- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.701
Ooo kolay gelsin canım afiyetle yiyin inşallahIki gözümün cicegi konserve yapiyom. Şimdi bebişim uyandi emzirmeye geldim. Bi posta konserve şişelere koyduk. Şimdi fasulye kayniyor. Sonra bi posta daha var
Dün güzeldi canım şükürSen ne yapiyonnn. Yoktunn bugün. Dun neler yaptiniz nasil geçti.
Evet koku olayi kotu olabiliyor canimBen de baktım o konuya Allah'tan kızdan vakit bulup bir şey yazamamistim.Konu sahibinin üslubu çok çirkindi,yoksa apartman içinde kapı önüne ayakkabı olayını bende sevmiyorum,görüntü kirliliği beni ilgilendirmez ama koku olayı insanı rahatsız eder.
Bencede gayet guzel yazmis amaBen 34 te evlendim eşimin zoruyla35 te kızım oldu. Çok zor geldi cidden
Hahaha katılıyorum. Yine bağlanmışım Azcık tut kendini
34 te evlendim 35 te üredimeşim diretmese evlenir miydim bilmiyorum boşluğuma geldi
Karadeniz’de yaşadım. Oralar gezmek için güzel. Öbür türlü sıkıcı bence. Kaos seviyorum ben
Çok seviyorum çok. Ama bebeden sonra imkansız İstanbul
2 hafta deneme süren var canım. Menü paylaşımı yapar kilo verirsen katılabilirsin 2 hafta sonra listeye
Ben yapmayı düşünüyorum da nasıl olacak bilmiyorum. Bi de örtmenler söyleşin bakayım hangi ay hamile kalmalıyım izin sıkıntı olmasın diye. Sonrasında 2 yıl ücretsiz alıcam inş
Benimki uyumuyorbugün okula giderken çok zorlandım. Her yerim ağrıyordu
Ahahah çok da kötü bi şey yazmamış bence
Oh ne iyi gelmistir gezmek. İlk deneyim guzelse kizinla kacamaklar yaparsiniz aradaOkuldan geldim. Eşim arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ben de arkadaşlarımla buluştum dışarda . Bebekten dolayı geciktim biraz. Ama işime de geldi. Yemek yemişlerdi. Orda olsam dayanamazsın. Soda limon içtim sadece. Kızımla tek başımıza ilk araba deneyimimizde şükür kolayca atlattık
Kolay gelsin canim.Iki gözümün cicegi konserve yapiyom. Şimdi bebişim uyandi emzirmeye geldim. Bi posta konserve şişelere koyduk. Şimdi fasulye kayniyor. Sonra bi posta daha var
İnternetten siparis vereceksin o zaman canimDün güzeldi canım şükürbugün de bi pazara git gel yaptım minik kuşuma çalışma masası baktım Resim puzzle vs yaparken yerde yapıyor oturduğumuz semt küçük bulamadım tabi
Geldim geldim bi kahve icelim kendimize gelelim kim iciyor kahve@bi prenses annesiUcmelekannesi @medine66 denizbenimadim @papatya_2014 gelin iki sohbet edelim bacılar
Neresi canımKocaeli canım
Hoşgeldin canım. NerelerdeydinHerkese selammmmben geldım nihayet kızlar sızı de burayı da özledim ınsallah herkes cok cok iyidir
Kolay gelsin canımIki gözümün cicegi konserve yapiyom. Şimdi bebişim uyandi emzirmeye geldim. Bi posta konserve şişelere koyduk. Şimdi fasulye kayniyor. Sonra bi posta daha var
Valla iyi geldi. İlkler gergindir ya nolucak falan diye. İyidik ama çok şükür. Oto koltuğunda oturdu arkada. Devamı gelir inşallahOh ne iyi gelmistir gezmek. İlk deneyim guzelse kizinla kacamaklar yaparsiniz arada
Şokun önünde böyle bir şey gördüm de biz geçen A101’e gelen çocuk sandalyesinden almıştık sadece masa mı alsam internetten ya da bu takımı mı alsam hemen şoktan kararsız kaldımİnternetten siparis vereceksin o zaman canim
Alırım ben de canımGeldim geldim bi kahve icelim kendimize gelelim kim iciyor kahve
Dün güzeldi canım şükürbugün de bi pazara git gel yaptım minik kuşuma çalışma masası baktım Resim puzzle vs yaparken yerde yapıyor oturduğumuz semt küçük bulamadım tabi
Ben de tam bunu söyleyecektim canım. Şok un ürünlerini beğeniyorum benŞokun önünde böyle bir şey gördüm de biz geçen A101’e gelen çocuk sandalyesinden almıştık sadece masa mı alsam internetten ya da bu takımı mı alsam hemen şoktan kararsız kaldım
Sandalyesi varsa tek masa da isinizi gorur o zaman canimŞokun önünde böyle bir şey gördüm de biz geçen A101’e gelen çocuk sandalyesinden almıştık sadece masa mı alsam internetten ya da bu takımı mı alsam hemen şoktan kararsız kaldım
Hemen geliyorAlırım ben de canım
İnternetten gelmesini beklemek yerine bunu alırım evdeki fazla sandalyeyi de kayınvalidemin köydeki eve götürürüm yazın gittiğimizde kullanırızBen de tam bunu söyleyecektim canım. Şok un ürünlerini beğeniyorum ben
Minnos cadiyla ugrasicam derken kenardan dokulmus kahvem o kadar sogumadan iciyim diye odaklanmisimki dokuldugunu bile fotodan girdumEki Görüntüle 2708578
Kokusu geldimi kizlar
Bi arkadaşı falan gelirse kullanırsınız. Bazen evcilik falan oynarsa bebeğini koyarsın. Durabilir o da benceİnternetten gelmesini beklemek yerine bunu alırım evdeki fazla sandalyeyi de kayınvalidemin köydeki eve götürürüm yazın gittiğimizde kullanırız
Afiyet olsun canım. Bu saatte içersem sabahlarımEki Görüntüle 2708578
Kokusu geldimi kizlar
Sagol canim.Afiyet olsun canım. Bu saatte içersem sabahlarım
Ah evet olabilir aslında ben de fazla ne varsa biriktirmeden yollama derdindeyim hepBi arkadaşı falan gelirse kullanırsınız. Bazen evcilik falan oynarsa bebeğini koyarsın. Durabilir o da bence
Yarın okul varSagol canim.
Ben bugun gunduz uyudum biraz uykum yok zaten ondan ictim kahveyide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?