Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slm kızlar benim sırt ağrım devam oğlumda durmuyor sağolsun rezene demledim bı kupa onu içip uyumaya çalışcazb evden çıkınca hepimizin rahattı kaçıyor bizim bklm yarın grsrz iyi geceler hepinize
Sırt ağrısı magnezyum eksikliğinden olur canım
Hamileliktenn kalma magnezyum ilacın varsa iç.

Yaşlanmak ile ilgisi yok bun canım, 1.5 yıl ara verdiğin için o tempoya alışık değilsin, yakınlarda kendine gelirsin.
Bende yıllarca çok yoğun tempoda çalıştım, oğlumun doğumu ile 1 yıl ara verdim çalışmaya, döndüğümde çok yoruluyordum, üstelik sadece 15 saat derse girmeme rağmen, bir dönem böyle pert geçti, sonra eskisi gibi çok fazla yorulmaz oldum

Sırt ağrısı magnezyum eksikliğinden olur canım
Hamileliktenn kalma magnezyum ilacın varsa iç.
Genel dört ağrım olur her zmn zaten ama bu sanki üşütme sonucu olan Ağrı gibi hareket ettikçe batıyor bklm geçmezse magnezyum ilacım yok ama alırım belki

19 ekim pzt
09.00
1 bardak kahve
2 grisini

13.00
2 patatesli yumurta
2 tb ekmeği
1 kk Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık

16.00
1 bardak süt

19.30
1 tabak fırında kaşarlı karanabahar
Salata

2 lt su
Afiyet olsun canım süper menü
Menün biraz olmamış canım afiyet olsun

Hayirli yolculuklar cnm simdiden. Kızın nasil oldu iyidir inşallah
Inşallah alisirsin zamanla cnm
Günaydın canlar
Bugün burda hava kapalı
Nasıl mutluyum anlatamam
Şükürler olsun kış geldiğini belli etmeye başladı
Gunaydin cnm
Hava kapalı olunca hic sevmem ama soguklarin gelmesine bende seviniyorm ama bianda sogudu donuyoruz oglan hasta olmaz inşallah diyorum
canım chleo HITT ler var ya onun gıbı bırsey leslıe yanında cok basıt kalıyor
Chloe Ting - 2 Weeks Shred Challenge - Free Workout Program benım yaptıgım bu
Hmm jillian gbi ise 4 le carpalim ozmn cnm yani 25 dk 100 puan jilliandanda hizliysa bilemedm. Jillian yapmadm hic o yuzden farki anliyamam

Haydiiii başlaaaa o zaman kaçamak yapanlari falakaya yatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…