- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.561
Onu teklif ettim de bakakaldi henüz cevap vermedi. Bilmiyorum artık mantıklı mi geldi mantiksiz mi emin degilim. Hatta 1+1 olsun dedim. Ama bakalim. Esyalarida bölüşürüz karşılıklı 1+1 hiç fena fikir değil.Farklı evlerde yaşama fikrine daha sıcak bakıyorum ben
VayyyyOnu teklif ettim de bakakaldi henüz cevap vermedi. Bilmiyorum artık mantıklı mi geldi mantiksiz mi emin degilim. Hatta 1+1 olsun dedim. Ama bakalim. Esyalarida bölüşürüz karşılıklı 1+1 hiç fena fikir değil.
Valla ben teklif ettim. Ses çıkana kadar da böyle ayrı odalarda devam.Vayyyy
Sen benden de cesur çıktın
Ben daha cesaret edip teklif edemedim
Boregi yemeyecektim aslinda amaKadayıf sarmalar, börekler...
Erkeklerin neden hic sabri yok bebelerin aglamasina benimkide ayni.Onu teklif ettim de bakakaldi henüz cevap vermedi. Bilmiyorum artık mantıklı mi geldi mantiksiz mi emin degilim. Hatta 1+1 olsun dedim. Ama bakalim. Esyalarida bölüşürüz karşılıklı 1+1 hiç fena fikir değil.
Öyle kocaların ağzına kürekle vurasım geliyor. Sanki çocuğu bilerek ağlatıyor anne. O durumlarda vereceksin kucağına al sustur diyeKızlar biturlu gelemiyorm bi elime telfn aliyorm okuyorm alinti yapaym diyorm bisi giriyor araya. Oglan dis cikarcak acayip huysuz babasıda mizmizlanip aglamasına dayanamiyor sinirleniyor 2 bebekle ugrasiyorm yaniistanbula donunce normale donucem insallah kızlar kusura bakmayn artık
Öff bizde birde iki bebe var bide büyük küçüğe karıştı mı vay halimize. Keşke cocuk psikoloğu kocam olsaydiBoregi yemeyecektim aslinda ama
Erkeklerin neden hic sabri yok bebelerin aglamasina benimkide ayni.
Bir tanede benim için vur ne olurrrrÖyle kocaların ağzına kürekle vurasım geliyor. Sanki çocuğu bilerek ağlatıyor anne. O durumlarda vereceksin kucağına al sustur diye
Öff bizde birde iki bebe var bide büyük küçüğe karıştı mı vay halimize. Keşke cocuk psikoloğu kocam olsaydi
Afiyet olsun18.10.2020
10:30
1 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta 2 dılım salam
5 zeytın
14:30
yarım mandalına
17:00
6 kasık etlı patates yemegı
salata
su:2lt
spor chloe challenge 2. gunPnrrr-12
19.10.2020
11:00
1 dılım cavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta 2 dılım salam
5 zeytın
16:30
6 kasık patates yemegı
yogurt
su 2lt
Afiyet olsunBugünkü menum
Kahvaltı 09.30
İki tane zeytin
Bir kasik ev yapımı yoğurt kaymağı
Bir kasik pekmez
Bir dilim TB ekmeği
Salatalık,kıvırcık
Ara bir muz iki ceviz
Rezene
Öğle 13.30
Altı kaşık patlican yemeği,bir kase yayla çorbası.
