- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.581
Geçmiş olsun canımBen yatıyorum kızlar
Başımın ağrısı başka türlü geçmeyecek
Kızlar biturlu gelemiyorm bi elime telfn aliyorm okuyorm alinti yapaym diyorm bisi giriyor araya. Oglan dis cikarcak acayip huysuz babasıda mizmizlanip aglamasına dayanamiyor sinirleniyor 2 bebekle ugrasiyorm yaniistanbula donunce normale donucem insallah kızlar kusura bakmayn artık
Valla benimki de öyle bir gün fena patlayacağım o olacakOfff senin eşinde mi öyle. Ben de akşamları çocuklarla farklı odada yaşamaya karar verdim. Yalniz kalsin kafa dinlesin bende zaten pek yüzünü görmek istemiyorum. Böyle iyi oldu.
Kesin çözüm diyorsunFarklı evlerde yaşama fikrine daha sıcak bakıyorum ben
Gözünaydın canım, sağlıklı bir dönem olsun hepimiz içinMüjdeli haber geldi
2 Kasım itibariyle okullu oluyorum
Anladım cnm hayirlisi olsun senin icin mujdeli dedigine gore işine gelicek sanrm :) hergunmu olucak yoksa belirli gunler mi9.sınıflar 2 Kasım'da yüz yüze eğitime başlıyor canım.
Artık okula gideceğim yani
Al bitane daha :) ben diyorm hep cok zor ya bence bi erkekte evlenmedm once bakilcak ozellik cocuk aglamasina mizmizlanmasina nasl tepki veriyorGeçmiş olsun canım
Valla benimki de öyle bir gün fena patlayacağım o olacak
Ufaklık ağlayarak istiyor herşeyi diye 1,5 yaşındaki çocuğa kızıyor
Eeee konuşmayı bilmeyen bebek ağlar çok normal
Neden bu kadar tahammülsüzler hiç anlamıyorum, demek bizim yerimizde olsalar günü takıp gezerler
Kesin çözüm diyorsun
Gözünaydın canım, sağlıklı bir dönem olsun hepimiz için
Valla keşke testi OlsaymışAl bitane daha :) ben diyorm hep cok zor ya bence bi erkekte evlenmedm once bakilcak ozellik cocuk aglamasina mizmizlanmasina nasl tepki veriyor
Kız onu bilem yanlış yazmissin nasl inanmadiysan artk olcaginasicaktan soguga girmiycek deglmiydi o
Yani oglan mizmizken oyle iyiyken oynuyorken oturur oynar oyalar ama aglamasin hemen bi isyanlarda butun erkekler aynı sanrm. Senin yanliz oda fikride iyiymis
Insallah cnm, kalabalikta degiliz bi kv var surekli ama ne iş bitiyor ne muhabbet surekli elde telfn da olmuyor gerci oglanda izin vermiyor o ayri is bile yapamiyorm hep kv kosuyor herseye
Sormaa delirtiyor beni cocuk bu aglar yani. O zaten bana degl lafı cocuk niye agliyormus diye sinirleniyor, ben kucagindan aliyorm direk sinirine belli olmaz diye gerci hic vurma etme huyu yoktur ama cinnet gecirenler nasl geciriyor korkuyorm yinede
Ben diyorum ki onu egitmeden kendini eğit neden kızıyorsun sende kızmayı birak. Sen ne zaman kızmayı bağırmayı birakabilirsen eminim oda ağlamayı birakabilir. Huniyi bırak cinnet geçirip hep beraber balkondan atlarlar.Geçmiş olsun canım
Valla benimki de öyle bir gün fena patlayacağım o olacak
Ufaklık ağlayarak istiyor herşeyi diye 1,5 yaşındaki çocuğa kızıyor
Eeee konuşmayı bilmeyen bebek ağlar çok normal
Neden bu kadar tahammülsüzler hiç anlamıyorum, demek bizim yerimizde olsalar günü takıp gezerler
Kesin çözüm diyorsun
Gözünaydın canım, sağlıklı bir dönem olsun hepimiz için
Kendi çocuğu dışında kimseye böyle tepki vermezler.Al bitane daha :) ben diyorm hep cok zor ya bence bi erkekte evlenmedm once bakilcak ozellik cocuk aglamasina mizmizlanmasina nasl tepki veriyor
Ben 3. Aslaaa büyük konuşmak istemiyorum Allahim yanlış mi konuşuyorum bilmiyorum konuşuyorsam lutfen doğrult ama olmazzzzValla keşke testi Olsaymış
Bizimki bi de diyor ki durumu biraz toparlarsak 3. Yü de düşünürüz bence, üleennnn daha 2 çocuğa tahammülün yok senin bütün sorumluluk ben de 3.ye neyine güveniyorsun
Ağzına sağlık, aynı şeyi defalarca konuştuk ki kendi de farkında büyük kızımız bi sakin konuşunca sakin gergin konuşunca agresif yaklaşıyor eee aynı şey ufacık bebek için de geçerli sen bağırdıkça o daha çok ağlıyorBen diyorum ki onu egitmeden kendini eğit neden kızıyorsun sende kızmayı birak. Sen ne zaman kızmayı bağırmayı birakabilirsen eminim oda ağlamayı birakabilir. Huniyi bırak cinnet geçirip hep beraber balkondan atlarlar.
