- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.741
10 canımKaç aylık, ay en korktugum ısırma olayları
Ama acıyorKızımı 18aylikken bu nedenlerden ve aşırı memeye bağımlılığı yüzünden biraktirdim sonrasinda çok hircinlasti bana karşı babasina karşı şimdiki aklım olsa 2yasina kadar emzirirdim
Çok zor durumdayım gerçektenseni anliyorm bi donem bizde oleydik emzirmeye korkar olduydum kanatmisligi bile var. Ama sukur devam ettirmedi smdi tek tuk isiriyor bazen ama okadar sert degl. Daha cok kucuk olmadi sagarak falanmi idare etsen nekadar Anne sutu versen kardır. Kış da geliyor hastaliklardan korur Antibiyotik niyetine
Sonra da vicdan azabıBen de tam da bu sebepten emzirmeyi bıraktım 21 aylığa kadar zor dayandım kreşe gittiği dönemdi akşam buluşur buluşmaz saldırıyordu bildiğin sütüm azalmıştı zaten ilk emzirdiğim zamanlardaki gibi yara olmuştu göğüs uçlarım emzirme vakti gelince sanki bana küfrediliyormuş gibi sinir küpü oluyordum
Sagıp versen nasıl olurAma acıyor
En kötüsü o zatenSonra da vicdan azabı
İnan o kadar zor durumdayım ki. Resmen acı çekiyorum. Onu da hırpalıyorum. Videolar izliyorum her şeyi yapıyorum. Yok olmuyor. Sağıp vermeyi de düşünüyorum ama biberon almıyor kiSagıp versen nasıl olur
Yaaaa amaaa hayirrrr yaaa . Valla ben cok üzüldüm msji ni görünce. Alintilarim var ama sanki hemen birakiyormussun gibi hemen yazmak istedim. Benimki de cok ısırmaya başladı. Ama vardir bi caresi.. ben de senin için arastiririm. Bakariz illa bir şey buluruz. O uçlardan alsan hemen belki işe yarayacakk.Sonra da vicdan azabı
Sagmakkk cok ugrastirir. Bide şu virüs doneminde doktorlar 2 yaşında da birakyirmayin biraz daha uzatin diyorlarİnan o kadar zor durumdayım ki. Resmen acı çekiyorum. Onu da hırpalıyorum. Videolar izliyorum her şeyi yapıyorum. Yok olmuyor. Sağıp vermeyi de düşünüyorum ama biberon almıyor ki
Sadece biraz sabretmen lazim. Emzirirken sadeece ucunu değilde geniş kisim koysana agzina. Bide öyle denesenİnan o kadar zor durumdayım ki. Resmen acı çekiyorum. Onu da hırpalıyorum. Videolar izliyorum her şeyi yapıyorum. Yok olmuyor. Sağıp vermeyi de düşünüyorum ama biberon almıyor ki
Benimde sütüm yok çok isterdim emzirmeyi çok uğraştım ama olmadı çok az geliyordu en son büyüğün hastalığı da uykusuzluk stres oda gitti gelmiyor artıkSagmakkk cok ugrastirir. Bide şu virüs doneminde doktorlar 2 yaşında da birakyirmayin biraz daha uzatin diyorlar
Bide çok geriliyorsun cocuk o gerginliği de hissediyordur. Benimkiler bide sündüre sündure isiriyorlar. Ama benim acı eşiğim biraz yuksek. Tepki vermeden kapatiyorum.İnan o kadar zor durumdayım ki. Resmen acı çekiyorum. Onu da hırpalıyorum. Videolar izliyorum her şeyi yapıyorum. Yok olmuyor. Sağıp vermeyi de düşünüyorum ama biberon almıyor ki
Yaaaa vardir illa çaresi. Boşver diyeti falan. Tahin pekmez ye, bol bol yeşillik yeee, humana iç.Benimde sütüm yok çok isterdim emzirmeyi çok uğraştım ama olmadı çok az geliyordu en son büyüğün hastalığı da uykusuzluk stres oda gitti gelmiyor artık
Yedim içtim herşeyi yaptım hiç olmadı. Emzirme Hocasına gittim hastane pompası kiraladım . Hem mamadan önce kesin emzirdim ama ıhhh olmayınca olmuyor malesefYaaaa vardir illa çaresi. Boşver diyeti falan. Tahin pekmez ye, bol bol yeşillik yeee, humana iç.
Evet maalesef kestikten kısa bi süre sonra pandemi başlayınca iyice bi pişmanlık oturmuştu içime ama o da ben de rahatlamıştıkSonra da vicdan azabı
Benim acı eşiğim çok düşük ve tenim çok hassas. Göğüslerim kollarım boynum mosmor. Isırdığı her yerim morarıyor. Görsen baya dayak yemiş dersin. Kollarıma bak. Göğüslerim de böyleBide çok geriliyorsun cocuk o gerginliği de hissediyordur. Benimkiler bide sündüre sündure isiriyorlar. Ama benim acı eşiğim biraz yuksek. Tepki vermeden kapatiyorum.
Gerçekten çok kötü olmuş canım ya benim de meme ucum kopuverecekmiş gibi olmuştuBenim acı eşiğim çok düşük ve tenim çok hassas. Göğüslerim kollarım boynum mosmor. Isırdığı her yerim morarıyor. Görsen baya dayak yemiş dersin. Kollarıma bak. Göğüslerim de böyle
Aboooo nolmuş kız öyle yaaaBenim acı eşiğim çok düşük ve tenim çok hassas. Göğüslerim kollarım boynum mosmor. Isırdığı her yerim morarıyor. Görsen baya dayak yemiş dersin. Kollarıma bak. Göğüslerim de böyle
Afiyet olsun canım20 ekim salı yazmayı unutmuşum
09.00
2 tb ekmeği
Yoğurt kaymağı
12.00
2 tb ekmeği tost
Peynir
Domates
Salatalık
14.00
1 küçük tabak üzüm
16.00.
1 tabak fırında karnabahar
19.00
Izgara kanat(saymadım)
1 bardak ayran
2 lt su
Spor yapmadım
Ya herkes görmezden gel diyor derdimi anlatamıyorum bağırınca sonra da vicdan azabı çekiyorum. Ama tenim çok hassas ve acı eşiğim cidden çok düşük. Bazen gerçekten oturup ağlıyorumGerçekten çok kötü olmuş canım ya benim de meme ucum kopuverecekmiş gibi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?