- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.161
evet canim durumumu uzun uzun aciklamistim birkac sayfa geride kaldi sanirim :44: ozetle gecen yil bu takimdaydim sonra geri donmek uzere ayrildim bir daha da donemedim cok uzun bir sure su an tam hesaplayamiyorum ama neredeyse 1 yil olmustur
merhaba bayanlar ben 6.takımdan büşra aranıza yeni katıldım :) :) 21 yaşında 159 160 boyundayım. yarışmayı ve kk yı farkettiğimde 72 kiloydum. voleybolcuyum spor hayatımın herşeyi diyebilirim ancak yapışkan bir kilom var bir türlü atamadığım. tam motive oldum gaza geldim gidiyorum derken 69.6 dan tekrar 73 e çıktım şimdi tekrardan bir hızla gitmek ve 55 50 arası olmak istiyorum. mezuniyete yetişmek istiyorum :)öğrenciyim gündüzleri telefondan yetişiyorum bakıyorum mutlaka :) akşamlarıda mutlaka giriyorum nete :) şu aralar sınavlarım var ve ben 2 gündür yeniden topladım kendimi ve başlıyorum diyete yeniden :) umarım hep birlikte güzel bir şekilde veririz kilolarımızı :) nedir takımın kuralları online olan biri iletebilir mi acaba?
Tabiki aktif olucam ,paylaşımlarda bulunacağım
hoşgeldin. canım :)Eski takımına söylersin bu hafta transfer olduğunu bildirirlercanım kural söyleyince itici oluyor.Yeri gelirse birşeyleri bildiriyoruz zaten birbirimizee
tamam canım belki vardır diye sormuştum. benim bu haftaki bildirimim nasıl olacak peki? onlar transfer olarak bildirecekler sanırım öyle mi olacak yani? bizim kaptanımız yoktuda :) hoş bulduk bu arada :)
hmm o listeye yapacaksın bildirimini.Yan tarafa 9. takıma transfer oldu diye not düşecekler.
bende haftaya alacağım listeye
ben artık çıkayım size iyi sohbetler sabah dershane var canlar..Yİne uyuyamazsam telefondan bir bakarım size
izinli ayrılanlardamı???:47.öyleyse sende yıldızlı diskalifiye listesindesindirbir bakalım..
fadimetoş öğleden sonrada ben yokum..bi türlü şurada toplaşamıyoruz yahugünaydın kızlar bugün ben dr gidyorum sohbetlerinize ögleden sonra katılırım inşallah
psikyatır inşallah ilaçlarımı keser artık kullanmak istemiyorum tam 19 aydır kullanıyorum ilaçlarımı artık iyiyim
okuyor musun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?