Ara bir avuç içi kuru dut ve kimyon çayi
Aksam 18.30
Dört tane köfte
Kalan patlıcan yemegu ( beş kaşık kadar)
Kıvırcık
3itre su spor yok
Afiyet olsunMENUM:
10:30 2 dilim cavdar, 1 hsl yumurta, 1 dilimpeynir, 5 zeytin, domates saltlk
14:00 1 kase süt icine 3 yk karisim: ( yulaf, chia, keten tohumu)
16:00 kahve 2 kare bitter, yarım dilim ekmek 1 ck kaymak (cocuga verirken tattim)
18:30 mangalda: 3 köfte, 5 kanat, 3 yk taze fasulye, 3 közlenmis biber, Salata, avuc ici kadar yufka
2.0 lt Su
Afiyet olsun suyu arttir canım19 Ekim Pazartesi
Kahvaltı 10:00
3 zeytin
Domates salatalık
Çeyrek beyaz ekmek tost
Çay
Öğle 15:00
1 kase cacık
1 elma
Akşam 19:30
2 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Su 1.5 lt anca olmuştur
Spor yok
Afiyet olsun19 ekim pzt
09.00
1 bardak kahve
2 grisini
13.00
2 patatesli yumurta
2 tb ekmeği
1 kk Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
16.00
1 bardak süt
19.30
1 tabak fırında kaşarlı karanabahar
Salata
2 lt su
Afiyet olsun canım20 Ekim Salı
10:00 >>> 2 yk lor peyniri
2 yk yağda yumurta
Biber, domates
15:00 >>> 1.5 lahmacun
Domates, biber
Yarım bağ maydonoz
Su >>> 2 lt
20 ekim sali
10.30
2 ksk yulaf
3 ksk yogurt
1 elma
1 cay ksk kakao
1 tk bal
15.30
Cay
Kuru galeta
1 kucucuk dlm kadayif sarma
18.30
1 kase mercimek corba
2dlm mevlana borek
Salata
Aci biber tursusu
Su 2.5 litre
Bağlasam ne olacak bu saatten sonrakasabın evi et görmezmiş canım. Psikologlara çok Ümit bağlama
Bu da kocan için
Sadece 9 lar için mi gidecenMüjdeli haber geldi
2 Kasım itibariyle okullu oluyorum
Evet canımSadece 9 lar için mi gidecen
Kız onu bilem yanlış yazmissin nasl inanmadiysan artk olcaginaAmannn zengin koca bulacan elin gerçekten soğuk sudan sıcak suya girmiycek o zaman tadından yenmez de o da bizde yok
Offf senin eşinde mi öyle. Ben de akşamları çocuklarla farklı odada yaşamaya karar verdim. Yalniz kalsin kafa dinlesin bende zaten pek yüzünü görmek istemiyorum. Böyle iyi oldu.
Insallah cnm, kalabalikta degiliz bi kv var surekli ama ne iş bitiyor ne muhabbet surekli elde telfn da olmuyor gerci oglanda izin vermiyor o ayri is bile yapamiyorm hep kv kosuyor herseyeBizde kapi pencere acik oturamiyoruz artik.
Su aralar yagisli bulanik hava bugun koltukta uyuyakalmisim ustum acik hala usuyorum bende
Kiz o zaman da baska bi dert cikar.
Konya da hep kuru ayaz yaa.
Soyle yesillikli yerler guzel
Kalabalikla zor canim gelip yazman .
Sen keyfine bak gelince acisini cikartirsin
Sormaa delirtiyor beni cocuk bu aglar yani. O zaten bana degl lafı cocuk niye agliyormus diye sinirleniyor, ben kucagindan aliyorm direk sinirine belli olmaz diye gerci hic vurma etme huyu yoktur ama cinnet gecirenler nasl geciriyor korkuyorm yinedeÖyle kocaların ağzına kürekle vurasım geliyor. Sanki çocuğu bilerek ağlatıyor anne. O durumlarda vereceksin kucağına al sustur diye
O kadar yol gidecen bari aynı gune koysalar.Evet canım
Aynı gün yetmezki canım, her sınıf 2'ye bölünüyor.O kadar yol gidecen bari aynı gune koysalar.
Nasıl yaniMüjdeli haber geldi
2 Kasım itibariyle okullu oluyorum
9.sınıflar 2 Kasım'da yüz yüze eğitime başlıyor canım.Nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?