- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.661
Kız kaç kilo pirinç kullandınız 10 lahana ve 5 kilo yaprak içinyeni gecmisi okuyorum bende
dunki lahana ici artinca bide ertesi gun 5 kg luk yaprak sardik
bide burda 15 gun tatil basladi cocuklar evdeydi.benim evin altini ustune getirdiler iki gun
Eltiler aynı binadaydınız değil mi ? Kimde kalacaklar ?aksama yemege bendeler
Benim son adetim 24 hazirandı 28 Mart’ta (39 hafta 5 günlük) doğdu kızım 9 martta İzne ayrıldım 37. Haftaya kadar çalıştım doğum iznim tatile kadar yetmişti yaz tatiliyle de bağlandı eylülde başladım işe 6 aylık filandı Ve planlı değildi İnanBen yapmayı düşünüyorum da nasıl olacak bilmiyorum. Bi de örtmenler söyleşin bakayım hangi ay hamile kalmalıyım izin sıkıntı olmasın diye. Sonrasında 2 yıl ücretsiz alıcam inş
4 öğün mu yaptin20 ekim salı yazmayı unutmuşum
09.00
2 tb ekmeği
Yoğurt kaymağı
12.00
2 tb ekmeği tost
Peynir
Domates
Salatalık
14.00
1 küçük tabak üzüm
16.00.
1 tabak fırında karnabahar
19.00
Izgara kanat(saymadım)
1 bardak ayran
2 lt su
Spor yapmadım
insAllahCumaya az da olsa eksi gelsen keske
Öyle olmuş fark etmemişim4 öğün mu yaptincidden son iki gün dikkat edin de 1.olak yaa. Cok istiyorum 1.ligi. bu hafta katkim yok ama haftaya gümbür gümbür geliyorummm haberiniz ola. Kasim ortasinda şu 7 lerden kurtuluyorummm
Maşallah canım,Allah evlatlarina sağlık,sıhhat hayırlı uzun ömürler versinBenim biri 3 yaş biri 10 ay
Temmuz yani idealiBenim son adetim 24 hazirandı 28 Mart’ta (39 hafta 5 günlük) doğdu kızım 9 martta İzne ayrıldım 37. Haftaya kadar çalıştım doğum iznim tatile kadar yetmişti yaz tatiliyle de bağlandı eylülde başladım işe 6 aylık filandı Ve planlı değildi İnan
Öğretmen için en güzeli Haziran - Temmuz
Aynen aynenTemmuz yani ideali
Hadi güzel bir başlangıç olsun canım elbiselerini içine sindiği gibi güzelce giyersin inşallahbugün bir mağazaya gittim, deli gibi bir indirim vardı abiyeler 200 TL'ye düşmüş
ofis kıyafetleri 200-300den 80-90a inmiş falan
bir sürü güzel elbise denedim
40-42 arası elbiseler oluyor üzerime ama her tarafım da fırlıyor tabii
ama yine de aldım ve o kıyafetleri kendime hedef belirledim içinde böyle gr yerim çıkmadan girebileceğim kadar kilo vereceğim
ve pazartesi günü de ketojenik diyete başlıyorum
neden derseniz sene başında online danışmanlık almıştım oradaki listeye uyum sağlayacağım ama o liste gün gün olduğu için hafta ortasından başlayıp liste düzenini bozmak istemiyorum
inşallah kuzum,sağlıkla ve inceciikkkk giymeyi nasip eder AllahHadi güzel bir başlangıç olsun canım elbiselerini içine sindiği gibi güzelce giyersin inşallah
Uyuyabildin mi hiç peki canım ?Kızlar dün çok yorulmuşum daha kendime gelemedim bir haftadırda kızımın hastalığı yüzünden uyumamıştımkızım iyileşti çok şükür alıntılara bakamadım biraz kendime gelip yemek yapıcam gözlerim hala kapanıyor
geçmiş olsun kaptanım hayırdır?Hiç bişey yemeyebilirilirim bile, o derece fenayım
Yaştan dolayı (36) ıkıncı için ben de pek ara vermemeyı dusunuyorum. Şuan bebiş 4 aylık. Sezeryan oldu. Ozeldeyım ama ben bu işe gırelı de 2 yıl oldu, dogurmaya mı geldin diye şutlarlarsa diye de korkuyorum :))) sen ogretmensen dogur gıtsın. Ben ılk cocugu zatwn 3 yıl calısma sonucunda yapabıldım anca gerçi:)Ben 34 te evlendim eşimin zoruyla35 te kızım oldu. Çok zor geldi cidden
Hahaha katılıyorum. Yine bağlanmışım Azcık tut kendini
34 te evlendim 35 te üredimeşim diretmese evlenir miydim bilmiyorum boşluğuma geldi
Karadeniz’de yaşadım. Oralar gezmek için güzel. Öbür türlü sıkıcı bence. Kaos seviyorum ben
Çok seviyorum çok. Ama bebeden sonra imkansız İstanbul
2 hafta deneme süren var canım. Menü paylaşımı yapar kilo verirsen katılabilirsin 2 hafta sonra listeye
Ben yapmayı düşünüyorum da nasıl olacak bilmiyorum. Bi de örtmenler söyleşin bakayım hangi ay hamile kalmalıyım izin sıkıntı olmasın diye. Sonrasında 2 yıl ücretsiz alıcam inş
Benimki uyumuyorbugün okula giderken çok zorlandım. Her yerim ağrıyordu
Ahahah çok da kötü bi şey yazmamış bence
Cidden arttı mi yaprakkkk
artti vallaKız kaç kilo pirinç kullandınız 10 lahana ve 5 kilo yaprak için
Eltiler aynı binadaydınız değil mi ? Kimde kalacaklar ?
Firinda etli patlıcan yemeği,pirinç pilavı,çorba salata turşu tatlıNeler yapican bakayimmm
Evet canım ayni binadayiz kv giris katta oturuyorKız kaç kilo pirinç kullandınız 10 lahana ve 5 kilo yaprak için
Eltiler aynı binadaydınız değil mi ? Kimde kalacaklar ?
Hayırlısı olsun canım 4 haftalik programı burayada atarmısin bizde görelim4 haftalık programım varmış, şahane oldu
bakalım 4 haftada kaç kilo vereceğim duruma göre danışmanlığı tekrar alacağım
Kocaeli canımNerelisin canım
Bana da deniz olmayan şehirde yaşanmaz gibi geliyor
Eh işte sabah eşim işe kaldık çocuklarla daha çok yoruldum sankiUyuyabildin mi hiç peki canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?