarsın canım

Haftalık yemek listesi yapıyorum ama akşamları ertesi günün yemeğini pişirmek öyle zoruma gidiyor ki anlatamam. Yıllardır bu tempoda yaşıyordum zaten hatta daha da ağırdı epey yolum vardı, hiç şey eksik kalmazdı, 1,5 yıl ara verdim hepi topu yaşlandım mı o arada nedir anlamadım, öyle yorgunum ki Eşim benden önce geliyor, sofrayı kurup çayı koyuyor,salata yapıyor hafta sonu temizliğe de yardım ediyor ama ben bir türlü işi bitiremiyorum, kendimden hiç hoşlanmıyorum bu aralar. Ama yine diyete döneceğim bu sefer önce 5kg hedef koymayı düşünüyorum nasipse

Şükür toparlandı demek kuzucuk güzelce uyu dinlen canım birkaç gündür çok yoruldun zaten gerekli değilse yolculuğu ertele derim ben

Şükür toparlandı demek kuzucuk güzelce uyu dinlen canım birkaç gündür çok yoruldun zaten gerekli değilse yolculuğu ertele derim ben
Çok şükür toparlanmaya başladı canım. İş için gitmem gerekiyor. Erteleme şansım malesef yok sabah gidip akşam dönücem inşallah. Bu seferde küçüğün uyku düzeni bozuldu çocuk gece uyumuyor uykular haram oldu gençliğim bak talanda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…