- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.381
Günaydın canımGunayyyydinnnlarrr
Tanidim bu mutlulugu hafta sonu bendede ayni mutluluk vardiAyyy bide bu hafta kaynanamgil memleketten 1haftaligina geleceklermis
Nasıl mutlu oldum anlatamam
İyice kara kislar gelmese su kivamda kalsa ne sicak ne sogukGünaydın canlar
Bugün burda hava kapalı
Nasıl mutluyum anlatamam
Şükürler olsun kış geldiğini belli etmeye başladı
Sırt ağrısı magnezyum eksikliğinden olur canımSlm kızlar benim sırt ağrım devam oğlumda durmuyor sağolsun rezene demledim bı kupa onu içip uyumaya çalışcazb evden çıkınca hepimizin rahattı kaçıyor bizim bklm yarın grsrziyi geceler hepinize
Yaşlanmak ile ilgisi yok bun canım, 1.5 yıl ara verdiğin için o tempoya alışık değilsin, yakınlarda kendine gelirsin.Haftalık yemek listesi yapıyorum ama akşamları ertesi günün yemeğini pişirmek öyle zoruma gidiyor ki anlatamam. Yıllardır bu tempoda yaşıyordum zaten hatta daha da ağırdı epey yolum vardı, hiç şey eksik kalmazdı, 1,5 yıl ara verdim hepi topu yaşlandım mı o arada nedir anlamadım, öyle yorgunum kiEşim benden önce geliyor, sofrayı kurup çayı koyuyor,salata yapıyor hafta sonu temizliğe de yardım ediyor ama ben bir türlü işi bitiremiyorum, kendimden hiç hoşlanmıyorum bu aralar. Ama yine diyete döneceğim bu sefer önce 5kg hedef koymayı düşünüyorum nasipse
Benim en sevmediğim havalar. Her yerimi kasvet sarar yataktan kalkmak istememGünaydın canlar
Bugün burda hava kapalı
Nasıl mutluyum anlatamam
Burda sıcaklar öyle bezdiriyor ki...Benim en sevmediğim havalar. Her yerimi kasvet sarar yataktan kalkmak istemem
Doğru ben hep iç Anadolu ve Marmara da yaşadım. Akdeniz’in bunaltan yazlarını yılda 1 hafta tatillerde gördümBurda sıcaklar öyle bezdiriyor ki...
Sivas, Erzurum gibi bir yerde olsam sanırım yazı severdim
canım chleo HITT ler var ya onun gıbı bırsey leslıe yanında cok basıt kalıyorChloe chalenge bikez daha yazmistn sorucaktm unuttum leslie tarzindami yoksa daha hizli mi jilian gbi ona gore puanliyalm leslie 3 jilian 4 le carpiliyor gecnki sure de 25 dk idi sanrm budami oyle
Genel dört ağrım olur her zmn zaten ama bu sanki üşütme sonucu olan Ağrı gibi hareket ettikçe batıyor bklm geçmezse magnezyum ilacım yok ama alırım belkiSırt ağrısı magnezyum eksikliğinden olur canım
Hamileliktenn kalma magnezyum ilacın varsa iç.
Afiyet olsun canım süper menü19 ekim pzt
09.00
1 bardak kahve
2 grisini
13.00
2 patatesli yumurta
2 tb ekmeği
1 kk Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
16.00
1 bardak süt
19.30
1 tabak fırında kaşarlı karanabahar
Salata
2 lt su
Menün biraz olmamış canım afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 11.00
2 dilim ev yapımı kahvaltı pizzası
1 tk bal
ara öğün 15.00
Bir tabak çekirdek
Sade Türk kahvesi
Akşam 18.00
Küçük hamburger
5 adet patates kızartması
Eşim çok ısrar etti 23.00 yarım fincan salep
su:2 litre
Spor : 15 dakika Leslie 45 puan
10 dakika cardio 40 puan
28 dakika jillian 112puanPnrrr-12
Hayirli yolculuklar cnm simdiden. Kızın nasil oldu iyidir inşallahKızlar bugün fazla giremedim. Ev işi temizlik çamaşır felan derken akşama da misafir geldi gitti sonra spor bu saat oldu. Yarın günü birlik şehirdışına çıkıp geleceğim. Durumuna göre belki gitemeyebilirim. Beni merak etmeyin sakın diye haber vereyim dedim
Inşallah alisirsin zamanla cnmHaftalık yemek listesi yapıyorum ama akşamları ertesi günün yemeğini pişirmek öyle zoruma gidiyor ki anlatamam. Yıllardır bu tempoda yaşıyordum zaten hatta daha da ağırdı epey yolum vardı, hiç şey eksik kalmazdı, 1,5 yıl ara verdim hepi topu yaşlandım mı o arada nedir anlamadım, öyle yorgunum kiEşim benden önce geliyor, sofrayı kurup çayı koyuyor,salata yapıyor hafta sonu temizliğe de yardım ediyor ama ben bir türlü işi bitiremiyorum, kendimden hiç hoşlanmıyorum bu aralar. Ama yine diyete döneceğim bu sefer önce 5kg hedef koymayı düşünüyorum nasipse
Gunaydin cnmGünaydın canlar
Bugün burda hava kapalı
Nasıl mutluyum anlatamam
Hmm jillian gbi ise 4 le carpalim ozmn cnm yani 25 dk 100 puan jilliandanda hizliysa bilemedm. Jillian yapmadm hic o yuzden farki anliyamamcanım chleo HITT ler var ya onun gıbı bırsey leslıe yanında cok basıt kalıyor
Chloe Ting - 2 Weeks Shred Challenge - Free Workout Program benım yaptıgım bu
Haydiiii başlaaaa o zamanKızlar diyet işini biraz saldık gibi
Menüler yazılmıyor motivasyonumuzu kaybettik bence
Burda olma amacımız kilo vermek silkelenip kendimize gelmeliyiz
Birbirimizi motive etmeliyiz
Menüle atlanmamalı ve acımasızca eleştirilmeli
bu iş böyle gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?