Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok zor durumdayım gerçekten

Sonra da vicdan azabı

Sonra da vicdan azabı
Yaaaa amaaa hayirrrr yaaa . Valla ben cok üzüldüm msji ni görünce. Alintilarim var ama sanki hemen birakiyormussun gibi hemen yazmak istedim. Benimki de cok ısırmaya başladı. Ama vardir bi caresi.. ben de senin için arastiririm. Bakariz illa bir şey buluruz. O uçlardan alsan hemen belki işe yarayacakk.

İnan o kadar zor durumdayım ki. Resmen acı çekiyorum. Onu da hırpalıyorum. Videolar izliyorum her şeyi yapıyorum. Yok olmuyor. Sağıp vermeyi de düşünüyorum ama biberon almıyor ki
Sagmakkk cok ugrastirir. Bide şu virüs doneminde doktorlar 2 yaşında da birakyirmayin biraz daha uzatin diyorlar

İnan o kadar zor durumdayım ki. Resmen acı çekiyorum. Onu da hırpalıyorum. Videolar izliyorum her şeyi yapıyorum. Yok olmuyor. Sağıp vermeyi de düşünüyorum ama biberon almıyor ki
Sadece biraz sabretmen lazim. Emzirirken sadeece ucunu değilde geniş kisim koysana agzina. Bide öyle denesen

Sagmakkk cok ugrastirir. Bide şu virüs doneminde doktorlar 2 yaşında da birakyirmayin biraz daha uzatin diyorlar
Benimde sütüm yok çok isterdim emzirmeyi çok uğraştım ama olmadı çok az geliyordu en son büyüğün hastalığı da uykusuzluk stres oda gitti gelmiyor artık

Bide çok geriliyorsun cocuk o gerginliği de hissediyordur. Benimkiler bide sündüre sündure isiriyorlar. Ama benim acı eşiğim biraz yuksek. Tepki vermeden kapatiyorum.

Benimde sütüm yok çok isterdim emzirmeyi çok uğraştım ama olmadı çok az geliyordu en son büyüğün hastalığı da uykusuzluk stres oda gitti gelmiyor artık
Yaaaa vardir illa çaresi. Boşver diyeti falan. Tahin pekmez ye, bol bol yeşillik yeee, humana iç.

Yaaaa vardir illa çaresi. Boşver diyeti falan. Tahin pekmez ye, bol bol yeşillik yeee, humana iç.
Yedim içtim herşeyi yaptım hiç olmadı. Emzirme Hocasına gittim hastane pompası kiraladım . Hem mamadan önce kesin emzirdim ama ıhhh olmayınca olmuyor malesef

Bide çok geriliyorsun cocuk o gerginliği de hissediyordur. Benimkiler bide sündüre sündure isiriyorlar. Ama benim acı eşiğim biraz yuksek. Tepki vermeden kapatiyorum.
Benim acı eşiğim çok düşük ve tenim çok hassas. Göğüslerim kollarım boynum mosmor. Isırdığı her yerim morarıyor. Görsen baya dayak yemiş dersin. Kollarıma bak. Göğüslerim de böyle

Eklentiler

• 7F50C1C4-205B-41E7-B2E0-71B1F972379C.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 31
  • D542805F-46E7-4E71-92A3-DF90B5BC587F.webp
    15 KB · Görüntüleme: 35
Gerçekten çok kötü olmuş canım ya benim de meme ucum kopuverecekmiş gibi olmuştu

Aboooo nolmuş kız öyle yaaa geçmiş olsun valla ne deyim

Afiyet olsun canım

Gerçekten çok kötü olmuş canım ya benim de meme ucum kopuverecekmiş gibi olmuştu
Ya herkes görmezden gel diyor derdimi anlatamıyorum bağırınca sonra da vicdan azabı çekiyorum. Ama tenim çok hassas ve acı eşiğim cidden çok düşük. Bazen gerçekten oturup ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…