Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya sabır dün ben de okudum yazdıklarını anormal bir şey yoktu öyle soruya öyle cevap verilirdi anca iyi alıştı bizimki mahpus damlarına inşallah yarına çıkar
Kaynanator gil bugün geliyor
Gözün Aydın

Günaydın kızlar
Aslında erken uyandım ama eşime kahvaltı hazırldm oğlumu emzirdim derken bu saat oldu moralim sıfır tartı konusunda bu hafta da umudum yok kasıklarım karnım ağrıyor şişkinlik var adet olana kadar devam edecek muhtemelen
Birazdan tartilirim bklm ne gorucem kahvaltı hazırlycm şimdi grsrz menümü birazdan yazarım dün gece yazamadan uyuyakalmisim

Canım hala geç değil şu birkaç günü süt açısından tabi çok kasmadan geçirirsen Cuma’ya en azından geçen haftanın artıları gitmiş olur

I Ilyusa 10 lahanadan sonra sesin çıkmadı tatlım.
Boynun, kolun tutulmadı İnşallah iyisin değil mi
yeni gecmisi okuyorum bende
dunki lahana ici artinca bide ertesi gun 5 kg luk yaprak sardik

bide burda 15 gun tatil basladi cocuklar evdeydi.benim evin altini ustune getirdiler iki gun

20 Ekim Salı

10:00 >>> 2 yk lor peyniri
2 yk yağda yumurta
Biber, domates

15:00 >>> 1.5 lahmacun
Domates, biber
Yarım bağ maydonoz

Su >>> 2 lt
Afiyet olsun canım
20 ekim sali
10.30
2 ksk yulaf
3 ksk yogurt
1 elma
1 cay ksk kakao
1 tk bal

15.30
Cay
Kuru galeta
1 kucucuk dlm kadayif sarma

18.30
1 kase mercimek corba
2dlm mevlana borek
Salata
Aci biber tursusu

Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Canım hala geç değil şu birkaç günü süt açısından tabi çok kasmadan geçirirsen Cuma’ya en azından geçen haftanın artıları gitmiş olur
Dikkat etmeye çalışıyorum cnm bklm insAllah gider

yeni gecmisi okuyorum bende
dunki lahana ici artinca bide ertesi gun 5 kg luk yaprak sardik

bide burda 15 gun tatil basladi cocuklar evdeydi.benim evin altini ustune getirdiler iki gun
ertesi gün de yaprak artmadi mi ? Hepöyle oluyorrr demi

I Ilyusa hâlâ lahana mı sarıyorsun kız menü de yazmaz olmuşsun, diyetten vaz mı geçtin yoksa
yok gecmedim tabiki:)))

hosgeldin canim bende ayse adasiz:)
6 yasinda kizim var

Ben 34 te evlendim eşimin zoruyla 35 te kızım oldu. Çok zor geldi cidden
Sorma
2 gündür ona kafa yoruyorum.
@Kazen 'den rica edelim de benzer konulara kilo alma topikleri gelmesin, motivasyonumuz bozuluyor.
Hahaha katılıyorum. Yine bağlanmışım Azcık tut kendini
Kaç yaşında evlendin sen
34 te evlendim 35 te üredim eşim diretmese evlenir miydim bilmiyorum boşluğuma geldi
İnşallah allah o günleri göstersin. Bencede her yerde yaşanmaz. Eşim Karadenizli çok mükemmel bi yer ya
Karadeniz’de yaşadım. Oralar gezmek için güzel. Öbür türlü sıkıcı bence. Kaos seviyorum ben
Eşimin tayini İstanbul’a çıktı. Kızım 2 yaşındaydı o gitti ben 2 yaşındaki çocukla tel başıma kaldım yine de gitmedim. Gezemeye gidince bişe kafayı yiyorum
Çok seviyorum çok. Ama bebeden sonra imkansız İstanbul
2 hafta deneme süren var canım. Menü paylaşımı yapar kilo verirsen katılabilirsin 2 hafta sonra listeye
İkinci bebegı ne zmn dusunuyosun yaşın kaç ,iki yıl ara vercekmısın yoksa calısmalara baslıxakmısın
Ben yapmayı düşünüyorum da nasıl olacak bilmiyorum. Bi de örtmenler söyleşin bakayım hangi ay hamile kalmalıyım izin sıkıntı olmasın diye. Sonrasında 2 yıl ücretsiz alıcam inş
Benim kız beşten beri uyanık,iki kere uyuttum yatağa koyduğum gibi bas bas agliyor,şimdi uyudu tekrar,inşallah güzel uyurda ben de belki bir saat falan uyurum
Benimki uyumuyor bugün okula giderken çok zorlandım. Her yerim ağrıyordu
Handandandan sen 9.takimdan niye ayriliyon niye gidiyon tehlikeli yerler

Ya bu banlandigin konuyu bende gordun aynen senin yazdiklarin geti icimden . haklisin ama keske yazmayaydin kac gun hapissin allah bilir
Ahahah çok da kötü bi şey yazmamış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…