- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.601
Benim günlük 2 saat yolum olduğu için işime gelmiyor canım.Benim başlamak işime geldi açıkçası. Evde tüm günüm gidiyordu
Yol ciddi sıkıntı ona bi şey diyememBenim günlük 2 saat yolum olduğu için işime gelmiyor canım.
Şimdi derse 2 dk kala bilgisayar başına geçiyorum.
Yok canım bizim kombi zaten bugün biraz yağmur yağdı serindi daha yakmadık
Teşekkür ediyorum canım benimU UcanSupurge canim birlikte nice güzel yaslariniz olsun insallahhh.
Neden bu listede Erzurum yokKayseri ile Konya arasında kalıyordum, Ankara'yı da ekledim yaşamak istediğim şehirlere
insan kendi evinde iyi kötü bir düzende götürüyor kolaylıklar diliyorum canımKızlar biturlu gelemiyorm bi elime telfn aliyorm okuyorm alinti yapaym diyorm bisi giriyor araya. Oglan dis cikarcak acayip huysuz babasıda mizmizlanip aglamasına dayanamiyor sinirleniyor 2 bebekle ugrasiyorm yaniistanbula donunce normale donucem insallah kızlar kusura bakmayn artık
İnşallah sandığın gibi olmaz canımBu arada kızlar esim bileti aldı persmbe aksamı donucez eve vardigmizda gec olucak odem suyu vs yapicam burda hazirlikli geldm ama inşallah kotu bi rakam gormem
Yapma be kız adamı bu kadar rahata alıştırmaOfff senin eşinde mi öyle. Ben de akşamları çocuklarla farklı odada yaşamaya karar verdim. Yalniz kalsin kafa dinlesin bende zaten pek yüzünü görmek istemiyorum. Böyle iyi oldu.
Ne yaptın elo o kadar da değildir beOnu teklif ettim de bakakaldi henüz cevap vermedi. Bilmiyorum artık mantıklı mi geldi mantiksiz mi emin degilim. Hatta 1+1 olsun dedim. Ama bakalim. Esyalarida bölüşürüz karşılıklı 1+1 hiç fena fikir değil.
Galiba ben de 5ler de başlıyor bana ders düşer mi bilmiyorumMüjdeli haber geldi
2 Kasım itibariyle okullu oluyorum
Aynen bugünü herüfüme adadım yemeğe götürdüm bugün yemek yapmaktan yırttımZehroş bugun duman oldu. Kokusu bile yok. Bugünü tamamen kocaya kapattı
69 mu kız 69 a mı indin ?Off ne dengesiz vucudum var ya. Kahvaltidan sonra 69 görürüm zaman geçer aç kalırım ama kilom artar
O nasıl oluyor kızAkşam ki kilomla sabahki kilom aynı cikar. Heves ediyorum oo zayifladim diyesonra bakarim ki fosss
Yokk kizzz 76Yok canım bizim kombi zaten bugün biraz yağmur yağdı serindi daha yakmadık
Teşekkür ediyorum canım benim
Neden bu listede Erzurum yok
insan kendi evinde iyi kötü bir düzende götürüyor kolaylıklar diliyorum canım
İnşallah sandığın gibi olmaz canım
Yapma be kız adamı bu kadar rahata alıştırma
Ne yaptın elo o kadar da değildir be
Galiba ben de 5ler de başlıyor bana ders düşer mi bilmiyorum
Aynen bugünü herüfüme adadım yemeğe götürdüm bugün yemek yapmaktan yırttım
69 mu kız 69 a mı indin ?
Çok ödem oluyor galiba.O nasıl oluyor kızbenim arda en az 1.5 kilo fark oluyor. Ne yiyip içiyorsam
Allah söyletiyor AllahYokk kizzz 76bugün hep 69 diyesim geldi yaa
Terzi sokugunu dikemez hesabi olurdu bence o is yineÖff bizde birde iki bebe var bide büyük küçüğe karıştı mı vay halimize. Keşke cocuk psikoloğu kocam olsaydi
Ayni seyi dusundum bendekasabın evi et görmezmiş canım. Psikologlara çok Ümit bağlama
Bu da kocan için
Vardir bunda da bi hikmet. Demekki hizlica gelecek o rakamYokk kizzz 76bugün hep 69 diyesim geldi yaa
Ordada yazı özlerimNeden bu listede Erzurum yok
Valla keşke testi Olsaymış
Bizimki bi de diyor ki durumu biraz toparlarsak 3. Yü de düşünürüz bence, üleennnn daha 2 çocuğa tahammülün yok senin bütün sorumluluk ben de 3.ye neyine güveniyorsun
Ben diyorum ki onu egitmeden kendini eğit neden kızıyorsun sende kızmayı birak. Sen ne zaman kızmayı bağırmayı birakabilirsen eminim oda ağlamayı birakabilir. Huniyi bırak cinnet geçirip hep beraber balkondan atlarlar.
