- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.641
Niranin sayfasini acamiyormki ben :)Niranin en son baktığı konuya tikla
Gördum sincik cok da guzel yazmışKapi onune ayakkabi koyma mevzusu://
Tartilmadim canımFit mutlu anne dün tartılamamıştın canım, bugün tartılabildin mi
Ya sabır dün ben de okudum yazdıklarını anormal bir şey yoktu öyle soruya öyle cevap verilirdi anca iyi alıştı bizimki mahpus damlarına inşallah yarına çıkarGünaydın kızlar ❤❤❤
Ilaç icmek icin uyandim uyumadan buraya bi göz atayım dedim@niran nevra bdv mapus damlarina düşmüşsün yine
Okudum mune katliam yapmış gördüğünü mapusa göndermiş
Gözün AydınKaynanator gil bugün geliyor
Benim biri 3 yaş biri 10 ayAl benden de o kadar,tüm enerjim düşüyor resmen,yaşları kaç senin bebislerin?
Canım hala geç değil şu birkaç günü süt açısından tabi çok kasmadan geçirirsen Cuma’ya en azından geçen haftanın artıları gitmiş olurGünaydın kızlar
Aslında erken uyandım ama eşime kahvaltı hazırldm oğlumu emzirdim derken bu saat oldu moralim sıfır tartı konusunda bu hafta da umudum yok kasıklarım karnım ağrıyor şişkinlik var adet olana kadar devam edecek muhtemelen
Birazdan tartilirim bklm ne gorucem kahvaltı hazırlycm şimdi grsrz menümü birazdan yazarım dün gece yazamadan uyuyakalmisim
yeni gecmisi okuyorum bende
Afiyet olsun canım20 Ekim Salı
10:00 >>> 2 yk lor peyniri
2 yk yağda yumurta
Biber, domates
15:00 >>> 1.5 lahmacun
Domates, biber
Yarım bağ maydonoz
Su >>> 2 lt
Afiyet olsun canım20 ekim sali
10.30
2 ksk yulaf
3 ksk yogurt
1 elma
1 cay ksk kakao
1 tk bal
15.30
Cay
Kuru galeta
1 kucucuk dlm kadayif sarma
18.30
1 kase mercimek corba
2dlm mevlana borek
Salata
Aci biber tursusu
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canımMENUM:
10:30 2 dilim cavdar, 1 yumueta beyazi, 1 dilimpeynir, 7 zeytin, domates saltlk,1 tk kaymak
14:00 1 kase süt icine 3 yk karisim: ( yulaf, chia, keten tohumu) ,3 hurma
16:00 2 yk taze fasulye (oglandan kalan) bunlari yemesem iyi olcak ama azcik cope gitmesin mantigi hep :/
16:30 kahve 1 kare bitter
18:30 2 kepce mercimek corbası, 6 yk firinda sebze (patates havuc mantar kabak patlican biber domates vardı), 2yk pilav, 2 yk yogurt, 3yk Salata
20:30 turk kahvesi, 1 dlm baklava (esim alıp gelmis dayanamadmyarin ekstra yuruyus ile telafi edicem insallah
2.0 lt Su
20dk hizli tempo yuruyus 60p
Dikkat etmeye çalışıyorum cnm bklm insAllah giderCanım hala geç değil şu birkaç günü süt açısından tabi çok kasmadan geçirirsen Cuma’ya en azından geçen haftanın artıları gitmiş olur
Ya sabır dün ben de okudum yazdıklarını anormal bir şey yoktu öyle soruya öyle cevap verilirdi anca iyi alıştı bizimki mahpus damlarına inşallah yarına çıkar
Gözün Aydın
yeni gecmisi okuyorum bende
dunki lahana ici artinca bide ertesi gun 5 kg luk yaprak sardik
bide burda 15 gun tatil basladi cocuklar evdeydi.benim evin altini ustune getirdiler iki gun
Cumaya az da olsa eksi gelsen keskeDemin tartildm wc sıkıntım var sabitim hala
Neler yapican bakayimmmaksama yemege bendeler
yok gecmedim tabiki:)))
hosgeldin canim bende ayse adasiz:)Ayşe
Yaşım 36
Boy 163
Kilo 76
Evli 1 çocuk 4aylık emzırıyorum
Mühendisim şuan dogum izni
Başka takımda bulunmadım
Saglık sorunum yok
Dogumkilolarımı vermek amacım.
Faydalı bilgiler paylasabilirim.
Katılmak istıyorum gruba, hak kazandım mı :))
bu sefer ic bitti yaprak arttiertesi gün de yaprak artmadi mi ? Hepöyle oluyorrr demi
Cidden arttı mi yaprakkkkbu sefer ic bitti yaprak artti
yeniden ic yaptik
Ben 34 te evlendim eşimin zoruylaBekarlığın tadını fazladan çıkardığın için sana daha zor gelmiştir.
37 yaşında bir kadın olarak 14 yıldır bu hayatın içindeyim.
Babamın evindeki prenses edasındaki günlerim hiç yaşanmamış gibi geliyor
Hahaha katılıyorum. Yine bağlanmışım Azcık tut kendiniSorma
2 gündür ona kafa yoruyorum.
@Kazen 'den rica edelim de benzer konulara kilo alma topikleri gelmesin, motivasyonumuz bozuluyor.
34 te evlendim 35 te üredimKaç yaşında evlendin sen
Karadeniz’de yaşadım. Oralar gezmek için güzel. Öbür türlü sıkıcı bence. Kaos seviyorum benİnşallah allah o günleri göstersin. Bencede her yerde yaşanmaz. Eşim Karadenizli çok mükemmel bi yer ya
Çok seviyorum çok. Ama bebeden sonra imkansız İstanbulEşimin tayini İstanbul’a çıktı. Kızım 2 yaşındaydı o gitti ben 2 yaşındaki çocukla tel başıma kaldım yine de gitmedim. Gezemeye gidince bişe kafayı yiyorum
2 hafta deneme süren var canım. Menü paylaşımı yapar kilo verirsen katılabilirsin 2 hafta sonra listeyeAyşe
Yaşım 36
Boy 163
Kilo 76
Evli 1 çocuk 4aylık emzırıyorum
Mühendisim şuan dogum izni
Başka takımda bulunmadım
Saglık sorunum yok
Dogumkilolarımı vermek amacım.
Faydalı bilgiler paylasabilirim.
Katılmak istıyorum gruba, hak kazandım mı :))
Ben yapmayı düşünüyorum da nasıl olacak bilmiyorum. Bi de örtmenler söyleşin bakayım hangi ay hamile kalmalıyım izin sıkıntı olmasın diye. Sonrasında 2 yıl ücretsiz alıcam inşİkinci bebegı ne zmn dusunuyosun yaşın kaç ,iki yıl ara vercekmısın yoksa calısmalara baslıxakmısın
Benimki uyumuyorBenim kız beşten beri uyanık,iki kere uyuttum yatağa koyduğum gibi bas bas agliyor,şimdi uyudu tekrar,inşallah güzel uyurda ben de belki bir saat falan uyurum
Ahahah çok da kötü bi şey yazmamış benceHandandandan sen 9.takimdan niye ayriliyon niye gidiyon tehlikeli yerler
Ya bu banlandigin konuyu bende gordun aynen senin yazdiklarin geti icimden . haklisin ama keske yazmayaydin kac gun hapissin allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?