- 8 Mart 2020
- 5.749
- 27.908
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.621
Aaa ne olmuş ne olmuş. GunaydinnnnnnGünaydın kızlar ❤❤❤
Ilaç icmek icin uyandim uyumadan buraya bi göz atayım dedim@niran nevra bdv mapus damlarina düşmüşsün yine
Okudum mune katliam yapmış gördüğünü mapusa göndermiş
Bence hiç uzatmadan gel zaman kaybi oluyor gercekten. 2 ayim boşa gitti resmenKızlar kaçamak şişkinlik yapacak şeyler tuketmeyin tartiya son 2gun
Geçen haftayi telafi etmemiz şart,bende kv gider gitmez diyetime geri döneceğim inş
Hamurişi fln yemiyorum sadece porsiyonlarda sıkıntı oluyor
Yaşım 33,yumurta rezervim az olduğu için kızım altı aylık olunca korunmayı bırakırız,yaza kadar olmazsa tedavi olur olusan embriyilari dondurur daha sonra kızım biraz büyüyünce transfer ettiririzİkinci bebegı ne zmn dusunuyosun yaşın kaç ,iki yıl ara vercekmısın yoksa calısmalara baslıxakmısın
Benim ikiside uyandi. Sabahlari çok direniyorum uyusun diyeama yok. Sabah uykusu enerjimi cok düşürüyor daha doğrusu uykusuzluguBenim kız beşten beri uyanık,iki kere uyuttum yatağa koyduğum gibi bas bas agliyor,şimdi uyudu tekrar,inşallah güzel uyurda ben de belki bir saat falan uyurum
Al benden de o kadar,tüm enerjim düşüyor resmen,yaşları kaç senin bebislerin?Benim ikiside uyandi. Sabahlari çok direniyorum uyusun diyeama yok. Sabah uykusu enerjimi cok düşürüyor daha doğrusu uykusuzlugu
Hangi konu o kızzHandandandan sen 9.takimdan niye ayriliyon niye gidiyon tehlikeli yerler
Ya bu banlandigin konuyu bende gordun aynen senin yazdiklarin geti icimden . haklisin ama keske yazmayaydin kac gun hapissin allah bilir
Niranin en son baktığı konuya tiklaHangi konu o kızz
Spor cok guzel ama genel olarak biraz karbonlumu olmus sankiMenüm
Kahvaltı 11.00
2 dilim ev yapımı kahvaltı pizzası
1 tk bal
ara öğün 15.00
Bir tabak çekirdek
Sade Türk kahvesi
Akşam 18.00
Küçük hamburger
5 adet patates kızartması
Eşim çok ısrar etti 23.00 yarım fincan salep
su:2 litre
Spor : 15 dakika Leslie 45 puan
10 dakika cardio 40 puan
28 dakika jillian 112puanPnrrr-12
Lahmacunlarin ince oldugunu dusunursek sabahta ekmek yok iyi gibi kaptanim20 Ekim Salı
10:00 >>> 2 yk lor peyniri
2 yk yağda yumurta
Biber, domates
15:00 >>> 1.5 lahmacun
Domates, biber
Yarım bağ maydonoz
Su >>> 2 lt
Baklava erken saatte olsa belki gormezden gelinebilirdi canim.MENUM:
10:30 2 dilim cavdar, 1 yumueta beyazi, 1 dilimpeynir, 7 zeytin, domates saltlk,1 tk kaymak
14:00 1 kase süt icine 3 yk karisim: ( yulaf, chia, keten tohumu) ,3 hurma
16:00 2 yk taze fasulye (oglandan kalan) bunlari yemesem iyi olcak ama azcik cope gitmesin mantigi hep :/
16:30 kahve 1 kare bitter
18:30 2 kepce mercimek corbası, 6 yk firinda sebze (patates havuc mantar kabak patlican biber domates vardı), 2yk pilav, 2 yk yogurt, 3yk Salata
20:30 turk kahvesi, 1 dlm baklava (esim alıp gelmis dayanamadmyarin ekstra yuruyus ile telafi edicem insallah
2.0 lt Su
20dk hizli tempo yuruyus 60p
Hisgeldin canim.Ayşe
Yaşım 36
Boy 163
Kilo 76
Evli 1 çocuk 4aylık emzırıyorum
Mühendisim şuan dogum izni
Başka takımda bulunmadım
Saglık sorunum yok
Dogumkilolarımı vermek amacım.
Faydalı bilgiler paylasabilirim.
Katılmak istıyorum gruba, hak kazandım mı :))
Kaptan yine mi banlanmisHandandandan sen 9.takimdan niye ayriliyon niye gidiyon tehlikeli yerler
Ya bu banlandigin konuyu bende gordun aynen senin yazdiklarin geti icimden . haklisin ama keske yazmayaydin kac gun hapissin allah bilir
Kapi onune ayakkabi koyma mevzusu://Hangi konu o kızz
Evet ya ben o yuzden hic yazmam.Kaptan yine mi banlanmisah şu bdv adamı mapus damlarına sokar
Ben de baktım o konuya Allah'tan kızdan vakit bulup bir şey yazamamistim.Konu sahibinin üslubu çok çirkindi,yoksa apartman içinde kapı önüne ayakkabı olayını bende sevmiyorum,görüntü kirliliği beni ilgilendirmez ama koku olayı insanı rahatsız eder.Kapi onune ayakkabi koyma mevzusu://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?