Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet koku olayi kotu olabiliyor canim
Bencede gayet guzel yazmis ama
Oh ne iyi gelmistir gezmek. İlk deneyim guzelse kizinla kacamaklar yaparsiniz arada
Iki gözümün cicegi konserve yapiyom. Şimdi bebişim uyandi emzirmeye geldim. Bi posta konserve şişelere koyduk. Şimdi fasulye kayniyor. Sonra bi posta daha var
Kolay gelsin canim.

Neresi canım
Herkese selammmm ben geldım nihayet kızlar sızı de burayı da özledim ınsallah herkes cok cok iyidir
Hoşgeldin canım. Nerelerdeydin
Iki gözümün cicegi konserve yapiyom. Şimdi bebişim uyandi emzirmeye geldim. Bi posta konserve şişelere koyduk. Şimdi fasulye kayniyor. Sonra bi posta daha var
Kolay gelsin canım
Oh ne iyi gelmistir gezmek. İlk deneyim guzelse kizinla kacamaklar yaparsiniz arada
Valla iyi geldi. İlkler gergindir ya nolucak falan diye. İyidik ama çok şükür. Oto koltuğunda oturdu arkada. Devamı gelir inşallah

İnternetten siparis vereceksin o zaman canim
Şokun önünde böyle bir şey gördüm de biz geçen A101’e gelen çocuk sandalyesinden almıştık sadece masa mı alsam internetten ya da bu takımı mı alsam hemen şoktan kararsız kaldım

Eklentiler

• 5E816868-CB44-4685-BB60-A9B6084461D3.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 25
Dün güzeldi canım şükür bugün de bi pazara git gel yaptım minik kuşuma çalışma masası baktım Resim puzzle vs yaparken yerde yapıyor oturduğumuz semt küçük bulamadım tabi
Şokun önünde böyle bir şey gördüm de biz geçen A101’e gelen çocuk sandalyesinden almıştık sadece masa mı alsam internetten ya da bu takımı mı alsam hemen şoktan kararsız kaldım
Ben de tam bunu söyleyecektim canım. Şok un ürünlerini beğeniyorum ben

Sandalyesi varsa tek masa da isinizi gorur o zaman canim

İnternetten gelmesini beklemek yerine bunu alırım evdeki fazla sandalyeyi de kayınvalidemin köydeki eve götürürüm yazın gittiğimizde kullanırız
Bi arkadaşı falan gelirse kullanırsınız. Bazen evcilik falan oynarsa bebeğini koyarsın. Durabilir o da bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…