Kendi çocuğu dışında kimseye böyle tepki vermezler.
Yaa onlar kendilerinin yapamadığını 1.5 yasindaki 3 yaşındaki cocuklardan bekliyorlar. Sen daha bagiramamayi beceremiyorsun çocuk nasil becersin.Ağzına sağlık, aynı şeyi defalarca konuştuk ki kendi de farkında büyük kızımız bi sakin konuşunca sakin gergin konuşunca agresif yaklaşıyor eee aynı şey ufacık bebek için de geçerli sen bağırdıkça o daha çok ağlıyor
Bebek bu 2 pışpışladı mı 2 sevdi mi susuveriyor zaten bağırmak da nedir yani
Ben asla asla demiyorum kuzum 2. İçin de asla dedim bunu dediğimin ertesi ayı hamile olduğumu öğrendimBen 3. Aslaaa büyük konuşmak istemiyorum Allahim yanlış mi konuşuyorum bilmiyorum konuşuyorsam lutfen doğrult ama olmazzzz
Aynen öyle di mi sen duygularını kontrol edebiliyor musun ki ufacık bebekten yetişkin gibi davranmasını bekliyorsunYaa onlar kendilerinin yapamadığını 1.5 yasindaki 3 yaşındaki cocuklardan bekliyorlar. Sen daha bagiramamayi beceremiyorsun çocuk nasil becersin.
Tamamm bende söylerken cok korkuyorumBen asla asla demiyorum kuzum 2. İçin de asla dedim bunu dediğimin ertesi ayı hamile olduğumu öğrendim
Ama böyle erkeklere de gerçekten bir bile çok
Allah gerçekten isteyene versin diyorum sen de öyle de
İroni yaptım canım ya...Anladım cnm hayirlisi olsun senin icin mujdeli dedigine gore işine gelicek sanrm :) hergunmu olucak yoksa belirli gunler mi
Canım bu tatlı tatlı çikolata yeme durumunu biraz daha aşağıya çekmeye çalış.Kızlar menumide yazdim taslayn benidenizbenimadim demsiti sanrm bide cikolata yemeden dene diye gercktn dusunuyorm bnu ama cikolata ve tatlı zaafım yemezsem patlama yasar 1 gunde 1 haftada yicegmi yerim diye korkuyorum. Gunde 1-2 bitter cok degl aslinda mantigindaym ama az onceki 1 dlm baklava olmasa iyidi
Canım kilo az gidiyorsa değişim yapmak zorundasın. 1 hafta yemeden deneme yap baktın bi şey değişmiyor devam edersinKızlar menumide yazdim taslayn benidenizbenimadim demsiti sanrm bide cikolata yemeden dene diye gercktn dusunuyorm bnu ama cikolata ve tatlı zaafım yemezsem patlama yasar 1 gunde 1 haftada yicegmi yerim diye korkuyorum. Gunde 1-2 bitter cok degl aslinda mantigindaym ama az onceki 1 dlm baklava olmasa iyidi
Kesin çözüm evlenmemektiKesin çözüm diyorsun
Benim başlamak işime geldi açıkçası. Evde tüm günüm gidiyordu9.sınıflar 2 Kasım'da yüz yüze eğitime başlıyor canım.
Artık okula gideceğim yani
Ohooooo geçmiş olsun bacım o tren kaçalı yıllar olduKesin çözüm evlenmemektio tren kaçtı
İyi uykular canımKızlar ben yatıyorum kızlar uyumuşken ben uyumaya çalışayım
İyi geceler öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?