Kendi çocuğu dışında kimseye böyle tepki vermezler.
Okadar haklısınızki valla 2 cocuk deyince bende korkuyorm acikcasi cocuk iyiyken cok iyiyiz ama kotuyken sadece ben bakabiliyorm buda yorucu ve yipratici oluyorYaa onlar kendilerinin yapamadığını 1.5 yasindaki 3 yaşındaki cocuklardan bekliyorlar. Sen daha bagiramamayi beceremiyorsun çocuk nasil becersin.
Anladim cnm 2 saat yol yorar insani hak veriyorum sana.İroni yaptım canım ya...
İşime gelmiyor açıkçası, böyle mutluydum
Kizz dur daha 3 senem var demekkiCanım bu tatlı tatlı çikolata yeme durumunu biraz daha aşağıya çekmeye çalış.
Yaş olarak sınırdasın, 30 'u gördükten sonra bunlarla kilo vermeyi bırak alacaksın bile.
Metabolizma yaş ilerledikçe yavaşlar.
Aslında şeker içeren besinleri yedikçe vücut daha fazla ister, bağımlı olur.
Azaltmayı denesen çikolata yemeden de yapabildiğini göreceksin.
Haklisin cnm deniycem bi ara kesin olmuyor boyleCanım kilo az gidiyorsa değişim yapmak zorundasın. 1 hafta yemeden deneme yap baktın bi şey değişmiyor devam edersin
Aynen oyle cnm neyseki 2 gun kaldi duzenime donucem inşallahYok canım bizim kombi zaten bugün biraz yağmur yağdı serindi daha yakmadık
Teşekkür ediyorum canım benim
Neden bu listede Erzurum yok
insan kendi evinde iyi kötü bir düzende götürüyor kolaylıklar diliyorum canım
İnşallah sandığın gibi olmaz canım
Yapma be kız adamı bu kadar rahata alıştırma
Ne yaptın elo o kadar da değildir be
Galiba ben de 5ler de başlıyor bana ders düşer mi bilmiyorum
Aynen bugünü herüfüme adadım yemeğe götürdüm bugün yemek yapmaktan yırttım
69 mu kız 69 a mı indin ?
İlk bebegınız sezeryanmı normal dogum muCanım özel değilse bir kızin olduktan sonra doğal yolla olmadı mı? Genelde oluyir diyorlar,benim kızımda tüp bebekle oldu daha iki aylık,acaba ikinci doğal olur mu diye merak ediyorum,olmazsa yaza yumurta toplatirim tekrar
9.TAKIM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ
9.TAKIM KAPTANI
Handandandan
9.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI
U UcanSupurge
Pembe Lotus
Pnrrr-12
9.TAKIM KURALLARI
Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür.
Her gün en geç saat 21:00 'da menü paylaşımı yapmak ve diğer üyelerin menülerine yorum yapmak mecburidir.(Menü paylaşım sayfasına yukarıdaki ⬆ etiketten ulaşabilirsiniz)
Menümüzü paylaşırken tükettiğimiz su miktarı da belirtilmelidir.(Tüketilmesi gereken su miktarı kilomuz ile 0.033 çarpılarak bulunur)
Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmemek için hafta da 3-4 kez en az 45 dk spor yapılmalıdır.
Basit karbonhidrat içeren besinleri (şekerli ve unlu) tüketmemeye gayret gösteriyoruz.
Cuma ve Pazartesi günleri en geç saat 14:00 'a kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur, Cuma günü bildirim yapmayan takımdan uzaklaştırılır.
2 hafta üst üste kilo veremeyen yada kilo alan listeden çıkarılır.
Yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır, kaptanın gerek duyduğu durumlarda bu süre uzayabilir.
Diyet motivasyonunu düşüren, diğer üyeler ile polemiğe giren üye süresiz olarak takımdan uzaklaştırılır.
Takım kurallarına uymayan, uyarıldığı halde devam eden üye diskalifiye edilir.
Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar aşağıdaki "9.TAKIM TANITIM FORMU"nu kopyalayıp doldurarak paylaşırsanız 9.Takım ailesine dahil olmuş olursunuz
KİLO BİLDİRİM ÖRNEĞİ
GEÇEN CUMA: 80.0
BUGÜN: 78.7
FARK: -1.3
YÜZDE: % 1.63
YÜZDE HESAPLAMA
*** Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır.
*** Aradaki fark 100 ile çarpılır.
*** Çıkan sonuç geçen haftaki kiloya bölünür.
*** Örnek ile açıklayacak olursak;
FARK: -1.3 olan bildirimin yüzdesi
80-78.7=1.3 kg
1.3×100= 130
130÷80= 1.625
*** Virgülden sonraki 3.rakam 5 ve 5 'den büyük ise, önündeki sayıya (virgülden sonraki 2.rakama) 1 ekliyoruz ve yüzdemiz 1.63 oluyor
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ:
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:
♥♥♥2020 YILI MEZUNLARIMIZ♥♥♥
@mer_4260 (73.0/59.9/13.1/%17.95)
Pnrrr-12 (75.5/66.2/9.3/%12.32)
@GastrikAsit (83.2/67.8/15.4/%18.51)
@L4L4 (77.1/63.9/13.2/%17.12)
@Muzmus (67.6/60.7/6.9/%10.21)
U UcanSupurge (91.0/64.8/26.2/%28.79)
@Jasminium84 (65.7/56.4/9.3/%14.16)
@Elif yildizz (76.0/63.9/12.1/%15.92)
@Zeycan123 (76.8/57.0/19.8/%25.78)
@LoveAndMarriage (70.4/63.0/7.4/%10.51)
@Yasamakguzel123 (65.8/56.8/9.0/%13.67)
@Namaria (119/100.6/18.4/%15.46)
Not: Altı çizili rakamlar verilen kg miktarıdır.
9.TAKIM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ
9.TAKIM KAPTANI
Handandandan
9.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI
U UcanSupurge
Pembe Lotus
Pnrrr-12
9.TAKIM KURALLARI
Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür.
Her gün en geç saat 21:00 'da menü paylaşımı yapmak ve diğer üyelerin menülerine yorum yapmak mecburidir.(Menü paylaşım sayfasına yukarıdaki ⬆ etiketten ulaşabilirsiniz)
Menümüzü paylaşırken tükettiğimiz su miktarı da belirtilmelidir.(Tüketilmesi gereken su miktarı kilomuz ile 0.033 çarpılarak bulunur)
Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmemek için hafta da 3-4 kez en az 45 dk spor yapılmalıdır.
Basit karbonhidrat içeren besinleri (şekerli ve unlu) tüketmemeye gayret gösteriyoruz.
Cuma ve Pazartesi günleri en geç saat 14:00 'a kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur, Cuma günü bildirim yapmayan takımdan uzaklaştırılır.
2 hafta üst üste kilo veremeyen yada kilo alan listeden çıkarılır.
Yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır, kaptanın gerek duyduğu durumlarda bu süre uzayabilir.
Diyet motivasyonunu düşüren, diğer üyeler ile polemiğe giren üye süresiz olarak takımdan uzaklaştırılır.
Takım kurallarına uymayan, uyarıldığı halde devam eden üye diskalifiye edilir.
Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar aşağıdaki "9.TAKIM TANITIM FORMU"nu kopyalayıp doldurarak paylaşırsanız 9.Takım ailesine dahil olmuş olursunuz
KİLO BİLDİRİM ÖRNEĞİ
FARK: -1.3
YÜZDE: % 1.63
YÜZDE HESAPLAMA
*** Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır.
*** Aradaki fark 100 ile çarpılır.
*** Çıkan sonuç geçen haftaki kiloya bölünür.
*** Örnek ile açıklayacak olursak;
FARK: -1.3 olan bildirimin yüzdesi
80-78.7=1.3 kg
1.3×100= 130
130÷80= 1.625
*** Virgülden sonraki 3.rakam 5 ve 5 'den büyük ise, önündeki sayıya (virgülden sonraki 2.rakama) 1 ekliyoruz ve yüzdemiz 1.63 oluyor
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ:
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİin
Sezeryan oldu canim ama tüp bebek olduğu icin değil benim sağlık sorunlarından dolayı zorunlu sezeryan olduİlk bebegınız sezeryanmı normal dogum mu
İkinci bebegı ne zmn dusunuyosun yaşın kaç ,iki yıl ara vercekmısın yoksa calısmalara baslıxakmısınSezeryan oldu canim ama tüp bebek olduğu icin değil benim sağlık sorunlarından dolayı zorunlu sezeryan oldu
Hoşgeldin canım aramızaAyşe
Yaşım 36
Boy 163
Kilo 76
Evli 1 çocuk 4aylık emzırıyorum
Mühendisim şuan dogum izni
Başka takımda bulunmadım
Saglık sorunum yok
Dogumkilolarımı vermek amacım.
Faydalı bilgiler paylasabilirim.
Katılmak istıyorum gruba, hak kazandım mı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?