Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ben geldim ama kötü haberlerle geldim..kara bahtım kem talihim beni yine yanıltmadı.. 11.40 da sağlık merkezindeydim , görevli "doktorlar yemeğe gitti" dediki hepsi ordaydı..bende "12 ye kadar bakmaları gerekmiyormu" diye sordum ama tınlamadı bile..13.30 a kadar bekle dedi..haydaaa..ben o kadar saat nasıl bekleyeyim..gideyim spor salonunda form doldurayım , saatlerimi belirleyeyim dedim ama o da olmadı..evraklar olmadan kayıt yapamayız dedi görevli..ordanda tekrar sağlık merkezine dönmeyi göze alamadım, gittim halama...yani bugün "ellerim bomboş, yüreğimde bir acı" vaziyeti var..

sahi biz takıma girdikmi acaba??heeeeyy kaptan bizi takıma aldınmı??..olumsuz cevap verme sakın bak, bugün zaten yeterince yerden geri çevrildim

kızlar demetle murçdan haber yok değilmi??ben şimdi onları nasıl taciz edicem nasıl taciz edicem bir bilseniz

bu yarışmaya nasıl katılabilirim? hemen alır mısınız aranıza
canım tabiki alırız :)
Ben öğretmenim canım hayırdır?
hiç öyle aklıma geldi.Vardı ama kimdi ki diye :)
vardır bundada bir hayır
sahi biz takıma girdikmi acaba??heeeeyy kaptan bizi takıma aldınmı??..olumsuz cevap verme sakın bak, bugün zaten yeterince yerden geri çevrildim

canım sende sorun yok daha önce izinli ayrılmışsın ama kaçıncı etap kiiii bir bakmalıyım sonuç listelerine hep unutmuşum yahu kaptanlığı :)

oyy simdiden kutlarim canim
menu de super yalniz off nasil yenir simdi bunlar ozellikle yaprak sarma ve mercimek koftesi uzun zamandir canim cekiyor su diyet bitsin yapayim dicem ama yapmayi da beceremem hem burada yaprak da yok zaten

Ayy pek bi yoruldum bugün... ama neyseki diyete tam gaz devam :) daha doğrusu koruma dönemine ama tam bir disiplin uygulamadan olmuyor

9.10 kepekli ekmek arasında 2 küçük köfte, marul, domates , havuç, maydonoz; bir br. çay

13 kepekli ekmek arasında peynir domates marul tost (yağsız) bir br. yeşilçay

15.30 5 badem bir armut

18.30 1,5 kase çorba (et suyuna havuç patates çorba vardı dünden annem üstüne tarhana eklemiş) yr. kk peynir yr. domates. Ve marul.

22 1 küçük elma 1 yeşilçay (elma epeyce bir küçük )

1,5 lt su 1,5 saat yürüyüş 2 saat dans

Merhaba

aranıza yeni katıldım umarım hep birlikte harika bir şekilde zayıflarız
şimdiden çok heyecanlıyım :)
merhaba hoşgeldin. kendini tanıtır mısın biraz.
merhaba canim evet oyle oldu ben malesef bu 1.5 ay boyunca oldukca yogun calisacagim icin (bir de saat farkindan oturu) sizlerle muhabbet icin gun icinde denk gelebilecegimi sanmiyorum carsamba cumartesi bos gunum gerci o zaman hep kk'de olurum

canım sen takımda daha önce yarışmıştın di mi?Durumunu biraz açıklar mısın?

merhaba hoşgeldin. kendini tanıtır mısın biraz.

20 YAŞINDAYIM 162 BOYUNDA 55 KİLOYUM
HEDEFİM 50 KİLO OLMAK

iSTANBULDA YAŞIYORUM HEP EVDEYİM BU YÜZDEN KİLO VEREMİYORUM ZATEN TV KARŞISINDA YEMEKTEN BİRDE METEBOLİZMAM YAVAŞ GALİBA
SIRF BUZEFER ZAYIFLAYAYIM DİYE EVE EKİP KURDUM VALLA :)

evet canim durumumu uzun uzun aciklamistim birkac sayfa geride kaldi sanirim :44: ozetle gecen yil bu takimdaydim sonra geri donmek uzere ayrildim bir daha da donemedim cok uzun bir sure su an tam hesaplayamiyorum ama neredeyse 1 yil olmustur

tekrar hoşgeldin bakalım. umarım aktif olabilirsin..
evet canim durumumu uzun uzun aciklamistim birkac sayfa geride kaldi sanirim :44: ozetle gecen yil bu takimdaydim sonra geri donmek uzere ayrildim bir daha da donemedim cok uzun bir sure su an tam hesaplayamiyorum ama neredeyse 1 yil olmustur

öyleyse sende yıldızlı diskalifiye listesindesindir bir bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…