- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.421
Ne tembeliz yaa Ahhh insanoğlu ahhhHala bir makine daha yikanacak var ya
Ben o kazana 2 gun boyunca dustum zaten hala kayniyom
Kacc kilo aldin kiz doğru söyle
Aaaa niye oyle diyon o barnak varya o barnaklarim nasil yoruluyor makinalarin dugmesine basarkeenNe tembeliz yaa Ahhh insanoğlu ahhhkeske sadece yikama işi yapmasa kurutsa katlasa yerlestirse demi
Taritiyla kusumKacc kilo aldin kiz doğru söyle
Hahhhh haaaa çok güldüm buna e bi de o vardi demiiiAaaa niye oyle diyon o barnak varya o barnaklarim nasil yoruluyor makinalarin dugmesine basarkeen
Kiz o sana küsmüş olmasin her seferinde ağırlık bindiriyon üstüneTaritiyla kusum
Gelmedi maaaleseffff
Gelir ins ya anca . herkeste ayni olmuyor demekki. Baska bi sikintin yoksa takilmamaya bakHahhhh haaaa çok güldüm buna e bi de o vardi demiii
Kiz o sana küsmüş olmasin her seferinde ağırlık bindiriyon üstüne
Gelmedi maaaleseffffbelli olmuyo mu kafayi siyirdigim
Duygularimiz karsilikli demekiz o sana küsmüş olmasin her seferinde ağırlık bindiriyon üstüne
Insallahhhh yakindirrrr. Cok şükür tabikiiiGelir ins ya anca . herkeste ayni olmuyor demekki. Baska bi sikintin yoksa takilmamaya bak
Lahmacun içi hazırlayıp fırına gönderdim ama sanırım ben yiyemeyeceğim.Akşama ne yimek yapicanizzzz...
Dün tartılmış mıydın tatlım.burdayim ortmenim
1 taneyle yetinebilirsen ye ama daha fazla yeme sakın. Unutma bu hafta 1. Olmamiz lazimLahmacun içi hazırlayıp fırına gönderdim ama sanırım ben yiyemeyeceğim.
Başım ağrıyor, midem bulanıyor
Menü muhteşem ama sen çorba içip yanına salata ye canım.Mercimek corbam var yanina da boregim var
Aynisini senden de bekliyoruz canimMenü muhteşem ama sen çorba içip yanına salata ye canım.
İyi hatırlattın, makinada serilmeyi bekleyen çamaşırlar varHala bir makine daha yikanacak var ya
Hiç bişey yemeyebilirilirim bile, o derece fenayımAynisini senden de bekliyoruz canim
Bende şimdi attim süpürge de bitti. Şimdi yemeğe bakayimİyi hatırlattın, makinada serilmeyi bekleyen çamaşırlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?