- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.141
kızlar demetle murçdan haber yok değilmi??ben şimdi onları nasıl taciz edicem nasıl taciz edicem bir bilseniz
kızlar demetle murçdan haber yok değilmi??ben şimdi onları nasıl taciz edicem nasıl taciz edicem bir bilseniz
öyle deme fadimetoş:14.hopiş bence onlar gelmezler diyet yapmak çok zor ya
canım tabiki alırız :)bu yarışmaya nasıl katılabilirim? hemen alır mısınız aranıza
hiç öyle aklıma geldi.Vardı ama kimdi ki diye :)Ben öğretmenim canım hayırdır?
kızlar ben geldim ama kötü haberlerle geldim..kara bahtım kem talihim beni yine yanıltmadı.. 11.40 da sağlık merkezindeydim , görevli "doktorlar yemeğe gitti" dediki hepsi ordaydı..bende "12 ye kadar bakmaları gerekmiyormu" diye sordum ama tınlamadı bile..13.30 a kadar bekle dedi..haydaaa..ben o kadar saat nasıl bekleyeyim..gideyim spor salonunda form doldurayım , saatlerimi belirleyeyim dedim ama o da olmadı..evraklar olmadan kayıt yapamayız dedi görevli..ordanda tekrar sağlık merkezine dönmeyi göze alamadım, gittim halama...yani bugün "ellerim bomboş, yüreğimde bir acı" vaziyeti var..
sahi biz takıma girdikmi acaba??heeeeyy kaptan bizi takıma aldınmı??..olumsuz cevap verme sakın bak, bugün zaten yeterince yerden geri çevrildim
teyzeleri yarın paşamın doğum gününasılda geçiyor zaman daha dün minicik elleri ufacık bir candı kollarımda şimdi beni kollarının arasına alıp bir kıymetlimm diyişi var ki dünyalara bedel hayat onsuz ne anlamsızmış evimizin neşesi iyiki var annelik hem zor hemde tarif edilemeyecek derecede güzel bir duygu Allah dileyip isteyen herkese nasip etsin
yarın kreşte kutlayacağız cumartesi akşamıda evde parti var evdeki menüyü yazayımda biraz fikir verin ama canınız da istemesin haa
pasta
kıymalı gül böreği
peynirli poğaça
lokumlu kurabiye yada renkli kurabiyeler (sizce hangisi )
yaprak sarma
mercimek köftesi
hadi bakalım varmı artıran eksilten
oyy simdiden kutlarim canim
menu de super yalniz off nasil yenir simdi bunlarozellikle yaprak sarma ve mercimek koftesi uzun zamandir canim cekiyor su diyet bitsin yapayim dicem ama yapmayi da beceremem hem burada yaprak da yok zaten
canım merhaba biz seninle hiç sohbet edemedik yahu
Merhaba
aranıza yeni katıldım umarım hep birlikte harika bir şekilde zayıflarız
şimdiden çok heyecanlıyım :)
hosgeldin aramiza
merhaba hoşgeldin. kendini tanıtır mısın biraz.Merhaba
aranıza yeni katıldım umarım hep birlikte harika bir şekilde zayıflarız
şimdiden çok heyecanlıyım :)
merhaba canim evet oyle oldu ben malesef bu 1.5 ay boyunca oldukca yogun calisacagim icin (bir de saat farkindan oturu) sizlerle muhabbet icin gun icinde denk gelebilecegimi sanmiyorumcarsamba cumartesi bos gunum gerci o zaman hep kk'de olurum
merhaba hoşgeldin. kendini tanıtır mısın biraz.
canım sen takımda daha önce yarışmıştın di mi?Durumunu biraz açıklar mısın?
canım sen takımda daha önce yarışmıştın di mi?Durumunu biraz açıklar mısın?
tekrar hoşgeldin bakalım. umarım aktif olabilirsin..20 YAŞINDAYIM 162 BOYUNDA 55 KİLOYUM
HEDEFİM 50 KİLO OLMAK
iSTANBULDA YAŞIYORUM HEP EVDEYİM BU YÜZDEN KİLO VEREMİYORUM ZATEN TV KARŞISINDA YEMEKTEN BİRDE METEBOLİZMAM YAVAŞ GALİBA
SIRF BUZEFER ZAYIFLAYAYIM DİYE EVE EKİP KURDUM VALLA :)
evet canim durumumu uzun uzun aciklamistim birkac sayfa geride kaldi sanirim :44: ozetle gecen yil bu takimdaydim sonra geri donmek uzere ayrildim bir daha da donemedim cok uzun bir sure su an tam hesaplayamiyorum ama neredeyse 1 yil olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?