Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa ne olmuş ne olmuş. Gunaydinnnnnn
Hangi konuuuu de hele bakayim

Bence hiç uzatmadan gel zaman kaybi oluyor gercekten. 2 ayim boşa gitti resmen

İkinci bebegı ne zmn dusunuyosun yaşın kaç ,iki yıl ara vercekmısın yoksa calısmalara baslıxakmısın
Yaşım 33,yumurta rezervim az olduğu için kızım altı aylık olunca korunmayı bırakırız,yaza kadar olmazsa tedavi olur olusan embriyilari dondurur daha sonra kızım biraz büyüyünce transfer ettiririz

Benim kız beşten beri uyanık,iki kere uyuttum yatağa koyduğum gibi bas bas agliyor,şimdi uyudu tekrar,inşallah güzel uyurda ben de belki bir saat falan uyurum
Benim ikiside uyandi. Sabahlari çok direniyorum uyusun diyeama yok. Sabah uykusu enerjimi cok düşürüyor daha doğrusu uykusuzlugu

Spor cok guzel ama genel olarak biraz karbonlumu olmus sanki
20 Ekim Salı

10:00 >>> 2 yk lor peyniri
2 yk yağda yumurta
Biber, domates

15:00 >>> 1.5 lahmacun
Domates, biber
Yarım bağ maydonoz

Su >>> 2 lt
Lahmacunlarin ince oldugunu dusunursek sabahta ekmek yok iyi gibi kaptanim
Baklava erken saatte olsa belki gormezden gelinebilirdi canim.
Hisgeldin canim.
Bende hatice 29 yasindayim.
Takim kurallarina uyar yeterli katilimi saglarsan , kptanimizda uygun gorurse katilirsin canim

Handandandan sen 9.takimdan niye ayriliyon niye gidiyon tehlikeli yerler

Ya bu banlandigin konuyu bende gordun aynen senin yazdiklarin geti icimden . haklisin ama keske yazmayaydin kac gun hapissin allah bilir
Kaptan yine mi banlanmis ah şu bdv adamı mapus damlarına sokar

Kapi onune ayakkabi koyma mevzusu://
Ben de baktım o konuya Allah'tan kızdan vakit bulup bir şey yazamamistim.Konu sahibinin üslubu çok çirkindi,yoksa apartman içinde kapı önüne ayakkabı olayını bende sevmiyorum,görüntü kirliliği beni ilgilendirmez ama koku olayı insanı rahatsız eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…