Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Farklı evlerde yaşama fikrine daha sıcak bakıyorum ben
Onu teklif ettim de bakakaldi henüz cevap vermedi. Bilmiyorum artık mantıklı mi geldi mantiksiz mi emin degilim. Hatta 1+1 olsun dedim. Ama bakalim. Esyalarida bölüşürüz karşılıklı 1+1 hiç fena fikir değil.

Vayyyy
Sen benden de cesur çıktın
Ben daha cesaret edip teklif edemedim

Kadayıf sarmalar, börekler...
Boregi yemeyecektim aslinda ama
Erkeklerin neden hic sabri yok bebelerin aglamasina benimkide ayni.

Öyle kocaların ağzına kürekle vurasım geliyor. Sanki çocuğu bilerek ağlatıyor anne. O durumlarda vereceksin kucağına al sustur diye

Boregi yemeyecektim aslinda ama

Erkeklerin neden hic sabri yok bebelerin aglamasina benimkide ayni.
Öff bizde birde iki bebe var bide büyük küçüğe karıştı mı vay halimize. Keşke cocuk psikoloğu kocam olsaydi

Öyle kocaların ağzına kürekle vurasım geliyor. Sanki çocuğu bilerek ağlatıyor anne. O durumlarda vereceksin kucağına al sustur diye
Bir tanede benim için vur ne olurrrr

Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
19 Ekim Pazartesi
Kahvaltı 10:00
3 zeytin
Domates salatalık
Çeyrek beyaz ekmek tost
Çay

Öğle 15:00
1 kase cacık
1 elma

Akşam 19:30
2 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran

Su 1.5 lt anca olmuştur
Spor yok
Afiyet olsun suyu arttir canım
19 ekim pzt
09.00
1 bardak kahve
2 grisini

13.00
2 patatesli yumurta
2 tb ekmeği
1 kk Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık

16.00
1 bardak süt

19.30
1 tabak fırında kaşarlı karanabahar
Salata

2 lt su
Afiyet olsun
20 Ekim Salı

10:00 >>> 2 yk lor peyniri
2 yk yağda yumurta
Biber, domates

15:00 >>> 1.5 lahmacun
Domates, biber
Yarım bağ maydonoz

Su >>> 2 lt
Afiyet olsun canım
20 ekim sali
10.30
2 ksk yulaf
3 ksk yogurt
1 elma
1 cay ksk kakao
1 tk bal

15.30
Cay
Kuru galeta
1 kucucuk dlm kadayif sarma

18.30
1 kase mercimek corba
2dlm mevlana borek
Salata
Aci biber tursusu

Su 2.5 litre

Amannn zengin koca bulacan elin gerçekten soğuk sudan sıcak suya girmiycek o zaman tadından yenmez de o da bizde yok
Kız onu bilem yanlış yazmissin nasl inanmadiysan artk olcagina sicaktan soguga girmiycek deglmiydi o
Offf senin eşinde mi öyle. Ben de akşamları çocuklarla farklı odada yaşamaya karar verdim. Yalniz kalsin kafa dinlesin bende zaten pek yüzünü görmek istemiyorum. Böyle iyi oldu.

Yani oglan mizmizken oyle iyiyken oynuyorken oturur oynar oyalar ama aglamasin hemen bi isyanlarda butun erkekler aynı sanrm. Senin yanliz oda fikride iyiymis
Insallah cnm, kalabalikta degiliz bi kv var surekli ama ne iş bitiyor ne muhabbet surekli elde telfn da olmuyor gerci oglanda izin vermiyor o ayri is bile yapamiyorm hep kv kosuyor herseye
Sormaa delirtiyor beni cocuk bu aglar yani. O zaten bana degl lafı cocuk niye agliyormus diye sinirleniyor, ben kucagindan aliyorm direk sinirine belli olmaz diye gerci hic vurma etme huyu yoktur ama cinnet gecirenler nasl geciriyor korkuyorm yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…