Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet canim durumumu uzun uzun aciklamistim birkac sayfa geride kaldi sanirim :44: ozetle gecen yil bu takimdaydim sonra geri donmek uzere ayrildim bir daha da donemedim cok uzun bir sure su an tam hesaplayamiyorum ama neredeyse 1 yil olmustur

yokmuş ismin.Genel listede ne olarak kayıtlı acaba.. senide soru listesine alıyorum

merhaba bayanlar ben 6.takımdan büşra aranıza yeni katıldım :) :) 21 yaşında 159 160 boyundayım. yarışmayı ve kk yı farkettiğimde 72 kiloydum. voleybolcuyum spor hayatımın herşeyi diyebilirim ancak yapışkan bir kilom var bir türlü atamadığım. tam motive oldum gaza geldim gidiyorum derken 69.6 dan tekrar 73 e çıktım şimdi tekrardan bir hızla gitmek ve 55 50 arası olmak istiyorum. mezuniyete yetişmek istiyorum :) öğrenciyim gündüzleri telefondan yetişiyorum bakıyorum mutlaka :) akşamlarıda mutlaka giriyorum nete :) şu aralar sınavlarım var ve ben 2 gündür yeniden topladım kendimi ve başlıyorum diyete yeniden :) umarım hep birlikte güzel bir şekilde veririz kilolarımızı :) nedir takımın kuralları online olan biri iletebilir mi acaba?

hoşgeldin. canım :)Eski takımına söylersin bu hafta transfer olduğunu bildirirler canım kural söyleyince itici oluyor.Yeri gelirse birşeyleri bildiriyoruz zaten birbirimizee

hoşgeldin. canım :)Eski takımına söylersin bu hafta transfer olduğunu bildirirler canım kural söyleyince itici oluyor.Yeri gelirse birşeyleri bildiriyoruz zaten birbirimizee

tamam canım belki vardır diye sormuştum. benim bu haftaki bildirimim nasıl olacak peki? onlar transfer olarak bildirecekler sanırım öyle mi olacak yani? bizim kaptanımız yoktuda :) hoş bulduk bu arada :)

TrulyScrumptious
nagieymen
btlbetul
noraaa
fadime02
zehra_s
hopidicik
saches84
sfs88
akillibidikk
soguksuu
bsrmhmmt

Bir bakın hele arkadaşlar son zamanlar ismini gördüğüm kişiler bunlar. Ama benim kafam şu günlerde o kadar karışık ki anlatamam yahu.. Yine unuttum püsküüte kimleri soracağımı. Birisi kaptan yardımcısı olmalı artık.En azından bazı şeyleri hatırlatmış olur..

tamam canım belki vardır diye sormuştum. benim bu haftaki bildirimim nasıl olacak peki? onlar transfer olarak bildirecekler sanırım öyle mi olacak yani? bizim kaptanımız yoktuda :) hoş bulduk bu arada :)

hmm o listeye yapacaksın bildirimini.Yan tarafa 9. takıma transfer oldu diye not düşecekler.
bende haftaya alacağım listeye

ben artık çıkayım size iyi sohbetler sabah dershane var canlar..Yİne uyuyamazsam telefondan bir bakarım size

kızlar görenleriniz varmı bilmiyorum :) ama bir site paylaşayım resimlere baktıkça motive olun ben çok beğendim ve fotoğraflardakilerin bizden tek fazlalarının azim olduğunun farkına vardım. içimdeki azimi dışarı çıkarttı resmen :) buyrun kilo değişimleri....

Milliyet - Böyle değiştiler

günaydın kızlar bugün ben dr gidyorum sohbetlerinize ögleden sonra katılırım inşallah
psikyatır inşallah ilaçlarımı keser artık kullanmak istemiyorum tam 19 aydır kullanıyorum ilaçlarımı artık iyiyim

fadimetoş öğleden sonrada ben yokum..bi türlü şurada toplaşamıyoruz yahu

GÜNAYDIN HERKESEE ay pardon büyük olmuş :)
şimdi seng bak bu haftada bitmek üzere biz eski üyelerin akibeti halen belli değil şuan bile on iki kişiyiz ve süreklide yeni arkadaşlar geliyo tabiki gelsinler gayet güzel ama şu eskilerin durumunu netleştirip ona göre hareket etsek sanki daha iyi olacak yeni üye hızına yetişemiyorum
sende de performans düşüklüğü var kaptan eskisi gibi değilsin sende yetişemiyosun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…